Promocja w Forbet
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Nie mam zamiaru nikogo hejtować ale w zasadzie nie rozumiem dlaczego według tej analizy stawiasz na Lecha? Wspomniałeś, że Śląsk przegrał w Pucharze z Miedzią. Okej, ale przypomnę, że Lech Poznań został wyeliminowany z tych samych rozgrywek przez Raków Częstochowa.Lech Poznań - Śląsk Wrocław typ 1 kurs 1.85 Fortuna
Pierwszy mecz Lecha Poznań rozegrany przez Kolejorza napewno nie tak jak sobie zakładali. Cracovia na ten moment nie jest to az tak wymagajacy rywal zeby go nie pokonac i zagrac mecz w tak słabym stylu. Adamowi trzeba dać troche czasu mozliwe ze pouklada Lecha wedlug swojego uznania. Drugi mecz Lech rozegra na swoim obiekcie z takze przecietnym Slaskiem ktory gra bardzo w kratke. Wrocławianie odpali z Miedzia Legnica wczoraj z Pucharu Polski. Jezeli Lech stracił by punkty z Slaskiem to czołowka sie dosc znaczaco na pewno juz oddali. Ślask nie wygral meczu w Ekstraklasie od czterech spotkan. Według mnie Lechci po wodza Nawałki wygra to spotkanie i przyblizy sie do czołowki. Ta gra na pewno nie bedzie taka jaka by sobie Adam oczekiwa ale to przyjdzie z czasem. Na pewni dobrze przepracuja okres przygotowawczy przed meczami rewanzowymi. Dla Lecha do konca grudnia najwazniejsze sa punkty i na tym na pewno beda sie w duzej mierze skupiac. Wiadomo gra kombinacyjna jest takze bardzo wazna ale tak jak mowilem to przyjdzie z czasem. Pozdrawiam trzymajcie się.
Papadopoulos, Dziczek, Kirkeskov, ValenciaNo i kogo on tak wykartkowal na mecz z Legią?
Skoro kartki niezasłużone, to Piast się odwoła i zawodnicy będą mogli grać.Co do meczu Zagłębia z Piastem to Stefański przeszedł dzisiaj samego siebie. No ale przecież "brutale" z Piasta nie dali mu wyboru. Większość żółtych to wzbudzało u mnie tylko uśmiech politowania. Jakby w każdym spotkaniu sędziowie karali kartkami za takie zagrania jak Dziczka czy Kirkeskova to w meczu powinniśmy mieć z 10 żółtek. W sytuacji gdy Valencia dostał pod koniec spotkania żółtą to Guldan powinien dostać czerwoną. I nie pisze to jako sfrustrowany kibic Piasta tym, że Stefański wykluczył prawie połowę podstawowego składu z następnego meczu przeciwko Legii tylko jako obiektywny obserwator tego co działo się na boisku. 14 fauli - 7 żółtych - niezły wyczyn, może nawet zasługuje na wpis do księgi guinessa ale nie chciało mi się sprawdzać.
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co do intencji Stefańskiego to Piast w tym sezonie od pierwszej kolejki kartkował następująco: 0, 1, 0, 2, 1, 3, 1, 0, 2, 2, 2, 1, 1, 1, 5, 0, 0 i dzisiaj 7.