kibic-zwierze
Użytkownik
Spisek !!!!!!!!!!1111Papadopoulos, Dziczek, Kirkeskov, Valencia
Ps. Czyli sprawdził się mój post sprzed meczu. ????
Spisek !!!!!!!!!!1111Papadopoulos, Dziczek, Kirkeskov, Valencia
Ciężko dziwić się oburzeniu kibicowi Piasta jeśli wszyscy zagrożeni dostają kartkę z czego co najmniej połowa z nich w sytuacjach dość błahych.Spisek !!!!!!!!!!1111
Nie no jasne trochę tak ale też oburzenia by nie było (byłoby mniejsze) gdyby przeczytać mój przedmeczowy post. To jest ekstraklasa i Fornalik to nie jest jakiś przypadkowy jeleń i umie kombinować także...Ciężko dziwić się oburzeniu kibicowi Piasta jeśli wszyscy zagrożeni dostają kartkę z czego co najmniej połowa z nich w sytuacjach dość błahych.
Myślę, że brak Marqueza nie będzie tak odczuwalny bo po pauzie również za kartki wraca Kovacević czyli podstawowy zawodnik i nominalny ŚO i to on stworzy zapewne z Diawem parę stoperów, grali ze sobą razem w każdej kolejce aż do przyjścia HiszpanaRównież i wymuszona pauza Ivana Marqueza wydaje się dość poważna i nie przechodziłbym obok niej tak obojętnie. Od domowego meczu z Zagłębiem Sosnowiec, w każdym meczu pełne 90' tego świeżo sprowadzonego obrońcy jednak coś znaczy. Stąd i pewnie tak wysoki kurs na gospodarzy.
Naprawdę kogo jak kogo ale przed taka potęga jak piast to trzeba załatwiać wykartkowanie pekne ze śmiechuSpisek !!!!!!!!!!1111
Pokrętna logika, bo skoro piłkarze mają niepłacone i mieliby mieć w dupie, to już ponad miesiąc temu zerwaliby kontrakty z winy klubu i szukali nowego pracodawcy. Inna sprawa, że nic nie grając i mając w dupie raczej nie przykuliby uwagi potencjalnych pracodawców, no przecież trzeba się pokazać, żeby ktoś ich chciał zatrudnić i stwierdził, że będą wartością dodaną dla drużyny i okazjąPiłkarze grają tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bajki o tym , ze grają dla kibiców mogą sobie publicznie opowiadać w mediach. Naiwny łyknie. W Wiśle nie ma kasy od 4 miesięcy i prawdopodobnie to jest koniec tego klubu. Nie ma sianka nie ma granka. Każdy z tych zawodników myśli tylko o tym jak uciec z tonącej łajby, muszą szukać nowych klubów i zapewne na tym się skupiają, a nie na meczu z Jagą. Czy wygrają czy przegrają i tak żadnej kasy nikt nie dostanie. Jagiellonia to dziś bierze, nie mam żadnych wątpliwości. Nie ma kasy w hokejowej PB - wszystko w łeb, nie było kasy w Stoczni, w łeb, nie ma kasy w Wiśle - w łeb.
i wlasnie dlatego uwazam, ze ten mecz to klasyczny NO BET. Kto wie co siedzi w glowach pilkarzy? Moze byc tak, ze maja juz totalnie w d i zaraz beda rozwiazywac kontrakty, a rownie dobrze moze byc tak, ze beda gryzc trawe zeby pokazac sie jak najlepiej ewentualnemu nowemu pracodawcy. Nie tykam tego meczu.Pokrętna logika, bo skoro piłkarze mają niepłacone i mieliby mieć w dupie, to już ponad miesiąc temu zerwaliby kontrakty z winy klubu i szukali nowego pracodawcy. Inna sprawa, że nic nie grając i mając w dupie raczej nie przykuliby uwagi potencjalnych pracodawców, no przecież trzeba się pokazać, żeby ktoś ich chciał zatrudnić i stwierdził, że będą wartością dodaną dla drużyny i okazją
Może i Fornalik chciał wyczyścić zawodników z kartek jak napisałeś bo z Legią i tak nie mieliby większych szans (chociaż stadion Legii to żadna twierdza w tym sezonie) to wyglądało by to zupełnie inaczej, chyba że przepłacił Stefańskiego aby za byle błahostki karać od razu kartką. Jak ktoś chce wyzerować sobie konto z kartek to robi to tak, że nie ma wtedy za wiele wątpliwości - albo za rażący faul, przerwanie kontry, ciągnie przez 5 metrów za spodenki czy celowo pyskuje z arbitrem.Spisek !!!!!!!!!!1111
Zanim kolego pękniesz ze śmiechu, to popatrz na to z innej strony. Tak masz rację Piast to żadna potęga żeby 4 podstawowych zawodników (z zagrożonych tylko Czerwiński się ostał) wykartkować na mecz z Legią ale po tym spotkaniu grają u siebie z Jagiellonią, która obok Lechii jest głównym rywalem w walce o mistrzostwo. Piast u siebie gra dobrze (6-2-1) do składu wrócą wszyscy pauzujący za kartki zawodnicy i Jagiellonii będzie ciężko o jakiekolwiek punkty w Gliwicach. Ja osobiście wolałbym aby w meczu za tydzień Piast zagrał w najsilniejszym składzie, tam powalczył i dostawał kartki za przewinienia, które na to zasługiwałyby. Tylko czy wtedy te kartki by się pojawiły?, wszak Piast wtedy osłabiłby się na Jagę.Naprawdę kogo jak kogo ale przed taka potęga jak piast to trzeba załatwiać wykartkowanie pekne ze śmiechu