Ja w ich klonie
Melbetzostałem okradziony na 200zł, nie tak dużo, ale liczy się fakt podejścia supportu. Mają komletnie wywalone na klientów, jak starasz sie coś wyjaśnić to mam wrażenie , że siedzi tam gośc z autyzmem bo tylko wkleja regułki i nie przyjmuje żadnych wyjaśnień. Grałem w BJ i przegrałem kilka zakładów, w końcu jeden wygrałem i na saldo wzrosło o 6 E ( zagrałem za 3 i wygrałem) a po sekundzie te 6 E sie odjęło. Zdziwiłem się, myślę może jakiś błąd itp, później zagrałem allin za 24 Euro, zrobiłem nawet screen wygranego zakładu, a sytuacja sie powtórzyła. Na budziku na sekunde pojawiło się 48 E, po czym zrobiło się 0. Dział techniczny stwierdził, że sam to przegrałem haha, ale poprosiłem oczywiście o historie gry ( to był BJ netentu) to od tego czasu cisza. Pozniej jakiś polak siedzial na czacie i jedyna odpowiedz - dzial techniczny to juz z panem wyjasnił.
Z
Melbet nie jestem związany, więc nie mogę się oficjalnie wypowiedzieć w tym temacie.
Tłumaczyłem już, 1x, astek, melbet to jedna i ta sama firma - wystarczy sprawdzić operatora, nr licencji, etc. Exinvest, ten sam nr licencji - Curacao No. 5536/JAZ. Ten sam adres na Cyprze bodajże. Menedżer w Gibraltarze ten sam, o ile dobrze pamiętam. Astekbet to tacy sami złodzieje jak melbet i
1xbet. Zamykają konto jak wygrasz za dużo i chcesz wypłacić kasę (opierając się o punkt reg., że mogą zamknąć w każdej chwili jak im się podoba, a kolejny punkt mówi, że środki jakie masz z depozytu...zarekwirują na śledztwo w/s tego zamknięcia xD). Dziwię się, że admin trzyma na tym forum buka o reputacji otobetu. Ale cóż. Liczy się widocznie tylko kasa.
Mogę się jedynie wypowiedzieć w imieniu
1xBet.
Trochę stronnicza jest ta wypowiedź, konta przechodzą weryfikację w sposób losowy, więc firma możne zażądać weryfikacji nawet, jeżeli masz na koncie kilka groszy.
Co zaś tyczy się regulaminu, to faktycznie jest tam cały szereg wykroczeń za które konta są zamykane.
Jeżeli konto jest zamknięte, to nie ma możliwości wypłaty żadnych środków, po przeprowadzeniu weryfikacji/rozpatrzeniu sprawy podejmowane są decyzje co, do odblokowania konta, zgłoszenia sprawy dalej, czy też zwrotu depozytu itd.
Graczom zalecam zaznajomienie się z
regulaminem w szczególności jego najważniejszym punktem -
ogólnymi warunkami, jeżeli czujecie się pokrzywdzeni itd., to należy powołać się na stosowny zapis w regulaminie podczas rozmowy z
1xBet.
P.S. hortex zakładam, że dla Ciebie kasa się nie liczy i grasz charytatywnie..., prawda jest taka, że każdy chce zarobić i nieważne czy jest to gracz, bukmacher, czy też firmy z nim współpracujące - to jest biznes.
Złodziejstwo, wszystkim odradzam granie u nich.
Sytuacja wyglądała tak - Jestem wieloletnim klientem bet at home, z którego jestem bardzo ale to bardzo zadowolony, dnia dzisiejszego postanowilem wykorzystac bonusik od depozytu na
1xbet. Wplacilem 350~ PLN po czym zrobilem kilka zakladow, bonusowy mi wszedl zrobilem 1000 PLN, ten za pieniadze prawdziwe zostal sprzedany w trakcie wchodzenia kuponu, kwota zostala przeznaczona na "gry" w ktore niby gralem, wygralem i przelalem 770 PLN ( oczywiscie nie bylem to ja, poniewaz tak sie sklada ze bylem w tym w czasie w pralni
)
Wrocilem do domu to zobaczylem ze kupon zostal sprzedany, a na koncie pustka. Haslo takie jak mialem wczesniej, brak smsow, brak emaili. Oczywiscie teraz zmienilem haslo, ale widac golym okiem, ze jest to dzialanie osob z
1xbet.
Przez kilka lat nie mialem takiej sytuacji w bet at homie i kilku innych bukach.
Totalne chamstwo i zlodziejstwo z ich strony, odradzam i przestrzegam wszystkich w wplacaniu tam jakichkolwiek pieniedzy.
A ja teraz opowiem swoją historię:
grałem kiedyś w bet at home, wygrałem 5000 PLN i zablokowali mi konto, obraziłem się na nich i powiedziałem im, że się już z nimi nie bawię
Powiedz mi szczerze, czy to dla Ciebie wygląda na realną sprawę?
Odpowiedź jest prosta - nie, przepraszam również bet at home, bo osobiście nie akceptuję takich zagrywek.
Podsumuję sprawę lakonicznie:
tak wiem - reputacja jest taka a nie inna
tak wiem - wielu graczy ma problem
tak wiem - cześć barwnych komentarzy, to sytuacje niekoniecznie, które wydarzyć się musiały
tak wiem - nie zdołam rozwiązać wszystkich Waszych problemów, ale dajcie mi chociaż jakiś punkt zaczepienia, nie mam nic przeciwko negatywnym opiniom, gdyż to one pokazują, jak odbierana jest firma w oczach graczy, muszę jednak wiedzieć, że dana sytuacja faktycznie miała miejsce - potrzebuję numer gracza oraz dokładny opis zaistniałego wydarzenia, by móc sprawdzić sprawę w centrali i zwrotnie coś doradzić