Bayern +0,5 @ 2 Pinnbet
Krótko, bo nie wiele zostało do meczu. Nie podzielam tego hurraoptymizmu z typem na Paryżan. Dzisiaj jest tak naprawdę prawdziwy test dla nich w tym sezonie. Przy analizie tego spotkania rozgrywki ligowe zostawiam z boku. Dlaczego akurat tak ? A no dlatego, że liczę iż zobaczymy dzisiaj zupełnie inaczej grające oba zespoły niż pokazują to nam rozgrywki ligowe. Bayern dzisiaj wyjdzie zmotywowany, dadzą z siebie więcej, lepiej, bo tego wymaga gra z takim rywalem. Lewy powiedział w wywiadzie którym mocno zjechał Bayern stwierdził jednocześnie też, że pieniądze nie gwarantują absolutnie sukcesu (najlepszy przykład to poprzednie sezony PSG czy City w tych rozgrywkach). Ja się z tym zgadzam. Widać co się dzieje w tym klubie, jak czuł się tam Krychowiak, jak teraz wygląda sytuacja z Neymarem. Dla mnie to są zachowania iście szczeniackie, które psują atmosferę i mogę przełożyć się na gre zespołu. Nie mówię tylko o karnym, bo podobnie było z wolnym, gdzie Alves nie dał piłki Cavaniemu, bo trzymał ją dla swojego ziomka Neymara. Nie jestem w szatni PSG więc zostawiam to. Dlaczego został wystawiony taki kurs oczywiście wiadomo. Ludzie ładują w PSG, bo Neymar, bo kasa, bo potencjał, a ja podchodzę do tego z dystansem. Bayern może i słabszy niż w poprzednich sezonach ale nadal to zespół z ogromnym doświadczeniem w takich spotkaniach i uważam, że nadal z odpowiednią jakością aby przeciwstawić się przereklamowanemu zespołowi z Paryża.