Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Królewscy w tym sezonie grają fatalnie. Zawodnicy są kompletnie bez formy a słaby i zarazem bezradny Solari nie potrafi ogarnąć całego zespołu. Bez wątpienia odbija się na drużynie brak trensferów w letnim okienku, ale niestety polityka prowadzenia klubu przez Pereza nigdy mi się nie podobała, więc teraz odbija się czkawką na wynikach.Witam ekipę fascynującą się LaLiga! Często tutaj zaglądam po jakieś typy ale nie wypowiadam się bo jestem raczej takim "niedzielnym" kibicem tej ligi. Aczkolwiek jak są jakieś okazję to próbuje je wyłapać.
Mam na myśli mecz Betis - Real. Wiem, że ostatnio forma Królewskich pozostawia wiele do życzenia ale kursy na nich wzrosły już powyżej 2. Możecie mi doradzić czy warto w to wchodzić?
Real w tym sezonie gra słabo ogólnie. Ale na wyjazdach wygląda to naprawdę nie za ciekawie. 11 miejsce w tabeli meczów wyjazdowych, tylko 3 wygrane na 9 spotkań i średnio 2 bramki tracone na mecz. Są to statystyki przeciętnego klubu, a do bycia takim Królewscy raczej nie aspirują. Dodatkowo, w ekipie Los Blancos są spore problemy zdrowotne. Dzisiaj nie zagrają Courtois, Kroos, Llorente (który ostatnio jest wyżej ceniony, niż Casemiro), Asensio, Bale, Mariano. Wszyscy leczą kontuzje. Dodatkowo Lucas pauzuje za czerwoną kartkę. Te problemy sprawiły, że w ostatnich meczach ekipę musiał ciągnąć 18-letni Vinicius. Brazylijczyk też miał w tygodniu drobne problemy, nie trenował z drużyną, ale znalazł się w kadrze na dzisiaj.Witam ekipę fascynującą się LaLiga! Często tutaj zaglądam po jakieś typy ale nie wypowiadam się bo jestem raczej takim "niedzielnym" kibicem tej ligi. Aczkolwiek jak są jakieś okazję to próbuje je wyłapać.
Mam na myśli mecz Betis - Real. Wiem, że ostatnio forma Królewskich pozostawia wiele do życzenia ale kursy na nich wzrosły już powyżej 2. Możecie mi doradzić czy warto w to wchodzić?