>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2. Bundesliga - Wrzesień 2013

Status
Zamknięty.
D 6

davvido

Użytkownik
Greuther Furth - Dynamo Drezno (0:1) / 2.55 / fortuna / 4:0 / ✅

Furth po imponującym początku sezonu (4 mecze - 4 wygrane) miało miesięczną serie mało imponujących meczów w lidze (2 remisy i porażka). Gra może nie była najgorsza, ale czegoś brakowało, i nie wynikało to tylko z braku szczęścia. Oglądałem mecz w Pucharze Niemiec z Hamburgiem (może nie w najlepszej formie) i jak dla mnie ich gra wyglądała całkiem przyzwoicie. W ostatniej kolejce wygrana na trudnym terenie z Berlinie po całkiem dobrej grze. Jestem przekonany, że forma jest już ustabilizowana, a potwierdzeniem tego będzie dzisiejszy mecz.

Dynamo Drezno pozostaje jedynym zespołem bez zwycięstwa w lidze a jednocześnie przegrało tylko 3 mecze. Osiągnięte rezultaty powodują, że Drezno jest na 17 miejscu w lidze. Jak dla mnie nie jest to w pełni odzwierciedlenie formy zespołu i jestem przekonany, że w najbliższych kolejkach zaczną wygrywać...Oczywiście, jeszcze nie w dzisiejszym meczu...

Dla mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze, których celem jest awans do 1 Bundesligi muszą zacząć regularnie wygrywać na własnym boisku. W ostatnich 2 meczach porażka remis, a ostatnia wygrana miała miejsce 12 sierpnia... Najwyższy czas nie tylko na zdobycie kompletu punktów, ale także na zaaplikowanie kilku bramek swoim rywalom.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom