O spotkaniach, które zagrałem zostało już napisane wszystko, więc przedstawię swoje typy. Tradycyjnie gram overy, gdyż nauczony doświadczeniem częściej w tej lidze mamy wynik 2-2, aniżeli skromne zwycięstwo 1-0, a i kursy na 2 bramki konkretnych drużyn bardzo ciekawe.
1. Southampton - over 1.5 - Expekt - kurs 2.40
Przewidywane składy:
Cardiff: Marshall – Taylor, Caulker, Turner, Theophile-Catherine – Medel, Gunnarsson, Whittingham, Mutch, Noone - Odemwingie
Southampton: Gazzaniga – Fox, Hooiveld, Lovren, Chambers – Cork, Ramirez, Schneiderlin – Rodriguez, Lambert, Lallana
Typ na przełamanie. Moim zdaniem bet kolejki. Warto zwrócić uwagę, że w ostatnich 5 spotkaniach, zawsze strzelili co najmniej 1 bramkę (2 z Spurs i z Aston Villa, a po 1 z Chelsea, City i Newcastle). 3 pkty dzisiaj są zdecydowanie w ich zasięgu. Jednakże 2 bramki, tradycyjnie w moim odczuciu pewniejsze.
2. Dubelek
over 1.5 Manchester United i over 1.5 Arsenal
Kurs: 1.72 i 1.52 - AKO 2.61 - Expekt
Rozważałem do dubelka Everton zamiast Arsenalu, jednakże postawiłem na Kanonierów. Jak ktoś wyżej zauważył, Arsenal potracił ostatnio punkty, ale miał już spotkania z samą czołówką ligi. A teraz przyszedł czas na odkucie się i poprawienie zdobyczy punktowej.
Przewidywane składy:
WHU: Adrian - Demel, Collins, Tomkins, McCartney - Noble, Nolan - Diame, Morrison, Jarvis - Maiga
Arsenal: Szczęsny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Ramsey - Walcott, Özil, Cazorla - Giroud
United ostatnio naprawdę prezentuje się coraz lepiej. To jest ten etap rozgrywek, kiedy klaruje nam się czołówka tabeli. Bez wątpienia, mimo słabego początku United będzie dążyło i pięło się w górę tabeli. Dzisiaj widzę ich pewne 3 punkty, jednakże kurs na win wynosi 1.58, a kurs na 2 bramki czerwonych diabłów wynosi całe 1.72... Wybór dla mnie jest prosty...
Prognozowane składy:
Hull: McGregor - Chester, Bruce, Davies - Figueroa, Meyler, Livermore, Huddlestone, Elmohamady, Graham, Sagbo
United: De Gea - Evra, Evans, Jones, Rafael, Giggs, Cleverley, Januzaj, Rooney, Valencia, Chicharito
Powodzenia ! ????