Witajcie,
wczoraj podałem 3 typy na ligę mistrzów i wszystkie na plus
???? . Dziś kolejne 3 spotkania biorę pod lupę i standardowa się skupie na rzutach rożnych.
1. Atletico Madryt - FC Brugge. Atletico nie może sobie pozwolić na przegranie tego spotkania aby utrzymać się na pozycji lidera grupy więc będzie cisnąć co za tym idzie większa szansa na rzuty rożne. Gospodarze na 5 ostatnich spotkań wykonują średnio 7 rzutów rożnych natomiast Goście 6. Samymi średnimi przekraczają linię 9,5. Uważam, że mecz nie będzie jednostronny i obie drużyny będą atakowały i stwarzały groźne sytuacje.
2. PSV Eindhoven - Inter Mediolan. Co tu dużo pisać Inter musi odnotować kolejne zwycięstwo szczególnie, że moim zdaniem PSV to najsłabsza drużyna tej grupy więc nie odpuszczą sobie kolejnych 3pkt. Dodatkowo Inter w tym sezonie jest maszynką do rzutów rożnych w ostatnich 5 spotkaniach wykonuję ich średnio 9, PSV natomiast na bardzo niską średnią bo tylko 3,8. Ale liczne na to, że Inter przyciśnie od początku i będzie stwarzał dużo sytuacji pod bramką więc sam osiągnie ok. 8 rożnych a PSV przy jakiejś kontrze dorzuci 2-3 rożne i linia 9,5 przekroczona ????
3. FC Porto - Galatasaray Istambuł. Tu może być mecz niespodzianka. Gospodarze walczyć będą o 3 pkt aby zostać liderem grupy za to Goście nie będą chcieli odpuści wydaje mi się, że szykuje się Nam mecz walki. Co do Porto w lidze sobie dobrze radzi dodatkowym atutem jest granie na swoim terenie, na 5 ostatnich spotkań średnio wykonuje 7 rzutów rożnych a Galatasaray lider w swojej lidze jedyne przegrane mecze to właśnie wyjazdowe, na 5 ostatnich spotkań średnio wykonuje 5.6 rzutów rożnych. Tak jak pisałem mecz walki więc z obu drużyn ataki + liczby które przekraczają linie 9,5 nic tylko siedzieć i oglądać ????
Podsumowując:
1. Atletico Madryt - FC Brugge
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.60
2. PSV Eindhoven - Inter Mediolan
Kurs: 1.60
Typ poboczny: Inter wykona więcej rożnych
Kurs: 1.80
3. FC Porto - Galatasaray Istambuł
Kurs: 1.70