>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1pewniakdziennie

G 8

griszakob

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów
Temat, zakładam żeby podzielić sie z Wami tym co od 5 miesięcy przynosi mi zyski na poziomie 7%-16 % miesięcznie od zainwestowanych środków. W swojej przygodzie z bukmacherką &quot;przerobiłem&quot; chyba wszystkie &quot;pseudosystemy&quot;, &quot;sposoby&quot; itp. które miały przynieść powodzenie. Za mna duże stawki przy małych kursach, różnego rodzaju progresje, tasmy z tzw. public betami i wiele wiele innych, tych mniej lub bardziej zgodnych z zasadami bukmacherki. Dopiero jednak od 5 miesięcy udaje mi się stale zarabiać (w rozliczeniach miesięcznych).
Gram jeden kupon dziennie, nie więcej. Czasem jest to singiel, częściej ako (2-6 zdarzeń). Kursy wahaja sie od 1,25 do 1,75. Wielu pewnie powie ze to nie może przynosić zysku, że ako z 6 zdarzeniami z kursem np. 1,4 to wbrew wszelkim zasadom sztuki bukmacherskiej...a jednak. Udowodnie Wam że można. Moja skuteczność to w zalezności od miesiąca od 22 do 28 typów na 30-31 zagranych w miesiącu. Stawka podstawowa to 100 zł. po nietrafionym kuponie daję 150 a potem 250 i na tym kończę progresje. To tak żeby nieco zmaksymalizować zysk. Nigdy nie miałem trzech nietrafionych z rzędu. Kluczem do sukcesu jest właśnie wybieranie zdarzen z jak największym prawdopodobieństwem powodzenia, nawet przy niskim kursie. Value można znaleźć nawet przy kursie 1,12.
Jeszcze dziś pierwsze ako. Zapraszam do śledzenia mojego tematu. Zapewniam że po paru dniach zaczniecie grać razem ze mną. po to tu jestem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 1. 28.03.2014 r.
Lokomotiv
Trump-Perry o4,5
Fu-Higgins o 4,5
Shandong 1DNB
TNS 1DNB

Ako:1,57
buk:365
stawka 100 zł
Lokomotiv z Partizanem który gra już o nic ni może przegrać. tump nie poleci drugi raz do zera. Fu będzie walczył nawet o zwyciestwo. Shandong ostatnio pechowo, drugi raz już sobie na to nie pozwola. TNS hegemon.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 1. 28.03.2014 r.
Lokomotiv
Trump-Perry o4,5
Fu-Higgins o 4,5
Shandong 1DNB
TNS 1DNB

Ako:1,57
stawka 100 zł
Lokomotiv z Partizanem który gra już o nic ni może przegrać. tump nie poleci drugi raz do zera. Fu będzie walczył nawet o zwyciestwo. Shandong ostatnio pechowo, drugi raz już sobie na to nie pozwola. TNS hegemon.
Kupon nr 1 na✅
bilans po jednym kuponie ✅57 PLN
około południa pewniak na dzisaj

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 2 29.03.2014 r.
Barca 1,083
Real 1,04
MU 1,12
Red Star 1,04
PSV 1,071
Maribor1,04
ako: 1,47
stawka 100 PLN
Tasiemka z lig europejskich. Sześciu największych faworytów według mnie na dzisiaj. Oprócz realu wszystko podparte zwrotem w przypadku remisu. MU po dwóch 0:3 ma szansę na rehabilitacje ze znacznie słabszym rywalem i zapewne z tego skorzysta.Barca to derby i walka o mistrza. motywacja podwójna, rywal do ogrania jak najbardziej. Real po dwóch porażkach z rzędu, nie ma wyjścia, musi wygrać. PSV z ligowym średniakiem walczy o punkty w pogoni za Ajaxem. Crvena Zvezda i Maribor to hegemoni w swojej lidze którzy u siebie nie zwykli tracić punkty. To wszystko razem sprawia że kupon wygląda dość pewnie. Mam nadzieje że dopiszemy kolejny zysk do bilansu ogólnego.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 2 na ⛔
Bilans po dwóch kupnach ⛔43
Kupon nr 3

PSG

Hamburg
Kiel
Real

Mordovia DNB
Roma DNB
ako:1,54
stawka 150 PLN

Wczoraj niestety PSV mnie zawiodło. Ogólnie wczorajszy dzień trochę zaskakiwał (chelsea, bayern...) no ale dzisaj odrabiamy zwiekszając stawke do 150 PLN. Dziś faworyci w LM recznej i Real w kosza. Do tego Mordovia z drugiej rosyjskiej która jest liderem i podejmuje outsidera oraz Roma na wyjeździe z Sessoulo. Będzie dobrze.

G 8

griszakob

Użytkownik
kupon nr 3 na ⛔
bilans po 3 kuponach ⛔193
Niestety przyszły dwie porażki z rzędu. Czas na ostatni stopień progresji. Pogramy snooker, China Open i moich trzech największych faworytów dnia oraz CSKA Moskwa. Mam nadzieje ze nie zawiodą bo IV stopnia progresji mój temat nie przewiduje
kupon nr 4
Xiao Goudong
N. Robertson
Yu Delu
CSKA DNB
ako: 1,74
stawka 250 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
kupon nr 3 na ⛔
bilans po 3 kuponach ⛔193
Niestety przyszły dwie porażki z rzędu. Czas na ostatni stopień progresji. Pogramy snooker, China Open i moich trzech największych faworytów dnia oraz CSKA Moskwa. Mam nadzieje ze nie zawiodą bo IV stopnia progresji mój temat nie przewiduje
kupon nr 4
Xiao Goudong
N. Robertson
Yu Delu
CSKA DNB

ako: 1,74
stawka 250 PLN
Kupon nr 4 na✅. Snooker nie zawiódł, CSKA też bardzo pewnie.
wygrana 185 PLN
bilans po 4 kuponach ⛔8 PLN
Niedługo kupon nr 5...zaczynamy znów ze stawka 100 PLN.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 5
Selby
Ding Junghui
Barca-A. Madrid - u 5,5
MU-Bayern u 5,5
Ako: 1,37
Stawka 100 PLN
Ani Carington ani Astley nie są w stanie zagrozić dwójce czołowych snokerzystów świata. W pierwszych ćwierćfinałach LM nie spodziewam się gradu bramek..Barca z atletico to będzie wyrównany mecz z lekkim wskazaniem na Katalończyków. Atletico nie traci zbyt wielu goli a barca w ofensywie tez wcale nie zachwyca ostatnio. W Manchesterze czuję ze Bayernowi wbrew pozorom nie będzie tak łatwo. Pogrom naprawdę mało prawdopodobny a strzelanina typu 3:3 też nie jest możliwa. Bayern po ostatniej ligowej wpadce podejdzie skoncentrowany w defesywie i nie pozwoli sobie na głupie błędy. Lokata 24 - godzinna, 37%. Polecam

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 5✅
Selby
Ding Junghui
Barca-A. Madrid - u 5,5
MU-Bayern u 5,5

Ako: 1,37
Stawka 100 PLN
Ani Carington ani Astley nie są w stanie zagrozić dwójce czołowych snokerzystów świata. W pierwszych ćwierćfinałach LM nie spodziewam się gradu bramek..Barca z atletico to będzie wyrównany mecz z lekkim wskazaniem na Katalończyków. Atletico nie traci zbyt wielu goli a barca w ofensywie tez wcale nie zachwyca ostatnio. W Manchesterze czuję ze Bayernowi wbrew pozorom nie będzie tak łatwo. Pogrom naprawdę mało prawdopodobny a strzelanina typu 3:3 też nie jest możliwa. Bayern po ostatniej ligowej wpadce podejdzie skoncentrowany w defesywie i nie pozwoli sobie na głupie błędy. Lokata 24 - godzinna, 37%. Polecam
bilans po 5 kuponach ✅29PLN
kupon nr 6
Trump
Murphy
Real DNB
Chealse +3 (alternatywny handicap)
Kaizer Chiefs DNB
ako:1,85
stawka:100 PLN
W nocy będący w wyśmienitej formie Trump powienien bez większych problemów dać sobie radę z przeciętnym Ebdonem. Podobnie Murphy w starciu z Tajem. To chyba najpewniejsze typy snookerowe (Dinga i Selbiego odpuszczam ze względu na nieobliczalnego przeciwnika w pierwszym przypadku i słabą formę w drugim). Jutro wieczorem natomiast pewniak czyli Real z osłabioną Borussią (myślałem nad czystym winem ale to LM i jak pokazały dzisiejsze mecze, wszystko się może zdarzyć..wszystko tzn remis). Wyrafinowana Chelsea więcej niż jednym golem nie powinna przegrać. Ja dla pewności gram na możliwość porażki nawet dwoma golami. Na dokładkę pewniak z RPA, czyli lider gra u siebie z pewnym niemal spadkowiczem. Myślę że kupon z bardzo dużymi szansami na powodzenie. To nie lokat, tak jak wczoraj ale jestem optymistą.

G 8

griszakob

Użytkownik
bilans po 5 kuponach ✅29PLN
kupon nr 6⛔
Trump
Murphy
Real DNB
Kaizer Chiefs DNB
ako:1,85
W nocy będący w wyśmienitej formie Trump powienien bez większych problemów dać sobie radę z przeciętnym Ebdonem. Podobnie Murphy w starciu z Tajem. To chyba najpewniejsze typy snookerowe (Dinga i Selbiego odpuszczam ze względu na nieobliczalnego przeciwnika w pierwszym przypadku i słabą formę w drugim). Jutro wieczorem natomiast pewniak czyli Real z osłabioną Borussią (myślałem nad czystym winem ale to LM i jak pokazały dzisiejsze mecze, wszystko się może zdarzyć..wszystko tzn remis). Wyrafinowana Chelsea więcej niż jednym golem nie powinna przegrać. Ja dla pewności gram na możliwość porażki nawet dwoma golami. Na dokładkę pewniak z RPA, czyli lider gra u siebie z pewnym niemal spadkowiczem. Myślę że kupon z bardzo dużymi szansami na powodzenie. To nie lokat, tak jak wczoraj ale jestem optymistą.
kupon nr 6 ⛔
bilans po 6 kuponach ⛔71
kupon nr 7
Ding
Selby
Real DNB
Kaizer Chiefs DNB
ako:1,68
stawka:150 PLN
Zamieniamy snookerzystów i podnosimy stawkę do 150 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
kupon nr 6 ⛔
bilans po 6 kuponach ⛔71
kupon nr 7✅
Ding
Selby
Real DNB
Kaizer Chiefs DNB

ako:1,68
stawka:150 PLN
wygrana:103,20 PLN
Zamieniamy snookerzystów i podnosimy stawkę do 150 PLN
Bilans po 7 kuponach ✅32,20
Kupon nr 8
BUK: 365
Selby
Liberec
Belgorod
Dynamo Moskwa
ako: 1,46
Na dzisiaj proponuję Selbiego ze słabym mimo wszystko Whitem. Selby gra w kratke wiec teoretycznie dziś wypada znów słabsza dyspozycja ale na takiego przeciwnika powinno wystarczyć. Do tego pierwszy półfinał w siatkarskiej czeskiej lidze. Liberec, najlepsza drużyna fazy zasadniczej podejmuje Pibram. W tym sezonie komplet zwyciestw Liberca z tym przeciwnikiem więc tym razem, tym bardziej u siebie nie może być inaczej. Na koniec jedziemy do ligi rosyjskiej gdzie Dynamo Moskwa u siebie podejmuje outsidera Soligorsk. Belgorod natomiast gra z niezłym Surgutem Legion, ale u siebie nie zwykli przegrywac niezależnie od przeciwnika. Nie widze opcji żeby ten kupon miał nie wejść.

G 8

griszakob

Użytkownik
Bilans po 7 kuponach ✅32,20
Kupon nr 8✅
BUK: 365
Selby
Liberec
Belgorod
Dynamo Moskwa

ako: 1,46
wygrana:46PLN
Na dzisiaj proponuję Selbiego ze słabym mimo wszystko Whitem. Selby gra w kratke wiec teoretycznie dziś wypada znów słabsza dyspozycja ale na takiego przeciwnika powinno wystarczyć. Do tego pierwszy półfinał w siatkarskiej czeskiej lidze. Liberec, najlepsza drużyna fazy zasadniczej podejmuje Pibram. W tym sezonie komplet zwyciestw Liberca z tym przeciwnikiem więc tym razem, tym bardziej u siebie nie może być inaczej. Na koniec jedziemy do ligi rosyjskiej gdzie Dynamo Moskwa u siebie podejmuje outsidera Soligorsk. Belgorod natomiast gra z niezłym Surgutem Legion, ale u siebie nie zwykli przegrywac niezależnie od przeciwnika. Nie widze opcji żeby ten kupon miał nie wejść.
Bilans po 8 kuponach ✅78,20 PLN
Nie obyło się bez emocji w meczu Dynama, które wydawało się najpewniejszym typem, ale skończyło się pomyślnie. Mam nadzieje że to wreszcie początek jakiejś dłuższej serii wygranych, bo zaczynałem myśleć że nad forum ciąży jakieś fatum i od kiedy podaje tu typy to zrobiło się pechowo. PSV przegrywa u siebie 2:3, potem Hamburg w rękę też jedną bramką no i ten Trump 4:5 z Ebdonem. Limit pecha wyczerpany, zresztą i tak jest na plus a to tylko dowodzi że takie granie naprawdę przynosi rezultaty. Przekonacie się sami sledząc ten temat. Niedługo kupon na jutro

Otrzymane punkty reputacji: +6
G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 9
Buk: 365
Selby+1,5
Ding+1,5
Robo-Dott o5,5
Carter-Walden 05,5
ako:1,36
Na jutro Selby i Ding z dodatnim handicapem gdyby któremuś powinęła się noga w deciderze (mało prawdopodobne żeby wogóle do niego doszło). King i Dunn i tak zaszli juz dalej niż się spodziewano. Do tego minimalne overy w dwóch pozostałych ćwierćfinałach gdzie powinniśmy obserwować bardzo wyrównane pojedynki. Lokata 36% Około godz. 16 można będzie się zgłosić po odbiór wygranej.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 10

Cilic
Janowicz
Federer
Wawrinka
Fognini
Tsonga
ako: 1,41
stawka: 100 PLN

Dziś łamie swoja zasadę i gram drugi kupon na ten sam dzień. Dlaczego? po pierwsze kupon nr 9 już w połowie rozliczony (tzn dwa overy już weszły) a pozostałe dwa zdarzenia po prostu muszą wejść więc potraktujmy go jako prawie rozliczony (oby to nie przyniosło pecha) i zagrajmy coś na dalszą część dnia. Po drugie obok pierwszych meczów w davis cupie nie można przejść obojętnie. proponuje tesiemkę z meczami, które przynajmniej na papierze wydają się być rozstrzygnięte jeszcze przed ich rozpoczęciem. mam nadzieje że to się potwierdzi i lokata 41% będzie do zainkasowania pod koniec dnia.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 9⛔
Selby+1,5
Ding+1,5
Robo-Dott o5,5
Carter-Walden 05,5

ako:1,36
Na jutro Selby i Ding z dodatnim handicapem gdyby któremuś powinęła się noga w deciderze (mało prawdopodobne żeby wogóle do niego doszło). King i Dunn i tak zaszli juz dalej niż się spodziewano. Do tego minimalne overy w dwóch pozostałych ćwierćfinałach gdzie powinniśmy obserwować bardzo wyrównane pojedynki. Lokata 36% Około godz. 16 można będzie się zgłosić po odbiór wygranej.
Bilans po 9 kuponach⛔21.80 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 10⛔

Cilic
Janowicz
Federer
Wawrinka
Fognini
Tsonga
ako: 1,41
stawka: 100 PLN

Dziś łamie swoja zasadę i gram drugi kupon na ten sam dzień. Dlaczego? po pierwsze kupon nr 9 już w połowie rozliczony (tzn dwa overy już weszły) a pozostałe dwa zdarzenia po prostu muszą wejść więc potraktujmy go jako prawie rozliczony (oby to nie przyniosło pecha) i zagrajmy coś na dalszą część dnia. Po drugie obok pierwszych meczów w davis cupie nie można przejść obojętnie. proponuje tesiemkę z meczami, które przynajmniej na papierze wydają się być rozstrzygnięte jeszcze przed ich rozpoczęciem. mam nadzieje że to się potwierdzi i lokata 41% będzie do zainkasowania pod koniec dnia.
Bilans po 10 kuponach ⛔121,80 PLN

G 8

griszakob

Użytkownik
Ostatnie dwa kupony przegrane. Selby i Wawrinka mocno mnie zawiedli. czas więc na III stopień progresji czyli stawka 250 PLN
Kupon nr 11
City DNB
Chelsea DNB
Bayern DNB
PSG DNB
Barcelona
Real M. +2
Atleico +2
ako:1,53
stawka: 250 PLN

Tasiemka z oczywistych faworytów na sobotę. Komentarz uważam zbędny. Wątpliwosci mogą być jedynie co do PSG, które gra już praktycznie o nic, ale wątpie żeby odpuścili. Real i Atletico podpieram możliwością jednobramkowej przegranej (to nie azjan tylko zwykłe handi). Jedynie Barca na czysty win.

G 8

griszakob

Użytkownik
Ostatnie dwa kupony przegrane. Selby i Wawrinka mocno mnie zawiedli. czas więc na III stopień progresji czyli stawka 250 PLN
Kupon nr 11⛔
City DNB
Chelsea DNB
Bayern DNB
PSG DNB
Barcelona
Real M. +2
Atleico +2

ako:1,53
stawka: 250 PLN

Tasiemka z oczywistych faworytów na sobotę. Komentarz uważam zbędny. Wątpliwosci mogą być jedynie co do PSG, które gra już praktycznie o nic, ale wątpie żeby odpuścili. Real i Atletico podpieram możliwością jednobramkowej przegranej (to nie azjan tylko zwykłe handi). Jedynie Barca na czysty win.
Kupon nr 11 na ⛔
Bilans po 11 kuponach ⛔371.80 PLN
Stało się..trzy z rzędu nietrafione..albo to formum przynosi pecha albo do tej pory miałem po prostu wielkie szczęście..nieistotne...wracamy do pierwszego progu progresji i jedziemy dalej..

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 12
Buk:365
Lokomotiv
Benfica
Juventus
Ako:175
Stawka: 100 PLN
Trzech pretendentów do tytułu gra u siebie z outsiderami lub w przypadku Benfiki ze słabym średniakiem. Mecze mają u siebie. Juve musi wygrać żeby zachować bezpieczną przewagę. Benfica podobnie choc tutaj przewaga nie tak okazała i z taki przeciwnikiem u siebie główny kandydat do tytułu musi wygrac. Lokomotiv walczy o fotel lidera a gra z Novogorodem który dość pewnie zmierza do niższej klasy rozgrywkowej. Tym razem nie podpieram żadnym coverem bo nie ma takiej potrzeby. Musi wejść.

G 8

griszakob

Użytkownik
Kupon nr 12✅
Buk:365
Lokomotiv
Benfica
Juventus

Ako:175
Stawka: 100 PLN
Trzech pretendentów do tytułu gra u siebie z outsiderami lub w przypadku Benfiki ze słabym średniakiem. Mecze mają u siebie. Juve musi wygrać żeby zachować bezpieczną przewagę. Benfica podobnie choc tutaj przewaga nie tak okazała i z taki przeciwnikiem u siebie główny kandydat do tytułu musi wygrac. Lokomotiv walczy o fotel lidera a gra z Novogorodem który dość pewnie zmierza do niższej klasy rozgrywkowej. Tym razem nie podpieram żadnym coverem bo nie ma takiej potrzeby. Musi wejść.
Kupon 12 bardzo pewnie, każdy mecz do zera.
Bilans po 12 kuponach ⛔296,8 PLN
Niedługo kolejny kupon.

Do góry Bottom