>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Primera Division 11.01 - 14.01.2013

Status
Zamknięty.
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Malaga - Barcelona
Nie wiem czemu, ale widzi mi się tutaj istna strzelanina. Oba zespoły przystąpią do meczu bez większych osłabień (Malaga może mieć lekki problem z prawą stroną, gdyż pauzuje Gamez), więc myślę, że zobaczymy świetne widowisko. Goście są bardzo overową drużyną, Malaga zaś nieco mniej, jednak to nie zniechęca mnie do zagrania grubego overa. Obie drużyny posiadają świetną ofensywę, naprzeciwko siebie staną m.in świetnie grający w tym sezonie Isco, Santa Cruz i Buonannote, a po stronie Blaugrany m.in czterokrotny zdobywca Złotej Piłki, czyli Messi, a obok niego Iniesta i Xavi. Piłkarze z La Rosaleda mogą się pochwalić najlepszą defensywą w La Liga, robi wrażenie, jednak w spotkaniach z FCB jest niemal pewne, że to osiągnięcie może ulec diametralnej zmianie. H2H oczywiście na korzyść gości, zauważyłem też, że pada dużo bramek ~ 3,36 na mecz, więc jestem skłonny postawić nieco rekreacyjne bety, zważając na nastawienie obu zespołów, jak i dla samego widowiska.
Bukmacher: Bet365
Over 5,5 @7 0,5/10 ⛔ 1:3, szkoda, że Maladze odeszła chęć do gry po 60 minutach.
Isco strzeli @6 0,5/10 ⛔
Powyżej 9 rożnych @1,61 2/10 ⛔
było 7
Dobrze, że grane dla zabawy, La Liga to jednak nie moje rejony

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Getafe - Granada

Cóż. Dziś krótko, bo rano trza wstać. Getafe bardzo słaba forma, bardzo poważne absencje, ostatnio tragiczne derbowe spotkanie z Rayo. Zabraknie prawie całej formacji pomocników: Michel, Barrada, Pedro Leon, Lafita, Lacena i dwóch obrońców Mane i Miguela Torresa.
Rojiblancos też &#39;trochę&#39; osłabieni - El Arabi, Benitez, Mikel Rico, Inigo Lopez. Ostatni mecz to porażka z Valencią u siebie 1:2. Wstydu to nie przynosi, ale sytuacja w tabeli nie jest za ciekawa i w tym meczu trzeba będzie coś zdziałać. Osłabienia dość poważne. Benitez potrafił zawsze wyszarpać jakieś sytuacje, El Arabi mimo że bardzo nieskuteczny, to i tak osłabił najgorszą formację Granady (napad).Mikel Rico też bardzo przydatny piłkarz w środku pola, mózg zespołu. Ostatni to podstawowy stoper zespołu.
Obie drużyny w obronie jeszcze jakoś wyglądają, gorzej z atakiem, szczególnie przy takich osłabieniach o gole będzie bardzo ciężko. Granada jest bardziej zdesperowana by zdobyć tu trzy oczka, ale Getafe też już zbliża się powoli do strefy spadkowej i muszą się skoncentrować. Myślę, że obie drużyny przede wszystkim będą grały z nastawieniem, by nie stracić gola - to już połowa sukcesu. Nie ma argumentów, by grać tu na jakąkolwiek ekipę. Prawdopodobnie zadecyduje dyspozycja dnia, szczęście, lub wypaczenie wyniku przez sędziego. Jest wiele możliwości, ale jeśli coś zaryzykować, to już bardziej na gości. Kurs większy, a szanse powodzenia podobne. Kurs dość zachęcający, dlatego można zagrać za trochę mniejsze pieniążki.

Under 2 gole - Marathonbet [2/10] @ 2.50 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W sumie mogę przyklepać słowa Vidala. Getafe ostatnio znacznie obniżyło loty, ale podyktowane jest to wieloma kontuzjami. Nigdy nie grali efektownie, a ich mecze ogląda się ciężko. Całkowicie nie wiem czego mogę się spodziewać po jutrzejszym spotkaniu. Granadę można chwalić za niezłe mecze z silniejszymi drużynami, ale co z tego skoro przegrywając je minimalnie i tak nie zyskują punktów. Patrząc jednak na kursy wystawione na poniedziałkowy mecz to mając na uwadze wszystkie kontuzje aż prosi się coś pograć w stronę gości. Nie wiem czy wygrają, bo jak dla mnie mogą zaważyć detale, a 0:0 również mnie tu nie zdziwi. Szybkiego otwarcia również się nie spodziewam. Mecz może być niezłą kopaniną i wokół tego trzeba się kręcić. W obu składach nie ma wyraźnych liderów, którzy pociągnęliby zespół. Jeśli szybko padnie bramka to z underem i tak się pożegnamy. Zastanawiałem się nad tym handi +0,5 na gości, ale wolę wybrać na jutro tylko jeden zakład. Grad bramek w spotkaniach tych drużyn to raczej rzadkość. W poprzednim sezonie Getafe i Granada &quot;solidarnie&quot; wymieniły się punktami wygrywając u siebie po 1:0.
Getafe - Granada | (Time of 1st goal) 36:00 min or later/No goal 2,15 Tobet ⛔

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna, liga hiszpańska, 20:00
Spotkanie: Getafe - Granada
Typ: under 2.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Expekt

Analiza:

W kończącym 19 kolejkę meczu Primera Division przyjdzie się zmierzyć Getafe z Granadą. Mecz pod względem sportowym niezbyt ciekawy lecz jeden typ szczególnie zwrócił moją uwagę a mianowicie under 2.5 gola. Dlaczego taki typ? Oba te zespoły to ekipy typowo underowe i nie wiem skąd wziął się taki dobry kurs. Granada to zespół o najgorszej ofensywie w lidze ( zaledwie 14 bramek z czego 7 na wyjeździe ) natomiast Getafe prezentuje się nieco lepiej (22 bramki w lidze) lecz zaledwie 10 z nich strzelili przed własną publicznością. Na 8 spotkań rozegranych na własnym stadionie ekipa Getafe, aż czterokrotnie osiągała under 2.5. Piszę &quot;aż&quot; ponieważ w pozostałych 4 spotkaniach ekipa gospodarzy była rozbita przez między innymi Barcelone oraz znakomity w tym sezonie Betis. Ponad to Getafe zagra dosyć mocno osłabione:
Abdelaziz Barrada PO 16 3
Pedro Leon PO 15 2
Lafita PO 15 2
Mehdi Lacen PO 9 0
Mane OB 7 1
Miguel Torres OB 14 0
Michel Madera PO 11 0
Tak więc osłabienia są dość solidne szczególnie w lini pomocy.W Granadzie również nie zaciekawie bowiem zabraknie pauzujących za kartki Rico i Lopeza oraz najlepszego strzelca Arabi. H2H także wskazuje na ten typ bowiem dwukrotnie padał wynik 1:0.

Przydał się typ? Kliknij dzięki! ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom