>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 kolejka Bundesligi [9-11.09.2016]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
2. kolejka Bundesligi

9-11 września 2016

W pierwszej kolejce bez większych niespodzianek, warta zanotowania dobra gra beniaminków oraz hattrick Roberta Lewandowskiego.
Na start czeka nas niegdyś hit Bundesligi, a teraz może to być kolejny mecz bez emocji niestety, Wolfsburg szansa na udany start sezonu z kompletem punktów, gracze Herthy w tym roku już chyba nie będą zaskakiwać jak rok temu, słaby mecz i jak po kursach widać bukmacherzy nie wróżą im sukcesu na wyjeździe.
Bayer mimo dobrej gry przegrał i czas na rehabilitację, natomiast na BvB dość ciekawy kurs z RB , którzy na pewno dadzą z siebie wszystko w debiucie na swoim stadionie.
Ogólnie bardzo interesująca kolejką nam się szykuje, większość meczów będzie wyrównana i emocjonująca.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Schalke - Bayern M.
Mój typ: Schalke lub remis ⛔
Kurs: 3,55
Bukmacher: Fortuna

Wiem wiem, część z Was pewnie uśmiała się widząc mój typ. Ale ja nie stawiałbym ogromnych sum na Bayern w tym meczu. Owszem, są w ogromnym gazie, pod każdym względem przewyższają Schalke ale... no właśnie. Mamy niepokonany od 11 spotkań Bayern, mamy kiepsko rozpoczęty sezon przez drużynę gospodarzy, którzy grają przed własną publicznością, mamy konkretnie wzmocnioną drużynę Shalke takimi nazwiskami jak Konopyanka, Bentaleba, Stambouli. To nie są ogórki. Przeczuwam niespodziankę, spotkanie w którym to goście będą dominować ale nie wykluczam remisu. Schalke będzie miało swoje okazje. Po takim kursie za 50 zł próbuję.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Taka ciekawostka:
2 gole Lewego w starciu z Schalke na Bet365 @2.87, a na Unibecie 4.75. Jest różnica, prawda? Ja pograłem w Uni. Informacyjnie zamieszczam, żeby ludzie skorzystali, jak już się zdecydują zagrać ten bet.

Otrzymane punkty reputacji: +2
otobet 115

otobet

Użytkownik

Schalke 04 - Bayern Monachium
Piłkarze Schalke 04 rozpoczęli sezon od przegranej na wyjeździe z Eintrachtem Frankfurt. Dzisiaj natomiast zaingurują sezon na Veltins Arena, gdzie przyjedzie zespół Bayernu Monachium, który rozpoczął sezon od zwycięstwa 6:0 z Werderem Brema. We wspomnianym meczu świetne zawody rozegrał znów nasz rodak Robert Lewandowski, który wpisał się na listę strzelców trzykrotnie. Bawarczycy ostani raz ulegli na Veltins Arena w 2010 roku i wtedy Schalke wyrało 2:0 po bramkach Howedesa oraz Jurado, natomiast ostatnie siedem spotkań wyjazdowych pomiędzy tymi zespołami kończyło się zwycięstwem Bawarczyków. Jak będzie dzisiaj? Czy dziś Robert Lewandowski znów zaskoczy skutecznością :?: W ekipie Schalke 04 nie zobaczymy dzisiaj Coke, Uchidy, Avdijaja i Di Santo, natomiast Bawarczycy wystąpią bez Boatenga, Badstuberga, Comana i Robenna.
▶ Lewandwoski strzeli dwie lub więcej bramek
▶ Kurs: 2,65
▶ Otobet

comendador 428

comendador

Użytkownik
Schalke - Bayern M.
Mój typ: Schalke lub remis
Kurs: 3,55
Bukmacher: Fortuna

Wiem wiem, część z Was pewnie uśmiała się widząc mój typ. Ale ja nie stawiałbym ogromnych sum na Bayern w tym meczu. Owszem, są w ogromnym gazie, pod każdym względem przewyższają Schalke ale... no właśnie. Mamy niepokonany od 11 spotkań Bayern, mamy kiepsko rozpoczęty sezon przez drużynę gospodarzy, którzy grają przed własną publicznością, mamy konkretnie wzmocnioną drużynę Shalke takimi nazwiskami jak Konopyanka, Bentaleba, Stambouli. To nie są ogórki. Przeczuwam niespodziankę, spotkanie w którym to goście będą dominować ale nie wykluczam remisu. Schalke będzie miało swoje okazje. Po takim kursie za 50 zł próbuję.
Moim zdaniem niema co na siłę szukać niespodzianki. Wystarczy tylko spojrzeć na ostatni mecz jednych jak i drugich. Mecz Bayernu to koncert, spokojnie rozmiar porażki Werderu mógłby być większy. Schalke natomiast przegrało 1:0, mogło być 2:0 gdyby ich rywale karnego nie wykorzystali, dodatkowo grali 11vs10 od 79 minuty, ale i tego nie dali rady wykorzystać.
Widać, że przyjście Carlo, to było świetne posunięcie, zawodnicy mu ufają, jest większy luz w tej grze, nie milion podań, chęć zdobywania bramek, a dzisiaj kolejny rywal, który wszedł bardzo słabo w sezon. Myślę że HA -1,5, to idealna propozycja. Wyniki które obstawiam 0:2/1:3/1:4. Jeśli nawet Bayern nie da rady strzelić większej ilości bramek rywalowi, to wtedy nie powinien stracić bramki, natomiast jak piłka będzie wpadać, to przy stanie 0:3+, mogą trochę spuścić z tonu i bramka honorowa dla Schalke może wpaść.
Bayern -1,5 # 1,83 # Betsson
Wynik : 0:2

Edit /
Schalke mi zaimponowało, tzn to mogło się tak na prawdę skończyć i 4:0 dla Bayernu, ale przez długi czas świetnie sobie radzili, ale Bayern to Bayern, potrafi wyczekać, zagrać tą jedną akcję szybszą i gol, potem przeciwnik musi gonić odkryć się i zostaje skarcony drugi raz, a Lewandowski, gol, ale jest nie dosyt, widać, że to jeszcze nie jest 100% forma, bo z miał dzisiaj 3 setki i tylko jeden gol.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Było blisko.. Nie wiem jak waszym zdaniem ale moim zdaniem Schalke zagrało na prawdę dobry mecz i sprawiedliwym wynikiem byłby remis.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bayern na pewno nie przeważał 50/50 jak nie na korzyść Schalke, w tym ten karny niepodyktowany i poprzeczka a później jedna akcja i się posypało, cały Bayern. Mecz mógł się podobać mimo braku goli do 80min

xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
RB Leipzig - Dortmund Obie strzelą? Tak @ 1,70 ⛔ bet365
lub
Dortmund czyste konto? Nie @ 1,50 ✅ bet365

Drużyna z Lipska to nowy zespół założony w 2009 roku przez firmę Red Bull, więc zaplecze finansowe na pewno jest solidne. Lipsk to 10. największe miasto w Niemczech, więc stadion o pojemności ponad 44 000 miejsc może zostać spokojnie zapełniony.
Jeżeli ktoś oglądał pierwszy ich mecz z Hoffenheim to wie, że grają bardzo fajną piłkę - przede wszystkim atak ???? mimo że grali na wyjeździe to całkowicie zdominowali przeciwnika - 9 RR i 9 strzałów celnych, całkiem nieźle.
Wiadomo, że Borussia to nie żadne ogórasy, ale skoro w poprzedniej kolejce dali sobie wbić gola u siebie przeciętnemu Mainz to dlaczego rządnym goli zawodnikom RB miałoby się nie udać? Dodatkowo grają u siebie, i myślę że nawet jakby mieli przegrywać 0:3 to będą cisnąć, żeby chociaż tą jedną wbić dla kibiców.

ciekawie wygląda również RR drużyny RB Leipzig powyżej 3,5 @ 1,72 ✅ bet365
ale może ktoś się jeszcze na ten temat wypowie?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ingolstadt @ 2,42
unibet

Hertha mimo wygranej nie zachwyciła w pierwszej kolejce, dawali się spychać do defensywy, sami mało co konstruując w ataku ciekawego. Skład średni na tle ligi, gorszy od gospodarzy moim zdaniem. W Ingolstadt ciężko się gra przyjezdnym, gospodarze to poukładana solidna drużyna, w ostatnim meczu dość dobrze się prezentowali i na pewno mają większe ambicje niż 1-2pkt po dwóch kolejkach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom