Watford - Huddersfield over 0,5 HT +
Brighton - Burnley X2 =
@2.17
E: Hudder wreszcie odpalil. Niedlugo i Watford odpali. Burnley siada kondycyjnie, trener za malo rotuje i jesli tego nie zmieni to Bordowi zlapia zadyszke.
Ten dubel zamyka mi 2 triple, a wiec podwojna stawka.
Watford po fali zwyciestw wpadl w lekki dolek, ale wciaz potrafi trafiac do siatki rywali, nawet tych najsilniejszych. Huddersfield gra dobrze tylko na swoim terenie, wyjazdow w ich wykonaniu nie bede komentowal. Kiedy zaczna strzelac bramki wyjazdowe? Moze juz dzisiaj, mam nadzieje, że w 1 polowie. Obie ekipy lekko zdesperowane z parciem na gola - gospodarze chca przerwac czarna
serie a goscie powinni w koncu zaczac walczyc o pkty wyjazdowe bo z taka postawa nie przetrwaja w
premier league. Moim zdaniem overek tez do grania.
Burnley ???? zaczynam zastanawiac sie czy kupic ich koszulke bo jest kozacka tak jak ich gra w tym sezonie. Kazda seria sie konczy, ale nie sadze żeby zatrzymali sie na Brighton. Kurs zawyzony jak dla mnie. Mysle tutaj tez o overku korkowym...
Arsenal over 0,5 kartki +
Bolton win =
@3.00
E: Porazka Boltonu - nabieram wiecej dystansu do Championship.
Stala stawka.
Sroki graja agresywnie, mysle, że Arsenal pojdzie na wymiane ciosow i zobaczymy otwarte spotkanie z duza iloscia bramek i kornerow. W koncu obie ekipy ostatnio zawodzą, szczegolnie w obronie. Ten meczyk wydaje mi sie dzisiaj najciekawszy do obejrzenia oprocz City - Spurs. Oba teamy ofensywnie nastawione, oj bedzie sie dzialo i przy jakiejs kontrze lub szybkim ataku pozycyjnym gosci gospodarze zarobia 1 kartonik.
Podpinam bet z
Championship bo nie ma tematu zalozonego... Kurs na Bolton to kosmos. Nie bede lał wody i sciemnial bo nie ogladam meczy
championship z braku czasu i pory rozgrywania. Czytam i sledze staty i zachecam do Boltonu, bo ta druzyna u siebie na boisku to ostatnio maszynka do nieprzegrywania, a ich rywal? Zerknijcie do tabelek
Brentford - Barnsley BTTS +
Bristol strzeli +
Cardiff strzeli +
Bolton 1X =
@2.51
Ako za stala stawke w
Championship bez analizy, mozna cos wybrac do ako.