K
0
Dokładnie, mi dziala na dwóch różnych kompa z różnym internetem. Na telefonei też śmiga, więc to chyba coś u Ciebie.Od wczoraj nie mogę załadować strony 1xbet z zadnego linka. Tez tak macie? Co jest grane ? Mam na koncie małego grosza.
Właśnie nie wypłacili. Próba wypłaty się nie udała. Na czacie kazali przesłać zdjęcie dowodu do weryfikacji i poźniej konto zablokowane. Weryfikacje przechodziłem rok temu i wtedy udało się zrobić kilka wypłat. Na dziś było tam kilka tysięcy złotych.Wypłacili kasę którą miałeś?
Co dalej? Raczej nic, byle pieniądze wypłacili, bo w regulaminie maja punkt który mówi że mogą zamknąć konto a ty regulamin zaakceptowałeś. Ruski buk po prostu.
Tak ja mam pomysł, opisz mi całą sprawę od a do z oraz prześlij screeny z wiadomości, jakie otrzymałeś od 1xBet oraz podaj numer gracza na priv. Sprawdzę dokładnie o co chodzi.Właśnie nie wypłacili. Próba wypłaty się nie udała. Na czacie kazali przesłać zdjęcie dowodu do weryfikacji i poźniej konto zablokowane. Weryfikacje przechodziłem rok temu i wtedy udało się zrobić kilka wypłat. Na dziś było tam kilka tysięcy złotych.
Ktoś podpowie jak teraz zadziałać? Czy już pozamiatane
wachu888 Podałem Ci wszystkie szczegóły dotyczące Twojego przypadku multikonta - zgadza się, jeżeli ktoś łamie regulamin, to musi liczyć się z konsekwencjami.Pozamiatane. U Mnie tez wymyślili multikonto i nic z tym nie zrobisz
Ecopayz zdecydowanie najlepsza metoda wplat i wyplat na ten moment na rynku.jak bezpiecznie można wypłacić kasę z 1xbet? bo rozumiem trustly i społka vinds nie jest zbytnio bezpieczna
Bitcoin Cash jest szybszy i tańszyBitcoin