>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1xbet problem z zakładem.

F 0

franczesko14

Użytkownik
Witam,

Mam problem z 1xbet, postawiłem suma powyżej 4,5 w hokeju, mecz skończył sie wynikiem 2:2, pózniej karne no i 2:3. W ich regulaminie jest zapis :
Stawka Suma. Jeżeli mecz zostanie rozstrzygnięty po serii rzutów karnych, to jeden gol zostanie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli w celach rozliczeniowych.

Mam rozliczone jako przegrany.

Zakład przedmeczowy ako 25, dlatego warto sie kłócić. Zmywają mnie niby, ze dogrywka i karne sie nie liczą.

Pomocy.

Pozdrawiam

A 40,7K

ar0nek

Użytkownik
Jeśli nie miałeś dopisku przy zakladzie OT z rzutami karnymi to zakład przegrany
&quot;Przykład 1. Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs (z OT i rzutami karnymi). W takim przypadku stawki na mecz przyjmują się na regulaminowany czas z łącznie z dogrywką oraz rzutami karnymi. Mecz zakończył się wynikiem 2:3 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 0:1). Stawki będą rozliczone wędług wyniku 2:3. Suma dla meczu jest równa 5.
Przykład 2. Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs (z OT). W takim przypadku stawki na mecz przyjmują się na regulaminowany czas z łącznie z dogrywką. Wynik meczu w takim przypadku 2:2 (1:0, 1:1, 0:1; 0:0). Suma dla tego meczu jest równa 4. Stawki na zwycięstwo 1 i 2 zostaną uznane za przegrane.
Przykład 3. Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs. W takim przypadku stawki na mecz przyjmują się na regulaminowany czas. Wynik meczu w takim przypadku 2:2 (1:0, 1:1, 0:1; 0:0). Suma dla tego meczu jest równa 4. Stawki na zwycięstwo 1 i 2 zostaną uznane za przegrane.&quot;

A 185

adikos

Użytkownik
po pierwsze to pytanie zadajesz w złym dziale
po drugie warto przed grą sum w meczu tzw over/under zorientować się w regulaminie danego buka, bo niestety sposób rozliczania takich zakładów nie jest taki sam u wszystkich bukmacherów, u tego buka jest jasno napisane w regulaminie
&quot;Zaklady na meczy NHL i KHL, na meczy innych zawodów oraz na wszystkie światowe zawody przyjmują się na regulaminowany czas.&quot;(to literówka z ich regulaminu)

Do góry Bottom