Nie opłaca się stawiać na Gdańsk, jak już to na Bydgoszcz ale raczej przykładowo, że ugrają dwa sety. W sumie co mecz prezentują się dobrze i walczą pozostawiając dobre wrażenie ale jest to drużyna bardzo młoda i mało stabilna, raz zagrają świetnego seta by w następnym roztrwonić dużą przewagę - dobrym przykładem jest mecz u siebie z Lubinem gdzie wygrają mieli już prawie w kieszeni a sami to zawalili. Do gry albo handi setowe na Bydgoszcz albo jak już na Gdańsk to prędzej w handicap punktowy bo przynajmniej w jednym secie powinni mocno wygrać z Bydgoszczą jak tamci zagrają tego nazwijmy to swojego słabszego seta.Bydgoszcz - Trefl Gdańsk
Przychodzę z pytaniem do bardziej doświadczonych osób z siatkówki, czy dzisiaj nastąpi przełamanie Bydgoszczy?
Generalnie Chemik zagrał ostatnio bardzo zacięty mecz z Zawierciem na wyjeździe. A dzisiaj powalczą u siebie, więc myślę, że jest szansa na jakieś punkty.
Natomiast Trefl bardzo dobrze się spisuje w Lidze Mistrzów.
Mimo wszystko nie rozumiem kursów wystawionych przez bukmacherów na to spotkanie, możecie mi wyjaśnić dlaczego Gdańszczanie są aż takimi faworytami?
skąd takie info ?Skra dzisiaj dalej bez Wlazlego, Szalpuka i Milada także zanosi się na łatwe spotkanie dla Jastrzebia
dobra czytam na stronie skry, kuzwa a grałem skre preskąd takie info ?
zalinski ma na pewno zagrać bo jak sam mówi nie ma juz śladu, chyba na konferencji Prygiel mowil ze nie ma zadnych kontuzji...zastanawiam się jak ten mecz będzie wyglądał zwłaszcza po pucharowym gdzie virtu wygrało.. Co ważne trener Zawiercia rotuje składem bo z resovia na ataku nie gral bociek a na przyjęciu za fereire gral semeniuk...Witam, orientuje się ktoś czy jutro Zalinski i Zhigalov zagraja?
Bardziej widzę jego overMam pytanie czy warto dzisiaj iść w punkty Boćka?
W forBet over 20.5 pkt @1.82
A w ETOTO over 15.5 jest po @1.95 więc tam chyba mają jakiś błąd
jesli chodzi o to to pytalem na czacie musi wyjsc w podstawowym składzie wtedy rozliczą zakład po danym kursie jesli wyjdzie w czasie trwania meczu dostaniemy zwrotBardziej widzę jego over. Bociek odpoczywał w Rzeszowie, fakt że Malinowski zagrał tam super mecz, mimo wszystko to Bociek jest pierwszym atakującym i trener na niego stawia w najważniejszych meczach. Nie mam pewności jak etoto rozliczy typ gdy Bociek zacznie na ławce. Wszystko wskazuje na to że dziś zobaczymy przynajmniej 4 sety. Dwa tygodnie temu w pucharowym meczu właśnie z Radomiem 18 punktów Boćka przy skuteczności tylko 41%. Później w półfinale z Zaksą i ligowym meczu z Chemikiem zdobywał po 21 punktów. Jak wyjdzie w pierwszej szóstce, raczej nie powinien mieć problemów ze zdobyciem 16 oczek.
Jeżeli jest takie zróżnicowanie w linii to ja z chęcią wchodzę na etoto w over 15.5pkt i na forbecie w under 20.5 pkt. Szansa że będzie miał 16-20 pkt jest dość spora a wtedy mamy oba wygrane zakłady. W innym przypadku jestesmy na 0.Mam pytanie czy warto dzisiaj iść w punkty Boćka?
W forBet over 20.5 pkt @1.82
A w ETOTO over 15.5 jest po @1.95 więc tam chyba mają jakiś błąd
powiedz mi jaki jest sposób grając w polskich bukach z podatkiem aby wyjsc na 0 jeszcze grajac kursy 1,83 oraz 1,95 ?? Chętnie z takiego skorzystam bo w jeddnym 1,65 a w drugim 1,75 w tych granicach grajac wpłaską stawka 100 zl jestesmy do tyłu albo 35 zł albo 25 a to troche od 0 się różniJeżeli jest takie zróżnicowanie w linii to ja z chęcią wchodzę na etoto w over 15.5pkt i na forbecie w under 20.5 pkt. Szansa że będzie miał 16-20 pkt jest dość spora a wtedy mamy oba wygrane zakłady. W innym przypadku jestesmy na 0.
Dobra, wiedziałem że sie znajdzie jeden co sie doczepi. Chodziło mi o to że minimalizujesz straty. Jeszcze więcej z minimalizujesz jeżeli dobrze wystawkujesz oba , a jak żal ci 20 zl stracic mając wg mnie spore szanse na wygranie obu zakładow to twoja decyzja. Dorzuć sobie jakiegoś pyrkacza po 1.10 to ci sie podatek wyrówna i wtedy będziesz na true 0.00 polskich złotych. Dpdam że w obu bukach takie same zasady rozliczeń tego typu zakładowpowiedz mi jaki jest sposób grając w polskich bukach z podatkiem aby wyjsc na 0 jeszcze grajac kursy 1,83 oraz 1,95 ?? Chętnie z takiego skorzystam bo w jeddnym 1,65 a w drugim 1,75 w tych granicach grajac wpłaską stawka 100 zl jestesmy do tyłu albo 35 zł albo 25 a to troche od 0 się różni
Bociek jaki gamoń...blok, blok i aut w decydujących momentachzawiercie w 4 secie 21-18, przegrali 24 - 26, kolejny raz pizda pizde pogania w tej smiesznej lidze:/