>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Ligue1 [18-20 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
T 33

toomi

Użytkownik

Kursy bet365.
Nicea - Montpellier
Gospodarze w minionych tygodniach troszeczkę pod formą, bo bez zwycięstwa w ostatnich 4 spotkaniach i porażce w Pucharze Ligi z Guingamp we wtorek. Ten mecz kosztował ich sporo wysiłku, bo doszło do dogrywki i rzutów karnych a zaraz kolejny mecz ligowy.
Montpellier w zupełnie innych nastrojach, bo w ostatnich tygodniach noga powinęła się im tylko u siebie z GFC Ajaccio.
Mój typ nie będzie myślę zbyt ryzykowny, bo mimo lepszej formy gości odpuszczam sobie typowanie 1x2. Wpadł mi jednak w oko kurs na zdobytą przez Montpellier bramkę. Z tym nie mieli ostatnio większych problemów, bo na ostatnie 8 spotkań nie strzelili gola tylko wspomnianemu GFC Ajaccio. Ostatnie spotkania wyjazdowe to aż 4 bramki na stadionie Lyonu i 2 w Marsylii.
Forma dopisuje zwłaszcza młodemu piłkarzowi z Czadu. Rodrigue Ninga trafił do siatki dwukrotnie w starciach z Marsylią i Lyonem. Ponadto dołożył bramkę w ostatni weekend z Guingamp. Mimo, że wystąpił w zaledwie 9 spotkaniach w tym sezonie to ma już na swoim koncie 6 bramek i jest najlepszym strzelcem zespołu.
Jako ciekawostkę przemawiającą za gośćmi dodam, że Nicea wygrała zaledwie jedno na 13 ostatnich konfrontacji ligowych z Montpellier.
Nicea czyste konto NIE - 1.44 (bet365)⛔ (1:0)
Rodrigue Ninga kiedykolwiek - 2.87 (bet365)⛔

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Troyes - Monaco (0-0) Troyes w dziesiątkę od 3 minuty i nietrafiony karny, brak słów...
Typ: LB Over 1,5 1.38 ⛔

Monaco obecnie zajmuje trzecia pozycje w tabeli. PSG już raczej nie przegonią jednak cały czas walka o drugie miejsce dające szansę na grę w LM trwa. Gospodarze są na ostatnim miejscu dającym &quot;promocję&quot; do Ligue 2 ;). W tym sezonie nie wygrali jeszcze ani jednego spotkania i nie sądzę aby przełamanie miało nastąpić w tym spotkaniu. Liga Francuska nie jest zbyt overowa jednak dwie czy trzy bramki w tym wypadku chyba nie powinny stanowić jakiegoś wielkiego problemu zważywszy na fakt że zespół Troyes stracił już 35 goli co daje średnio dwie bramki na mecz.
Przewidywane składy: (źródło: goal.pl)
Troyes: Bernardoni - Mavinga, Saunier, Ngcongca, Veskovac - Pi, Xavier, Nivet - Cabot, Perea, Jean
Monaco: Subasic - Echiejile, Carvalho, Wallace, Toure, Toulalan, Fabinho, Costa, Lemar, Silva, Traore
Nie zagrają:
Troyes: Martial, Rincon, Lacour (kontuzje)
Monaco: Coentrao, Carillo, Traore (kontuzje)

T 33

toomi

Użytkownik
Nie wiem jak to się stało, ale przez przypadek usunąłem posta (można to jeszcze jakoś cofnąć?) podczas jego modyfikowania.
Zniknął w ten sposób cały terminarz kolejki, który zamieściłem podczas zakładania tematu. Mój bet z Montpellier niestety na ⛔.
Robson// Ogarnięte

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Zastanawiam się dzisiaj mocno nad zagraniem lekko BTS w meczu Caen z PSG. Macie jakieś przemyślenia na ten temat ? Caen w ostatnich meczach nie wygląda szczególnie imponująco, ale dziś powinna nastąpić pełna mobilizacja. Kurs na gola gospodarzy to 1,65, a na BTS 1,85. Myślę, że można próbować grać ten typ. Z drugiej strony granie w tym sezonie przeciwko PSG to taki średni pomysł. Jadą jak rozpędzony walec i ciężko komukolwiek coś w tej lidze ugrać. Dodatkowo dochodzi fakt, że strasznie często w lidze francuskiej ktoś łapie czerwoną kartkę i wtedy o gola już strasznie ciężko..Bedę chyba obserwował pierwsze minuty na live i wtedy zagram lub nie BTS.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
BTS w meczu Caen z PSG
Eeee tam... To już lepszy BTS w meczu Bastia - Reims. 6 ostatnich meczy Reims to same BTS-y. Bastia ostatnimi czasy też dość owocna w bramki. Patrząc na tabelę obywa zespoły mają o co walczyć. Zarówno gospodarze jak i goście nad przepaścią ligowej tabeli, a więc punktów potrzebują jak karp świąteczny wody.
W ramach ciekawostki napiszę, że piłkarze Reims jadąc na Korsykę muszą pokonać nie bagatela ponad 1 tys. km, to najdłuższa wyprawa w tym sezonie ekipy Reims.
W zespole gości nie zobaczymy dzisiaj piłkarzy: Mandi, Peuget, Kyei, Bulot, Agassa, Conte oraz Rodriguez. Jak widać mały szpital się stworzył. Nieco lepiej jest u gospodarzy gdzie brakuje tylko 4 piłkarzy: Marange, Kamano, Dijku oraz Diallo.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
St Etienne Angers
W ostatnim czasie ofensywa St Etienne nie trybi jak powinna, potencjał nie jest wykorzystywany, ekipę dopadł chyba jakiś kryzysik. St Etinne stwarza sobie mało strzeleckich sytuacji. 4 bramki w 5 ostatnich meczach - już nie doliczam ostatniego pucharowego spotkania z PSG, w którym też nic nie strzelili- w tym 2 z rzutów karnych. Nie jest dobrze
O przełamanie dzisiaj może być ciężko, ponieważ przyjeżdża Angers ze swoją solidną defensywą. Sfrosować obronę Angers nie jest łatwo dzięki temu na koncie beniaminka zaledwie 3 porażki i 3 miejsce w lidze ! Mniej bramek straciło tylko PSG. Co prawda Angers niewiele strzela, ale są przyczajeni zza gardą i potrafią doskonale wypunktować rywala.
Jeżeli ofensywa Zielonych ponownie zagra taką kaszanę to nie widzę tu przegranej przyjezdnych.
Dodatkowo, kursy mocno rozrzucone, znowu wystawione na podstawie papierowej marki, a nie aktualnej dyspozycji. Można dostrzec wartość w kursach na gości.
Angers remis zwrot 3.00 B365

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom