Witam ja osobiście dziś typuję x2 , Wierzę w Wichniarka i Zumę który dostaje kredyt zaufania trenera. Myślę że sporo czarnoskóry napastnik może namieszać. Jeżeli udało by siędziś wywieść ekipie gości 3 oczka udało by im się podejść z komfortem psychicznym do następnej potyczki. Nawet 1 pkt ich tutaj ''ratuje'' ponieważ strefa spadkowa tuż tuż depczę im po piętach i jeżeli dziś nie wywiozą chodź by oczka mogą mieć duże problemy.Eintr. Frankfurt v Bielefeld
19 kolejka zostanie rospoczeta we Frankfurcie gdzie tamtejszy Eintracht na swoim stadionie Commerzbank Arena mogocym pomiescic 55 tys. widzow bedzie goscic Arminie Bielefeld. W przerwie zimowej do Eintrachtu doszlo 3 nowych zawodnikow, miedzy innymi rewelacyjny Czech Martin Fenin ktory w meczu z Hertha (swoim debiucie) strzelil hat-tricka !! ... i z miejsca stal sie pupilem tamtejszych kibicow. Zreszta cala druzyna zagrala bardzo dobre spotkanie i widac ze jest dobrze przygotowana do rundy wiosennej.
Arminia zima nie dokonala zadnych transferow... no prawie zadnych bo 1 Stycznia przyszedl nowy trener Michael Frontzeck, ktory wczesniej prowadzl Aachen. Nic jednak to nie dalo bo zeby wygrywac potrzebni sa dobrzy zawodnicy a tych w Bielefeld brakuje wiec na inauguracje rundy wiosennej na wlasnym stadionie polegli po bardzo przecietnej grze (spore problemy z przedostaniem sie pod bramke rywala) Wolfsburgowi 1-0.
Kursy na gospodarzy spadaja teraz w GB jest juz 1.70 i mimo ze nie znamy jeszcze skladow w jakich wystapia druzyny to mysle ze i tak smialo mozemy stawiac 1.
propozycja:
Win Eintr. Frankfurt @ 1.70
edit:
składy:
Eintracht Frankfurt: Nikolov - Ochs, Kyrgiakos, Galindo, Spycher - Chris, M.Fink, Kohler - Fenin, Weissenbeiger - Amanatidis
Absencje: bramkarz Markus Prasill (podstawowy bramkarz), kilku innych malo waznych (rezerwowych)
Arminia Bielefeld: Hain - Kirch, Gabriel, Kucera, Schuler - Kamper, Kauf, T.Marks, Bohme - Zuma, Wichniarek
Absencje: obronca Mijatovic (9meczy), obronca Langkamp (13m), kilku innych mniej waznych (rezerwowych)
sa to sklady w jakich wybiegna jutro obie jedenastki Eintracht bez zmian w stosunku do ostatniego spotkania, a w Armini za Mijatowica zagra Gabriel ( jak to tej pory 3 mecze) i za pomocnika Nkosi trener Frontzeck zdecydowal sie wprowadzic Zume. Kolejna sprawa że strefa spadkową już jest blisko jeżeli dziś udało by się uzyskać chodźby 1 pkt udało by sie na tydzień odłożyć walkę. A jeżeli komplet udałoby się wywieść drużyna mogła by spokojnie przygotowywać się do kolejnego spotkania osobiście po głębszej analizie stwierdzam x2
love
majestic
o czym Ty piszesz ?! najprawdopodobniej ?!! przewidywany skład Bayernu na ten mecz wyglada tak: Kahn - Sagnol, Lucio, Demichelis, Lahm - Altintop, van Bommel, Ze Roberto, Schweinsteiger - Klose, Toni a z podstawowego skladu zabraknie jedynie Ribery'ego ktory w ostatnim meczu i tak gral bardzo przecietnie.Prowadzący na czele tabeli Bayern Monachium będzie podejmować na własnym stadionie wice Lidera tabeli Werder Brema. Monachijczycy zagrają w tym meczu o 3 punkty i nie będą chcieli popuścić w zespole Bawarczyków najprawdopodobniej zabraknie Luca Toniego oraz Miroslava Klose którzy będą pauzować do meczu z Aberdenem w Pucharze UEFA mimo tak poważnego osłabienia liczy że Bayern będzie chciał uciec Bremie i wygra to spotkanie.
Bayern - Werder 1
Dobrze sie czujesz? Ogladalem mecz z Hansa... Ribery grał cala 1 polowe lecz doznal kontuzji i musial opuscic boisko w przerwie meczu, a jak to sie skonczylo? Słaba 2 polowa w wykonaniu FCB! Brak Riberyego odbil sie bardzo wyraznie na reszcie zespolu i stad to skromne 1:2!a z podstawowego skladu zabraknie jedynie Ribery'ego ktory w ostatnim meczu i tak gral bardzo przecietnie.
ok zapomnialem dopisac ''jak na niego''. wstepnie z typem na Bayern sie zgadzam, mecz ten jest jednak dopiero w niedziele wiec moze jutro lub pojutrze napisze cos wiecej na temat tego spotkania. co do pytania to czuje sie swietnie ???? zobacz 2 post tego tematu... wlasnie wszedl mi kuponik :jezora:Dobrze sie czujesz? Ogladalem mecz z Hansa... Ribery grał cala 1 polowe lecz doznal kontuzji i musial opuscic boisko w przerwie meczu, a jak to sie skonczylo? Słaba 2 polowa w wykonaniu FCB! Brak Riberyego odbil sie bardzo wyraznie na reszcie zespolu i stad to skromne 1:2!
O Werderze - Najwięcej strzelonych bramek na polmetku ligi - 43, ale tez duzo straconych - 26 (taki Duisburg stracil w porównaniu z Bremą aby 29 a Bayern... 2 bramki!) !!!
W drużynie gości zabraknie grającego na PNA - Sanogo oraz Hugo Almeidy, który pauzuje za kartki. Nadzieja w Rosenbergu i Diego.
Mój typ: 3:1 (1mecz dla przypomnienia 1:4 dla FCB ???? )
Zwracam honor ????co do pytania to czuje sie swietnie ???? zobacz 2 post tego tematu... wlasnie wszedl mi kuponik :jezora:
love
majestic
rowniez zdecydowalem sie odpuscic mecz Nurnbergi. kursy w GB wczorac bardzo sie zmienialy raz bylo 1.77 raz 1.72 czeste zmiany a dzis jest juz tylko 1.67... trener gospodarzy Meyer co prawda mowi ze wie o jaka stawke jest ten jak i nastepny mecz (sa to bezposrednie spotkania z druzynami ktore walcza o pozostanie w bundeslidze) i postara sie odpowiedno zmotywowac pilkarzy. wspomniales o problemach kadrowych Handy wiec moze uscisle to, zagrac nie beda mogli: obronca Pearce (10meczy), napastnik Hahnge (10m, 3gole), pomocnik Gyaki (0m), pomocnik Beinlich (8m), Diego Moralis (156 min), napastnik Victor Agali (15m), obronca Gledson (pozyskany w przerwie zimowej gral w spotkaniu z Bayernem), rezerwowy bramkarz Kroncholm (w tym sezonie nie gral jeszcze w zadnym meczu). U gospodarzy rowniez sporo zawodnikow kontuzjowanych itp. ktorzy nie beda mogli dzis wystapic ale warty wspomnienia jest chyba tylko podstawowy obronca Andreas Wolf (16m, 2g)... jakos nie jestem przekonany co do formy Nurnberg wiec po co mi ten stres... podobnie jak Ty nie bede ryzykowal zadnego typu w tym meczu...Tak więc piątek z Bundesligą zaliczam ja zresztą podobnie wielu innych typerów jako udany ???? Na sobotę zastanawiam się nad zagraniem na zwycięstwo VFB Stuttgart o którym pisał już Majestic. Wiele osób gra także na Nurnberg, bo pojawiły się informacje o problemach kadrowych w drużynie Hansy Rostock, ale ja tam po kursie ok. 1,65 na Nurnberg grać nie będę Jutro coś pewnie wybiorę ale najprawdopodoniej będzie to Stuttgart