>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 Kolejka Bundesligi [08-10.02.2008]

Status
Zamknięty.
rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik

Ja z Bundesligi wybrałem sobie jedno z dwóch najciekawszych spotakań sobotnich mianowicie postanowiłem napisać coś o meczu o 3 Lokate
Bayern Levekrusen - Hamburger SV
faworytem tego spotkań będa goście, gdyż ich atutem będzie własna publicznośc i nie bywała determinacja. Gospodarze na własnym stadionie przegrali jedynie z Liderem Bundsligi, po ostatnim znakomitym spotkaniu Leverkusen które wygrali 2:3 po niesamowitym boju , natomaist goście w zeszłej kolejce jedynie przy własnej publiczności zdołali zremisować. Werder Brema drugi dotychczas zespół w tabeli gra na wyjeździe z Liderem Tabeli jeżeli przegra a Leverkusen wygra będzie zajmowac drugie miejsce ze stratą 5punktów do lidera ale to tylko przypuszczenia gdyż w odwrotnej sytuacji jest neico podobnie ???? Smaczku temu wszystkiego dodaje były snajper HSV, a dziś Bayeru - Sergej Barbarez, który pomimo swego szacunku dla dawnej drużyny, na boisku nie będzie miał sentymentów.
Liczę na piękną grę zarówno mojego klubu, jak i dawnego. Wątpię, żeby udało nam się wywalczyć w łatwy sposób komplet punktów. Dlatego też, jesteśmy przygotowani na wszystko&quot; - wypalił były reprezentant Bośni i Hercegowiny.
Mój Typ : X ✅

majestic 0

majestic

Forum VIP
Hannover 96 vs Karlsruhe
Hannover zaprezentowal sie z bardzo dobrej strony w poprzednim meczu z Hamburgiem. Mimo iz gral na wyjezdzie to w moich oczach byl nawet druzyna lepsza... przeprowadzal bardzo ladne, skladne akcje. Widac ze Stajner i Huszti sa w bardzo dobrej formie, zreszta tak jak cala druzyna. Rewelacyjny beniaminek Karlsruhe w poprzednej kolejce wygral z walczaca o utrzymanie Nurnberga 2-0, mial spora przewage w posiadaniu pilki, ale tak naprawde nie pokazal niczego wielkiego, mial zato problemy w defensywie bo Nurnberga dosc latwo przedostawala sie pod pole karne... Mysle ze gospodarze potwierdza dzis swietna forme, wygraja ten mecz, wskocza na 6 pozycje i powalcza jeszcze w tym sezonie o Europejskie puchary.
Składy:
Hannover 96: Enke - Cherundalo, Ismael, Fahrenhorst, Tarnat - Balitsch, Schuz - Stajner, Bruggink, Huszti - Hanke
Karlsruhe: Miller - Gorlitz, Eggiman, Franz, Eichner - Mutzel, Aduobe - Timm, Hajnal, Iashvili - Kennedy
propozycja:
Win Hannover 96 @ 1.91 ⛔
love
majestic

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mam duzo spraw (remont itp).
Wiec sory ze tak krotko.
Przychylam sie do typu na Nurnberg, goscie bez Agaliego, Hahnge, kapitana Beinlich i obroncow Gledsona oraz Pearce. Natomiast gospodarze pechowo przegrali z KSC poniewaz dobrze grali i remisowali poki nie Wolf nie dostal czerwonej kartki.
Drugi typ to na Bayern, brac dzis poki kursy nie spadna, Werder w dolku tak jak to mialo miejsce na poczatku sezonu,ze wstepnych informacji nie zagra Almeida,Sanogo,Frings(ciagle kontuzja) oraz Naldo. Ten mecz w duzym stopniu zadecyduje o mistrzostwie Niemiec.
1.FC Nuernberg-Hansa Rostock
Typ: 1 Kurs: 1,73 (BetGun)
⛔
Bayern Monachium - Werder Brema
1.) Typ: 1 Kurs: 1,75 (Unibet) ⛔
2.) Typ: ponizej 2,5 gola Kurs: 2,20 (Unibet) ✅:spokodfhgfh:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Mam rodzinę która mieszka nie daleko Stuttgartu i mąż mojej siostry ciotecznej troszkę zaraził mnie sympatią do tego zespołu. Szkoda tylko że co postawie na VfB to zawsze muszą odwalic jakiś numer, stawiałem na nich drugi i... ostatni raz, ta drużyna trafia na moją czarną listę. Hertha w pierwszym meczu grała katastrofalnie a piłkarze że Stuttgartu mając swój plac nie umięją ograc takich bolków ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Bayern Monachium vs. Werder Brema
Niedziela godzina 17:00, stadion Allianz Arena ligowy szlagier w Bundeslidze, Bayern kontra Werder. Jak narazie to dwie najlepsze drużyny ligi Bayern jest liderem zgromadził 39 punktów, Werder jest drugi i do lidera traci 3 &quot;oczka&quot;. W ostatniej kolejce spotkań Bayern pokonał na wyjeździe Hanse Rostock 2:1 a gole zdobyli Ribery i niezawodny Toni, piłkarze z bremy niespodziewanie ulegli na własnym boisku Bochum 1:2 honorową bramkę zdobył Jensen. Ten mecz może walnie przyczynic się do tego kto zostanie Mistrzem Niemiec, przed sezonem pewniakiem wydawał się klub z Monachium ale jeśli chce zdobyc tytuł jutrzejsze spotkanie dobrze by było jakby wygrał. Z jednej strony najlepsza defensywa, Bayern stracił zaledwie 9 goli, a z drugiej najlepsza drużyna pod względem zdobytych goli Werder w 18 spotkaniach ustrzelił 43 gole. Toni i Klose to dwaj najlepsi napastnicy w całej lidze i jutro obrońcy gości będą mieli z nimi nie małe problemy, kolejnym czynnikiem że Bayern jest w tym meczu faworytem jest fakt że w tym sezonie na własnym boisku nie przegrał, zaś bremeńczycy nie wygrał trzech ostatnich wyjazdowych pojedynków, Werder lepiej spisuję się u siebie niż na terenach rywali. Podopieczni Ottmara Hitzfelda muszą bacznie zwrócic uwagę na palymakera Diego który jest w tym sezonie zaliczył już 6 asyst i strzelił 9 goli myślę że jeśli tego piłkarza wyłącza z gry piłkarze z Bawarii to będzie klucz do sukcesu. W pierwszej rundzie Bayern wygrał bez problemów z Werderem na ich terenie aż 4:0. Według mnie znacznie więcej atutów ma druzyna Bayernu, tym bardziej że trener Thomas Schaaf ma sporo ubutków w zespole, mam tu na uwadze przedewszystkim brak Naldo podpore defensywy Werderu oraz dwóch ważnych napadziorów, ale o brakach w obu drużynach czytac proszę niżej. Reasumując liczę że Bayern nie zawiedzi swoich kibiców i pokona osłabiony Werder.

Prawdopodobne składy:

Bayern Monachium: Kahn - Sagnol, Lucio, Demichelis, Lahm - Hamit Altintop, van Bommel, Zé Roberto, Schweinsteiger - Klose, Toni
Absensje: Ribery, Lell, Jansen
Werder Brema: Wiese - Harnik, Mertesacker, Pasanen, Tosic - Baumann - D. Jensen, Borowski - Diego - Rosenberg, Hunt
Absensje: Naldo, Sanogo, Hugo Almeida, Fritz, Frings, Klasnic oraz kilku mniej ważnych piłkarzy
Bayern @ 1,70⛔

majestic 0

majestic

Forum VIP
sobota pelna niespodzianek... Stuttgart przez cala 1 polowe gral dobre spotkanie a co stalo sie w 2? Hannover to natomiast ekipa ktora ma duze wachania formy.. dzis byli cieniem tej druzyny z przed tygodnia ehh...
Borussia Dort. v Schalke 04

Derby Zaglebia Ruhry najwazniejszy mecz w sezonie dla obu ekip, 83 tys. biletow na to spotkanie rozeszlo sie w mgnieniu oka tuz po ogloszeniu kalendarza Bundesligi. W zeszlym roku na Signal Iduna Park przecietnie spisujaca sie Borussia wygrala 2-0 i ostatecznie zaprzepascila szanse Schalke na mistrzostwo kraju... jak bedzie wygladalo jutrzejsze spotkanie? Niby faworytem sa goscie, ktorzy wysoko pokonali Stuttgart w ostatnim meczu, ale jutro w ich skladzie zabraknie Kevina Kuranyi&#39;a, ktory jest ich najlepszym strzelcem dla Rafaela Schafera (bramkarz Stuttgartu) zaaplikowal w zeszlym tygodniu 2 bramki. A gre druzyny z Gelsenkirshen ciagnelo wtedy przede wszystkim 2 graczy Ivan Rakitic i Gerald Asamoah jesli, jesli ktorys z nich bedzie mial jutro slabszy dzien to Schalke moze miec spore klopoty.
Borussia na inauguracje rundy wiosennej zremisowala z najgorsza jak do tad druzyna ligi Duisburgiem 3-3. W 1 polowie zagrali bardzo przecietnie, w drugiej pokazali jednak charakter i wywiezli z MSV-Arena 1pkt. W ich skladzie zabraknie jutro przede wszystkim podstawowego bramkarza Weidenfellera i naszego rodaka pomocnika Blaszczykowskiego... moim zdaniem niest to jeden z najtrudniejszych meczy do typowania w tej kolejce wiec proponuje go sobie odpuscic, bo zdarzyc sie tu moze wszystko

love
majestic

tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Bayern Monachium - Werder Brema
Typ: over 2,5 ⛔
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bwin
Stawka: 5/10

Analiza:

Może i Bayern mało traci na własnym stadionie, ale wydaje mi się, że w meczu z najlepszą ofensywą ligi - Werderem Brema, straci przynajmniej jedną bramkę. Co prawda Bremeńczycy zagrają osłabieni brakiem kilku ważnych graczy m.in Almeidy i Sanogo w ataku, Fringsa w pomocy i Naldo w obronie, ale uważam, że mimo to są wstanie strzelić co najmniej jedną bramkę. Ważną absencją jest brak Naldo przez co obrona gości może być trochę &quot;dziurawa&quot; co powinni wykorzystać Toni czy też Klose. W Bayernie zabraknie Ribery&#39;ego, ale tak czy siak Bawarczycy mają na tyle szeroką kadrę, że jest kim go zastąpić. Podsumowując, liczę na mecz na wysokim poziomie i do tego kilka bramek :wink:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Trzeba dodac ze w derbach Westfalii nie zagra najlepszy strzelec Schalke 04 Kevin Kuranyi oraz Pander. Jednak w tym meczu stawiałbym zwyciestwo gospodarzy oraz over.
Typ: 1 Kurs: 2,70 ⛔
Typ: over 2,5 Kurs: 1,80 ✅:spokodfhgfh:
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom