piotrekandmail
Użytkownik
może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi wypłatami przez trustly? raz są a raz nie ma. Ktoś tu pisał wcześniej żeby poczekać że pojawi się i pojawiło się a teraz znowu nie ma. Czy to normalna praktyka tej firmy??
Pytałem na czacie i loszka powiedziała, że dla Polski jest niedostępna ta opcja. Ale również mam ją widoczną.Paysafecard wróciło ? Mam w proponowanych płatnościach, próbował ktoś?
Nie działa, niby jest ,ale jak przechodzisz do opcji "zapłać" to pokazuje się info , że sklep internetowy jest zablokowany.Paysafecard wróciło ? Mam w proponowanych płatnościach, próbował ktoś?
No to sie moze bys podzielił?Siema, podrzuci ktos nowy link?
Edit juz mam
Polecam wklepać w Google 1xbet mirrorNo to sie moze bys podzielił?
JestPolecam wklepać w Google 1xbet mirror
jest trustly do wypłatHej,
Czy dobrze myślę, że w tym momencie jedyna bezpieczną opcją wypłaty jest SEPA?
Ktoś mógłby przybliżyć jakieś szczegóły jak to wygląda? Ile potrącają, co trzeba podać?
Bo coś tak w temacie Trustly przeciąga się trochę już to zawieszenie wypłat...
Z góry dzięki!
EcopayzJak wplacacie i wyplacacie żeby było bezpiecznie i nikt się nie przyczepil?
Marże to nie wiem ale ja limity 2 euroNiestety musze zakonczyc swoja przygode z tym bukmacherem bo bardziej mi sie oplaca gra u polskich bukow z 12% podatkiem niz u nich. Na kursie 1.85 mam taka marze ze po zalogowaniu kurs wynosi 1.59 co czyni gre u tego buka kompletnie bezsensowna. Nawet nie wspomne o limicie na kazdy bet ktory teraz wynosi 200zl. Ktos dostal u nich wieksze limity i wieksza marze? :cwl:
Klon 1xbet w walucie tylko i wylacznie bitcoinowej.W 1xBet można wpłacać i wypłacać kryptowalutami, jest szybko i bezpiecznie.
Ale pojawiła się jeszcze lepsza opcja.
Dostałem informację, że teraz można grać w 1xBet w Bitcoinach
Zakłada się konto w tej kryptowalucie.
Trzeba wejść na stronę 1xbet, zejść na dół i tam w sekcji GRY kliknąć Bitcoin.
Sprawdziłem i rzeczywiście jest taka opcja.
Wtedy nie ma żadnej weryfikacji użytkownika (takie informacje mam od jednego z graczy), gra się całkiem anonimowo i prawdopodobnie nie ma limitów!
Taką informację dostałem od jednego z graczy.
Tego nie jestem w stanie sprawdzić, bo mam otwarte zwykłe konto 1xBet i nie wiem, czy trzeba je wcześniej zamknąć. Zresztą i tak od jakiegoś czasu nie zajmuję się bukmacherką.
Kasę do buka wpłaca się bitcoinami lub inną kryptowalutą, a wypłatę można zlecić w zwykłej walucie, np. euro, pln
Podaję to do wiadomości i weryfikacji.