kapel
Użytkownik
Wszystko przelewają, od momentu otrzymania bonusu masz 24h na obrót ????szybkie pytanie, udało się komuś obrócić bonus "czarny piątek" ?
przelewają wygraną czy tylko ten bonus a nadwyżkę anulują?
Wszystko przelewają, od momentu otrzymania bonusu masz 24h na obrót ????szybkie pytanie, udało się komuś obrócić bonus "czarny piątek" ?
przelewają wygraną czy tylko ten bonus a nadwyżkę anulują?
jesteś pewien? miałeś taką sytuację?Wszystko przelewają, od momentu otrzymania bonusu masz 24h na obrót ????
Podbijam pytanieCzy jest ktoś kto wysłał dokumenty do Rosji w ramach weryfikacji i odzyskał środki z konta?
Możecie jeszcze długo podbijać. Jak uznali, że nie wypłacą to nie wypłacą.Podbijam pytanie
Własnie czytam ze niektore osoby mialy podobna sytuacje, fakt faktem jesli faktycznie tak jest to dlaczego nigdzie tego rugulaminu nie ma, Jakim dowodem jest ze fakycznie taki zapis był, Skoro sam 3 tyg temu korzystałem z tej samej promocji i środki bonusu zostaaly przelane w calosci na konto GLOWNE razem z nadwyzka ktora ugrałem...Ale czekaj, co się właściwie złego stało? Dostałeś 80PLN bonusu, obróciłeś ale w regulaminie jasno stało, że po obróceniu tylko kwota bonusu zostaje dopisana do salda głównego, niezależnie od tego ile uda się ugrać. Przeczytaj kilka ostatnich postów w temacie, akurat była o tej promocji rozmowa.
Inna sprawa, że powinni mieć dostęp do regulaminów i w każdej chwili Ci to pokazać, to prawda. Niestety 1xbet to "dziki" bukmacher i oni mają czasem tam taki bałagan że sami tego nie ogarniają. Mają świetne, niespotykane praktycznie nigdzie promocje ale należy się liczyć z tym że takich "europejskich" standardów im często brakuje.
Proszą Cię o zdjęcie z dowodem przy twarzy na tle maila od nich.Było dobrze przez rok,styknął dowód, a tu nagle bam skrill,zdjęcia itd przejebana weryfikacja. Coś czuję , że już z nimi przegrałem ale... Może mi ktoś przetłumaczyć końcówkę z tym tłem bo nie rozumiem.
We ask you to provide us with the new photo where you hold your document in your hand near your face on the background of the mailing with security department.
Zwykłe zdjęcie z dowodem w ręku nie starcza.