Oczywiście, że wpisałem tą samą wiadomość.poszukalem na innych forach kolega z 1xbet metoda kopiuj wklej ten sam tekst na wszystkich portalach takze jak na setki zgloszen 5 osob tylko odzyskalo swoje mienie to rzetelnosci nie ma zadnej
Tak tao już jest, że najbardziej doniosłe są opinie tych niezadowolonych.Czy jest ktoś kto grał u nich w postaci,wziął bonus,ugrał pewną sumę i wypłacił bez problemów?
Kursy i różnorodność oferty zachęcają
Ale kasacja historii,znikające wygrane kupony już nie.
Czy można wysyłać single przed wyrobieniem obrotu i czy zakład BTTS liczy się do obrotu.
Sorry,że pytam ale wolę mieć pewność przed.....
Minimalny kurs każdego zdarzenia wynosi 1,4To ja mam pytanie czy każdy z 3 typów ma mieć minimalny kurs 1.4 jeśli tak to jeśli postawie inny typ to wygrana dopisze się do konta a tylko do obrotu się nie będzie liczyć? czy tylko muszę grać po 3 zdarzenia na kuponie.
U mnie cisza i zero poprawek. Idealnie wpisuję się w powyższe słowa z tym że mam dowody z innych firm.Piszecie, że inne firmy rozliczyły konkretne spotkania pomimo nieprawidłowo wystawionego kurs. Jednak na jakieś 6 osób które zapytałem o zrzuty od innych bukmacherów z rozliczonym zdarzeniem odpowiadają, że nie obstawiały tego spotkania w innych firmach. W takim razie pytam skąd takie przekonanie? Pozwoliłem sobie być dociekliwy i zweryfikować autentyczność tej informacji. Kilka firm w których pytałem, potwierdziła, że również zrobiła zwroty. Teraz, wyleje się hejt w stylu " tak, pytałeś ale nie podajesz nazw firm"
To też ciekawe, że jako dowodu wymagaja potwierdzenia rozliczenia przez inne firmy. Absurd.U mnie cisza i zero poprawek. Idealnie wpisuję się w powyższe słowa z tym że mam dowody z innych firm.
Tym bez dowodów wytłumaczyliście tak, jak wytłumaczycie moją sprawę ? Cały rynek był w błędzie, ale Wy po meczu nagle zmieniliście zdanie jako jedyni na rynku ?
Grałem w Bet365, Unibet, 1xbet, a może na upartego jeszcze coś bym znalazł... Jedynie 1xbet zrobił zwroty, wszystkie kursy spójne ze sobą...Pro gracz gra tam gdzie jest najwyższy kurs. Cięzko żeby grać sobie to samo i w 1xbet i w Bet365 i jeszcze np. w Bwin. Rozumiem Obserwator, że w Twoim przypadku sytuacja kuriozalna na maxa, bo pokazałeś im, że inni rozliczyli? A oni mimo tego nadal swoje?
Nie wszystkie sprawy już zostały rozstrzygnięte, te które są to gracze otrzymały już odpowiedź. Są "reklamacje" nie rozstrzygnięte więc w takim przypadku nie otrzymali gracze informacji o decyzji działu bezpieczeństwa.U mnie cisza i zero poprawek. Idealnie wpisuję się w powyższe słowa z tym że mam dowody z innych firm.
Tym bez dowodów wytłumaczyliście tak, jak wytłumaczycie moją sprawę ? Cały rynek był w błędzie, ale Wy po meczu nagle zmieniliście zdanie jako jedyni na rynku ?
I na tym powinieneś skończyć swoje wywody????. haha troszkę Ci nie wyszło, bo akurat mam kupony w historiach, inni w przeciwieństwie do 1xbet nie czyszczą ich swoim klientom.????I z pewnością niejedyni zrobiliśmy zwrot, proszę wysłać zapytania do kilku firm i zapytać, nie sądzę, że kontaktował się Pan w tej sprawie z kimkolwiek. Jeżeli się mylę, to przepraszam, jeżeli mam racje w tej sprawie a z pewnością mam, gdyż zadałem sobie trochę trudu, aby to ustalić. W takim razie proszę nie wprowadzać wszystkich do okola w błąd.
Jesteście złodziejami i kłamcami !Proszę zauważyć, że firma praktycznie w tej samej chwili zrobiła zwrot 17.30 Nie po zakończeniu spotkania czy kilka godzin później
Na kuponów widnieje czas rozliczania 17.30Jesteście złodziejami i kłamcami !
Zwrot zrobiliście po meczu, masz kolejny screen i przestań kłamać i zarzucać mi jakieś bzdety, żeby się wybielić, po raz 2.się ośmieszasz, masz tu inne godziny, tu stwierdzisz, że cofnęliście się w czasie ??? Już nagle nie jest błyskawiczny zwrot w ciągu minuty ? gdzie żaden buk swoją drogą tak nie robi:grin:
jak teraz z tego będziesz próbować wybrnąć ??