Słowenia- Macedonia over 3.5 kartek 1.50 @melbet
San Marino- Szkocja 2 (-3.5) 1.85 @melbet
Polska- Łotwa over 2.5 goli 1.40 @melbet
Ako 3.89
Jak dla mnie bardzo fajnie wyglądające ako, w meczu Słoweni z Macedonią sędziuje hiszpan, który jest jednym z najbardziej overowym sędzią na świecie, 4 kartki to dosyć śmiesznie wyglądająca linia, biorąc pod uwagę bałkański temperament obu drużyn, nie zdziwie się jak już w pierwszej połowie zobaczymy 2-3 kartki.
Szkocja po wpadce z Kazachstanem będzie chciała się zrehabilitować, a okazja wydaję się do tego idealna. San Marina to jest dramat, jak dosataję 5 goli od Cypru, który umówmy się jest co najmniej klasę niżej niż
Szkocja. W Szkocji gra praktycznie każdy zawodnik w
Premier League, tutaj 4 bramki to powinna być formalność.
W Polskiej drużynie dzisiaj zabraknie Bendarka i Bereszyńskiego, jakoś te boki naszej obrony nie wyglądają za dobrze. Zostaje Kędziora i Reca. Ten drugi kompletnie nie gra w Bergamo. Z nominalnych naszych obrońców zostaje jedynie Glik, pewnie obok niego zobaczymy Pazdana, któremu zdarzają się błedy. Ja nie twierdzę, że
Łotwa nam strzeli gola, bo równie dobrze
Polska sama ten over powinna pokryć z takim potencjałem z przodu. Jak Macedonia strzeliła 3 bramki mając w ataku wiekowego Pandeva to
Polska z Lewym, Milikiem i Piątkiem nie wsadzi dramatycznej Łotwie 3 bramek ? Ja to biorę.
Chorwacja strzeli gola, powyżej 2 kartek, Chorwacja pow 2 rożnych 1.65 @melbet
Dla mnie bardzo fajna opcja na to spotkanie, już są składy i przód Chorwatów wygląda bardzo dobrze- Kramaric, Rebic, Modric i Rakitic. To powinno wystarczyć do pokrycia tego typu, co do kartek to sędziuje Szkot ze średnią koło 4 kartek na mecz, ale dzisiai dosyć zaciętę spotkanie się szykuje, gospodarze bardzo dużo fauli na spotkanie łapią i te 3 kartki powinny wejść na luzie.
E. Hazard strzeli gola 1.80 @melbet
Tutaj nie ma co kombinować Eden Hazard rozegra dzisiaj swój jubileuszowy mecz w barwach reprezentacji Belgii- 100-tny. Przeciwnik idealny do strzelenia gola, koledzy napewno będą pomagać swojemu kapitanowi, do tego dochodzi fakt, że karne w zespole Belgii wykonuje właśnie Eden ????