Najlepszym sposobem jest użycie kryptowalut oraz Binance lub dowolnego portfela zdecentralizowanego.Have your crypto withdrawal options also disappeared?
Nigdy tak miałem. Nigdy też nie słyszałem o takiej praktyce bukmacherów.Hej
Jestem nowy
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?
jaki podatek?Hej
Jestem nowy
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?
kto Ci tak powiedział? daj jakis screen z rozmowy bo ciężko uwierzyć w takie głupoty.Niby to idzie na podatek od wygranej 12%
Kolega wyżej może podrzucić, ja juz tam nie grywam, ale zapomnij że wypłacisz jakąś kasę. Nawet jak wpłacisz to 12% . To typowy scamDasz link do strony to porównam sobie linki i strony
A masz te dodatkowe opłaty? Podaj mi priv link to zobaczę czy da się zalogować to odrazu będzie wiadomo czy lewa strona.9 lat tam gram i nikt nigdy mnie nie oszukał na złotówkę. Obroty robię po 100 k miesiąc i zero problemów. Wypłata na jeton w 3 minuty.
Wyślij link spróbuję się zalogować.Gram akurat na VPN z Kazachstanu.
Post automatycznie złączony:
Chłopie, nie ma żadnych kurwa dodatkowych opłat. Przelałeś kasę na jakiś scam. Nie dość, że 99% ludzie traci hajs na bukmacherce, to jeszcze większość nawet nie umie poprawnie się zarejestrować i wpłacić/ wypłacić siana. Ja pierdolę, kraj idiotow