>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher 1xbet - wpłaty/wypłaty

P 0

Piotrek2907

Użytkownik
Hej
Jestem nowy
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?

K 451

kolba121

Użytkownik
Hej
Jestem nowy
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?
Nigdy tak miałem. Nigdy też nie słyszałem o takiej praktyce bukmacherów.

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Hej
Jestem nowy
jaki podatek?
Niby to idzie na podatek od wygranej 12%
kto Ci tak powiedział? daj jakis screen z rozmowy bo ciężko uwierzyć w takie głupoty.

P 0

Piotrek2907

Użytkownik
To jest rozmowa na czacie ze strony. Chciałem wypłacić 1900zł. To drugie zdjęcie to jest ich regulamin ze strony.

Zgodnie z regulaminem serwisu, za wypłatę środków pobierana jest prowizja w wysokości 12%, po czym środki zostaną automatycznie zaksięgowane na Twoim koncie.

1900 - 12% = 228 zł
Prowizja jest wypłacana w taki sam sposób, jak w przypadku standardowej wpłaty, wystarczy wpłacić 228 zł na konto i to wszystko.
Po zapłaceniu prowizji, środki zostaną zaksięgowane na Twojej karcie w ciągu 5-55 minut.

Załączniki

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
No czyli żaden podatek 12% . to jest w ogóle strona ruskiego buka? dawno tam nie gralem, wygląda troche podejrzanie.

piatddz 448,3K

piatddz

Użytkownik
Nom wygląda na jakiś kompletny scam. Wyplacalem dosłownie 2 dni temu. Jak za każdym razem w 5 min bez żadnych problemów i prowizji.

P 0

Piotrek2907

Użytkownik
9 lat tam gram i nikt nigdy mnie nie oszukał na złotówkę. Obroty robię po 100 k miesiąc i zero problemów. Wypłata na jeton w 3 minuty.
A masz te dodatkowe opłaty? Podaj mi priv link to zobaczę czy da się zalogować to odrazu będzie wiadomo czy lewa strona.
Post automatycznie złączony:

A jeszcze mam taką stronę tu w regulaminie jest że pobiera od 5 do 30% w zależności od sposobu wypłaty.

Co o tym myślicie?

P 0

Piotrek2907

Użytkownik
Gram akurat na VPN z Kazachstanu.
Post automatycznie złączony:

Chłopie, nie ma żadnych kurwa dodatkowych opłat. Przelałeś kasę na jakiś scam. Nie dość, że 99% ludzie traci hajs na bukmacherce, to jeszcze większość nawet nie umie poprawnie się zarejestrować i wpłacić/ wypłacić siana. Ja pierdolę, kraj idiotow
Wyślij link spróbuję się zalogować.

Do góry Bottom