K 0 krakk Użytkownik Lipiec 19, 2010 #1 Miejsce: Everest Poker Godzina: 20:30 Nazwa turnieju: Facebook Polska Pula: 250$ Hasło: freepol
K 0 krakk Użytkownik Lipiec 19, 2010 #3 Tak się akurat składa że nie tylko ja nie mogę znaleźć tego hasła na facebooku a może już ktoś wcześniej dołączył do tego turnieju
Tak się akurat składa że nie tylko ja nie mogę znaleźć tego hasła na facebooku a może już ktoś wcześniej dołączył do tego turnieju
K 6 koziuch Użytkownik Lipiec 19, 2010 #4 Dziękujemy wszystkim fanom Everest Poker Polska, i zapraszamy do freerolla z pulą 250$. Poniedziałek. 18:30 GMT. Hasło: freepol
Dziękujemy wszystkim fanom Everest Poker Polska, i zapraszamy do freerolla z pulą 250$. Poniedziałek. 18:30 GMT. Hasło: freepol
M 0 macbago Użytkownik Lipiec 22, 2010 #5 Nie możesz znalesc hasla bo pewnie jestes fanem everest poker a trzeba byc fanem everest poker polska. sa to dwa rozne profile