>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka fazy grupowej Ligi Europy [3.10.2024]

Status
Zamknięty.
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2024-09-30 o 08.07.42.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 100% do 50 zł. Zwrot w gotówce + 2 Freebety!1000x200.png

Ostatnia edycja:
makaveli23 642,1K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 18:45
Spotkanie: Ferencvaros - Tottenham
Typ: Tottenham i powyżej 1.5 gola w meczu ten kto poczekał do dnia meczu miał szczęście i mógł zagrać czystą dwójkę za ~2.00
Kurs: 1.43
Bukmacher: betclic
Analiza:
Tottenham bardzo dobrze gra ostatnio, z taką grą jaką pokazali z Man U. to myślę że nie będą mieli problemów z węgierską drużyną która co prawda ma dobre wyniki w swojej lidze ale to nadal poziom lub dwa niżej. W pierwszym meczu nie poradzili sobie na wyjeździe z Anderlechtem przegrywając 1-2. Później w lidze także mielim problemy i wynik 3-0 dla nich nie mówi nic, bo drużyna Pacs miała wiele okazji w pierwszej połowie w której padł remis 0-0 a w drugiej to tracili bramki głównie z kontry czy po ewidentnych błędach obrony. Tottenham poradził sobie bez problemu w pierwszym meczu z Qurarabag u siebie wygrywając 3-0 i prawie przez cały mecz grając w dziesiątke.

Ostatnia edycja:
versa 610K

versa

Typer Miesiaca
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
FC Porto - Manchester United
FC Porto
Fortuna @2.82
Po ostatnich kompromitujących meczach drużyny z Manchesteru ciężko wierzyć w to, by ten mecz poszedł w ich stronę. Bezbramkowy remis z Crystal Palace, która jest jedną z najgorzej punktujących drużyn w lidze, kolejno remis na własnym stadionie z Twente w pierwszej kolejce Ligi Europy, który śmiało można odnotować jako porażkę United ze względu na to jak mocnym faworytem tego spotkania byli (kurs ~1.20) i w ostatnim spotkaniu deklasacja 3:0 ze strony Tottenhamu, który rozegrał to spotkanie w roli gościa. Morale United lecą na łeb na szyje, bardzo słabe wyniki, bardzo słaba pozycja w lidze.
Gospodarze tego spotkania FC Porto to ścisła czołówka ligi portugalskiej, w aktualnym sezonie po siedmiu kolejkach obejmuje miejsce vice lidera z zacnym bilansem bramkowym 16:3.
Jako gospodarze spisują się fenomenalnie, bowiem wygrali swoje ostatnie dziesięć spotkań, a w zeszłym sezonie w Lidze Mistrzów potrafili ograć na własnym stadionie chociażby Arsenal w 1/8, warte odnotowania jest również zdobycie Superpucharu Portugalii ze Sportingiem Lizbona. Nie widzę tutaj argumentów przemawiających za drużyną z Anglii, natomiast przy tym kursie grzechem jest nie spróbować zagrać czystej jedyneczki.

Ostatnia edycja:
R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
+1
Typ: Tottenham
Kurs: 1.45
Bukmacher: superbet
Analiza:
Kolega powyżej dał typ wcześniej na wygraną Tottenhamu z dokładką 1,5 gola. Kurs w superbecie jest teraz wyższy już na gołą wygraną gości. Piłkarze Tottenhamu są ostatnio w znakomitej formie- wygrali cztery ostatnie spotkania: w pucharze EFL z Coventry, w Premier League z Brentfordem i MU oraz w pierwszej rundzie fazy ligowej Ligi Europy 3:0 z Karabachem Agadam. Ferencvaros jako Mistrz Węgier przegrał półfinał eliminacji LM z duńskim Midtjylland a w drodze do fazy grupowej LE wyeliminował po karnych bośniacki Borac Banja Luka. W pierwszej rundzie Węgrzy przegrali 1:2 z Anderlechtem w Brukseli mimo iż gospodarze kończyli mecz w dziesiątkę. Ferencvaros to aktualny lider ligi węgierskiej z kompletem punktów ale w kontekście gry z tak silnym przeciwnikiem ma to niewielkie znaczenie.

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Olympiakos - Braga
Typ: Braga (Superprzewaga)
@3.40 Superbet

Polski sędzia Damian Sylwestrzak zadebiutuje dziś w głównej fazie rozgrywek Ligi Europy. Będzie to ciekawy polski akcent ma europejskiej arenie. Olympiakos zawiódł w ostatnim meczu przeciwko Lyonowi, gdzie nie zdobyli ani jednej bramki, ale też oddali zaledwie jeden celny strzał. Tym samym była to ich druga porażka z rzędu, po przegranym ligowym spotkanku z Arisem. Takiej sytuacji doświadczyli po raz pierwszy od marca. Braga, nie licząc wrześniowego meczu z Guimaraes, w którym ujrzeli czerwoną kartkę, nie przegrała meczu od lipca, a w tym cz rozegrała 17 spotkań. Przesyłka tygodniem wygrali 2:1 z Maccabi Tel Aviv, ale trzeba oddać, że był to niski wymiar kary. Dziewięć celnych strzałów, jedenaście niecelnych i dziesięć zablokowanych to pokazuje, że w zespole motywacja jest. Trzeba jedynie po pracować nad skutecznością. Myślę, że i dziś pokuszą się o sporo sytuacji strzeleckich, które w efekcie zamienią na bramki pieczętujące ich kolejną wygraną w LE.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
+1
Dyscyplina: Piłka nożna/Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Besiktas vs Eintracht Frankfurt
Typ: Ciro Immobile + Omar Marmoush strzelą gola
Kurs: 7.00🟥
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

W Turcji od kilku lat liczą się jedynie Galatasaray oraz Fenerbahce. Inne kluby starają się zmniejszać dystans do tej dwójki i jednym z zespołów jest właśnie Besiktas. Orły zajęły dopiero 6. miejsce w poprzedniej kampanii, ale wygrana w krajowym pucharze pozwoliła zakwalifikować się do Ligi Europy. Oczywiście gospodarze nie chcą powtórzyć ostatniego sezonu i w tym celu dokonano wielu wzmocnień. Gabriel Paulista, Rafa Silva, Joao Mario, czy też Ciro Immobile to już wiekowi, ale doświadczeni gracze, którzy mają pomóc w powrocie na podium tureckiej ekstraklasy. Al Musrati oraz Felix Uduokhai to piłkarze do pierwszego składu i jak na razie nie zawodzą.

Nie zapominajmy o Erneście Muci, który nie ma jeszcze ugruntowanej pozycji w Besiktasie, ale łapie swoje minuty, występując nawet od początku. W pierwszej kolejce Ligi Europy Orły się nie popisały i przegrały aż 0:4 z Ajaxem w Amsterdamie. Jest spora motywacja, aby u siebie pokusić się o pierwszy komplet punktów. Czy to powiedzie się gospodarzom?

Powiem szczerze, że jako kibic Eintrachtu byłem nieco sceptycznie nastawiony do trenera Dino Toppmöllera, ale menadżer ten wykonuje bardzo dobrą robotę nad Menem. Efektem jego pracy jest pozycja wicelidera w Bundeslidze i w Lidze Europy udało się sięgnąć do tej pory po tylko 1 oczko. Szkoda tego meczu z Victorią Pilzno, ale szybko nadchodzi okazja do rehabilitacji. Szefostwo Orłów świetnie zarządza kadrą i coraz to młodszych piłkarzy oglądamy w barwach SGE, którzy za chwilę odejdą za wielkie pieniądze. Sprzedaż perspektywicznych zawodników nie odbija się na formie i przyjezdni cały czas znajdują się w czołówce niemieckiej ekstraklasy.

Ofensywa funkcjonuje znakomicie, co potwierdza poprzedni tydzień i aż 7 strzelonych goli w dwóch spotkaniach robi wrażenie. Niestety w parze nie idzie defensywa i kontuzje pierwszego bramkarza Kevina Trappa oraz podstawowego stopera Robina Kocha dają się we znaki obronie. Tym samym atak nadrabia problemy z tyłami. Warto zwrócić uwagę na Omara Marmousha, który rozgrywa kapitalny sezon i w Kiel miał udział przy wszystkich trafieniach swojej ekipy, zaliczając dwa gole i dwie asysty! Czy Egipcjanin pokusi się o kolejne bramki w Stambule?

Tak się dobrze składa, że przydomki obu klubów to Orły i trzeba przyznać, że zarówno u gospodarzy, jak i u gości mamy snajperów w formie. Mowa tutaj o Ciro Immobile oraz o Omarze Marmoush. Dodatkowo dochodzą przecież problemy w defensywie w Besiktasie i Frankfurcie, co wskazuje nam na overowe spotkanie w Stambule. Zdecydowałem się na typ, który mówi o tym, że dwaj najskuteczniejsi napastnicy obu ekip strzelą gola. Ciro w Super Lig ma już 6 trafień a Omar w Bundeslidze również 6. Co ciekawe obaj nie mają jeszcze bramki w Lidze Europy i wykonują rzuty karne, co jest dodatkowym plusem. Czas się przełamać w tych rozgrywkach!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1178
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
+1
Ferencvaros - Tottenham 1:2

Ja dziś pójdę w BTTS w meczu pomiędzy Węgierskim Ferencvaros a Angielskim Tottenham.
Tottenham faktycznie ostatnie mecz zwycięstwo 3:0 z Manchester United na wyjeździe może robić dobre wrażenie czy wygrana u siebie 3:0 z Karabach grając w 10 większość meczu ale już patrząc wstecz nie wygląda to tak dobrze. Na pewno Tottenham jeszcze nie jest drużyna stabilna a i Liga Europy... Wiemy jak podchodzą do niej Angielskie kluby.
Dla nich pewnie ważniejszy mecz jest w weekend z Brighton na wyjeździe bo miejsce w tabeli nie jest jakieś wysokie.
Dziś u gości nie zagrają Son, Richarlison, Odobert, Dragusin pauzujący za czerwoną kartkę a i pewnie zobaczymy jeszcze jakieś roszady.
Ferencvaros w pierwszym meczu przegrał na wyjeździe z Anderlecht 1:2 i muszą szukać pierwszych punktów.
Mimo, że Tottenham jest tutaj faworytem to nie zdziwi mnie żaden wynik czy to remis czy to wygrana wysoka gości jednak uważam, że gospodarze u siebie mogą sprawić problemy i strzelić tego gola.

obie strzelą 1,62 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +494
bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
+2
Witam. Przeglądajac ofertę moją uwagę przykuł kurs na Ajax który podejmować będzie Slavia Praga? Nie widzie tam value i przeszacowania kursu jak chociazby wczoraj na Feyenoord? Analogiczna sytuacja chodzi mi po głowie w sprawie Bodo. Wie ktoś coś więcej czy warto tu zaryzykować?

snajp 846K

snajp

Użytkownik
+2
LAZIO - NICE

Jak na razie Lazio nie pokonane u siebie w tym sezonie a ostatni mecz na własnym obiekcie przegrali w marcu z Udinese. Wygrali z Juve w pucharze i w 3-ciej kolejce remis z Milanem.
No ale co do obrony możemy mieć zastrzeżenia.W 6 meczach stracili 10 bramek, strzeliła Im Verona i
słaba Venezia. Lazio strzeliło 12 bramek w 6 meczach, 7 bramek u siebie.
Nice w 6 meczach, strzeliło już 14 bramek fakt, że 8 padło w jednym meczu przeciwko Saint-Étienne i
4 z Angers czyli ze słabymi ekipami L1, ale Realowi Sociedad w LE też zaaplikowali jednego gola i nie strzelił karnego Guessand.Myślę, że Lazio pozostanie niepokonane u siebie a Nice da znać o sobie w postaci strzelonego gola.
Pobieram takiego Bet Buildera w superbet po (podejrzanie zacnym kursie)

Mecz: Lazio wygra i Obie drużyny strzelą: tak @ 4.25

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1424
pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
+3
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Europy
Spotkanie: Olympiakos - Braga
Typ: rzut karny i czerwona kartka w meczu ? TAK!
Kurs: 7,10
Bukmacher: betcris

Analiza: Typ szalony, ale okoliczności są wyborne, by spróbować go zagrać na początku miesiąca po sporym kursie. Wyjątkowo główną wytyczną nie są tu drużyny, chociaż nie oszukujmy, są idealne do takiego zakładu. Olympiakos przegrał na starcie z Lyonem i musi szukać okazji do przełamania. Braga męczyła się z Macabi Tel Aviv, jednak w końcówce bezlitośnie wypunktowała defensywne bolączki Izraelczyków. Grecy na wyjeździe złapali trzy kartoniki, w Bradze widzieliśmy dwa rzuty karne i dwie czerwone kartki. Dzieje się sporo – a pierwsza kolejka w obu przypadkach to potwierdziła.

Kluczowa jednak wydaję się być postać rozjemcy. W Lidze Europy debiutuje Damian Sylwestrzak. 31-letni sędzia w poprzednim sezonie gwizdał dwukrotnie w Lidze Konferencji dając kolejno 6 i 4 żółte kartki (w drugim zaowocowało to nawet kierem). Wrocławianin robi szybką karierę, a w jego CV mamy już chociażby zawieszenie za fatalny błąd w Extraklasie. Oprócz tego ma spory problem z panowaniem nad wydarzeniami, a jego słynne „Szymon mówi na słuchawce, że nie ma – czekajcie na Szymona!” to prywatny hit serialu Sędziowie. Ta potyczka może być ogromną miną dla młodego Wrocławianina i może się to skończyć jak niedawno w jego rodzinnym mieście, gdy Śląsk mierzył się z St. Gallen.

W tym sezonie Sylwestrzak gwizdnął 5 karnych w Extraklasie i po jednym w spotkaniach gwizdanych w Lidze Narodów i Kwalifikacji LM. Czerwonych – nie było – ale 47 żóltych w 11 potyczkach robi wrażenie! W poprzednim sezonie wyrzucił zaś 11 piłkarzy w 39 bojach, z czego 3 w Europejskich Pucharach. Dlaczego więc nie dziś czas na kombinację „wapno” plus kier?

H 127,9K

hasbaart

Typer
+1
Victoria Pilzno - Łudogorec Razgrad

Pierwsza mecz, który wpadł mi w oko nie zwracając nawet uwagi na sędziego wiedziałem, że będę go gral...
Pilzno w pierwszym meczu 3:3 we Frankfurcie i 0żk (5-11 fauli) w meczu mimo, że sędziował bardzo overowy ukrainiec Balakin (trzeba będzie patrzeć gdzie teraz sędziuje i ładować overy 😅😂)
Bułgarzy przegrali u siebie 0-2 ze Slavią Praga. 5żk w meczu (2żk Ludogorec).
Druzyny spotkały się raz e Kwal LM W 2016
W Pilznie 5żk (3-2)
W Ludogorcu 4żk (2:2) + karny
Dzisiaj 5 kartki wydaje mi się najniższa linia jaka powinna się tu pojawić...
Sędziuje Węgier Tamas Bognar. Jeszcze go nie miałem okazji sprawdzać ale okazało się, że jest całkiem ciekawie w pucharach...
W tym roku tylko 1 mecz europejskich pucharach
Kwal LK 3żk
W swojej lidze 8żk+ czk, 1żk, 2żk + karny, 7żk, 7żk + czk
2023/24 2
Liga Konferencji - 1 mecz - 7żk + 2x KARNY
Kwal LE - 1 mecz - 7żk + 2x KARNY
Liga węgierska - 18meczy - 76żk, 5czk, 6 karnych
2022/23
Liga Europy - 2 mecze - 8żk, 5żk
Kwal LM - 1 mecz - 4żk
Kwal LK - 4żk, 8żk + 2x KARNY

Mnie to przekonuje więc:

Over 4,5 kartek - 1,40 ✅
Over 4,5żk - 1,62✅
Ludogorec over 2,5żk - 1,80✅

PAOK - FCSB

PAOK w poprzedniej kolejce przegrał 3-1 w Galatasaray. 3żk pokazane pokazane przed Hiszpana Hernandeza to było zdecydowanie mniej niż się spodziewałem w meczy, który na pierwszy rzut oka wyglądał na 'gorący '
FCSB na spokojnej u siebie ograli RFS i tu było na tyle spokojny wynik że kolejny Hiszpańskimi sędzia wyciągnął tylko 1żk.

Dzisiaj myślę, że Niemiec Stegemann będzie miał dużo więcej do roboty i pokazane więcej kartek niż w obu poprzednich meczach drużyn razem wziętych. A że Niemiec lubi rzucać kartkami to już widzieliśmy w tym sezonie
Bundesliga- 2 mecze - 4żk, 9żk + czk
Kwal LM - 1 mecz - 10żk + CZERWONA
Kwal LE - Petroclub - LUDOGOREC 8żk + CZERWONA (2żk Ludogorec)
2023/24
Liga Europy- 5żk
Liga Konferencji- 3żk
Kwal LK - 8żk + KARNY
2022/23
Liga Europy- 2 mecze -
5żk + CZERWONA,
9żk + CZERWONA + KARNY
Liga Konferencji- 3żk
Kwal LM - 9żk
Kwal LK - 2 mecze - 6żk, 7żk + CZERWONA

Mi to wystarcza żeby to zagrać...

Over 4,5 kartek - 1,41✅
Over 5,5 kartek - 1,85✅
FCSB over 2,5żk - 1,52✅
B betclic
Czerwona Kartka - 3,25✅

@Superbet

SLAVIA PRAGA - AJAX
Slavia w pierwszym meczu wygrala 2:0 w Ludogorcu. Przy 26 faulach ‼ zdobyli jedynie 3żk... Sędzia Brisard okazał się dla nich bardziej niż łaskawy... Dzisiaj może nie być tak łatwo.
Ajax zadziwiająco łatwo wygrał 4:0 u siebie z Besiktasem. 4żk w meczu w tym 2 dla Ajaxu...
Spodobał mi się ten mecz bo wydaje mi się idealny na kartki. Złudne 4:0 Ajaxu bo drużyną w Europie nie dominuje aż tak i dzisiaj przyjdzie pierwszy sprawdzian z niewygodną Slavią. Spodziewam się sporo kartek i bardzo możliwe, że różnego koloru.
Sędziuje Łotysz Andres Treimanis
W tym sezonie 3 mecze
Kwal LE- 6żk
Kwal LK- 4żk
Liga Narodów 5żk
2023/24
Liga Mistrzów- 3żk + CZERWONA + KARNY
Liga Europy- 5żk + CZERWONA, 9żk
Kwal LM - 2żk
Kwal LK - 6żk + 2x KARNY
2022/23
Liga Mistrzów- 3żk + KARNY
Liga Europy- 6żk, 8żk
Liga Konferencji- 6żk
Kwal LE - 6żk
Kwal LM 4żk

Kolejny raz myślę, że to będzie dobre połączenie mecz + sędzia żeby zobaczyć sporo kartek
W tej chwili są jeszcze pomyłki w Betclic
Over 3,5 kartek - 1,39
Podczas gdy Over 3,5żk - 1,28
Over 4,5 kartek - 1,86
Podczas gdy over 4,5żk - 1,65

Over 3,5 kartek- 1,39✅
Over 4,6 kartek - 1,86✅
Slavia over 2,5żk✅

Dodatkowo bardzo mi się podobają kartki w
HOFFENHEIM - DYNAMO KIJÓW
głównie za sprawą sędziego Macedonczyka Stavreva

Over 3,5 kartki - 1,39⛔
Over 3,5żk - 1,58⛔
Over 4,5 kartki - 1,86⛔

I zastanawiam się czy Sylwestrzak nie odwali coś w Olimpiakos - Braga
Już sam mecz w sobie wygląda na overowy kartkowo a na kartki całkiem przyjemne kursy:
Over 4,5 kartek - 1,49✅
Over 4,5żk- 1,60✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +647
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Europy
Typ: Ferencvaros powyżej 1,5 kartki
Kurs 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Sporo już napisane o końcowym rozstrzygnięciu tego meczu przewidując łatwą wygraną Tottków. Ja idę w stronę kartek dla gospodarzy. Nidka linia over 1,5 kartki to przy ostro grających Węgrach według mojej opinii prezent od buka. W pierwszej kolejce LE Ferencvaros przegrał a Anderlechtem i obejrzał 5 żółtych kartek, a faulowali aż 25 razy. W kwalifikacjach w rewanżu z Banja Luka dostali w regulaminowym czasie otrzymali 4 kartki, w pierwszym meczu mieli tylko 1 kartkę. Rundę wcześniej z Midtjylland w rewanżu zobaczyli 4żółte i czerwoną. Tottenham podobno nie jedzie w najsilniejszym składzie, więc Węgrzy mogą mieć nadzieję na dobry wynik, więc będą gryźć u siebie trawę, a to przełoży się na kary indywidualne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +135
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: USG - Bodo/Glimt
Typ: X2
Kurs: 1.82
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, dziś w Lidze Europy o godzinie 21 zagrają USG oraz Bodo/Glimt. Typuję remis lub wygraną gości. USG nieco zawodzi na początku sezonu, w lidze belgijskiej dopiero 8 miejsce i tylko 3 wygrane w 9 rozegranych meczach, pozostałe spotkania kończyły się 4 razy remisami i 2 porażkami. W 1 kolejce Ligi Europy porażka na wyjeździe 1:2 z Fenerbahce, przed tym meczem USG miał serię 4 meczów bez gola. W lidze tylko 10 goli w 9 meczach, co pokazuje że są problemy ze skutecznością. Bodo/Glimt radzi sobie lepiej, są liderem ligi norweskiej z bezpieczną przewagą, ostatni mecz ligowy wygrali aż 4:0 z Kristiansund, w 1 kolejce LE pokonali faworyzowane Porto 3:2, i to mimo gry w osłabieniu przez niemal całą drugą połowę. Bodo/Glimt jest w dobrej formie, bardzo rzadko przegrywa mecze, typuję X2.

Otrzymane punkty reputacji: +478
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
+1
Victoria Pilzno-Łudogorec Razgrad TYP 1 kurs 1,82 4/10 g.21.00 0:0 BOX

PS: Mimo że Pilzno jest najgorsze od paru lat z "wielkiej czeskiej trójki" to gospodarze pokazali się z bardzo dobrej strony w 1 kolejce remisując na wyjeździe z Eintrachtem Frankfurt 3:3. W tym samym czasie zespół z Bułgarii dostał u siebie oklep 0:2 od...Slavii Praga. Widzę tu małą analogię i uważam że Victorię również stać na pokonanie Łudogorca.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +374
p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
+1
Spotkanie: FC Porto - Manchester United
Typ: Amad Diallo popełni powyżej 0,5 fauli w meczu - Tak
Kurs: 1.70
Superbet

Portugalskie zespoły w Lidze Mistrzów to zawsze wyzwanie i ciężka przeprawa, w poprzednim sezonie problemy mieli Kanonierzy jak grali w Porto, a co można dziś powiedzieć, gdzie Czerwone diabły kompletnie bez formy podejmą właśnie tą ekipę na ich podwórku. Kolega wyżej dobrze opisał to spotkanie i Manchester United i wcale się nie dziwię, że gra na zwycięstwo gospodarzy, ale ja tu pójdę w inną stronę, bo po sprawdzeniu składów zauważyłem, że na prawym skrzydle gości zagra dziś młody Amad Diallo reprezentant Wybrzeży kości słoniowej i ja zagram właśnie na co najmniej jeden faul w tym meczu, bo o ile ten młody chłopak wie jak robić zamieszanie w ofensywie, to coś mi mówi, że dziś będzie też musiał sporo pracować w defensywie, a przy takiej drużynie jak FC Porto, nie jest łatwo grać bezbłędnie i myślę, że już w 1 połowie co najmniej 1 raz ten zawodnik popełni faul. Taka statystyka, która zauważyłem na koniec Amad Diallo na ostatnie 5 spotkań 4 razy popełniał 1 faul lub więcej, tylko w jednym spotkaniu nie sfaulował przeciwnika, dziś sporo pracy przed nim na prawym skrzydle, więc dla mnie to promocja i polecam zagrać.

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Europy
Godzina: 21
Spotkanie: Porto - Man United
Typ: over 1.5 gola w 1 połowie
Kurs: 2.36
Bukmacher: betclic
Analiza: Na szybko bo zaraz mecz. Jedno z najciekawiej zapowiadających się spotkań w tej kolejce. United i Porto powinny nawzajem się atakować. Anglicy nie mają zbyt szczelnej obrony. Portugalczycy jeśli zagrają odważniej to mogą trafić nieraz do siatki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1040
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom