rudaszz
Użytkownik
Ja z Bundesligi wybrałem sobie jedno z dwóch najciekawszych spotakań sobotnich mianowicie postanowiłem napisać coś o meczu o 3 Lokate
Bayern Levekrusen - Hamburger SV
faworytem tego spotkań będa goście, gdyż ich atutem będzie własna publicznośc i nie bywała determinacja. Gospodarze na własnym stadionie przegrali jedynie z Liderem Bundsligi, po ostatnim znakomitym spotkaniu Leverkusen które wygrali 2:3 po niesamowitym boju , natomaist goście w zeszłej kolejce jedynie przy własnej publiczności zdołali zremisować. Werder Brema drugi dotychczas zespół w tabeli gra na wyjeździe z Liderem Tabeli jeżeli przegra a Leverkusen wygra będzie zajmowac drugie miejsce ze stratą 5punktów do lidera ale to tylko przypuszczenia gdyż w odwrotnej sytuacji jest neico podobnie ???? Smaczku temu wszystkiego dodaje były snajper HSV, a dziś Bayeru - Sergej Barbarez, który pomimo swego szacunku dla dawnej drużyny, na boisku nie będzie miał sentymentów.
Liczę na piękną grę zarówno mojego klubu, jak i dawnego. Wątpię, żeby udało nam się wywalczyć w łatwy sposób komplet punktów. Dlatego też, jesteśmy przygotowani na wszystko" - wypalił były reprezentant Bośni i Hercegowiny.
Mój Typ : X