>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1pewniakdziennie

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 13
Buk:365
Highfield
Lelie
Real+1

Ako: 1,52
Stawka 100PLN

Na dzisiaj proponuję dwa typy snookerowe, które wydają się najpewniejsze. Brałem tu pod uwagę nie tyle faworytów co ich przeciwników, którzy to właśnie wydają się być najsłabsi spośród całej stawki. Na dokładkę Real z handi azjatyckim +1. Nie sądzę żeby Królewscy dopuścili do nerwowej sytuacji którą byłoby prowadzenie Borussi w wymiarze dwubramkowym.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 13⛔
Buk:365

Highfield

Lelie
Real+1

Ako: 1,52
Stawka 100PLN
⛔
Na dzisiaj proponuję dwa typy snookerowe, które wydają się najpewniejsze. Brałem tu pod uwagę nie tyle faworytów co ich przeciwników, którzy to właśnie wydają się być najsłabsi spośród całej stawki. Na dokładkę Real z handi azjatyckim +1. Nie sądzę żeby Królewscy dopuścili do nerwowej sytuacji którą byłoby prowadzenie Borussi w wymiarze dwubramkowym.
Bilans po 13 kuponach ⛔396,8 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 14
buk:365

Bayern
Unics Kazan
Donaldson
Dunn
ako: 1,67
stawka:150 PLN

Drugi stopien progresji i Wielki faworyt całej LM musi dziś przerwać tę długą już jak na siebie serie trzech meczów bez zwycięstwa. MU mimo wyraźnie lepszej ostatnio postawie nie będzie w stanie przeciwstawić się Bawarczykom na ich terenie. Unics u siebie bez problemu powinien poradzić w rewanżu z Red Starem. Czy odrobi straty to druga sporawa ale wygrana gwarantowana. Dwóch największych dzis faworytów snookerowych tez mam nadzieje obejdzie się bez wpadek. Po wczorajszych niespodziankach liczę na pewne zwyciestwa.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 14⛔
buk:365

Bayern
Unics Kazan
Donaldson
Dunn

ako: 1,67
stawka:150 PLN

Drugi stopien progresji i Wielki faworyt całej LM musi dziś przerwać tę długą już jak na siebie serie trzech meczów bez zwycięstwa. MU mimo wyraźnie lepszej ostatnio postawie nie będzie w stanie przeciwstawić się Bawarczykom na ich terenie. Unics u siebie bez problemu powinien poradzić w rewanżu z Red Starem. Czy odrobi straty to druga sporawa ale wygrana gwarantowana. Dwóch największych dzis faworytów snookerowych tez mam nadzieje obejdzie się bez wpadek. Po wczorajszych niespodziankach liczę na pewne zwyciestwa.
Bilans po 14 kuponach ⛔546,8 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 15
Buk: 365

Juve - awans
Benfica- awans
Base l-awans
Mehta
Maflin
ako: 1,62
stawka: 250

III stopień progresji. Gram na awans drużyn które w pierwszym meczu zrobiły wystarczająco dużo żeby go tylko przyklepać w rewanżu. Do tego dwóch snookerzystów doświadczonych i obytych w dalszych rundach turniejów z graczami, których de facto nie powinno być już nawet na tym etapie mistrzostw.

Do góry Bottom