mirio
Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz - Piast Gliwice
Typ: Piast +0,5
Kurs: 1.90
Nie ufam Zawiszy. O pokonaniu Legii już każdy zapomniał. To było dawno i nieprawda. Od tamtego wspaniałego meczu, było tylko gorzej. Wygrali tylko z czerwoną latarnią ligi - Widzewem. Pozostałe mecze to wymęczone remisy, albo porażki. Piast ciągnie passę 4 meczy bez porażki, a od dwóch kolejnych nie stracił gola. Na 4 ostatnie pojedynki Zawiszy z Piastem, 2 razy wygrywał Piast, 2 remisy. Zawisza nie wygrała ani razu. W spotkaniu z Piastem na pewno nie wystąpi kontuzjowany Sebastian Dudek (złamany palec) oraz Sebastian Ziajka (pauza za 4ŻK). Prawdopodobnie na lewej stronie obrony pauzującego za kartki Sebastiana Ziajkę zastąpi Piotr Petasz. Co istotne to spotkanie odbędzie się bez udziału publiczności, a więc Zawisza bez dopingu w tym meczu. Zawisza jest ósmy w tabeli i jest to lokata z pewnością satysfakcjonująca ekipę Ryszarda Tarasewicza. Im nie potrzeba lepszej lokaty. Z ligi nie spadną, a to był cel na ten sezon. Co innego Piast, tam są ambicje, żeby powtórzyć wyczyn z roku ubiegłego. Ale potrzeba w związku z tym wygranych. Żadna z drużyn nie ma w swoim składzie lidera (najlepszego strzelca) a więc o sukcesie decyduje gra całego zespołu, a nie pojedynczego piłkarza. Myślę, że o jedną bramkę lepszy będzie dzisiaj Piast. W przypadku remisu i tak zgarniam kase.
Wydawać by się mogło że od użytkownika z takim stażem wymagać trzeba w miarę wiarygodnych postów....
Pozostałe mecze to wymęczone remisy, albo porażki. Tak porażki - dokładnie jedna i tu można napisać, że wymęczona bo Ruch zdobył bramkę w 89 minucie, w meczach o których piszesz wymęczone remisy....to ja nie wiem, parę meczy w swoim życiu widziałem i w takim układzie to ja nie wiem jakie to remisy mozna nazwać zasłużonymi jeśli to były wymęczone:grin:
Na 4 ostatnie pojedynki Zawiszy z Piastem, 2 razy wygrywał Piast, 2 remisy Sprawdź dokładniej jeśli bierzesz 4 ostatnie mecze, to musiałes dokopać się do meczu z prawie sprzed 15 lat, a wtedy wygrał Zawisza, więc bilans to 1-2-1
Zawisza nie wygrała ani razu w porównaniu z powyższymi błędami to można to przyjąć jako coś w Twoim wypadku oczywistego...
Satysfakcjonującym celem Zawiszy to jest właśnie pierwsza ósemka.
Ale typu nie neguję :grin:....