>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19. Kolejka 1. ligi (28-30.03.2015)

Status
Zamknięty.
tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Dziś postawiłem na Zagłębie(-1)-Chojniczanka. Chojniczanka o ile u siebie wygrywa, tak na wyjazdach radzi sobie słabo. Zagłębie z kolei i tu i tu gra przyzwoicie, zdarzają się wpadki, ale podejrzewam, że pokryją handi

nikko1905 26

nikko1905

Użytkownik
Dziś postawiłem na Zagłębie(-1)-Chojniczanka. Chojniczanka o ile u siebie wygrywa, tak na wyjazdach radzi sobie słabo. Zagłębie z kolei i tu i tu gra przyzwoicie, zdarzają się wpadki, ale podejrzewam, że pokryją handi
Mogłes dodac ze Zagłębie na 5 ostatnich meczy u siebie tylko dwa razy pokryło by ten hendicap.. Przez swoja słaba skuteczność mecze wygrywaja po 1-0. Katowice , Sandecja , Chrobry.nie mowie ze to nie wejdzie bo moze byc wynik ja np z Arka ale jak na analize to podałeśza mało argumentów Twojego typu ;)

S 17

sendrju88

Użytkownik
Siarka Tarnobrzeg - Nadwiślan Góra 1
1,9 Unibet
Witam. Jest to mój pierwszy typ natomiast ogólnie foro sledzę od dobrych paru miesięcy. Mam przyjemność oglądać Nadwiślana gdy rozgrywają swoje mecze u siebie i od Meczu z Rakowem (porażka u siebie 1-2) drużyna lekko się posypała. Klub zaczyna miewac także problemy finansowe (bezniaminek nie oszacował dokładnych kosztów utrzymania drużyny w II lidze) oraz kadrowe (z gry wypadł prawoskrzydłowy który strzelił już w tym sezonie 3 bramki i zanotował kilka ważnych kluczowych podań). Ostatnie porazki ze Zniczem oraz wczesniej z Rozwojem ( odpowiednio 2-0 oraz 5-0) nie napawają optymizmem. Niewiele moge powiedzieć na temat rywala Nadwiślana w dzisiejszym spotkaniu natomiast sugerując się tylko i wyłączniem ostatnimi wydarzeniami w klubie z Góry, przy kursie 1,9 na ich oponentów, nie mam problemu z postawieniem w stym spotkaniu na gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dolcan Ząbki - Widzew Łódź
Od jutra nowym trenerem ratunkowym bo tak śmiało można już to nazwać będzie w Łodzi Stawowy jednak dzisiaj Widzew jeszcze musi rozegrać spotkanie w Ząbkach , w dodatku nie łatwe spotkanie ponieważ Dolcan ma 14pkt więcej w dodatku zagra dzisiaj tylko bez Klepczarka, natomiast Widzew musi sobie poradzić bez Brozia, Del Toro, Pidvirnyiego , Mrozińskiego i Injaca także widać lista długa a rywal wymagający.
Zwycięstwo Dolcanu @@ 1.80

S 17

sendrju88

Użytkownik
Wie ktoś dlaczego i na kiedy został przełożony mecz Dolcanu z Widzewem?
Mecz został odwołany z powodu złego stanu murawy (plyta boiska jest zamarznięta). Nie mam informacji jeszcze na kiedy zostało spotkanie przelożone.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Dolcan - Widzew
W meczu zaległym 19. kolejki 1 ligi Dolcan w Ząbkach podejmie Widzew Łódź. Stawiam na wygraną Dolcanu.
Łodzianie od początku sezonu mają problemy finansowe i organizacyjne, co przekłada się na słabą dyspozycję sportową. Na dzień dzisiejszy są na ostatnim miejscu w tabeli, zdobywając tylko dwanaście goli.
Dolcan u siebie spisuje się nadzwyczaj dobrze, wygrywając ostatnio z ówczesnym liderem, Termaliką.
Stawiam bezapelacyjnie na Dolcan Ząbki. Wam radzę zrobić to samo.
Dolcan - Widzew
1
@1.79
Pinnacle Sports

Otrzymane punkty reputacji: +6
N 59

natraj

Użytkownik
Dolcan - Widzew 1 @1.72
Dolcan - Widzew (Dolcan -1) @2.87
Dolcan - Widzew (Dolcan -2) @6,00
bet365
Promocja dzis z tym meczem. widzew no bankrut ktorego nawet Boniek nie moze uratowac (szuka pieniedzy po znajomych na reanimacje widzewa). Widzew nie mial kasy na wyjazd na 1 kolejke. Mają szczescie ze Ząbki są blisko. Dolcan ich rozjedzie treningowo 3 bramkami

I 0

iq100

Użytkownik
Dolcan - Widzew 1 @1.72
Dolcan - Widzew (Dolcan -1) @2.87
Dolcan - Widzew (Dolcan -2) @6,00

bet365

Promocja dzis z tym meczem. widzew no bankrut ktorego nawet Boniek nie moze uratowac (szuka pieniedzy po znajomych na reanimacje widzewa). Widzew nie mial kasy na wyjazd na 1 kolejke. Mają szczescie ze Ząbki są blisko. Dolcan ich rozjedzie treningowo 3 bramkami
Po pierwsze, nazwy klubów piszemy z dużej litery, niezależnie od tego komu kibicujemy i ile ukończyliśmy klas szkoły podstawowej.
Po drugie, nie wprowadzamy w błąd pisząc bzdury wyssane z palca (jak te o braku pieniędzy na wyjazd w 1 kolejce czy szukaniu pieniędzy przez Bońka)
Po trzecie, jak już podajesz typ to staraj się być obiektywny i nie porywaj się &quot;z motyką na księżyc&quot;. W przeciwnym razie narażasz się na śmieszność i z &quot; trzy bramkowego, treningowego rozjazdu &quot; robi się wymęczone zwycięstwo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom