>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19. kolejka La Liga [20.01-22.01.2017r.]

Status
Zamknięty.
A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Widze sporo typów na Seville i handicapy w jej strone. Przypominam że z Granadą była analogiczna sytuacja, nawet kursy sie pokrywały z dzisiejszymi, a jak sie skończyło, każdy pewnie pamięta , Granada wygrała 2-1 i straciła gola w 95min z karnego. To była pierwsza wygrana ligowa w tym sezonie tego zespołu.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Widze sporo typów na Seville i handicapy w jej strone. Przypominam że z Granadą była analogiczna sytuacja, nawet kursy sie pokrywały z dzisiejszymi, a jak sie skończyło, każdy pewnie pamięta , Granada wygrała 2-1 i straciła gola w 95min z karnego. To była pierwsza wygrana ligowa w tym sezonie tego zespołu.
Dokładnie. Sevilla łatwo ogrywała Celte czy Sociedad na wyjazdach, a dostała z Granadą, remis z Gijon i wyszarpane w końcówce zwycięstwo z Deportivo, czyli dołem tabeli. Co ciekawe każde z tych spotkań rozgrywane było o 13, czyli o podobnej porze co dzisiaj. Teraz są na fali po zwycięstwie z Realem, wszystko układa się tutaj pod łatwe zwycięstwo, Sevilla to dzisiaj będzie najczęściej przewijający się typ, ludzie walą handicapy jak leci. Mi to wystarczy.
Osasuna +1 @ 1,95 Pinnacle zwrot

artur1985 12

artur1985

Użytkownik
W Bilbao over 4,5 rożnych gospodarzy wygląda ciekawie. Oglądam regularnie mecze Basków i wiem, że są spokojnie w stanie pokryć tą linię. Statystyki też za tym przemawiają. W ostatnim meczu między tymi drużynami zrobili 8. Ja spróbuje w Betano @1,80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom