>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka Premier League [26-27 grudnia]

Status
Zamknięty.
grubas 397

grubas

Użytkownik
Arsenal v Wolves - obie strzelą @2,10 ✅

Nie widzę tu żadnych innych typów po fajnych kursach. Arsenal w ataku bardzo dobry, w obronie jako tako, ale zdarzają się błędy. Defensywa jest na pewno do złamania. Wolves ostatnio nic ciekawego nie prezentują, ale w ofensywie zawsze potrafią stworzyć sobie kilka okazji. W obronie gorzej. Zapowiada się overowy mecz jak dla mnie. Handi na Arsenal nie ma co brać wg mnie, bo kurs na -2 to tylko 2,10, a ma nie grać od początku van Persie.

Norwich v Tottenham - powyżej 3,5 @2,50 ⛔

Tottenham ogromny potencjał w ataku. Gorzej w obronie, gdzie ma ogromne problemy przy górnych piłkach. Norwich lubi zdobywać gole po wrzutkach lub rożnych, więc myślę że coś zdobędzie.

Swansea v QPR - Swansea wygra @2,10 ⛔

Swansea u siebie prawie zawsze gra dobrze. QPR prawie zawsze na wyjeździe gra słabo. Co prawda Swansea ostatnio pod formą, ale ma Vorma i niezły atak, więc w każdym momencie może wygrać. QPR dzisiaj bez Wrighta-Phillipsa.

Typy z przymrużeniem oka, bo mało czasu.

Powodzenia ????

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Anglia 1
Arsenal - Wolverhampton
Over 2.5 gola (1 połowa)
5.00
Bet365

O godzinie 16:00 zostanie rozegrane pierwsze z trzech zaplanowanych na dzisiaj spotkań w ekstraklasie angielskiej. Zmierzy się w nim Arsenal Londyn i Wolverhampton. Gospodarze są na 5 pozycji w lidze, a goście na 17 miejscu.
Stawiam w tym meczu na over 2.5 gola w 1 połowie. Wczoraj na 7 rozegranych meczy w bieżącej kolejce tylko w jednym padł wynik wyższy niż 2.5 gole. Było 6 underów 2.5 i tylko w meczu Manchesteru padł over 2.5 gola. Dzisiaj moim zdaniem bedzie zdecydowanie więcej goli zarówno w tym meczu jak i późniejszym spotkaniu Norwich - Tottenham.
Wrócę do meczu Arsenalu. Gospodarze w tym sezonie na 17 meczy mieli 11 razy over 2.5 gola. Strzelili 13 goli w pierwszych połowach (z 33 strzelonych ogółem). Stracili w pierwszych częściach gry 10 bramek (z 25 straconych ogólnie). Goście z kolei stracili w pierwszych 45 minutach gry najwięcej goli spośród wszystkich drużyn PL (18 bramek). Moim zdaniem po wczorajszych stratach punktowych (Man.City, Liverpoolu i Chelsea) gracze Arsenalu za wszelką cenę będą chcieli zdobyc dzisiaj 3 punkty. Od pierwszych minut rzucą się na rywala co bedzie owocować w strzelone gole. Robin van Persie jest w doskonałej dyspozycji. Moim zdaniem poprowadzi swój zespół do zwycięstwa. Stawiam 4:1 dla Arsenalu, a do przerwy 2:1.

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Kapitan Arsenalu Robin van Persie jest dumny, że udało mu się wyrównać rekord liczby bramek zdobytych w lidze w jednym roku. Holender strzelając bramkę numer 34 w środowym meczu z Aston Villa (2:1) powtórzył osiągnięcie Thierry&#39;ego Henry&#39;ego z 2004 roku. 28-letni piłkarz podkreślił, że istotne było to, że nie opuszczał spotkań w Premier League i przeważnie spędzał na murawie 90 minut.
- To wielki zaszczy wyrównać rekord Thierry&#39;ego, ponieważ prawdopodobnie jest najlepszym piłkarzem w historii Arsenalu. Osiągnięcie tego co on w jednym roku jest naprawdę wyjątkowe. To napawa mnie dumą. Myślę, że pomogło mi to, że nie opuściłem żadnego meczu w Premier League i grałem przez 90 minut w większości z nich - powiedział Van Persie.
Przed końcem roku Kanonierów czekają jeszcze mecze z Wolves i Queens Park Rangers. Jeśli Van Persie zdobędzie w nich przynajmniej dwie bramki, wyrówna rekord Premier League, który należy do Alana Shearera - 36 bramek zdobytych w ciągu jednego roku

Mysle ze beda grać na Robina : ) dlatego sprobujemy takie obo bety:

RvP 2 gole i wiecej @ 3.50 [Bwin, Expekt, Betsson]
RvP 3 gole i wiecej @ 13.00 Betsson , @12.00 Unibet , @10.00 Expekt (Bwin i 365 tylko po 7.00)
Pierwszy gol: RvP @ 3.50 Expekt

Robin :cool:

http://www.arsenal.com/match-menu/3476941/first-team/arsenal-v-wolverhampton-w.?tab=preview

http://www.arsenal.com/news/news-archive/41263/van-persie-let-s-go-on-another-long-run

http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-walcott-out-of-wolves-clash

Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie

: )

A 7

amadeusz7

Użytkownik
⚽ Arsenal Londyn - Wolverhampton
Typ: 1
Kurs: 1,21
Bukmacher: Betsson
Analiza: 8 ostatnich spotkań między tymi drużynami kończyło się zwycięstwem Kanonierów. Piłkarze Arsena Wengera są ciągle na fali. Ostatnio zwyciężyli 2:1 na Villa Park, wcześniej po bardzo ładnym meczu i dobrej grze przegrali z City 1:0. Polecam też stawiać na zwycięstwo Arsenalu z czystym kontem Szczęsnego.

W Boxing Day zawiodło wiele drużyn oprócz Manchesteru United. A wszyscy stawiali na nudną kolejkę, bo liderzy grają ze słabiakami. Myślę, że wystarczy już wpadek, a Arsenal pewnie wygra.

⚽ Norwich City - Tottenham
Typ: 2 DNB
Kurs: 1,26
Analiza: Stawiam z podpórką, bo Norwich u siebie spisuje się całkiem nieźle, a Tottenham w ostatnich 3 meczach tylko raz wygrał. Oczywiście pamiętajmy, że zaliczyli też remis 1:1 z Chelsea, lecz przegrali też ze Stoke 2:1 i skromnie pokonali Sunderland 1:0. Podpórka dlatego, że wolę mniej wygrać niż stracić. Mimo, że Tottenham z Norwich na wyjeździe zawsze wygrywał. Bardziej odważnym polecam czyste zwycięstwo Tottenhamu.

W 10

wilus1

Użytkownik
Analiza: Stawiam z podpórką, bo Norwich u siebie spisuje się całkiem nieźle, a Tottenham w ostatnich 3 meczach tylko raz wygrał. Oczywiście pamiętajmy, że zaliczyli też remis 1:1 z Chelsea, lecz przegrali też ze Stoke 2:1 i skromnie pokonali Sunderland 1:0. Podpórka dlatego, że wolę mniej wygrać niż stracić. Mimo, że Tottenham z Norwich na wyjeździe zawsze wygrywał. Bardziej odważnym polecam czyste zwycięstwo Tottenhamu.
Nie rozumiem o co chodzi,że tottenham zawsze wygrywał , Norwich dopiero weszło do EPL i te drużyny ze sobą nie grały,a jeśli tak to dawno temu,gdy tego już nie można brać pod uwagę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Norwich - Tottenham
Typ: 1x
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Norwich zajmuje 9 miejsce w ligowej tabeli, Tottenham aktualnie plasuje się na miejscu 3. Gospodarze dzisiejszego meczu są miłą niespodzianką obecnego sezonu w Anglii, podopieczni Paula Lamberta spisują się bardzo dobrze i zajmują bezpieczne dość miejsce. Dzisiaj ich atutem będzie na pewno gra na własnym stadionie. Przy wsparciu kibiców jest szansa na ugranie punktów w pojedynku z Kogutami.
W drużynie Tottenhamu nie zagrają M. Dawson, A.Lennon oraz T.Huddlestone. Być może Redknapp też da odpocząć Ledleyowi Kingowi.
Jeśli chodzi o formę Norwich to w grudniu notują bilans 1-2-1. Na początku miesiąca przyszła porażka 1:5 z Manchesterem City następnie wygrana 4:2 z Newcastle u siebie i ostatnie dwa mecze to dwa remisy 1:1 z Evertonem (dom) oraz 2:2 z Wolverhampton (wyjazd).
Tottenham notuje bilans 3-1-1 w grudniowych potyczkach. Wygrana 3:0 z Boltonem (d), pokonanie w Lidze Europy Shamrock 4:0 czy pokonanie ponownie u siebie 1:0 Sunderlandu potwierdzają wysokie ambicje ekipy z Londynu.
22 grudnia jednak Koguty grały trudny mecz z Chelsea, spotkanie to zakończyło się remisem 1:1.
Ten fakt jest istotny, ponieważ Norwich miało dwa dni więcej odpoczynku co może dzisiaj mieć znaczenie. Obserwując także dotychczasowy przebieg tej kolejki w PL
(sporo remisów) sądzę, że mój typ może dzisiaj się sprawdzić.
Historia meczy obu drużyn przemawia zdecydowanie na Kogutami;
* 3 ostatnie mecze to 3 wygrane Tottenhamu

amf 20

amf

Użytkownik
Norwich - Tottenham 2 @1,70✅✅✅

Tottenham ma szanse odrobic punty do City i odskoczyc od Chelsea. Mysle ze juz dosc niespodzianek w tej kolejce Premier League. Uwazam ze Tottenham wygra skromnie, bo nie ma co ukrywac , nie sa oni tak skuteczni jak znajdujace sie na czolowych pozycjach druzyny z Manchesteru. Norwich ostatnio gra niezle, ale nie rywalizowalo z jakimis angielskimi gigantami, raczej z ligowymi sredniakami. Tottenham to druzyna z najwyzszej polki. Czuja niedosyt po remisie ze srednio grajaca obecnie Chelsea, ale potrafiącą jeszcze niedawno wygrac z Manchesterm City. Tottenham wygrał 9 z ostatnich 12 pojedynkow z Norwich. Obstawiam skromne zwyciestwo Tottenhamu 1-0, 2-0 lub 2-1

Otrzymane punkty reputacji: +3
grubybob 7

grubybob

Użytkownik
No to Arsenal zrobił psikusa ???? Dla mnie trochę szkoda, że Wolves strzelili nieco przypadkowego gola, ale końcem końców wolę chyba remis Arsenalu.
Teraz liczę na kolejną niespodziankę w postaci wygranej lub remisu Norwich. Ze swojej strony polecam handicap azjatycki: Norwich (+0,5/+1,0) 1.870 Expekt
Pozdrawiam

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Moim zdaniem jak Tottenham nie pokona dziś Norwich to mają ode mnie miano frajera tej kolejki, takie prezenty od Chelsea, Liverpoolu i Arsenalu... musi to wygrać Spurs i tego im życzę, gdybym nie założył,że kończę grę w tym roku to bym na pewno zagrał na Spurs!
Czemu usunięto mój post w którym dodałem kopie z Typów Dnia?!
Robson// bo jesteś niereformowalny! Po co komu Twoja kopia analizy meczu, który skończył się... A Ty 2 godziny po zakończeniu meczu jak typ wszedł wkleiłeś posta ???? śmiech na sali. W Bundeslidze też takie rzeczy robiłeś więc się ciesz, że tym razem bez ostrzeżenia.
Pzdr

N 196

nicks

Użytkownik
over 2.5 gola kurs 1.7
mecz Norwich-Totenham

Totenham nie popełni takiego błedu jak rywale i nie za kończy na 1-0
tu jest walka o top 4 i ten styl jaki prezentują . a rywal gra otwartą gałe

Norwich tu po stracie gola rzuci sie do przodu
wynik kaźdy moźliwy a ja uwaźam ze najmniej stresowy.najbardziej oplacalny i najpewniejszy jest ten over i lepszy od bts bo tu i mase goli moze strzelic sam Totenham a jak strzelą razem to i over te przebiją

ta opcja jest najlepsza i tak zakonczmy tą czarną kolejke

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Norwich City FC - Tottenham Hotspur Londyn 1.70 bet365
Siedem remisów w 9 spotkaniach 18 kolejki Premier League to już wystarczająco nietypowa sytuacja i nie sądzę aby zespół z Norwich powiększył pulę niespodzianek w tej kolejce. Jedyny atut gospodarzy to chyba właśnie to że są gospodarzami. Ekipa z północnego Londynu jest lepsza pod każdym względem - jest to drużyna &#39;poukładana&#39;, ze zdecydowanie większym doświadczeniem nie tylko w PL, ale także na arenie międzynarodowej. Londyńczycy dysponują 4 defensywą w Premiership, zaraz po dwóch drużynach z Manchesteru i Liverpoolu. Z kolei najlepszy strzelec Norwich ma na koncie w tym sezonie zaledwie 7 trafień i nie sądzę, aby dziś polepszył swój dorobek, biorąc po uwagę że blok defensywny w zespole gości w dzisiejszym spotkaniu będzie tworzyć czwórka: Gallas - Kaboul - Assou-Ekotto - Bale. W zespole Tottenhamu zabraknie co prawda takich graczy jak: Rose, Dawson, Huddelstone, Lennon oraz Jenas ale szeroka kadra to znak rozpoznawczy drużyny Harrego Redknappa i zastąpienie tych zawodników nie powinno być większym problemem dla szkoleniowca gości. W podstawowej 11 londyńczyków wbrew wcześniejszym pogłoskom znajduje się Holender Rafael van der Vaart. Przewiduję skromne, aczkolwiek w pełni zasłużone zwycięstwo ekipy przyjezdnych, po takim kursie szkoda nie zagrać ;)
Składy obu drużyn:
Norwich: Ruddy - Drury - De Laet - Whitbread - Martin - Surman - Fox - Hoolahan - Crofts - Morison - Holt
Tottenham: Friedel - Gallas - Kaboul - Assou-Ekotto - Bale - Walker - van der Vaart - Modrić - Parker - Sandro - Adebayor

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom