>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 15 kwietnia 2012

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP

Powoli pojawiają się składy na II kolejkę, więc zaczynamy dyskusję na temat kolejnych spotkań:

Unibax Toruń - Lotos Wybrzeże Gdańsk (17.00)
Stelmet Falubaz Zielona Góra - Tauron Azoty Tarnów (17.00)
Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz (17.30)
Betard Sparta Wrocław - Stal Gorzów - odwołany

spotkanie PGE Marmy Rzeszów z Unią Leszno odbędzie się 29 kwietnia

Zachęcam do podawania typów z uwzględnianiem bukmacherów.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
jestem tutaj skolnny postawic 2.5pkt na Tarnów. W pierwszym meczu nie dali żadnych szans dla rywali wyrgywajac bardzo pewnie. Cieslak niewatpliwie bardzo dobrze przygotouj swoja druzyna do tego meczu. Greg mozna byc pewnym, ze ponad 10pkt tutaj przywiezie, jest w bardzo dobrej formie co pokazal w pierwszej kolejce jak i GP. Kołodziej na treningach przecietny jednakw meczu pokazal swoja klase i mozna powiedziec, ze wrocil do swojej dyspozyycji. Również bardzo dobrze pojechali Madsen i Vaculik i w głownej mierze o nich będzie duzo zalezalo. Jak zaprezenotuja sie tak samo jak w ubiegla niedziele moze byc dobrze. Ponieważ nie spodziewam się, żeby Lampard tutaj zanotował jakiś dobry występ.

Stelmet Falubaz Zielona Góra na pewno będzie chciała tutaj pojechac duzo lepszy mecz niz w ubiegla niedziele. Gdzie to dosyc sensacyjnie przegrali z Polonią Bydgoszcz aż czternastoma punktami. Atut własnego toru niewatpliwie bedzie im sprzyjal. Z bardzo dobrej strony wówczas pokazał się Patrryk Dudek, który zdobył aż piętnaście punktów.Poprawinie pojechał Andreas Jonsson chociaz na pewno ten zawodnik ma zdecydowanie wiekszy potencjal pozostali zawodnicy fatalna wyniki. Spodziewam sie, ze tutaj powinno byc lepiej jednak jestem przekonany, ze za malo jak na Jaskółki ????

Zielona Góra - Unia Tarnów +2.5 @ 1.75

power30 18K

power30

Forum VIP
Nie można przejść obojętnie wobec takiego kursu na Częstochowian. Świetnie zaprezentowali się w Lesznie, a na swoim torze będą jeszcze groźniejsi. Harris w czwartek na częstochowskim owalu razem z Crumpem wspólnie trenowali. Swoje powinien pojechać Grisza z Nermarkiem. Zengota i Jabłoński na pewno powinni o wiele lepiej się spisać, niż w meczu z &quot;Bykami&quot;. Być może Tobet sugeruje się, że objechali Falubaz tak wysoko, który jechał bez Jonasa oraz z kiepskim Holtą, a nie wspomnę już o kontrowersyjnych decyzjach sędziego. Zespół ciągnąć powinien Sajfutdinov, który jest w kapitalnej formie. Co do Buczka czy Gapy to nie jestem pewien czy wykręcą podobny wynik jak u siebie. Kościecha oraz Artiom, który miewał przebłyski na torze częstochowskim, nie sądzę aby byli w stanie coś zdziałać. Jak dla mnie jest to prezent od buka, a kurs na pewno drastycznie poleci w dół
CKM Włókniarz @ 1,52 Tobet

vde 119

vde

Użytkownik
Liczyłem, że bukmacher troszkę nie popisze się oceną sytuacji i wystawi z 1,70 na Włókniarz niestety 1,52 choć, wg mnie jest to dobra inwestycja. Zastawiające jest -4,5 na Włókniarz (co tak na prawdę oznacza w sumie -5,5 jeśli mecz potoczy się standardowo) , w teorii powinno wejść, ale to już większe ryzyko... Gdyby wystawili -3,5 wziąłbym bardzo ale to bardzo chętnie. Dlaczego ?
Ano dlatego, że Włókniarz jak już tu mój przedmówca napisał zaprezentował się znakomicie z stawianą do złota Unią Leszno, w dodatku na ich torze... Myślę, że kibice gospodarzy za pewnik wzięli to że wynik leszczynian będzie zaczynał się od cyfry 5, a jeśli nie to bardziej skłonni byli chyba do liczy 6 aniżeli 4.
W przedsezonowych rozważaniach na tym forum, wiele ludzi zarzuciło Nermarkowi, że miał po prostu świetny sezon, nie powtórzy go, bo to co najwyżej I ligowiec. Otóż, jak się okazuje, gościu umie się przyłożyć i naprawdę godnie prezentuje poziom Ekstraligi, tylko podnosząc jej poziom.
Zapowiada się trudny mecz, ale myślę, że z takimi atutami jak Harris, Nermark, a przede wszystkim Łaguta (G. rzecz jasna :grin ???? Włókniarz poradzi sobie. Trzeba też przypomnieć, że Włókniarz w I kolejce mimo, że przegrał 49:41 to zauważmy że te 8 pkt to najwyższe prowadzenie w meczu Unii a pierwszy bieg zakończył się 5:1 dla Leszna... U siebie choćby Czaja z Włókniarza pojedzie dużo lepiej niż w Lesznie i te 5 pkt zdobędzie.
Dużo będzie zależeć od Sajfutdinova ile zdobędzie pkt. Zaryzykuję stwierdzenie,że Polonia może pokonać Włókniarz tylko wtedy gdy Sajfutdinov będzie zdolny do pokonania G. Łaguty, któremu częstochowski tor pasuje. W/g mnie Łaguta w Częstochowie zaprezentuje się lepiej od swojego rodaka. Szkoda że nie ma typu h2h na parę Emil - Grigorij bo będzie to na pewno ciekawy pojedynek.
Włókniarz 1,52 (1x2) 10/10
Włókniarz 1,85 (-4,5) 6/10
kursy : tobet
PS: Jeśli ktoś chce włożyć więcej pieniędzy na ten mecz, to uprzedzam że pogoda w tym momencie nieciekawa, bo miała miejsce ulewa, jeśli pogoda nie poprawi się w godzinach 8-22 w sobotę, to mecz stoi pod dość dużym znakiem zapytania.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
PS: Jeśli ktoś chce włożyć więcej pieniędzy na ten mecz, to uprzedzam że pogoda w tym momencie nieciekawa, bo miała miejsce ulewa, jeśli pogoda nie poprawi się w godzinach 8-22 w sobotę, to mecz stoi pod dość dużym znakiem zapytania.
miałem pisać dokładnie to samo. Lepiej poczekać z tym zakładem, który wydaje się być wielce prawdopodobny. Padało regularnie calutką noc, mieszkam 200m od stadionu i nic nie wskazuje na to, aby miało się przejaśnić. Brzydkie i ponure szare chmury mogą rozbić o kant dupy piękny kurs oferowany przez Tobet. Po deszczu wiadomo, że bywa różnie. A szkoda bo byłoby co zagrać... Dam znać jeszcze później jak to wszystko wygląda, na chwile obecną jest kiepsko.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Widzę,że popadliście w zachwyt po jednym meczu Częstochowy. Dobrze-grajcie jak najwięcej na Włókniarz to może kursy na Polonię wzrosną,a handi zostanie zwiększone;) W swoich typach piszecie tylko o Włókniarzu,zakładając że goście to jakieś ogórki co przyjadą na wycieczkę pod Jasną Górę. A ja Wam przypomnę jedną historię: baraże o utrzymanie w zeszłym roku z Gnieznem. Wygrana w Gnieźnie i euforia że już mamy Ekstraligę utrzymaną.A w rewanżu po 14 biegach to Gniezno było w E-lidze. Ostatnim biegiem uratowali się Włókniarze. Nie mówię,że musi się to jutro powtórzyć.Tylko pamiętajcie,że nie wiemy jak Częstochowa pojedzie u siebie,ani jak Polonia na wyjeździe.Ja wyczekuję +6,5 na Polonię;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Widzę,że popadliście w zachwyt po jednym meczu Częstochowy. Dobrze-grajcie jak najwięcej na Włókniarz to może kursy na Polonię wzrosną,a handi zostanie zwiększone;) W swoich typach piszecie tylko o Włókniarzu,zakładając że goście to jakieś ogórki co przyjadą na wycieczkę pod Jasną Górę. A ja Wam przypomnę jedną historię: baraże o utrzymanie w zeszłym roku z Gnieznem. Wygrana w Gnieźnie i euforia że już mamy Ekstraligę utrzymaną.A w rewanżu po 14 biegach to Gniezno było w E-lidze. Ostatnim biegiem uratowali się Włókniarze. Nie mówię,że musi się to jutro powtórzyć.Tylko pamiętajcie,że nie wiemy jak Częstochowa pojedzie u siebie,ani jak Polonia na wyjeździe.Ja wyczekuję +6,5 na Polonię;)
a) nie chodzi tu o zachwyt nad Częstochową. Bynajmniej ja nie popadłem w żaden, bo już przed meczem do Leszna chyba jako jedyny w dziale grałem dodatnie handi na Włókniarz, bo znam realną wartość tej drużyny,
b) uważasz, że Kostek, Gapa czy Buczek mogą na wyjazdach notować takie wyniki jak na dziwnym torze w Bydzi?
c) juniorka nie powinna być żadnym atutem Polonii w jutrzejszym meczu, bo Czaja u siebie prezentuje się bardzo przyzwoicie,
d) przywoływanie baraży z Gniezna jest marnym porównaniem, bo skład zmienił się diametralnie inplus na korzyść ekipy z Częstochowy - dobrze, że podkreśliłeś HISTORIA,
e) nie, nie jestem kibicem Włókniarza i nie faworyzuje drużyny z rodzimego miasta,
f) jeśli nie widzisz przewagi w personaliach na papierze Włókniarza to nie postrzegasz tego spotkania obiektywnie, ale avatar mówi wiele. Ja zawsze powtarzam, żeby nie grać na swoich, bo jednak coś w tym jest (w ramach przestrogi),
g) no offence ;)
h) przejaśniło się od jakichś 30 minut i ciemne chmury rozgonione!

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wiadomo,że nie uniknę tu subiektywizmu-stąd też mój wpis i nadzieja na ciekawą dyskusję dzięki której któraś ze stron być może zmieni zdanie i uratuje swoje pieniążki;)

Zgodzę się,że juniorka w tym meczu w żaden sposób nie jest przewagą gości.Skłaniałbym się nawet ku temu że to młodzi gospodarze pojadą lepiej(o ile ich presja nie zje),bo Bubel też potrafi jeździć co widziałem na własne oczy w zeszłym roku na młodzieżowych zawodach w Bydzi.
Co do tego czy skład jest lepszy niż przed rokiem już bym się tak nie zgodził. Za PK-eja i Artioma przyszli dwaj młodzi Polacy Zengota i Jabłoński. No i napewno na ich plus wypada to że liga polska to dla nich priorytet,przeciwnie niż dla Szweda i Rosjanina przed rokiem. U siebie powinni być groźniejsi niż na wyjazdach.Ok-cały czas plusy dla Włókniarza.
Ale dochodzę do czarnej owcy w tym stadzie-zamiast Szuminy w składzie znajdziemy Harrisa. Można wierzyć w jego potencjał,który pokazuje czasem w GP. Ale mnie on nie przekonuje w naszej lidze i chyba nigdy tego nie zrobi.Zobaczymy jak pojedzie w niedzielę,ja uważam że jego punkty lub ich brak będzie kluczowy-w końcu jest prowadzącym parę,zawodnikiem z GP-czyli jeden z liderów zespołu.
A w czym upatruję szansy dla Polonii? Głównie w tym jak w ostatnich sezonach był przygotowywany tor w Częstochowie. Jak nie będzie zmian i pogoda nie spłata figla to powinno być ciekawie. Mecze w Częstochowie które pokazywała TV zawsze były pełne ścigania na dystansie a Emil i Buczek czują się w takich akcjach wyśmienicie(a do tego sprzęt jedzie).Z tego co wiem na jakieś 80% będzie z/z czyli sześć biegów dla tej dwójki. Na Artioma i Kościechę nie liczę-niech ukulają razem 10 oczek to będzie pięknie.
Reasumując-uważam że mecz zamknie się w granicach +/- 10 pkt. Dlatego czekam na jakieś wyższe handi na Polonię-myślę że na Bet365 można liczyć w tej kwestii;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Harris oceniany jest poprzez pryzmat jego umiejętności i potencjału, który wszyscy znają, ale jest gwarancją wyższej zdobyczy ilości punktów w meczu niż Szombierski, który tak miernie prezentował się przed sezonem, że przegrałby rywalizację w składzie nawet z juniorem. Pogodził się z rolą zawodnika, który nie jedzie + do tego dochodzą problemy personalne. Zengota na własnym torze będzie solidną drugą linią - przed sezonem przykładał się, aby wypaść jak najlepiej w meczach o stawkę. Szalenie ambitny chłopak i odejście z Falubazu na pewno na duży plus, bo zależy mu na regularnych startach i rozwoju. Jutro nie powinien przywieźć żadnego zera i to samo tyczy się Mirka Jabłońskiego. W przywołanej przez Ciebie barażowej historii dał próbkę swoich możliwości na torze przy Olsztyńskiej. Nie wiem czy myle się, że według Ciebie
Co do tego czy skład jest lepszy niż przed rokiem już bym się tak nie zgodził.
zestawienie personalne nie jest lepsze - Artem zawodził, Pikej był bardzo przeciętny, a Szombierski jechał jak umiał. W ich miejsce jest trzech w miare stabilnych zawodników i na własnym torze na 100% będą robić różnice i ciułać ważne punkty.
Mam nadzieję, że z tej perspektywy zmienisz zdanie i stracisz ochotę na handi +6.5 dla Bydzi ;p oczywiście na losowe sytuacje wpływu nie mamy ale de facto jutro tylko Sajfutdinow powinien zapunktować solidnie (koło 18 pkt w 7 startach przy z/z i ok. 15 przy 6 startach, bo taktyk raczej spokojnie), Buczek raczej trójek za dużo nie uciuła, bo i z Nermarkiem i z Łagutą problemy mieć będzie i to znaczne, a o Kostku i Artiomie sam napisałeś najtrafniej, bo oni nie są żadną gwarancją.
Pogoda całkiem całkiem w dalszym ciągu, jeśli utrzyma się tak do jutra to wielce prawdopodobne typy:
Włókniarz win @ 1.52
10/10
Włókniarz -4.5 @ 1.85

7/10

i
Sajfutdinov over 11.5 @ 1.85 (wątpie, aby Rosjanin jutro jechał tylko 5krotnie, a linia przy dodatkowych startach pewna do przekroczenia)
8/10
wszystko Tobet

vde 119

vde

Użytkownik
Pisałem głównie o Włókniarzu, bo w sumie to od ich formy zależy wynik meczu, Polonia z takim składem może jedynie wykorzystać ewentualną nieporadność gospodarzy. Wspomniałem o Sajfutdinowie, bo fakt jest taki, że od niego zależy realna dyspozycja Polonii, jeśli on pojedzie słabo, Polonia nie ma co liczyć na choćby wyrównaną walkę. Nie sądzę by Artiom zdołał zdobyć więcej niż 6,5 pkt, nawet we Włókniarzu, regularnie przytrafiały się w Częstochowie wpadki, sporo też ratował go brat holując go w parze.
Pogoda jest ok, więc tor powinien być przygotowany jak nic tragicznego się nie zdarzy, ale i tak nie stawiajcie, bo Harris i Sajfutdinov jeżdżą dziś w meczu sparingowym POL - Reszta Świata i oby tak się nie stało, ale żużel to sport w którym zdarzają się kontuzje, i brak jednego z nich bierze w łeb cały typ, licząc na to, że wynik końcowy będzie oscylował 6-8 pkt góra na korzyść gospodarzy (w/g mnie coś w okolicy 49:41 48:42, 47:43)
PS:
co sądzicie o biegu nr 3 ? O ile dobrze zrobiłem rozpiskę, pojadę w nim: G.Łaguta, Sayfutdinov, Zengota, i A. Łaguta ????

pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
Wpadły mi w oko 2 typy
CKM Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz
Emil Sajfutdinow Over 11.5 1.70 zwrot
Unibax Toruń - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0 - 20.5) 2 2.00 ⛔
Ako 3,4 tobet
Emil nawet przy 5 startach powinien przekroczyć barierę 11 punktów. Jedzie tylko raz przeciwko griszy w 3 biegu ( i pewnie w 15), gdzie może stracić punkt, później ma 2x Nermarka i Bombera, z którymi powinien sobie poradzić. Do tego dochodzi możliwa absencja Gapy i zz czyli kolejny bieg.
Do tego może dojść rezerwa taktyczna, chociaż ja tutaj podobnie jak lewy poszedłbym w handi, ale te zaproponowane przez Tobet jak dla mnie jest za małe.
Drugi typ wydaje sie trochę bardziej ryzykowny ale Aniołki jadą 3 juniorami, bądź zamiast Przedpełskiego pojedzie ich nowy nabytek Czerwinski (zależy jak wypadnie na Treningu). Nie zmienia to jednak faktu, że punkty to on przywozić będzie raczej tylko na junotach Gdańskiej ekipy. Lotos nadal z zz za Świderskiego, czyli mamy dodatkowy start dla 3 THJ, Chrzanowski oraz dla Nikiego (który pokazuje bardzo dobra formę na progu sezonu). Widziałbym u niego nawet 7 startów. Widziałbym go szczególnie w biegu 5 jako ZZ, gdzie z THJ startował by przeciwko Miedziakowi i Czerwinskiemu ( lub juniorowi) i mogli by pokosić sie o zwycięstwo oraz w biegu 12 gdzie również by jechał przeciwko miedziakowi. Reasumują wodze tutaj wygraną Apatora 14-17 punktów
Edit: vde rozpiskę biegów masz na SF

cielak221 71

cielak221

Użytkownik
http://www.espeedway.pl/news,polonia_oslabiona_w_czestochowie,52934,12.html
Licząc z/z+ bieg nominowany+ ewentualna, bardzo możliwa rezerwa taktyczna+ 4 starty regulaminowe, Emil może pojechać nawet 7 razy. Jeśli taki scenariusz by się spełnił to linia 11.5 wystawiona przez Tobet powinna wejść BEZ GUMY Panowie i nie będę się dalej rozpisywał, że Emil powinien przegrywać tylko i wyłącznie z Griszą blebleble. Dlatego spróbuje zagrać to za podwójną stawkę:
Emil Sajfutdinow over 11.5
@1.70

Tobet

billi 207

billi

Użytkownik
Falubaz ZG- Unia Tarnów
Tarnów @ 2.17 Tobet

Cieślak zna tor,Hancock znakomicie wie jak się tu przełożyć,Kołodziejowi pasuje W69. Jaskółki uskrzydlone wysokim zwycięstwem w 1 kolejce.
Mistrz Polski ma to do siebie ,że źle wchodzi w sezon.Protas i AJ dalecy od formy z poprzedniego sezonu,nie wiadomo co z Davidssonem,Jabłoński i Jankowski to pomyłki,o Holcie nawet nie mówię, w 1 meczu jedynie Dudek utrzymał fason. W poprzednim sezonie największym atutem Falubazu była zgrana drużyna skonsolidowana wspaniałym dopingiem, minie sporo czasu zanim Falubaz odnajdzie formę z poprzedniego sezonu.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Mistrz Polski ma to do siebie ,że źle wchodzi w sezon.Protas i AJ dalecy od formy z poprzedniego sezonu,nie wiadomo co z Davidssonem,Jabłoński i Jankowski to pomyłki,o Holcie nawet nie mówię, w 1 meczu jedynie Dudek utrzymał fason. W poprzednim sezonie największym atutem Falubazu była zgrana drużyna skonsolidowana wspaniałym dopingiem, minie sporo czasu zanim Falubaz odnajdzie formę z poprzedniego sezonu.
dalecy od formy, bo nie wyszedł im jeden mecz w Bydgoszczy? AJ dziś pokazał, że z najlepszymi na świecie jest w stanie powalczyć, a PePe na swoim torze to gwarancja dwucyfrówki. Davidsson, Jabłoński to pomyłki? Jonas był kluczową postacią w drodze do tytułu dla Zielonki, a Krzysiek Jabłoński był piątym Polakiem wg średniej w ubiegłorocznych potyczkach na zapleczu Ekstraligi. Jestem przekonany, że będzie się spisywał na pewno nie gorzej niż Grzesiek Zengota, a może nawet i lepiej. Dudek skoro odpalił na wyjeździe to tymbardziej u siebie będzie ok. Co do Jankowskiego to sytuacja jest jasna, jeździ, bo musi. Wymogi KSM są bezlitosne, ale jak posadzą młodego Jankesa na czymś mocnym to też kilka jedynek przywiezie. Holta nie wystąpi, zatem mówić o nim nie trzeba. Nie podkreślałbym też jakiejś wzmożonej uwagi do osoby Marka Cieślaka - Rafał Dobrucki zna tor jeszcze lepiej niż słynny treneiro, ale co może sam trener? Zawodnik musi jechać, a podpowiedzi w stylu jedź tędy bo lepiej ciągnie nie są olbrzymim handicapem, bo żużlowiec sam musi się przekonać jak się złożyć żeby jechać optymalną ścieżką. Nie ma próby toru, zatem gościom powinno zająć troszkę spasowanie z tym specyficznym torem. Nie chodzi o to, że tylko krytykuje, ale ciężko jest napisać coś konstruktywnego do tego spotkania. Jestem przekonany, że Davidsson będzie mocnym punktem jutro, gdyż walczy o miejsce w składzie, a potencjał jakim dysponuje jest dosyć pokaźny. Na siłe nie ma co grać, jeśli nie ma przekonania co do ostatecznego rezultatu także nieco przyczepiłem się do tej &#39;świetnej analizy&#39;, którą rzekomo gwarantujesz powołując się na sygnaturę. Kluczowy jest występ Madsena i Vaculika, według mnie nie będą oni pierwszoplanowymi aktorami tego widowiska, a sam Greg może nie udźwignąć spotkania (on jest akurat pewniakiem), bo nie wiadomo jak spisze się Janowski i Kołodziej (czy będą w stanie pokonywać AJ&#39;a, Pepe i Jonasa/Duzersa).
Jutro na pewno jakieś konkretne typy będą od innych buków, póki co Włókniarz w Tobecie nadal wygląda mega apetycznie, dziś pogoda bardzo w porządku, deszczowy poranek i może pół godzinki w popołudniowej porze.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Włókniarz - Polonia Bydgoszcz 1@1,52
Falubaz - Unia Tarnów +2,5 2@1,75
AKO 2,66 tobet
(o ile mecze się odbędą)
Zgadzam się z przedmówcami odnośnie meczu w Częstochowie. Włókniarz bardzo dobrze pojechał w Lesznie (o czym się boleśnie przekonałem). Teraz jadą u siebie z Bydgoszczą. W składzie gości prawdopodobnie ZZ za Gapińskiego co będzie raczej osłabieniem, bo poza Emilem nie ma tutaj pewniaków na wyjazdy. Bydgoszcz to bardzo dobry team do ogrywania rywali u siebie. Na wyjeździe magia Buczkowskiego powinna prysnąć. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Łaguta, Nermark i Harris powinni dać rade. Zengota, Jabłoński i juniorzy u siebie też powinni pojechać poprawnie.
Rozumiem, że bukmacherzy sugerują się tym, że Falubaz wciąż jest mistrzem Polski i stąd takie kursy. Davidsson, który w zeszłym sezonie miał być solidną drugą linią zastąpi Holtę i poprowadzi parę z juniorem. Obecność Jabłońskiego i Jankowskiego w składzie raczej nie straszy rywali. Protasiewicz jakiś zagubiony. Zostaje Jonsson i Dudek i to chyba ta dwójka będzie stanowić o sile Falubazu w tym meczu. Nie podniecam się rozgromieniem Sparty przez Tarnów, ale widać siłę w tym zespole. Jest co prawda Lampart, ale raczej sobie za dużo nie pojeździ. Hancock, Kołodziej i Janowski powalczą. Solidnie wygląda też para Madsem-Vaculik. Do tego Marek Cieślak w roli trenera i myślę, że szykuje się wyrównany mecz. Stawiam na gości, ewentualnie minimalne zwycięstwo Zielonej.
Poza tym warto pomyśleć nad Emilem. Przy dobrych wiatrach może pojechać 7 razy. Linia 11,5 jest w takim przypadku śmieszna.
Co do ostatniego meczu w Toruniu (z racji dachu powinien się odbyć na 100 % ) myślę, że linia na gości wygląda rozsądnie. Dziura w składzie gospodarzy będzie ciężka do załatania. Pierwsza para Holder-Ward bardzo mocna, ale z pozostałymi dwiema da się zremisować. Nicki prawdopodobnie 7 razy i jeśli chociaż jeden z zawodników z Gdańska będzie miał dobry dzień to 20 pkt straty da się utrzymać. No cóż poczekajmy na pozostałe kursy.
Pozdrawiam

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Jak tam w ZG ? Accuweather pokazuje ze CAŁY dzien rzesisty deszcz. W takim razie watpie zeby tutaj nawet ruszyli. Natomiast w Czestochowie od 17 do 20 pokazuja zachmurzenie bez deszczu ktory ma ustac wlasnie jakos o 17 na 3-4 godzinki. Moze dadza rade ruszyc ale czy dokoncza ? W Toruniu raczej na 100% jada.
ps : pozdrowienia ze slonecznego Szczecina.. hehe

waska 131

waska

Użytkownik
Jak tam w ZG ? Accuweather pokazuje ze CAŁY dzien rzesisty deszcz. W takim razie watpie zeby tutaj nawet ruszyli. Natomiast w Czestochowie od 17 do 20 pokazuja zachmurzenie bez deszczu ktory ma ustac wlasnie jakos o 17 na 3-4 godzinki. Moze dadza rade ruszyc ale czy dokoncza ? W Toruniu raczej na 100% jada.
ps : pozdrowienia ze slonecznego Szczecina.. hehe
W Toruniu jadą na 200%%% , wczoraj trenował Czerwiński i nadal zagadka pozostaje to kto dzis pojedzie (Lampkowski,Ząbik,Czerwiński)

L 0

limsa

Użytkownik
Włókniarz - Polonia Bydgoszcz 1@1,52
Moim skromnym zdaniem Częstochowa wygra 50-40
Zamierzam obstawić duże pieniądze, ale kumpel mi teraz zamieszał w głowie i wkręca mi, że w przypadku odwołania meczu, bukmacherzy wynik spotkania losują czy coś takiego. Jak to jest na bet at home i sportingbet ? Pieniądze które postawiłem zwracają mi, czy też są zamrożone do przyszłej daty meczu w przypadku jego przełożenia ?

x_design 450

x_design

Użytkownik
Jak tam w ZG ?
Prognozy pogody na dzisiejszy dzień nie były najlepsze. Portale meteorologiczne zapowiadały intensywne opady deszczu i już wczoraj zastanawiano się nad odwołaniem dzisiejszego spotkania. Dziś jednak od rana z nieba nie spadła ani jedna kropla deszczu i choć niebo jest zachmurzone, to zanosi się aby miało się to zmienić w najbliższym czasie.

Witam Wszystkich i mam pytanko.... Ma ktoś może dostęp do statystyk przed meczowych ( bieg po biegu ) ale tutaj dopiero pojawia się na ostatnią chwilę. Jak by ktoś mógł pomóc ??? Z góry dzięki i pozdrawiam
http://www.sportowefakty.pl/live/zuzel
http://zuzelend.com/live/index.php
http://www.live.espeedway.pl/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom