>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów [03.10.2018] - środa

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
@4,33 na Will Hill xd
Pamiętajmy o tym, że WH na ogół wystawia bardzo dużą ilość zawodników na kartki. W przypadku właśnie takiej zmiany jak dziś, trzeba z tego korzystać.
Z mojej strony tylko jeden typ, kurs moim zdaniem wart ryzyka.
Monaco powyżej 4.5 rzutu rożnego @ 2,75 Unibet ⛔ Jeden róg. Żenada. Monaco jednak w fatalnej formie.
Mało czasu, więc szybciutko z mojej strony. Oczywiście macie rację, Monaco mocno poniżej swoich możliwości w tym sezonie, ale to nadal ekipa grająca silnie bokami i tam koncentrująca swoje ofensywne poczynania. W tym sezonie powyższą linię pokryli w połowie ligowych meczów (4/8). W poprzedniej kampanii też dobrze szło im w tym aspekcie. Dzisiaj zagra Golovin i Sylla, czyli dwóch naprawdę nieprzyjemnych zawodników i widzę potencjał w tych piłkarzach do nabicia kornerów. Moim zdaniem warto spróbować.

M 991

mily1993p

Użytkownik
Witajcie,
wczoraj podałem 3 typy na ligę mistrzów i wszystkie na plus ✅ ???? . Dziś kolejne 3 spotkania biorę pod lupę i standardowa się skupie na rzutach rożnych.
1. Atletico Madryt - FC Brugge. Atletico nie może sobie pozwolić na przegranie tego spotkania aby utrzymać się na pozycji lidera grupy więc będzie cisnąć co za tym idzie większa szansa na rzuty rożne. Gospodarze na 5 ostatnich spotkań wykonują średnio 7 rzutów rożnych natomiast Goście 6. Samymi średnimi przekraczają linię 9,5. Uważam, że mecz nie będzie jednostronny i obie drużyny będą atakowały i stwarzały groźne sytuacje.
2. PSV Eindhoven - Inter Mediolan. Co tu dużo pisać Inter musi odnotować kolejne zwycięstwo szczególnie, że moim zdaniem PSV to najsłabsza drużyna tej grupy więc nie odpuszczą sobie kolejnych 3pkt. Dodatkowo Inter w tym sezonie jest maszynką do rzutów rożnych w ostatnich 5 spotkaniach wykonuję ich średnio 9, PSV natomiast na bardzo niską średnią bo tylko 3,8. Ale liczne na to, że Inter przyciśnie od początku i będzie stwarzał dużo sytuacji pod bramką więc sam osiągnie ok. 8 rożnych a PSV przy jakiejś kontrze dorzuci 2-3 rożne i linia 9,5 przekroczona ????
3. FC Porto - Galatasaray Istambuł. Tu może być mecz niespodzianka. Gospodarze walczyć będą o 3 pkt aby zostać liderem grupy za to Goście nie będą chcieli odpuści wydaje mi się, że szykuje się Nam mecz walki. Co do Porto w lidze sobie dobrze radzi dodatkowym atutem jest granie na swoim terenie, na 5 ostatnich spotkań średnio wykonuje 7 rzutów rożnych a Galatasaray lider w swojej lidze jedyne przegrane mecze to właśnie wyjazdowe, na 5 ostatnich spotkań średnio wykonuje 5.6 rzutów rożnych. Tak jak pisałem mecz walki więc z obu drużyn ataki + liczby które przekraczają linie 9,5 nic tylko siedzieć i oglądać ????
Podsumowując:
1. Atletico Madryt - FC Brugge
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.60 ✅
2. PSV Eindhoven - Inter Mediolan
Kurs: 1.60 ✅
Typ poboczny: Inter wykona więcej rożnych
Kurs: 1.80 ✅
3. FC Porto - Galatasaray Istambuł
Kurs: 1.70 ✅
Oferta: forbet
2 kolejka ligi mistrzów owocna ???? podanych 7 typów i 7 na ✅ Gratulacje dla wszystkich którzy zagrali moje propozycje ????

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom