>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Bundesliga - Luty 2014

Status
Zamknięty.
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
- Dodaj mnie do osób ignorowanych i nie czytaj treści jakie tu zamieszczam skoro tak cie to boli.

- Co do zawodnika Meha, teraz doczytałem info i jego występ stał pod znakiem zapytania.
ale co ma mnie bolec? to ze piszesz glupoty. Powiedz mi jak mozna pisac, ze Paderborn wystapi bez Demme, skoro on juz tam nie gra? bezmyslnie kopiujesz jakies pierdoly i wprowadzasz ludzi w blad i jeszcze sie panoszysz. Pokory troche

Co do Mehy to mial problemy z miesniami i mozna oko na to przymknac, bo zle doczytales, ale oficjalnie kontuzjowany nie byl, wiec nie wiem skad te super info masz.

T 283

teilweise

Użytkownik
Erzgebirge Aue - FC Kaiserslautern

Aue +0,75 @1,901 Pinnacle 5/10 FT 1-0 +4,5j

Mam zastrzeżenia do FC Kaiserslautern, szczególnie kiedy grają na wyjeździe z słabymi drużynami. Rundę wiosenną zaczęli dobrze, wygrana z Greutherem i w DFB-Pokal, ale mają duży problem z napastnikami, kiedy Zoller jest kontuzjowany. Iddrisou i Ocean są bez formy, a Lakic jeszcze nie wdrożył się do drużyny. W poprzednich spotkaniach w strzelaniu bramek wyręczali ich defensywni piłkarze, ale taka sytuacja nie będzie trwać wiecznie i słaba forma napastników odbije się na wynikać. Z kolei AUE jest u siebie nieobliczalne i zarówno z każdym potrafi przegrać jak i zrobić dobry wynik. Przeprowadzili kilka transferów, ale prezentują się one bardzo słabiutko, co najwyżej doświadczony Ling z SV Sandhausen coś mi mówi, ale raczej zależało klubowi na poszerzeniu kadry niż na realnym wzmocnieniu składu. Myślę, że dzisiejszy mecz to nie będzie spacerek dla Lautern i będą się bardzo męczyć z AUE. Nie przewiduje ich większej wygranej z zespołem gospodarzy wyżej niż różnicą 1 bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +15
emil1702 380

emil1702

Użytkownik
W poniedziałek w drugiej Bundeslidze zostanie rozegrany mecz na szczycie, pierwsza w tabeli Kolonia podejmie drugi Greuther Fürth. Niestety dużą część drużyny przyjezdnej zaatakował wirus i piłkarze zamiast przygotowywać się do spotkania, muszą walczyć z biegunką i wymiotami. Zarażeni są także trenerzy i pracownicy klubu.

Obecnie chorych jest dziewięciu piłkarzy i 6 członków sztabu szkoleniowego, jednak według specjalistów, liczba zarażonych może wzrosnąć. W ramach ochrony odwołano treningi, a centrum szkoleniowe oraz pomieszczenia na stadionie są dezynfekowane.
FC Köln – Greuther Fürth
Data: 24.02.2014 (20:15)
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 2. Bundesliga
Kurs: 1.8
Stawka: 5/10
Bukmacher: Interwetten​

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt 04
Liga: Niemcy / 2. Bundesliga
Typ:
FC Ingolstadt 04
vs

Analiza: nie zagrają dla gospodarzy pomocnicy Riese 19/3, Lorenz 16/3, Schonfeld 21/3,
oraz najlepszy strzelec Klos 17/5 którzy są zawieszeni. pomocnicy Jerat 18/5, oraz
Muller 15/1 nie są pewni swojego występu. pomocnicy Heitholter 0/0, Petersch 2/0,
oraz defender Riemer 0/0 są kontuzjowani. Dla goście nie zagra dwójka, a są nimi
Hartmann 13/5 i Caiuby 20/3.
Ingolstadt ma lepszą forme niż Bielfield, chociaż obie
ekipy muszą uciekać z grupy spadkowej. Ingolstadt dobrze zaczął sezon po przerwie
zimowej :
09/02/14 2.L Karlsruher SC 1 - 1 FC Ingolstadt
14/02/14 2.L FC Ingolstadt 2 - 0 TSV 1860 Monachium
Obie drużyny spotkały się ze sobą trzy razy :
23/08/13 2.L FC Ingolstadt 3 - 2 Arminia Bielefeld
06/02/11 2.L FC Ingolstadt 1 - 0 Arminia Bielefeld
19/09/10 2.L Arminia Bielefeld 1 - 0 FC Ingolstadt

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 283

teilweise

Użytkownik
Spotkanie: Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt 04 Liga: Niemcy / 2. Bundesliga Typ: FC Ingolstadt 04
W Ingolstadt brak jeszcze Eiglera. Tych 3 zawodników stanowi już jakieś osłabienie linii ofensywnej zespołu. Radzę uważać na ten typ. Jeśli już to doradzałbym zagrać z podpórką -0,25, w tej chwili w Pinnacle po przyzwoitym kursie 1,943.
Ingolstadt jest w dobrej formie, jednak nie przeceniałbym ich formy, aż nadto. Wygrali z 1860 TSV, które przegrało tamten mecz na własne życzenie, Lwy biły duzo piany przez większość meczu, ale nic z tego nie wychodziło. Ingol z kolei miało ze 3-4 dobre akcja w tym meczu, a tak to się bronili.
Długo zastanawiałem się nad tym meczem, ale jednak odpuszczę. Śmierdzi mi tutaj jakimś underem i remisem. Arminia u siebie jest ambitna i potrafi urwać punkty, tak jak wyszła z 0-2 na 2-2 z St. Pauli. Niby Klosa nie ma, ale jest Przybyłko, który w tamtym właśnie meczu strzelił obie bramki. Prawdopodobnie zagrają na 2 defensywnych pomocników Schutz i Savic i z przodu Hille, Sahar, Rahn. Dużo zależy od tego jak będzie z nimi zgrany Przybyłko, ale wobec braku Caiubiego mam duże obawy, bo to walczak jak Tiffert z czasów FC Kaiserslautern, który zapędza wiele akcji dla Ingol i działa jednocześnie w odbiorze.
Ale zycze powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +10
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
21.2. 18:30
Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt, Union Berlin - FSV Frankfurt under 3 + over 2 @2 4/10 marathon

Arminia w poprzednim meczu nie miała zielonego pojęcia jak zagrać z Paderborn i zdecydowała się na ogromną agresję. Momentami było to żałosne. Efektem tego było 5 żółtych kartek i jedna czerwona, a po prawdzie to powinni dostać wszyscy z pola. Porażka 0-4 jak najbardziej zasłużona. Tak więc gospodarze dzisiaj bez Lorenza (obrońca, 16/3), Klosa (napastnik, 17/5), Riese (pomocnik, 19/3) i Schönfelda (pomocnik, 21/3). Ingolstadt na wiosnę ciuła punkty, po remisie z KSC wygrało 2-0 z TSV. Szkoda, że dzisiaj nie zagra Hartmann (napastnik, 13/5), bo z nim byłbym o bramki gości spokojny. Nie zagrają jeszcze Eigler (napastnik, 19/2), choć on akurat robi ostatnio za rezerwowego i Caiuby (pomocnik, 20/3). Przewiduję sporo walki i względnie niski wynik stąd under 3 mi pasuje. Połączę to z overem 2 w Berlinie i mamy zgrabny dubel.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Union Berlin - FSV Frankfurt
Liga: Niemcy / 2. Bundesliga
Typ:
Union Berlin
vs

Analiza: według moich informacji, goście dziś bez Heubach 0/0, Joan Oumari 17/1,
Kandziora 11/0, Konrad 18/0, Djengoue 9/0, Yelen 10/3, oraz Pagenburg 4/0. Union Berlin
po przerwie zimowej zaczął od remisu ze słabiutką drużyną u dołu tabeli, natomiast
Frankfurt pojechał z niżej od siebie w tabli drużyną :
sob 08/02/14 2.L 1. FC Union Berlin 0 - 0 SG Dynamo Dresden
pią 07/02/14 2.L VfL Bochum 1 - 2 FSV Frankfurt
Union u siebie 5/2/3, gdzie Frankfurt na wyjeździe 3/3/4
Gospodarze bez braków w kadrze na to spotkanie.

T 283

teilweise

Użytkownik
Energie - Aalen

Energie -0,25 @1,99 Pinnacle 5/10

Nie wierzę, że passa ponad dziesięciu meczów bez wygranej Energie w lidze mogłaby jeszcze długo trwać. Od samego początku byłem przeciwko zatrudnianiu Schmidta w tym klubie i podkreślałem, że nic dobrego z tego nie wyjdzie. Mam nadzieję, że po swoich popisach w Paderborn i teraz jeszcze lepszym w Energie długo nie znajdzie roboty na poziomie 2 ligi. Niestety dopiero teraz pojawił się pomysł zaangażowania dawnego trenera Eduarda Greyera w pomoc klubowi. Co prawda 69 letni trener Energie odmówił podjęcia pracy na cały etat, ale myślę, że pomoc w wymiarze doradczym dla obecnego sztabu szkoleniowego mogłaby dać tej drużynie jakąś wartość dodaną. Niestety chyba już jest za późno. Energie gubi kolejne punkty i coraz bardziej pogrąża się w ligowej tabeli. Jednak pojawił się w meczu wyjazdowym w Aalen jakiś cień nadziei, że uda się im ten sezon dokończyć przynajmniej w przyzwoitym stylu. Wielokrotnie podkreślaliśmy na tym forum, że coś bardzo dziwnego dzieje się z tą drużyną, bo potencjał ma dużo większy niż przedstawia to obecnie ligowa tabela. W sparingach strzelali po kilka bramek na mecz i w pierwszym meczu na wiosnę znowu klapa. Mam nadzieję, że 2-2 w Aalen, zresztą cudem uratowane, to dobra prognoza na przyszłość dla tej drużyny. Piłkarze z Cottbus potrzebowali jakiegoś motywatora, żeby się przełamać. Mam nadzieję, że to już ten moment, żeby wygrać, czy chociażby zdobyć punkt na własnym boisku. Nie wierzę w to, że zespół ten nagle zacznie wygrywać i wywalczy przebojowo miejsce przynajmniej barażowe, ale, mam nadzieję że nie będzie przegrywał wygranych meczów i będzie strzelał na tyle regularnie bramki, żeby nie cieszyć się po każdym trafieniu jakby co najmniej zdobyło się mistrzostwo świata. Z SV Sandhausen na inauguracje rundy mogli po pierwszej połowie prowadzić 2-0, byli bardzo waleczni, co w rezultacie przełożyło się na czerwoną kartkę i 3 mecze zawieszenia dla Börnera, zresztą niesłusznej do końca jak dla mnie. I tak grając w 10 cofnęli się do defensywy i stracili bramkę po jednej z nie tak wielu z perspektywy całego meczu akcji gości, gdzie przy główce Jovanovia Almer nie miał najmniejszych szans. Zresztą w ostatniej kolejce w grudniu 2013 r. Paderborn też grał tak jakby chciał przegrać i tego Energie nie potrafiła w delegacji wykorzystać. W końcu Schmidt w meczu z Aalen dokonał wielu zmian, po mimo, że kilku piłkarzy (Börner, Bitroff i Sanogo) było administracyjnie zawieszonych za kartki. W bramce Almera zastąpił Reno, na ławce usiadł Stiepermann, a od pierwszej minuty zagrali Affane czy Bikel. Zmienieni gracze nie zagrali na poziomie „Weltklasse”,, ale mam nadzieję, że w tej drużynie się cos odblokowało. Schmidt nadal pewnie będzie żonglował składem, gdzie nie da się przy obecnym położeniu stwierdzić kto jest w formie a kto nie, ale poza pauzującymi tydzień temu za żółte kartki Bitroffem i Sanogo będzie miał jeszcze do dyspozycji Takyi i w pełni sił Rivica co w meczu Aalen nie było takie oczywiste. Grają dzisiaj z Aue, które tydzień temu powstrzymało w Erzgebirge Lautern. Niezbyt lubię typować mecze z ich udziałem, ale wątpię, żeby zrobili dzisiaj wynik lepszy niż remis. W zeszłej kolejce po prostu Silvestr wykorzystał szansę po błędzie 2 środkowych obrońców gości, a potem bronili się cały mecz, czekając na dogodne sytuacje do kontry. Niemniej jednak poziom ich gry jest słaby. Liczę dzisiaj w końcu na przełamanie się Energie.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 2.Bundesliga
Spotkanie: FC Koeln - Greuther Fuerth
Typ: FC Koeln
Kurs: 1,57
bwin
Na dzisiaj zaplanowano ostatnie spotkanie dwudziestej trzeciej kolejki 2.Bundesligi pomiędzy zespołami FC Koeln i Gruether Fuerth. Ja upatruje tutaj zdecydowanego faworyta w zespole gospodarzy. Zajmują oni obecnie pierwsze miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem czterdziestu dwóch punktów i wyprzedzają dzisiejszego rywala, który jest drugi o sześć oczek. Zwycięstwo pozwoli odskoczyć na dziewięć punktów. Na swoim obiekcie Koeln gra dosyć dobrze z dziesięciu spotkań przegrali tylko dwukrotnie na początku lutego z Paderborn oraz w listopadzie z Ingolstadt. We wszystkich &quot;domowych&quot; pojedynkach stracili raptem pięć bramek. W zespole najczęściej trafiają do siatki rywala trzej gracze: dwaj napastnicy Patrick Helmes oraz Nigeryjczyk Anthony Ujah mają po siedem goli zaś pomocnik Marcel Risse ma osiem trafień na koncie. Zapewne któryś z nich wpisze się dzisiaj na listę strzelców. Co do gości, jak już wspomniałem są oni wiceliderem rozgrywek. W rundzie wiosennej jak dotąd nie wygrali żadnego z dwóch rozgrywanych spotkań. Przegrali z FC Kaiserslautern jeden do dwóch i zremisowali z Karlsruher SC. Na wyjazdach Gruether gra prawie bezkompromisowo tylko jeden raz podzielili się punktami miało to miejsce jeszcze w sierpniu gdy gościli we Frankfurcie remisując z tamtejszym FSV jeden do jednego. Z zespołu wpadły mi w oko dwa nazwiska. Najlepszy jak dotąd strzelec, węgierski pomocnik Zoltan Stieber który ma na koncie siedem trafień i napastnik Niclas Fullkrug on zaś trafiał sześciokrotnie. Goście na wyjazdach stracili sporo bramek bo aż szesnaście w dziesięciu meczach co pokazuje że wyjazdowe pojedynki są obfite w gole. Dzisiaj gospodarze moim zdaniem skompletują trzy punkty i odskoczą rywalom w tabeli.

T 283

teilweise

Użytkownik
W poniedziałek w drugiej Bundeslidze zostanie rozegrany mecz na szczycie, pierwsza w tabeli Kolonia podejmie drugi Greuther Fürth. Niestety dużą część drużyny przyjezdnej zaatakował wirus i piłkarze zamiast przygotowywać się do spotkania, muszą walczyć z biegunką i wymiotami. Zarażeni są także trenerzy i pracownicy klubu.

Obecnie chorych jest dziewięciu piłkarzy i 6 członków sztabu szkoleniowego, jednak według specjalistów, liczba zarażonych może wzrosnąć. W ramach ochrony odwołano treningi, a centrum szkoleniowe oraz pomieszczenia na stadionie są dezynfekowane.
FC Köln – Greuther Fürth
Data: 24.02.2014 (20:15)
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 2. Bundesliga
Kurs: 1.8
Stawka: 5/10
Bukmacher: Interwetten​
I tu wychodzi właśnie brak znajomości języka niemieckiego. Wszyscy zobaczyli słowo wirus i poszli w bety na Kolonię. Co prawda opuścili kilka treningów, ale dzisiaj na szczególnie chorych nie wyglądali. Po prostu zwykły ból gardła (bardziej fachowo wirusowe zapalenie gardła) i tyle.
Ogólnie brawa dla umiejących czytać z zrozumieniem, co nie dali się nabrać masowej histerii.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Duzo ludu sie nabralo na Kolonie wczoraj. Widac,ze druga polowa sezonu zdecydowanie slabiej i awans jeszcze nie pewny ale patrzac na ich potencjal powinni ogarnąć. Druga brama ze spalonego wiec tez mozna mowic o pechu z tym betem. All in all masowy zawsze sie tak koncza.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik

23. kolejka 2.Bundesligi

W piątek Arminia Bielefeld zmierzy się z Fortuną Düsseldorf pod wodzą nowego szkoleniowca - Norberta Meiera, który przez ponad 5 lat pracował właśnie w Fortunie. Czy efekt nowej miotły doskonale znającej przeciwnika zadziała w Arminii, która punktów potrzebuje jak tlenu? W Cottbus już chyba pogodzone ze spadkiem Energie podejmie Kaiserslautern, które z kolei wpadło w poważny kryzys przegrywając dwa ostatnie mecze z Aue i Aalen. W ostatnim meczu Paderborn podejmie Bochum. Gospodarze w świetnej formie już od grudnia - 7 meczów z rzędu bez porażki, w tym 5 zwycięstw i nieoczekiwanie zaczynają się poważnie liczyć w walce o awans do Bundesligi. W sobotę Sandhausen podejmie Monachijskie Lwy, a w Aue Erzgebirge zagrają z liderem z Kolonii. I nie będzie to spacerek dla podopiecznych trenera Stögera. W niedzielę będzie ciekawie. Furth zagra z FSV, którego mecze nigdy nie nudzą. Aalen podejmie beniaminka z Karlsruhe, który sensacyjnie znajduje się na trzecim miejscu w tabeli, a Ingolstadt zmierzy się z Dynamem Drezno, które na wiosnę imponuje ambicją, ale nie przekłada się to na punkty. Kolejkę zakończymy w poniedziałek meczem w Hamburgu, gdzie St.Pauli zagra z Union Berlin. Ścisk w górze tabeli nieziemski - między drugim a siódmym zespołem różnica wynosi zaledwie 3 punkty.

Zapraszam do dyskusji

T 283

teilweise

Użytkownik
Fortuna - Arminia

Arminia +0,5 @ 1,98 Pinnacle 5/10

Meier ma do wyrównania rachunki w Fortunie. Z kolei sama Fortuna obcenie jest na etapie zgrywania się i przebudowy. Po starcie rundy wiosennej okazało sie, że już nie grają o nic innego jak zgranie i przygotowanie się do przyszłego sezonu. Arminia od dłuższego czasu nie może wygrać i dzisiaj powrót Klose (Przybyłko nie jest zły, ale brak mu zgrania z zespołem) i licze na jakiś efekt nowej miotły. Meier zna większość obecnych piłkarzy Fortuny i liczę, że coś wymyśli, żeby zdobyć chociaż punkt w Fortunie.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
28.2. 18:30
Energie Cottbus - 1.FC Kaiserslautern Kaiserslautern over 1,5 @1.9 4/10 marathon (@1.83 w bet365)
Powtarza się scenariusz z poprzedniego sezonu - Kaiserslautern traci kretyńsko punkty i awans się oddala. Na razie nie jest tragicznie, ale goście muszą się wziąć w garść. 3 punkty straty do Furth to nic. Do składu wraca Idrissou, ale w dalszym ciągu Zoller jest poza składem. Wypadł jeszcze Löwe (obrońca, 22/1). To nie będzie łatwy mecz dla faworytów. Po porażkach z Aue i Aalen gracze Czerwonych Diabłów są pod taką presją, że nawet z kimś z 4 ligi nie byłoby spacerku. Energie pogodzone ze spadkiem, strata jest za duża - 8 punktów do baraży, 13 do utrzymania. Trener poleciał, na razie zastąpi go Böhme, asystent dotychczasowy. Obrona jest słabiutka, ale bramki strzelać potrafią i to nawet całkiem sporo ostatnio. Nie zagrają Bohl (pomocnik, 7/0), Schulze (obrońca, 17/0) i Börner (obrońca, 14/0), ale za to Sanogo i Jendrisek z powrotem w składzie. Zamiast grania na zwycięstwo gości gram ich over 1,5. Jeśli Kaiserslautern zepnie tyłki i zagra od początku do końca z ambicją i przede wszystkim ze skutecznością to dwie bramki strzeli. Martwię się o obronę, bo ostatnio popełnia za dużo błędów. Ostatnie 5 ligowych wizyt Diabłów na Freundschaft zawsze kończyło się przynajmniej dwubramkową zdobyczą.
⛔ 1-0, -4j.

F 3

fcb2005

Użytkownik
Panowie a co sądzicie o meczu Padeborn - Bochum ??? patrząc na miejsce w tabeli i ostatnie wyniki to wszystko przemawia za Padeborn,ale tak wysoki kurs na nich trochę podejrzany

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 283

teilweise

Użytkownik
Panowie a co sądzicie o meczu Padeborn - Bochum ??? patrząc na miejsce w tabeli i ostatnie wyniki to wszystko przemawia za Padeborn,ale tak wysoki kurs na nich trochę podejrzany
Ryzykowny typ na Padeborn, chyba, że z podpórką. Bochum lepsze na wyjazdach niż u siebie, chociaż ostatnio masakra z skutecznością do tego powolna obrona. Padeborn w dobrej formie, ale nie walczą o awans i nie wiem czy po serii dobrych meczów nie będą chcieli zwolnić tempa, czy później dopiero się podłożą. Na pewno jak Bochum pierwsze strzeli bramkę i postawi autobus pod własną bramką to Padeborn nie będzie się za wszelką cenę cisnął, żeby wygrać ten mecz
edit: Meha w świetnej formie

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
I kolejna porażka Kaiserslautern, żałosna forma i żałosne wyniki. Zupełnie nic ich nie usprawiedliwia i za niedługo będą mieli pogadankę z kibicami jak inne drużyny w podobnych sytuacjach.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
I kolejna porażka Kaiserslautern, żałosna forma i żałosne wyniki. Zupełnie nic ich nie usprawiedliwia i za niedługo będą mieli pogadankę z kibicami jak inne drużyny w podobnych sytuacjach.
to samo co w tamtym sezonie. Wtedy niby wina Fody, który na wyjazdach odwalal cyrk z zespołem jak strata prowadzenie z Aue grającym w 9-tke i 1-1. Poki nie wroci Zoller w ataku nic sie nie ruszy. Mo bezużyteczny, ta jego mina w 89 jak do pustej bramki nie trafia wymowna. Matmour bez formy i nie ma kto ciągnąć tego wózka.

T 283

teilweise

Użytkownik
to samo co w tamtym sezonie. Wtedy niby wina Fody, który na wyjazdach odwalal cyrk z zespołem jak strata prowadzenie z Aue grającym w 9-tke i 1-1. Poki nie wroci Zoller w ataku nic sie nie ruszy. Mo bezużyteczny, ta jego mina w 89 jak do pustej bramki nie trafia wymowna. Matmour bez formy i nie ma kto ciągnąć tego wózka.
Jak w przyszłej kolejce Sandhausen zamuruje bramkę w Kaiserslautern to gospodarze chyba też mogą mieć problem z przedarciem się. I to już byłby 4 mecz bez wygranej. Na szczęście dla nich walka o 2 miejsce bardzo wyrównana.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
3.3. 20:15
FC St.Pauli - 1.FC Union Berlin over 2,5 @1.85 4/10 Sbobet , gol po 73:59 @1.83 2/10 bet365

Dzisiaj w Hamburgu idę w kierunku bramek. St.Pauli trzy mecze u siebie bez strzelonej bramki, Union trzy undery z rzędu. Zbyt długie serie dla obu drużyn. Przecież to dalej są ofensywnie usposobione ekipy. W dodatku odkąd grają ze sobą regularnie to w 7 ostatnich meczach padło 6 overów. W sierpniu w Berlinie Union wygrał 4-2. Idę również w kierunku późnego gola, po 73:59. Wczoraj w Furth się udało. Ostatnie 6 spotkań St.Pauli z Union to 6 goli w tym okresie. Gospodarze bez Gonthera (obrońca, 19/0) i Buchtmanna (pomocnik, 20/0), Union pełny skład.

✅ ✅ 2-1 (gol na 2-1 w 88) +5,06j.

Otrzymane punkty reputacji: +41
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom