>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka Primera Division 09.01-12.01.2015

Status
Zamknięty.
S 1

snajperxxx

Użytkownik
dla tych co stawiali rożne w meczu Almeria - Sevilla. Niby było 10 u buków, ale oglądałem w jakieś tv hiszpańskiej i pokazali rożne stosunek 5-6 dla Sevilli czy 11. Można gdzieś to na 100% sprawdzić ?
statystyki z federacji czy coś takiego ?
Witam
Ja oglądałem mecz na canal plusie i realizator też pokazywał 6 rzutów rożnych Sevilli , ale na Unibecie w rogach było 5-5 i zaliczyłem wtope...

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
dla tych co stawiali rożne w meczu Almeria - Sevilla. Niby było 10 u buków, ale oglądałem w jakieś tv hiszpańskiej i pokazali rożne stosunek 5-6 dla Sevilli czy 11. Można gdzieś to na 100% sprawdzić ?
statystyki z federacji czy coś takiego ?
Osobiście korzystam z aplikacji na telefonie &quot;SofaScore&quot; która pokazuje w rzutach rożnych 5:6. Aplikacja ta nigdy nie pokazała mi błędnych informacji. http://www.sofascore.com/

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Również sprawdzałem na zagranicznych w tym hiszpańskich stronach ze statystykami, wszędzie jest 5:5. Tak więc sprawa jest chyba jasna. Widocznie Canal+ miał jakiś błąd. Szkoda.

voxar 195

voxar

Użytkownik
Cześć.

Zapraszam na spotkanie Barcelona - Atl. Madrit.
Barcelona rozgromiła ostatnio na Camp Nou Elche aż pięć do zera.
Wcześniej zdarzył się wypadek(?) przy pracy na wyjeździe z Sociedad.
Barca strzela w uj bramek. Od początku grudnia strzeliła aż 30 bramek, tracąc cztery, raz padł remis 0:0 z Getafe na wyjeździe. Rozegrała w tym czasie 8 meczy.
Atl. Madrit również radzi sobie dobrze.
Ostatni ich mecz to wygrana z Realem Madryt 2:0 u siebie.
Wcześniej wygrali 3:1, również u siebie z Levante.
Mój typ to wygrana Atletico do zera.
Analizę mam głównie w głowie, a że jest już ta godzina i do meczu zostało niewiele czasu nie rozpisywałem się zbytnio. Wiem, że mój typ to szaleństwo, ale KTO NIE RYZYKUJE SZAMPANA NIE PIJE

@Barcelona - Atl.Madrit typ: Atl. wygra do zera
@Kurs: 8.00

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W poniedziałkowym hicie liczę na over. Rayo u siebie powinno zrobić swoje, bo ostatnio tracili sporo głupich punktów. Cordoba z kolei trochę odbiła się od dna, ale nie wiem czy są w stanie na wyjeździe pokazać nieco lepszą jakość. Wygrali co prawda z Bilbao, ale tam oddawanie punktów słabiakom stało się normą. Mecz na pewno będą prowadzić gospodarze i to oni będą kreować więcej akcji bramkowych. Cordoba powinna liczyć na szybkie zrywy i kontry, bo tu Rayo może mieć problemy. W wyjazdowych starciach Cordoby pada średnio powyżej 3 gola na mecz. Liczę na fajny mecz. Zastanawiałem się tylko co dać - over 1,5 Rayo czy over 2,5 na cały mecz. Wybieram drugą opcję ;)

Rayo - Cordoba
Powyżej 2,5 gola 2,00 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
furman19 928

furman19

Użytkownik
[B]Rayo Vallecano v Cordoba[/b]⛔
(azjatycka suma kartek)
Powyżej 6 kartek 1.95

Zacznę od istotnej rzeczy ,otóż sędzią meczu jest Javier Estrada .Ostatnie mecze to :9,9,7,5 . Rayo raczej będzie kontrolować mecz , Cordoba nastawiona na kontrę. Kontry Cordoby powinny konczyc sie na faulu graczy Rayo. Rayo ustawione bardzo wysoko atakującą dużą ilością graczy, więc o taktyczne faule nie będzie trudno. Scenariusz może być taki ,że Rayo atakuje a Cordoba pierwsza strzeli nieraz tak bywało w przypadku tej drużyny. Cordoba w na dole tabeli ,więc przyjadą powalczyć . Nie mogę zapomnieć o tym ,że obrona rayo często traci głupio bramki , im to się dość często zdarza .Linia atrakcyjna ,powinno być dobrze. Jak będzie oferta na żywo warto śledzić .

bet365

Zabrakło determinacji.

matu67 188

matu67

Użytkownik
Rayo - Cordoba
kartka przed 24:00 ✅✅✅ (8 min)
1.83 bet365
dodatkowo:
over 6 kartek (azjan)
1.775 bet365
Dzisiejszy mecz sedziuje Javier Estrada, ktory rozdaje sporo kartek, takze linia 6 spokojnie do pokrycia. Skupiam sie oczywiscie na podstawie statystyk na moim glownym typie kartki przed 24 minuta, gdyz w ostatnich 8 spotkaniach temu Panu udalo sie 6 razy pokazac kartke przed uplywem 23 minut. Mysle ze ktorys z zespolow szybko zostanie ukarany :zoltakartka:

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom