Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Przedstawiłeś analizę taką w sumie trochę na korzyść Getafe... ???? Według mnie "dyspozycja" Getafe jest dość dobra jeśli chodzi o ostanie spotkania (6 ostatnich spotkań bez porażki). Nie twierdzę, że teraz musi się wydarzyć niespodzianka i Barca tego nie wygra, ale taki trochę naciągany ten post, po to tylko, żeby wrzucić post na Barcelonę, ponieważ to "Barcelona" i oni zwykle leją wszystkich, którzy kojarzą się z dolną połówką tabeli, a a nawet nie tylko.Getafe - FC Barcelona typ 2 kurs 1.40 forBET
Barcelona aktualny lider rozgrywek w swojej lidze. Getafe prezentuje się w tym sezonie dość przyzwoicie zajmując siódmą pozycję i nadal mogą walczyć o wysokie cele chociażby o puchary. Getafe w ostanich meczach zremisowali z Gironą oraz z Leganes, wygrali z Realem Sociedad i wygrali bardzo pewnie z Cordoba więc jak widać wyniki obiecujące. Rywale Barcelony to nie tylko Real tylko walkę o Mistrzostwo w tym roku włączyli się także Atletico Madryt oraz Sevilla. Barcelona z tego co mi wiadomo nie ma jakiś braków kadrowych więc do tego meczu powinni wystąpić w pełnym zestawieniu. Widać, że Barca nie zwalnia z tempa i w swojej lidze wygrywają bardzo znacząco. W ostatnich pięciu meczach Barcelona strzeliła, aż szesnaście bramek. Getafe tak jak mówiłem dobrze się prezentują, ale według mnie nie są w takiej dyspozycji żeby pokonać rozpędzoną Barcelonę. Według mnie Barcelona zwycięży w tym meczu i ustabilizuję swoją pozycję lidera a może nawet oddali się od swoich rywali dość znacznie. Pozdrawiam trzymajcie się.