>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Bundesliga - Grudzień 2013

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
2.Bundesliga - 17 Kolejka

Przed nami ostatnie 3 kolejki w 2 lidze w tym roku. W najbliższej serii spotkań czołówka ma przed sobą dość ciężkie mecze, Kaiserslautern w poniedziałek zagra z Fortuną Dusseldorf, która niedawno zwolniła swojego trenera. Furth na wyjeździe zmierzy się z SV Sandhausen, które nieoczekiwanie na własnym terenie w tym sezonie jeszcze nie przegrało, a wczoraj pokazało się z dobrej strony w pucharowym meczu przeciwko Eintrachtowi Frankfurt, a lider z Kolonii zmierzy się u siebie z FSV Frankfurt. Patrząc co wyczyniało FSV w poniedziałek przeciwko Arminii wydaje się, że Koziołki powinny zgarnąć 3 punkty, choć z drugiej strony rywale uwielbiają grać z pozycji underdoga. Na ewentualnych wpadkach czołowej trójki może skorzystać czwarty Karlsruher SC, który w sobotę podejmie VFL Bochum. Na dole tabeli również będzie ciekawie - Arminia Bielefeld, która w końcu wygrała ligowy mecz po ekstremalnie długiej serii porażek zagra z Dyname Drezno, uskrzydlonym zwycięstwem z Kaiserslautern. Energie Cottbus, aktualna czerwona latarnia zagra o życie z Ingolstadt. Czy po ponad dwóch miesiącach Sanogo i spółka zanotują 3 punkty?

Zapraszam do dyskusji

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Arminia - Drezno
oddsy na over 2.25 @ 1.86 pinnacle 3/10 mają value i nie rozumiem wystawionego kursu. Oba zespoły z dobrum morale. Arminia po przelamaniu z FSV, Drezno po comebacku z Lautern. Arminia w ich sytuacji powinna pójść za ciosem teraz, a u siebie grają bardzo walecznie i po powrocie Klosa powinni w koncu zacząć strzelać bramki z czym był ogromny problem bez niego. Drezno tradycyjnie slabe poza domem, jednak obrona Armini w każdym meczu musi cos odwalic i jak Sukuta-Pasu ich tam robił jak chciał to i gracze Drezno będą mieli swoje szanse. Ta obronna gra nie ulegnie szybko poprawie i biorę pod uwagę ze to Arminia będzie atakować i z kontry dla gości jest szansa na bramkę duża. Dreznu w tych bramkach trzeba pomóc jak TSV to robiło sabotujac własną bramkę. Obronie Bielefeldu przydarza się to nader często i over ma tu sporą szanse.
Aue - Pauli
Aue u siebie się nie broni tylko cisnie na bramkę. Przyznam że mimo że to paralitycy co na wyjazdach razi po oczach to u siebie nawet da się patrzeć jak konstruuja akcje. Dlatego szansa że strzelą bramkę obronie Pauli naciskając ten gubiacy się blok obronny rośnie, dlatego over bo sądzę ze brsnki padna z obu stron. Co do zwyciezcy to Pauli będzie się czuć jak ryba w wodzie. Dostanie miejsce a Aue z Furth, Bochum czy nawet Sandhausen w początkowych kolejkach pokazało, że ich obrona nie radzi sobie z kontrami.
Pauli (0) @ 1.97 pinnacle 5 / 10
over 2.5 @ 1.90 pinnacle 3 / 10
Energie - Ingolstadt
Jakość poszczególnych zawodników Energie a ich gra to przepaść. Fatalne wykończenie i problem z mindsetem co z Bochum było widać wyraźnie gdzie zaczęli dobrze i dali sobie strzelić frajerska bramkę gdzie w ogóle zagrożenia nie było. Grali przeciwko Bommerowi ale problem był jak widać głębszy niz się mogło wydawać. Z Pauli za bardzo chcieli, dostali bramke i usiedli na dupie. Z Bochum po stracie bramki nie potrafili się przebić przez obronę, którą forsowali na początku spotkania. Nie widać zadziornosci tylko grają jakby pogodzeni z losem. Zeby była jasność to próbują, oni nie oddają pola przeciwnikowi, tylko problem tkwi w tym, że tam nic nie idzie. Z FSV zremisowali na 1-1 i zamiast isc za ciosem to oni dostają w plecy. Brak koncentracji i problem z motywacją. Piłkarze mają źle ustawiony mindset i nawet jak rywal jest do ogrania to oni grają jak przegrani, gdzie nic nie wychodzi. W bramkę z gry od dawna trafic nie mogą co jest śmieszne jak na potencjał kadrowy.
Ingol zlapalo rytm, dobry wybór trenera pod ich potencjał. Może i przemeczeni po meczu z VFL jednak to nie implkuje takich oddsow na nich. Są w formie, grają dobrze taktycznie i ta porażka z Sandhausen jest tu bez znaczenia bo w domu mają zawsze problemy z kreowaniem gry. Jak Cottbus się na nich rzuci i będzie nadal popisywal się taka skutecznością jak ostatnio to Ingolstadt ma szanse ich wykontrowac. Oddsy za wysokie na Ingol i to gram, choć mam dziwne przeczucie ze Energie zrobi tu numer i szybko trafi bramkę. + 0.5 ma value i mam nadzieje, że obędzie się bez czarnych scenariuszy. Schmidt narazie to niech znajdzie optymalne ustawienie by ta machina zaczęła działać. Banovic w ogóle nie ciągnie tego wózka i jest niewidoczny, Sanogo i Stiepermann próbują, ale jak nie idzie to nie idzie i niech tak zostanie. Przeciwko Ingol będą mieli tu ciężej niż z Bochum czy FSV bo Ingol tez potrzebuje punktów. Zacięty mecz się szykuje. Energie stracilo swoją przewagę czyli duża presja na rywala, tego ostatnio nie było widać, a zwłaszcza jak nie pojdzie po ich myśli. Nie pokazują w ogóle charakteru.
Ingol + 0.5 @ 1.83 pinnacle 5 / 10

Otrzymane punkty reputacji: +13
T 283

teilweise

Użytkownik
Schmidt narazie to niech znajdzie optymalne ustawienie by ta machina zaczęła działać.
Przyznam szczerze, że nadal mam poważne wątpliwości, czy Schmidt da radę to teraz ogarnąć. Ok, Bommer w ogóle sytuacji nie ogarniał i przekonałeś mnie, że słusznie został zwolniony, ale poważnie zastanawiam się czy po świętach Energie nie powinna szukać nowego trenera.
Przede wszystkim od samego początku zdziwiło mnie, że po zwolnieniu poprzedniego trenera Energie tak szybko i bez większych dyskusji postawiło na Schmidta. Obecnie na rynku, nawet na poziomie 2 BL jest kilku wolnych trenerów z lepszymi referencjami. Nie wiem czy zadecydowały kwestie finansowe czy koneksje, ale Schmidt nie miał dobrego sezonu z SC Padeborn i wszyscy tam odetchnęli z ulgą, że mogą o nim wreszcie zapomnieć. W ogóle tak szybki jego powrót do 2 BL w roli 1 trenera był dla mnie zaskoczeniem.
Obawiam się, że jeżeli Energie przegra teraz mecz z Ingolstadt to ich całkowicie pogrąży- mentalnie i punktowo. Po tym mogą się już nie podnieść z tym trenerem, a pozostawienie go na przerwę zimową może być tylko stratą czasu. Ale oczywiście życzę Schmidtowi i Energie powodzenia. Być może jestem do niego uprzedzony i mnie do siebie przekona ????

Karlsruher SC - Vfl Bochum

Vfl Bochum 0 @2,63 Pinnacle 5/10

Zagram w stronę drużyny przyjezdnej. Bochum przełamało się w meczu z Kaiserslautern i gra zespołu Neuerera wyglądała z meczu na mecz coraz lepiej. Z 1860 TSV przegrali, ale nie uważam, że byliby szczególnie gorszym zespołem. Adlung i Stahl dostali 2 dobre wrzutki na główkę i wykorzystali je na bramki. Dzisiaj w zespole z Bochum zabraknie Frajera i Jungswirtha, którzy dostali po piątej żółtej kartce w tym sezonie w ostatniej kolejce. Na prawą stronę z lewej flanki ma zostać przesunięty Acquistapace a jego miejsce ma zająć Basiatns. Jungwitha może zastąpić Ćwielong, który stracił miejsce w 1 składzie. Jednak te zmiany nie powinny w znaczący sposób wpłynąć jakościowo na grę Bochum, ponieważ uważam, że składem dysponują wyrównanym. Z kolei Karlsruher wygrało w Düsseldorfie z tragicznie grającą Fortuną. Ładna bramka Alibatza sprawiła, że drużyna Fortuny rozsypała się do końca i to ustawiło mecz. Skład także mają wyrównany, kontrakt przedłużył Mauersberger, więc obronę będą mieli nadal przyzwoitą. Trzeba przyznać, że Karlsruher gra składną piłkę, mają poukładaną obroną, jest też jakaś tam klepka, wyrównany skład ect., ale limit szczęścia wykorzystało z nawiązką i 4 pozycja, którą w tej chwili zajmują jest obecnie nieco na wyrost. Nie uważam, żeby groziła im w tej chwili walka o podium z Greutherem, Lautern i Kolonią, więc nie mają noża na gardle w grudniowych meczach. Bochum pod wodzą Neurera gra coraz lepiej w ofensywie. Po wpadce z 1860 TSV przed własną publicznością będą chcieli tutaj uzyskać pozytywny wynik, tym bardziej, że wyszli już z niesamowitego dołka. Spodziewam się wyrównanego meczu z lekką przewagą na ofensywne Bochum, bo od strefy spadkowej dzielą ich tylko 4 punkty.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Aue - St.Pauli
Typ: Gospodarze wygrają !
Kurs: 2.70 @ eXpekt

vs

5 punktów różnicy między tymi drużynami, goście plasują się wyżej, lecz w bezpośrednich
meczach obu drużyn przeciwko siebie to Aue było górą. Goście dziś bez obrońcy
kluczowego jakim jest Gonther 16/0 jest zawieszony za czerwony kartonik jaki ujrzał
w meczu z Koln. Pomocnik F. Boll 8/0 i napastnik Verhoek 11/4 są dziś nie obecni.
------------------------------------------------------
Spotkanie: Karlsruher - Bochum
Typ: Gospodarze wygrają !
Kurs: 2.05 @ eXpekt

vs

Gospodarze z miejsca 4 podejmują przed własną publicznością drużynę Bochum z
miejsca 10. H2h obu drużyn jak najbardziej wyrównane. Karlsruher ostatnie 5 meczy
bez porażki (4 wygrane + 1 remis). Goście dziś osłabieni w takich graczy jak
Paul Freier (pomocnik 16/0), Florian Jungwirth (obrońca 14/1), Fabian Holthaus (obrońca 2/0).
Kontuzjowani Selim Gündüz (0/0), Mounir Chaftar (obrońca 1/0), oraz pod znakiem
zapytania swojego występu są Onur Bulut (pomocnik 7/0), Yusuke Tasaka (pomocnik 16/3)
i Jan Gyamerah (obrońca 0/0). Gospodarze dzis tylko bez Martin D Stoll (obrońca 0/0),
oraz Gaetan Krebs (pomocnik 9/0).​

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
KSC - Bochum odpuszczam chociaż jak miałbym cos stawiać to byłby to remis. KSC ma sporo szczęścia to fakt i wygrywają dzięki swietnej skuteczności i z dwóch akcji potrafią zdobyc jednwgo gola, co jest w pewnym sensie jakością, jednak w nieskończoność tak się nie da, bo potencjał wybitny nie jest, do tego defensywa taktyka Kauczinskiego, którą stosuje grajac nawet u siebie. Bochum tu nie przejmie pałeczki, bo ich remis zadowala. Wiele razy wspominałem ze KSC to zespół na kontrę i z kontry zarówno z TSV, Dreznem czy Arminią te bramki zdobywali. Jak mają prowadzenie to grają rozważnie w defensywie nie wychylajac się. Te ostatnie dobre wyniki właśnie tak padały - szybka bramka i mają ustawiony mecz, bo postawią autobus i liczą na kontry w czym są dobrzy. W końcu to co dobre się skończy i jak nie zdobędą szybko bramki i 0-0 będzie utrzymywać się dłuższy czas to ich szanse na wygraną maleją. Tak było z Arminią i gdyby nie karny za przeproszeniem z dupy, to by się obeszli smakiem, a nie 3 punktami. Co do Bochum to fakt ostatnio dobre wyniki przede wszystkim ze względu na grę w obronie. Sukuta-Pasu zaczął strzelać, jednak w tym sezonie nie nazwę go stabilnym graczem, bo marnował na potęgę i ta jego lepsza forma tak samo jak szybko i nagle przyszła tak samo może jeszcze szybciej odejść tzn zacznie walic koło bramki znowu. Bochum skupi się tu na obronie i jeśli fantazja ich nie poniesie tzn ruszą do przodu - to szanse na punkt mają. W tym wypadku KSC idzie kreowanie akcji jak mają mało miejsca kiepsko. I mimo ze jak popatrzymy na wyniki to wygląda na to ze warto stawiac na KSC, to jednak to nie jest zespół który kreuje, tykko reaguje i czeka na błędy i zestawienie im miejsca. Jak mają mniej miejsca to wykończenie kuleje i trafiają obok bramki bądź walą z daleka. Są niewygodni u siebie nawet dla najlepszych to prawda, jednak w tych okolicznościach, że Bochum zagra defensywnie to także goście będą niewygodni dla nich. Bochum kontr nie lubi i jak sie wychyli i będzie chciało zagrać o win, to przegra to spotkanie. Jeżeli zagrają gleboko w obronie i będą nadazac się cofac, a dotychczas tak grali i to założenie taktyczne wypełnią na 100 % to remis ugrają. KSC i ich wyniki są zależne od błędów w obronie Bochum i twgo na ile im miejsca zostawią. Drezno zostawilo go za dużo i podobnie jak Bochum nie radzą sobie z kontrami i przegrali wyraźnie, dlatego no bet dla mnie. Jak juz bym miał jednak na cos stawiać to remis i jestem za tym że KSC tego meczu nie wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sebolo 207

sebolo

Użytkownik
KSC - Bochum odpuszczam chociaż jak miałbym cos stawiać to byłby to remis. KSC ma sporo szczęścia to fakt i wygrywają dzięki swietnej skuteczności i z dwóch akcji potrafią zdobyc jednwgo gola, co jest w pewnym sensie jakością, jednak w nieskończoność tak się nie da, bo potencjał wybitny nie jest, do tego defensywa taktyka Kauczinskiego, którą stosuje grajac nawet u siebie. Bochum tu nie przejmie pałeczki, bo ich remis zadowala. Wiele razy wspominałem ze KSC to zespół na kontrę i z kontry zarówno z TSV, Dreznem czy Arminią te bramki zdobywali. Jak mają prowadzenie to grają rozważnie w defensywie nie wychylajac się. Te ostatnie dobre wyniki właśnie tak padały - szybka bramka i mają ustawiony mecz, bo postawią autobus i liczą na kontry w czym są dobrzy. W końcu to co dobre się skończy i jak nie zdobędą szybko bramki i 0-0 będzie utrzymywać się dłuższy czas to ich szanse na wygraną maleją. Tak było z Arminią i gdyby nie karny za przeproszeniem z dupy, to by się obeszli smakiem, a nie 3 punktami. Co do Bochum to fakt ostatnio dobre wyniki przede wszystkim ze względu na grę w obronie. Sukuta-Pasu zaczął strzelać, jednak w tym sezonie nie nazwę go stabilnym graczem, bo marnował na potęgę i ta jego lepsza forma tak samo jak szybko i nagle przyszła tak samo może jeszcze szybciej odejść tzn zacznie walic koło bramki znowu. Bochum skupi się tu na obronie i jeśli fantazja ich nie poniesie tzn ruszą do przodu - to szanse na punkt mają. W tym wypadku KSC idzie kreowanie akcji jak mają mało miejsca kiepsko. I mimo ze jak popatrzymy na wyniki to wygląda na to ze warto stawiac na KSC, to jednak to nie jest zespół który kreuje, tykko reaguje i czeka na błędy i zestawienie im miejsca. Jak mają mniej miejsca to wykończenie kuleje i trafiają obok bramki bądź walą z daleka. Są niewygodni u siebie nawet dla najlepszych to prawda, jednak w tych okolicznościach, że Bochum zagra defensywnie to także goście będą niewygodni dla nich. Bochum kontr nie lubi i jak sie wychyli i będzie chciało zagrać o win, to przegra to spotkanie. Jeżeli zagrają gleboko w obronie i będą nadazac się cofac, a dotychczas tak grali i to założenie taktyczne wypełnią na 100 % to remis ugrają. KSC i ich wyniki są zależne od błędów w obronie Bochum i twgo na ile im miejsca zostawią. Drezno zostawilo go za dużo i podobnie jak Bochum nie radzą sobie z kontrami i przegrali wyraźnie, dlatego no bet dla mnie. Jak juz bym miał jednak na cos stawiać to remis i jestem za tym że KSC tego meczu nie wygra.
się trochę spóźniłeś z analizą, albo ja trochę za szybko poleciałem, ale szacun i tak ???? ( 0 : 0 ) - ostateczny wynik.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
się trochę spóźniłeś z analizą, albo ja trochę za szybko poleciałem, ale szacun i tak ???? ( 0 : 0 ) - ostateczny wynik.
nie miałem tego grać to nie pisałem, jak zobaczyłem post wyżej kolegi emoboy to odpisałem ????

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Sandhausen - Greuther
Sandhausen + 0.5 @ 1.94 pinnacle 5/10
Sandhausen oslabione ale tu nie o kadrę chodzi, a o styl gry. Greuther potrzebuje miejsca czego nie powinni gospodarze im dać. Generalnie męczą się jak grają na defensywnego przeciwnika. Inna sytuacja jest tu niz z Paderbornem bo Paderborn lubi jak jego defensywy się nie naciska i konstruować akcje na pasywnwgo rywala. Greuther potrzebuje więcej miejsca by się rozpędzić, do tego jak dla mnie oni nie chcą awansu i dobre wyniki (nie wystepy) początkowe niech nie zamydlą nikomu oczu

T 283

teilweise

Użytkownik
VfR Aalen - SC Padeborn 07
Aalen -0,25 @1,89 Pinnacle 5/10
Ja z kolei skupię się na trzecim niedzielnym meczu, w którym VfR Aalen będzie podejmować Padeborn. Pogram w stronę gospodarzy, którzy pozostają nieco uskrzydleni wygraną przy Alter Foersterei. Na własnym stadionie zapewne zagrają ofensywnie,a Padeborn nie lubi grać przeciwko drużyną, które na nich naciskają, ponieważ wtedy blok defensywny się u nich sypie.W poprzedniej kolejce zremisowali z Paralitykami z Erzgebige, których pomimo osłabień powinni ograć na stojąco, a przed 2 tygodniami ulegli SV Sandhausen, co było dla mnie rzeczą nie do końca zrozumiałem, ponieważ Padeborn dobrze się czuje z przeciwko defensywnym drużynom, które na nich nienaciskają i dają przejąć inicjatywę. Z taką grą nie mają czego szukać w Aalen. Kursik także całkiem do przyjęcia.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Pytanie do znawców drugiej ligi niemieckiej, co sądzicie o meczu 1. FC Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf ? Kaiser powinno sobie dzisiaj poradzić ? Warto grać jedynkę, ewentualnie jakieś handi ?

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Pytanie do znawców drugiej ligi niemieckiej, co sądzicie o meczu 1. FC Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf ? Kaiser powinno sobie dzisiaj poradzić ? Warto grać jedynkę, ewentualnie jakieś handi ?
Duzo do powiedzenia tu nie ma. Fortuna po zmianie trenera na człowieka bez pojęcia o trenowaniu. Oli Reck nie wróży nic dobrego tam i niech jak najszybciej znajdą inną alternatywę. Lautern tradycyjnie u siebie mocne, Fortuna w głębokim kryzysie i na ich grę nie da się patrzeć czasami. Zespoły na oddzielnych biegunach i zdziwie się okropnie jak Reck tam coś ugra

Lautern -1.25 @ 1.89 pinnacle 8/10

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Kaiserslautern - Fortuna Dusseldorf
Typ: Kaiserslautern i over 2,5
Kurs: 1.90 @ eXpekt
vs

Mike Büskens nie jest już szkoleniowcem Fortuny Düsseldorf. Decyzja o zwolnieniu
trenera zapadła dziś przed południem. Od początku sezonu drużyna pod wodzą
Mike Büskensa zanotowała aż siedem porażek i po szesnastu kolejkach sytuuje
się dopiero na 14 miejscu w ligowej tabeli. Drużynę, do czasu powołania nowego
trenera będzie prowadził Oliver Reck, jest to trener bramkarzy. Jeśli według was
będzie mieć to jakiś wpływ na ich grę, a podejmują na wyjeździe drużynę Kaiserslautern
to można śmiało zagrać w stronę gospodarzy !
Drużyna gospodarzy już spotkała się z Fortuną 42 razy z czego zanotowali 22 wygrane
mecze i 8 remisów. Kaiserslautern znakomicie wykorzystuje atut własnego boiska gdzie
od 10 kolejek przed własną publicznością nie przegrali. Ciekawostką jest to że na 23
rozgrywanych spotkań jako gospodarz, zanotowali 19 razy over 2,5 !

(..) starałem się znaleźć na oficjalnych stronach obu klubów dzisiejsze obie 11-stki,
ale póki co nie opublikowano nic odnośnie tego spotkania. Nie wiem jakie absencje,
ale pomimo tego uważam że jest to dobry typ na dziś !​

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +3
T 283

teilweise

Użytkownik
@maximus88, dziękuje bardzo ???? / stronka wędruje do ulubionych, do tej pory nie znałem.
Jeśli chodzi o składy to radzę uważać z Kickerem????- robią dużo podstawowych błędów. Na pewno jeżeli chodzi o 2 BL, bo z 1BL nie mam na tyle doświadczenia. Właśnie podawane składy przed meczem to najsłabsza strona tego portalu.
Jeśli chodzi o ten aspekt to bardziej już polecam:
bundesliga.de
bild.de (pomimo, że szmatławiec to sport stoi na bardzo przyzwoitym poziomie)
A przede wszystkim strony klubowe. One są najbardziej dokładne w tym temacie. :]

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Lautern myślę że sie zrehabiltuje po tej fatalnej polowce z Fortuną. Paderborn nie będzie się bronił bo na wyjeździe oni robią to fatalnie. Zwłaszcza ich hurtowe tracenie bramek razi po oczach. Są dobrzy w kontrze, a Lautern pokazało nawet ostatnio że łatwo tracą po kontrach. Siła ofensywna po ich stronie i kolejny słaby mecz nie powinien mieć miejsca. Runjaic powinien ich zmotywować. Na ich korzyść działa to ze P07 nie będzie się bronił głęboko, tylko będzie tez atakował. Occean na szczęście nie zagra, bo wole Zollera w ataku. Paderborn nie lubi presji, Lautern musi sie zrehabilitowac. Sądzę jednak ze goście tez cos strzelą. kurs na over 3 satysfakcjonuje mnie
Lautern - 1.25 @ 1.95 pinnacle 5 / 10
over 3 @ 2.04 pinnacle 3 / 10
Aalen ofensywnie u siebie, ale wykończenie slabe. Oni są dobrzy jak grają głęboko i z kontry przyczajeni atakują. W domu kłopoty z wykorzystaniem i kreowaniem dogodnych okazji są i będzie tu podobnie jak z P07 z tym że Sandhausen gra uważniej w obronie, bardzo defensywie i ma równie groźne kontry, czym Paderborn ich wykonczył
Sandhausen + 0.25 @ 2.14 pinnacle 5 / 10

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Liga: Niemcy / 2. Bundesliga
Spotkanie: Aalen - Sandhausen
Typ: Gospodarze wygrają
Kurs: 1,95 / eXpekt

vs

Obie drużyny szału nie robią, na przemian wygrana/przegrana, tak więc nie ma tu co kolorować i dodawać coś od siebie. Goście bez obrońca F. Hübner 11/2, pomocnik M. Thiede 14/0, napastnik R. Jovanović 15/3, napastnik D. Blum 10/1, prawdopodobnie nie zagra gdyż jest chory (jeśli mój translator mi dobrze tu przetłumaczył). Dodatkowo do składu wraca po kontuzji N. Adler. W tym meczu liczę że absencja w drużynie rywali przełoży się na wygraną gospodarzy !
⛔ nie siadło !

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Koln - Dresden
Typ: Gospodarze wygrają i over 2,5
Kurs: 2,05 / eXpekt

vs

Goście, zacznijmy od nich bo kluczową sprawą jest tu absencja w tym spotkaniu w ich kadrze, gdzie nie zagrają obrońca A. Mravac 8/0, pomocnik M. Hartmann 8/1. Ci gracze są kontuzjowani, a dodatkowo w tym meczu poza składem znaleźli się także pomocnik R. Koch 13/0, oraz napastnik M. Poté 15/2. Gospodarze obecnie plasują się na fotelu lidera w tabeli ligowej, natomiast przyjezdni z Dresdna zasiadają na miejscu 13 ze stratą 13 punktów do lidera. Gospodarze w tym sezonie tylko raz przegrali na swoim boisku, to jest myślę ich kolejny atut.
✅ siadło !

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Spotkanie: Koln - Dresden
Typ: Gospodarze wygrają i over 2,5
Kurs: 2,05 / eXpekt

vs

Goście, zacznijmy od nich bo kluczową sprawą jest tu absencja w tym spotkaniu w ich kadrze, gdzie nie zagrają obrońca A. Mravac 8/0, pomocnik M. Hartmann 8/1. Ci gracze są kontuzjowani, a dodatkowo w tym meczu poza składem znaleźli się także pomocnik R. Koch 13/0, oraz napastnik M. Poté 15/2. Gospodarze obecnie plasują się na fotelu lidera w tabeli ligowej, natomiast przyjezdni z Dresdna zasiadają na miejscu 13 ze stratą 13 punktów do lidera. Gospodarze w tym sezonie tylko raz przegrali na swoim boisku, to jest myślę ich kolejny atut.
Mravac i Hartmanna nie są nie do zastąpienia. To samo bez formy Pote. Ja to odpuszczam bo nie widzę value. Kolonia ma dobrą obronę a Drezno jest waleczne ale potencjału w ataku dużego nie ma. Kolonia to nie jest zespół który by gromil u siebie, bo jak Drezno zagra defensywnie to Koln ma problemy z konstruowaniem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom