mark
Forum VIP
No to chyba zależy jak zalozyles konto. Ja z tych opcji co wymieniłeś nigdy nie korzystamale ja tam jakies dziwne opcje logowania np za pomoca facebooka albo jakies ruskiej poczty...
No to chyba zależy jak zalozyles konto. Ja z tych opcji co wymieniłeś nigdy nie korzystamale ja tam jakies dziwne opcje logowania np za pomoca facebooka albo jakies ruskiej poczty...
Kazdy tak ma. Taka dziwna polityke ma 1xbet.Witam . Odpowie mi ktoś na pytanie dlaczego po zalogowaniu mam mniejsze kursy niż przed zalogowaniem?
Z tym sie nie zgodze. To zalezy. Czasem naprawde maja fajne linie z fajnymi kursami gdzie inne buki nawet takich linii nie maja w swojej ofercie.Spoko. Gram u nich dwa miesiące i początkowo tego nie było.
Nawet polskie firmy mają kursy na linie wyższe niż oni
Zgadzam się z Tobą. Chodziło mi o te główne linie które mają w pre. Raz się zdarzyło że w kosza mieli 1.7. - 1.6.Z tym sie nie zgodze. To zalezy. Czasem naprawde maja fajne linie z fajnymi kursami gdzie inne buki nawet takich linii nie maja w swojej ofercie.
To ze w swojej ofercie czesto maja takie wtopy to juz inna bajkaZgadzam się z Tobą. Chodziło mi o te główne linie które mają w pre. Raz się zdarzyło że w kosza mieli 1.7. - 1.6.
Nie pamiętam jakie cyfry po 7 i 6 ale przecież to jakiś żart. Jak normalnie są powiedzmy po 1.85 na obie strony to u nich mam 1.77
Jak masz problem z tą wypłatą, to opisz dokładnie sprawę na priv, podaj numer gracza oraz screena z operacjiWypłaciłem kasę, przyszło mi info że zrealizowana wypłata i potwierdzona przez bank a kasy brak. Jakieś pomysły?
To jest weryfikacja wypłaty, w przeszłości miały miejsce różne dziwne przypadki, więc musieliśmy ją wprowadzić.Czy tylko mi nie przychodzi od wczoraj sms z kodem przy próbie wypłaty?
A może da się jakoś wyłączyć te smsy. Kiedyś tego nie było i było dobrze, a teraz przy każdej wypłacie jakieś smsy.
-----
Jeśli ktoś by miał podobne problemy - rozwiązanie 1xbeta jest takie żeby zamówić rozmowę telefoniczną z konsultantem, zlecić wypłatę, konsultant powie jaki jest kod przez telefon.
Cześć jeżeli nadal masz problem z wypłatą, to podaj mi szczegóły na priv, numer gracza, opis sprawy oraz screena z operacji
Kursy przed zalogowaniem z reguły sa wyższe niż po zalogowaniu - marketing.Od dnia wczorajszego mam limit na każdy jeden zakład w pre 10 euro
Oraz kolejny zjazd z kursami. Tym razem po postawieniu pierwszego zakładu.
Np Wczoraj Giants kosz kobiet Przed zalogowaniem kurs 3.20, Po zalogowaniu 3.05, Po postawieniu pierwszego zakładu 2.38. Na urządzeniu mobilnym gdzie byłem cały czas wylogowany kurs nawet nie drgnął aż do rozpoczęcia meczu.
Na live grany kurs 8.60 po postawieniu pierwszego zakładu zjazd na 5.70. Na urządzeniu mobilnym gdzie byłem wylogowany kurs bez zmian 8.60
To są jakieś jaja.
Tu nie chodzi o platformę a o to że jak chcę postawić 20 Euro na jakiś mecz to muszę to zrobić w dwóch zakładach bo ustaliliście mi takie limity że max 10 Euro na zakład a czasami nawet i 2 Euro. Po postawieniu pierwszego zakładu od razu jest zjazd kursu na to zdarzenie tak jak pisałem dla przykładu z 8.60 na 5.70 i to jest tylko tak u mnie bo po wylogowaniu z konta kurs wraca do 8.60. Żeby było śmieszniej to na przeciwników kurs nie wzrasta co normalnie powinno nastąpić.Kursy przed zalogowaniem z reguły sa wyższe niż po zalogowaniu - marketing.
Z pewnością nie powinno być różnic między kursami przy korzystaniu z różnych platform - mobilna i stacjonarna.
Jeżeli masz jeszcze ten problem to poproszę o opis, screeny, oraz numer gracza.
Nigdy nikogo nie obrażałem publicznie, nawet jeżeli jest mniej rozgarnięty, napisałem z reguły...|
" Kursy przed zalogowaniem z reguły sa wyższe niż po zalogowaniu - marketing "
Kolejny raz robicie z graczy debili, niższe kursy po zalogowaniu to wasza chora polityka limitowania graczy a nie żaden marketing, choć raz przyznalibyście się do czegoś co niemal każdy wie co pograł dłużej u was.