Nie działa, tez napisane ze w moim kraju nie dziala
U mnie dziala. Po za tym jaki jest problem zeby zainstalowac sobie wtyczke z darmowym vpnem do przegladarki i zmienic adres IP na zagraniczny. Jest to minuta roboty.Nie działa, tez napisane ze w moim kraju nie dziala
Jeśli to prawda, to faktycznie wszystko wskazuje na to, ze rezygnują z rynku polskiego...Dziwna sprawa. Nie ma do wyboru Polski przy wyborze kraju podczas rejestracji. Nie tylko na 1xbet brak Polski ale rowniez na wszystkich klonach jej nie ma. Waluty PLN tez nie mozna wybrac.
Wyplac poprzez aplikację. U mnie poszlo bez problemów. PzdrJak moge odzyskac swoje pieniadze? Nie wiedzialem nic o zamykaniu konta a mam tam 1200 zl. Jezeli ktos mi podesle sprawny link koncowke odpalam 200zl potwierdzenie wklejam tu. Prosze o pomoc
Wyplaty smigaly przez trustly
Nie mam apki i nie mozna juz sciagnacWyplac poprzez aplikację. U mnie poszlo bez problemów. Pzdr
Zgadza sie w zadnym klonie nie przyjmują juz rejestracji od Polaków, a skrill wrocil do płatności. Moim zdaniem skrill mial warunek ze wroci do płatności pod warunkiem blokady rejestracji Polaków.Dziwna sprawa. Nie ma do wyboru Polski przy wyborze kraju podczas rejestracji. Nie tylko na 1xbet brak Polski ale rowniez na wszystkich klonach jej nie ma. Waluty PLN tez nie mozna wybrac.
eng hasla nie przypomina a mialem zapamietane na innejja wczoraj zlecilem wyplate i dotarla bez problemu
na strone mozna wejsc przez angielska i turecka wersje
tu macie instalke do apki na PC, dziala bez zarzutu a nawet lepiej niz wersja www
http://wyslijto.pl/plik/7yrdoeq55z