lednydzbanek
Użytkownik
Bayern Monachium - Wolfsburg
Bayern hc azjatycki (-2) 1.65
Bet365
Patrząc na kursy wystawione na to spotkanie oczywiste jest,że zdecydowanym faworytem jest Bayern. Jednak granie 1,16 mija sie z celem.
Pojedynek lidera Bundesligi z 9tym Wolsfburgiem w mojej opinii zapowiada sie na jednostronne spotkanie.
Bayern cholernie zmotywowany po ostatniej porażce w Mönchengladbach,teraz zapowiada rewanż po ostatnim fatalnym występie.
A na Allianz czuje sie fantastycznie,gole 30-3 3.33 na mecz i 7-0-2.
Za to porażająco wyglądają statystyki Wolfsburga na wyjeździe , 77% porażek ,w bramkach 9-25. Warto wspomnieć,że Wolfsburg dotychczas stracił aż 34 bramki i jest to najgorzej grająca drużyna w Bundeslidze na wyjeździe.
Do Bayernu na ten mecz wraca Ribery po zawieszeniu co jest ogromny plusem.
Do tego jeżeli dołożymy Magatha mówiącego przed meczem,że "FC Bayern ma lepszą drużynę i jest zdecydowanym faworytem” i „Bawarczycy chcą się zrewanżować po swoim słabym występie w Mönchengladbach”.
To sam widzi,że zapowiada sie ostre lanie w Monachium.
Mi udało się wczoraj złapać kurs 1,83,obecnie jest to 1.65
EDIT
Darius ja go łapałem po 1.83 dlatego poszedł kupon ????
Skończyło sie zwrotem obaj po czesci racji mielismy.
Bayern hc azjatycki (-2) 1.65
Bet365
Patrząc na kursy wystawione na to spotkanie oczywiste jest,że zdecydowanym faworytem jest Bayern. Jednak granie 1,16 mija sie z celem.
Pojedynek lidera Bundesligi z 9tym Wolsfburgiem w mojej opinii zapowiada sie na jednostronne spotkanie.
Bayern cholernie zmotywowany po ostatniej porażce w Mönchengladbach,teraz zapowiada rewanż po ostatnim fatalnym występie.
A na Allianz czuje sie fantastycznie,gole 30-3 3.33 na mecz i 7-0-2.
Za to porażająco wyglądają statystyki Wolfsburga na wyjeździe , 77% porażek ,w bramkach 9-25. Warto wspomnieć,że Wolfsburg dotychczas stracił aż 34 bramki i jest to najgorzej grająca drużyna w Bundeslidze na wyjeździe.
Do Bayernu na ten mecz wraca Ribery po zawieszeniu co jest ogromny plusem.
Do tego jeżeli dołożymy Magatha mówiącego przed meczem,że "FC Bayern ma lepszą drużynę i jest zdecydowanym faworytem” i „Bawarczycy chcą się zrewanżować po swoim słabym występie w Mönchengladbach”.
To sam widzi,że zapowiada sie ostre lanie w Monachium.
Mi udało się wczoraj złapać kurs 1,83,obecnie jest to 1.65
EDIT
Darius ja go łapałem po 1.83 dlatego poszedł kupon ????
Skończyło sie zwrotem obaj po czesci racji mielismy.