D 34,2K daayvit Użytkownik Październik 22, 2023 #21 Ale mnie załatwił Ricciardo z Magnusenem. Jeszcze mógł wyciągnąć z tej strategii to akurat znaleźli się jako zdublowani kierowcy i koniec ścigania
Ale mnie załatwił Ricciardo z Magnusenem. Jeszcze mógł wyciągnąć z tej strategii to akurat znaleźli się jako zdublowani kierowcy i koniec ścigania
Z 5,6K zenekkk82 Użytkownik Październik 23, 2023 #22 Jak buki się zachowały po DSQ Leclerca i hamiltona?
552,6K RBR1one ModTeam Członek Załogi Październik 23, 2023 #23 Zaproponowane do wyróźnienia: +1 Hamilton i Leclerc zdyskwalifikowani z GP USA za zbyt startą deskę pod podłogą! https://twitter.com/i/web/status/1716249195240153407 Wyniki po dyskwalifikacji Hamiltona i Leclerca: Ostatnia edycja: Październik 23, 2023
Zaproponowane do wyróźnienia: +1 Hamilton i Leclerc zdyskwalifikowani z GP USA za zbyt startą deskę pod podłogą! https://twitter.com/i/web/status/1716249195240153407 Wyniki po dyskwalifikacji Hamiltona i Leclerca:
D 34,2K daayvit Użytkownik Październik 23, 2023 #24 zenekkk82 napisał: Jak buki się zachowały po DSQ Leclerca i hamiltona? Kliknij aby rozwinąć... A jak maja się zachować, Hamilton 19 a Leclerc 20. Nie ma szans na inne rozliczenie
zenekkk82 napisał: Jak buki się zachowały po DSQ Leclerca i hamiltona? Kliknij aby rozwinąć... A jak maja się zachować, Hamilton 19 a Leclerc 20. Nie ma szans na inne rozliczenie
D 9,4K damian365 Użytkownik Październik 23, 2023 #25 O lol a akurat miałem Hamiltona w parze z Leclerciem xD
D 9,4K damian365 Użytkownik Październik 23, 2023 #27 daayvit napisał: W takie parze możliwy będzie zwrot Kliknij aby rozwinąć... Dostałem odpowiedź od betfan, rozliczenie pozostaje na Hamiltona
daayvit napisał: W takie parze możliwy będzie zwrot Kliknij aby rozwinąć... Dostałem odpowiedź od betfan, rozliczenie pozostaje na Hamiltona
15,1K hallik Użytkownik Październik 23, 2023 #28 Ja w fortunie mam zwrot za parę Leclerc Hamilton. Nie powinny być zachowane wyniki z wyścigu? Co na ten temat mówi regulamin?
Ja w fortunie mam zwrot za parę Leclerc Hamilton. Nie powinny być zachowane wyniki z wyścigu? Co na ten temat mówi regulamin?
526,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Październik 23, 2023 #30 hallik napisał: Ja w fortunie mam zwrot za parę Leclerc Hamilton. Nie powinny być zachowane wyniki z wyścigu? Co na ten temat mówi regulamin? Kliknij aby rozwinąć... Jeżeli jest dyskwalifikacja to zawodnicy nie są klasyfikowani to jak mają być zachowane wyniki z wyścigu, skoro ich występ nie jest liczony.
hallik napisał: Ja w fortunie mam zwrot za parę Leclerc Hamilton. Nie powinny być zachowane wyniki z wyścigu? Co na ten temat mówi regulamin? Kliknij aby rozwinąć... Jeżeli jest dyskwalifikacja to zawodnicy nie są klasyfikowani to jak mają być zachowane wyniki z wyścigu, skoro ich występ nie jest liczony.