>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka Primera Division 09.01-12.01.2015

Status
Zamknięty.
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Levante - Deportivo
X2 @1,75

✅ ✅
Spotykają się dwie słabe ekipy. Gospodarze 8 spotkań bez zwycięstwa, fatalna forma strzelecka, do tej pory zdobyli zaledwie 13 bramek. Dziś spotkają się z drużyną Deportivo, która w ostatnim czasie jakoś sobie radzi lecz ma tylko 1 pkt więcej.
Nie doszukiwałbym się tutaj dobro widowiska, raczej będzie to mecz walki. Do mojego typu kieruje mnie ostatnie zwycięstwo Deportivo 1:0 w spotkaniu z Bilbao oraz to że w ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi drużynami Deportivo wygrało 4:0.

Otrzymane punkty reputacji: +19
pejtas 464

pejtas

Użytkownik
CF Malaga - Villarreal CF
Wynik meczu: Villarreal CF over 0,5 1,35✅
W tym spotkaniu stawiam na bramkę dla gości. Villarreal gra bardzo ciekawą piłkę. Szybka gra, wiele zagrań z pierwszej piłki gdy trzeba umieją pograć kombinacyjnie. Piłka w wykonaniu gości jest piękna dla oka. Villarreal strzela dużo bramek i mało kiedy zdarza się żeby nie wbili piłki do bramki przeciwnika, wystarczy spojrzeć w H2H lub rozegrane mecze Villarreal. Kurs jest bardzo dobry jak dla mnie i idealnie pasuje do dubla.
Celta Vigo - Valencia
Wynik meczu: Valencia over 0,5 1,33✅
W tym starciu podobnie jak w poprzednim, jednak Valencia to inny typ zespołu niż Villarreal. Valencia gra mądrze, mniej haotycznie, umieją wykorzystywać sytuacje które im się nadarzają. Wygrana z Realem wpłynęła na morale zespołu, które i tak było już wysokie. Nie odważę się typować wyniku spotkania bo Celta to nieprzewidywalny rywal, ale w over bramkowy gości po takim kursie wchodzę z miłą chęcią.
AKO 1,80✅✅

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Atakuję over w meczu Eibar - Getafe. Dwie stosunkowo wyrównane drużyny, nikt nie będzie kalkulował. Eibar u siebie będzie gryźć glebę, potrafią fajnie grać w ofensywie, ale czasami zawodzi obrona. Jedyne o co trzeba się martwić to o Getafe, bo właśnie tam ze skutecznością jest najgorzej. Z drugiej jednak strony, Getafe w ostatnich 7 wyjazdach licząc puchary, pokrywało btsa, a tu już droga do overa bardzo krótka ???? Obie drużyny spotkały się niedawno w Pucharze Króla. Górą było Getafe, które wygrało oba pojedynki, a do tego w obu tych meczach padł over. Z tego też względu gospodarze mieli więcej czasu na odpoczynek, bo ekipa w Madrytu grała w środku tygodnia z Almerią, w ramach kolejnej rundy Pucharu Króla. Over po dobrym kursie, więc warto pobrać.
Eibar - Getafe
Powyżej 2,5 gola 2,55 Unibet ✅ 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +10
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Malaga - Villarreal
over 2.5 @2.26 Pinnacle
⛔

Kurs miazga, a Malaga nadal problemy w defensywie bez Wellingtona i Sancheza. Dodatkowo bez Camacho, który jest jednym z kluczowych zawodników środka pola. Villarreal spokojnie wykorzysta te braki, ale sami mogą coś stracić, wszak Malaga potrafi grać ofensywny futbol, a Zółtej Łodzi zdarzają się błędy w tej formacji.

Celta Vigo - Valencia CF 1X @1.49 betsson.✅

http://forum.bukmacherskie.com/f26/18-kolejka-primera-division-09-01-12-01-2015-a-117406.html#post5046624

To potwierdza, że warto to zagrać.

Nie no, wszelkie zachwyty przed Valencią są nieuzasadnione. O ile spina na silnych rywali jest, to z tymi średniakami i outsiderami to oni słabo się spisują. Z Espanyolem w PK dali się tak zepchnąć, że chwała, że jakimś cudem to wygrali, bo się na to nie zapowiadało. Tak samo w dwumeczu z Rayo. Warto było przejść na 3-5-2, a teraz znowu wrócą do 4-4-2, a Gomez i Perez na tym ucierpią, bo to nie są typowi skrzydłowi. Celta sporo na pechu, ale też popełnili sporo błędów w defensywie. Niemniej to chyba czas na przełamanie, a z takim rywalem dadzą z siebie więcej niż z jakimś słabszym rywalem.
Wyjazdy Nietoperzy są słabe w ich wykonaniu i jeśli opuści ich szczęście, to będzie problem z wywalczeniem sobie 4 miejsca. Już bardziej mi się podoba Sevilla, a na pewno Villarreal.

Otrzymane punkty reputacji: +2
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Celta vs Valencia

Widzę, że każdy szuka dziś niespodzianki w tym meczu. Możliwe przełamanie Celty? Patrząc na prawa natury jest to prawdopodobne, ale ja jednak nie będę szukał tutaj niespodzianki. Aspekt czysto sportowy dziś kieruje moją uwagę właśnie na ten mecz. Nietoperze zagrają dziś z drużyną która zmaga się z problemami, jest w dołku zarówno sportowym jak i moralnym. Celta notuje regres po całkiem fajnym starcie. Zespołu Eduardo Berizzo ma ewidentnie problem ze zdobywaniem bramek. Od listopada zanotowali dziewięć porażek i jedno zwycięstwo, w dodatku nad drugoligowym Las Palmas w Copa del Rey. W tabeli zespół z Galicji zajmuje dziewiąte miejsce, ale do siódmej Malagi traci aż dziesięć punktów. Dziś w drużynie gospodarzy zagrają już prawdopodobnie Nolito i Larrivey. Hiszpan pauzował w ostatnim meczu z Sevillą za kartki, a Argentyńczyk leczył uraz. Nie zagrają Carles Plaas i David Costas. Drużyna z Walencji podbudowana zwycięstwem nad wielkim Realem walczy w tym sezonie o Lige Mistrzów więc ogrywanie zespołów pokroju Celty jest ich obowiązkiem. Valencia zagra bez Piattiego, który nabawił się kontuzji w meczu z Realem. Po zawieszeniu wraca Fuego. Poza kadrą Feghouli. Na pewno będzie to trudne spotkanie dla Nietoperzy, ciąży na nich presja bo po piętach depcze im Sevilla która jutro gra z Almerią wiec pewnie zgarną 3 punkty, a Celta to jednak drużyna która gdy dobrze wejdzie w mecz postawić się może każdemu. Mecz typu must win dla Valenci. Podsumowując nie doszukiwałbym się tutaj niespodzianki. Boję się troche i remis, ale jednak mój typ to 1:2 na korzyść gości.

Prawdopodobne składy:
Celta: Alvarez - Jonny, Fontas, Cabral, Mallo, Radoja, P. Hernandez, Krohn-Dehli, Nolito, Larrivey, Orellana
Valencia: Alves - Baragan, Otamendi, Mustafi, Gaya, Parejo, Augusto, Rodrigo, Gomes, Paco, Negredo
Typy:

Valencia - 2,90
Bet365⛔⛔⛔
Valencia DNB - 1,90 Bet365 ZWROT
I jeszcze typ bez analizy:
Real wygra do zera - 1,66 Bet365✅✅✅
EDIT:
I jeszcze jeden typ bez analizy. Sędzia ok wiec można za drobne spróbować.
Eibar v Getafe, Brak kartki przed 25:00 1,83 Bet365✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +21
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dziś w drużynie gospodarzy zagrają już prawdopodobnie Nolito i Larrivey.
Skąd masz @Sparki przewidywane składy ? Bo są błędne.
Larrivey jeszcze jest zawieszony za kartki i dziś nie zagra znowu.
Nolito owszem wrócił już po kontuzji ale wg hiszpańskich dzienników zacznie na ławce.
Ponadto przewidywany skład Valencii bardzo dziwny, bo widac, że 4-4-2, a oni ostatnio często grają w 3-5-2 i w przewidywanym powyżej wg Ciebie składzie brakuje przede wszystkim Enzo Pereza, świetnie zadebiutował z Realem. nie ma też Lucasa Orbana, pewny w obronie. Wątpie by też przy ustawieniu 3-5-2 Nuno wystawił na lewej stronie Rodrigo bowiem on nie wraca się do defensywy, coś taka przypadłość jak z Piattim by była dlatego też lewa flanka dla Gaya, a z prawej pewnie liczą na kolejny super mecz Barragana.

http://www.marca.com/eventos/marcador/futbol/2014_15/primera/jornada_18/cel_val/

lub

http://resultados.as.com/resultados/futbol/primera/2014_2015/directo/regular_a_18_49214

W teorii to Valencia tutaj jest dużym faworytem, ale Celta potrafi grać, chociaz ostatnie wyniki może tego nie potwierdzają zbytnio. Ale w Copa del Rey niefrasobliwość w defensywie Celty była aż kłująca w oczy, błędy przy stałych fragmentach gry, nieporadne podania.
Valencia DNB sam dziś próbuję ;)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Real - Espanyol

Realowi po porażce w lidze z Valencia i Atletico w Pucharze przyszedł czas na spotkanie ligowe ze średniakiem drużyną Espanyolu . Według mnie jest to bardzo dobry przeciwnik dla Realu żeby przełamać złą passę 2 spotkań bez zwycięstwa. Dlaczego?
▶ Espanyol to drużyna która słabo radzi sobie w spotkaniach wyjazdowych, można powiedzieć że bardzo słabo - do tej pory rozegrali 8 spotkań wyjazdowych z czego zdołali wygrać zaledwie 1. - 2 remisy i aż 5 porażek.
▶Drugi argument który przemawia nad zdecydowanym zwycięstwem Realu jest to że Espanyol zawita do stolicy kraju osłabiony brakiem zawieszonych podstawowych zawodników za kartki Stuaniego i Vazqueza.

Wypowiedź trenera Realu:
&quot;Oczywiście nie jesteśmy zadowoleni z tych dwóch meczów. Chcemy jak najszybciej zwyciężyć - zadeklarował trener Carlo Ancelotti&quot;.

Osobiście spodziewam się wysokiej wygranej drużyny Królewskich, pozwoli im ona w pewnym stopniu zrehabilitować się za ostatnie porażki.

Moje propozycje na to spotkanie:
Real wygra obydwie połowy @ 1,66
Real -2,5 @ 1,75
Do przerwy/Koniec meczu - Real/Real @ 1,33 ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
san-mames 54

san-mames

Użytkownik
Bardzo fajne kursy na overy w dziejszych meczach
Valencia - Celta
Celta zawsze traciła bramki - ich siła był natomiast atak , który ostatnimi czasy zawodzi na całej lini. Ale ja widze światło w tunelu - oglądałem ostatni mecz z Sevila i na tle drużyny z Andaluzji prezentowali sie całkiem nieźle - kto wie jakby to wyglądało gdyby nie czerwo z kapelusza bowiem nawet grając w osłabieniu wyprowadzali groźne kontry . Inna sprawa że Sevilla wygladała na zajechaną.
Valencia na wyjazdach traci trochę jakości ale przed wszystkim z przodu bo jesli chodzi o defensywe to straciła nawet bramke z Granadą .
Podsumowując licze na przełamanie Celty w ofensywie - to nie bedzie mecz gdzie bedą musieli grac ataku pozycyjnego i walic głową w mur , mecz bedzie otwarty podobny do ostatniego spotkania z Bilbao w Copa del Rey i moim zdaniem powinni coś ukłuć.
Z drugiej strony Nietoperze też bedą miały pole do popisu i dużo miejsca do gry a obrona Celty będzie robic różne prezenty. Mecz otwarty i oba zespoły preferują takowe .

Następne spotkanie
Malaga - Villareal
Tutaj też widzę szybki mecz bez kalkulowania z obu stron
Malaga mocna u siebie , postraszyła w tym sezonie nawet Real , z kolei Villareal pokonał Atletico na Calderon - atuty obu zespołów widze w ofensywie ani jedni ani drudzy nie bedą sie murować bo to nie ich styl.
Eibar - Getafe
Buki widzą w Eibar underową ekipe , zgodze sie ale jest tak tylko gdy grają z naprawde mocnym rywalem. Gdy przychodzi rywalizować z drużyną o podobnym potencjale to walczą na całego i nie kalkulują zwłaszcza u siebie.
I taki mecz własnie przed nimi . Getafe jak napisal Ramzesa ostatnio często pokrywa bts a dodatkowo ostatnio grali ze sobą i pokrywali overy , nie widze przeciwskazań żeby dzis było inaczej.

Moja propozycja na dziś
Azjatycka suma goli
Celta - Valencia pow 2 -1,42 bet365
Malaga- Villareal pow 2 -
1.55 bet 365
Eibar - Getafe pow 2 -1.90 bet 365
ako 4.19

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
La Liga 2014/2015:
Celta Vigo - Valencia
Valencia ::: 2,95 ::: Pinnacle ::: 1/10 ⛔
Valencia DNB ::: 1,91 ::: Bet365 ::: 1/10 ▶
Valencia -1 AH ::: 5,00 ::: Bet365 ::: 1/10 ⛔
Ten kurs jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Przecież Valencia w tym sezonie jest na chlubnym 4 miejscu w lidze i ich celem jest zapewne gra w Lidze Mistrzów, a przynajmniej zajęcie miejsca które daje szanse gry w kwalifikacjach do Champions League.
Na ostatnie 7 meczów zremisowali tyko dwa razy, ale warto zaznaczyć, że udało im się pokonać Real Madryt. To świadczy tylko o jednym... są w gazie, czego kompletnie nie można powiedzieć o dzisiejszym przeciwniku nietoperzy.
Celta na 9 meczów wygrała zaledwie 1 mecz w Copa del Rey z Las Palmas (drużyna z niższych szczebli ligowych). To jest beznadziejny wynik i nie wiem czemu oni są w tym meczu nadal faworytem bukmacherów. U gospodarzy nie zagra z powodu kartek:
G. Cabral (obrońca) - 16/0
Planas (obrońca) - 9/0
J. Larrivey (najlepszy napastnik zespołu) - 16/9
Przy takich okolicznościach moim zdaniem co nie by nie mówić warto zagrać na gości pomimo, że mecze wyjazdowe to nigdy nie była ich silna strona, to jednak fakty piłkarskie stawiają Valencię w mojej opinii mocnym faworytem tego meczu.
Wynik: 1:1 ⛔

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Zgadzam się co do Valencii, w ostatnim czasie są w bardzo dobrej formie co udowodnili w ostatnim spotkaniu z Realem wygrywając 2:1 po dobrej grze. Na pewno ich cel to gra w Lidze Mistrzów i również nie wydaję mi się żeby dziś polegli w meczu z Celta Vigo.
Moje propozycje:
Remis lub Valencia @ 1,57 ✅
Valencia i powyżej 2,5 @ 5,00

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Lepiej poczekajcie na live z tą Valencią. Celta gra beznadziejnie, ma długą serię meczów bez zwycięstwa, a to właśnie w takich meczach zdarza się najwięcej niespodzianek. Pamiętacie jak Valencia grała z Deportivo? Niby też wszystko świetnie, spodziewaliśmy się ich zwycięstwa, a oni w tym meczu nie potrafili zagrać dobrej akcji. Depor ich zdemolowało i dlatego takie mecze są dla mnie ostrzeżeniem na przyszłość przed huraoptymizmem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Real Madryt - Espanyol Barcelona
Składy potwierdzone:
Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Pepe, Varane, Coentrão; Isco, Kroos, James; Bale, Benzema, Cristiano.
Espanyol:Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes; Cañas, Joan Jordán, Montañés, Víctor Sánchez; Sergio García y Caicedo.
Nie ma czasu na jakieś dłuższe analizy, bo niedługo mecz. Real po 3 porażkach, dzisiaj wracają na Bernabeu i na pewno będą chcieli sobie powetować ostatnie niepowodzenia. Skład mocny, powinni dzisiaj sporo postrzelać. Real u siebie mega mocny, strzela bardzo dużo bramek. Espanyol na wyjazdach nie zachwyca, zazwyczaj coś tam strzelają, ale dzisiaj czeka ich ciężkie zadanie. Widzę value w kursie na over 2,5&amp;no BTS @2,50. Jakby przemnozyć osobno kursy na over 2,5 @1,3 i no BTS @1,57 to mamy 2,04, a tu bet daje nam 2,5. Myślę, że warto spróbować!
over 2,5 &amp; no BTS @2,50 Bet365 ✅ 3:0

Otrzymane punkty reputacji: +19
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Celta - Valencia
Z zagraniem tego spotkania celowo czekałem do ostatniej chwili, oczekując iż na gospodarzy kursy jeszcze lekko wzrosną. Nie pomyliłem się. Prześledziłem kilka ostatnich sezonów i nie widziałem aby Valencia była jakimś wyjazdowym tuzem, Warto też pamiętać z kim ostatnio Celta przegrywała - z Realem Sevillą czy Malagą,Jakby nie patrzeć to są to obecnie czołowo zespoły ligi hiszpańskiej. Fakt - przegrana z Almerią też się trafiła. Zmierzam do tego że w mojej ocenie Celta jest lepszą ekipą niż wskazywałyby ich ostatnie wyniki. Licząc na przełamanie się tu gospodarzy i po analizie kursów wystawionych przez buków zdecydowałem się poszukać tu jedynki. Czy słusznie? Za jakieś cztery godziny będziemy mądrzejsi ...
Celta kurs 2,62 STS wynik 1:1
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;...

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Malaga - Villarreal

Ostry meczyk, karteczki do gry. 70 minuta już 6 :zoltakartka:
Ze 3 jeszcze sędzia pewnie pokaże, może nawet czerwo.

R 50

radeknic

Użytkownik
A ja wezmę pod lupę spotkanie Almeria-Sevilla. Co można powiedzieć o tym spotkaniu? Na pewno to że Almeria zaczyna grać w końcu jakąś piłkę, ale z drugiej strony Sevilla- która jest w wielkim gazie! Oglądam ich mecze, ponieważ jestem fanem ligi hiszpańskiej. Ich ofensywa jest na bardzo wysokim poziomie. Natomiast drużyna Almerii zazwyczaj stara się grać z kontry. Do tego można dodać to iż na ostatnie 10 meczy u siebie Almeria wygrała tylko 1 mecz! 4 zremisowała, 5 przegrała. Jeżeli popatrzymy na Sevillę, może to nie wygląda też imponująco, ale przegrana z Barceloną, Feyernordem czy Bilbao (tutaj mówiło się o przełamaniu złej passy Bilbao) to w zasadzie nic takiego... Sevilla ma passę 7 spotkań bez przegranej. A patrząc na ich h2h to Sevilla wygrała w 4 na 5 ostatnich spotkań w Almerii.

Typuję tutaj wygraną Sevilli po kursie 1.88 w betclicu, ✅✅✅
a dla odważniejszych (ja gram bo wg mnie warto) Sevilla wygra i będzie powyżej 2,5 bramek kurs 3! również na betclicu ???? ⛔ sytuacja z 91 minuty... by to szlak !

Pozdrawiam i powodzenia.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Zaczynamy niedzielne typowanie.!
Almeria - Sevilla
Kto więcej rzutów rożnych ? Sevilla @ 1,72
5:5 czy 5:6 ? :?

Pierwsze niedzielne spotkanie ligi hiszpańskiej, godzina rozpoczęcia spotkania dosyć wczesna bo zaczynają już o 12:00. Goście - Sevilla 5 miejsce w Primiera Division - cel na ten sezon jest na pewno jeden - gra w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie, ostatnie spotkania dosyć dobre i myślę że sezon na pewno zakończą w pierwszej 5-tce. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z 16-stą w tabeli Almerią, która wygrała ostatnie dwa spotkania z Malaga i Celta. Spodziewam się dziś dosyć zaciętego spotkania, mimo że Sevilla jest faworytem to na pewno nie przyjdzie im dziś wygrana łatwo, dlatego mój typ na ten mecz to rzuty rożne, Sevilla na pewno bardzo będzie chciała to spotkanie wygrać więc spodziewam się częstych ataków i dużej ilości rzutów rożnych ze strony gości.
Ostatnie spotkania :
Almeria - Sevilla 1:3 ( rzuty rożne 3:8)
Sevilla - Almeria 2:1 ( rzuty rożne 12:3)

solucky 283

solucky

Użytkownik
Godzina: 19:00
Spotkanie: Granada CF - Real Sociedad
Typ #1: Carlos Vela to score
Kurs: 3.40 ✅ już w 36&#39;
Typ #2: over 2.5
Kurs: 2.50 ⛔ 1:1
Bukmacher: Bet365
Dzisiaj piłkarze z Kraju Basków odwiedzą Andaluzję, gdzie zmierzą się z ekipą z zaplecza tabeli, czyli Granadą. Nie ukrywam, że liczę tutaj na lekkie przełamanie tych drużyn, gdyż RSSS to ekipa, która z całej ligi prezentuje się najgorzej w delegacjach, natomiast Granada to jedna z najsłabszych drużyn na własnej murawie. Dzisiaj liczę, że w tym meczu padną przynajmniej 3 bramki, a na listę strzelców wpisze się najlepszy snajper drużyny z San Sebastian, czyli Carlos Vela, który ma na koncie 6 trafień. Kurs na bramkę tego zawodnika jest naprawdę kuszący, a kto inny miałby strzelić jak nie on? Podopieczni Davida Moyes&#39;a grają ustawieniem z 1 napastnikiem na tzw. szpicy, którym właśnie jest Carlos. Obrona gospodarzy nie należy do żelaznej, bo w tym sezonie stracili oni 28 bramek. Goście podbudowani moralnie po ostatnim zwycięstwie nad Barceloną (gdzie tak naprawdę grali fatalnie) powinni dziś ruszyć do ataku i starać się o komplet oczek. Szczegółowych statystyk obu drużyn z bilansem bramek, w tym u siebie i na wyjeździe nie będę przytaczał, bo w ogóle nie opowiadają się, że mecz będzie obfity w bramki, ale jak już mówiłem, że liczę tutaj na przełamanie. Entuzjazmem może napawać jedynie fakt, że w ostatnich 3 meczach tych drużyn padło 10 bramek (1:1, 1:3 dla RSSS, 2:2), a w dwóch ostatnich starciach obu ekip Vela zanotował 3 trafienia i trzymajmy za niego kciuki, aby dzisiaj dopisał kolejne do listy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
dla tych co stawiali rożne w meczu Almeria - Sevilla. Niby było 10 u buków, ale oglądałem w jakieś tv hiszpańskiej i pokazali rożne stosunek 5-6 dla Sevilli czy 11. Można gdzieś to na 100% sprawdzić ?
statystyki z federacji czy coś takiego ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom