Subkonto , czyli substytut konta podstawowego. Ja mam główne konto na
1xbet (w złótówkach, co mnie z perspektywy obecnych czasów bardzo cieszy), a subkonto założyłem dopiero w grudniu, gdyż na cały miesiąc potrzebuje mieć możliwość stawkowania za kwoty większe aniżeli zlimitowane 500-1000zł, co i tak nie jest jakąś małą stawką, bo z reguły limity są na kwoty 50-100zł. Trzeba wiedzieć jak zarządzać tym kontem, bo zrobienie nowego accounta, zagranie dwócj betów za 20k i wypłata wygranej to nie sztuka. Więcej zamieszania i organizowania niż to warte, chyba że ktoś będzie szczęśliwy z takiego zarobku.
W grudniu skupiam się na siatkówce - wietnamska,japońska,chińska,turecka etc., a także
piłka ręczna - korea,
japonia,
rosja itd.ligi które są grane w weekendy, a także niektóre dni biznesowe. W dni weekendowe, ruscy popełniają w swojej ofercie
live kilka dość kardynalnych błędów jak na swój potencjał firmowy, co od razu staram się egzekwować. Pewnie i popełnia ich nadto więcej, natomiast w ligach, które sam gram przynajmniej 2,3 takie promocje udaje mi się przysmarować, a w weekend człowiek nie jest w stanie śledzić 1000+ meczów i ich rzebioegu równocześnie. A generalnie to żniwa robię na siatkówce i ręcznej. Odchylenia zarówno handipowe, jak i liniowe są idealne do grania tych dwóch dyscyplin właśnie u ruskich, imam nadzieje, że nadługo tak zostanie. Czytałem coś o pewnych zmianach z początkiem roku, więc póki jest możliwość, to trzeba z niej korzystać.