Mogłes dodac ze Zagłębie na 5 ostatnich meczy u siebie tylko dwa razy pokryło by ten hendicap.. Przez swoja słaba skuteczność mecze wygrywaja po 1-0. Katowice , Sandecja , Chrobry.nie mowie ze to nie wejdzie bo moze byc wynik ja np z Arka ale jak na analize to podałeśza mało argumentów Twojego typuDziś postawiłem na Zagłębie(-1)-Chojniczanka. Chojniczanka o ile u siebie wygrywa, tak na wyjazdach radzi sobie słabo. Zagłębie z kolei i tu i tu gra przyzwoicie, zdarzają się wpadki, ale podejrzewam, że pokryją handi
Mecz został odwołany z powodu złego stanu murawy (plyta boiska jest zamarznięta). Nie mam informacji jeszcze na kiedy zostało spotkanie przelożone.Wie ktoś dlaczego i na kiedy został przełożony mecz Dolcanu z Widzewem?
Po pierwsze, nazwy klubów piszemy z dużej litery, niezależnie od tego komu kibicujemy i ile ukończyliśmy klas szkoły podstawowej.Dolcan - Widzew 1 @1.72
Dolcan - Widzew (Dolcan -1) @2.87
Dolcan - Widzew (Dolcan -2) @6,00
bet365
Promocja dzis z tym meczem. widzew no bankrut ktorego nawet Boniek nie moze uratowac (szuka pieniedzy po znajomych na reanimacje widzewa). Widzew nie mial kasy na wyjazd na 1 kolejke. Mają szczescie ze Ząbki są blisko. Dolcan ich rozjedzie treningowo 3 bramkami