>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

18. kolejka La Liga [14.01 - 16.01.2017]

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP

Bet365​

Druga noworoczna kolejka i oczywisty hit w Sewilli. Niestety wcześniejsze dwa mecze w Pucharze Króla trochę popsuły zabawę, bo mecz ligowy był długo wyczekiwany, a przez półtora tygodnia nieco spowszedniał, ale tak czy siak spotkają się dwie najlepsze drużyny ligi! Dzień wcześniej ciekawie zapowiada się mecz Barcy z Las Palmas, czyli Barcą dla ubogich :grin: W Vigo mały kontrast, czyli spotkanie ekipy, w meczach której pada najwięcej goli - Celta, oraz ekipy w meczach której pada najmniej goli - Dep. Alaves. Nudy nie powinno być w Walencji, bo mecze z Espanyolem od lat są ciekawe, a teraz Nietoperze muszą za wszelką cenę gonić i wygrywać, więc żadnej kalkulacji nie będzie.

Zakończenie też powinno być fajne, bo Real Sociedad musi się zrehabilitować po kompromitacji sprzed tygodnia, a Malaga od kilku tygodni traci mnóstwo goli, więc i tutaj trochę powinno wpaść.

Zapraszam do dyskusji

kagain 12,9K

kagain

Użytkownik
Czy ktoś się orientuje dlaczego tak układają się kursy w meczu Valencii z Espanyolem? Dlaczego, zdaniem buków, mają teraz większe szanse na przełamanie niż w poprzedniej kolejce z cieńką bądź co bądź Osasuną? Nie oglądałem ich ostatnio, ale wyniki chluby nie przynoszą.
Chciałem grać over w tym meczu, ale kursy zmuszają do zastanowienia..

M 4

marcinek123321

Użytkownik
Czy ktoś się orientuje dlaczego tak układają się kursy w meczu Valencii z Espanyolem? Dlaczego, zdaniem buków, mają teraz większe szanse na przełamanie niż w poprzedniej kolejce z cieńką bądź co bądź Osasuną? Nie oglądałem ich ostatnio, ale wyniki chluby nie przynoszą.
Chciałem grać over w tym meczu, ale kursy zmuszają do zastanowienia..
witam ja oglądałem valencie grają beznadziejnie tam wszystko się posypało piłkarze se chodzą po barach ja bym grał w strone papurzek

M 27

milt

Użytkownik
Popieram typ na Espanyol. Buki faworyzują Valencie, pomimo że gra fatalnie w tym sezonie, a w szczególności na własnym stadionie (zdobyli tylko 5 punktów gorsza jest tylko Osasuna). W ostatniej kolejce Valencia daje sobie wbić 3 bramki Osasunie i tylko remisuje. Espanyol gra na wyjazdach bardzo solidnie tracie dużo mniej bramek. Jeśli Osasuna która ma gorszy atak od Espanyolu strzela 3 bramki to Espanyol również powinien coś strzelić i przynajmniej zremisować ten mecz.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 16:15
Spotkanie Barcelona-Las Palmas
Typ: obie strzelą w 2 połowie
Kurs 3.20
Buk bet 365
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie w Hiszpańskiej ekstraklasie piłkarskiej w którym broniąca tytułu Barcelona na swoim stadionie podejmowała będzie druzynę Las Palmas, goście niespodziewanie w środku tygodnia pokonali na wyjeździe drużynę Madryckiego Atletico strzelając zespołowi ze stolicy Hiszpanii aż 3 bramki, nie awansowali dalej ,ale na pewno pokazali charakter i że trzeb na nich uważać , w żadnym wypadku nie wolno lekceważyć tej ekipy. Las Palmas zazwyczaj bramki w spotkaniach wyjazdowych strzela, myślę że tak też będzie w tym meczu, bowiem zawsze Barcelonie bramki wbijało pomimo nie do końca korzystnych wyników . Barcelona natomiast na tygodniu grała z zespołem Athleticu Bilbao , wygrała 3:1 i po porażce 2:1 w pierwszym meczu rozegranym na stadionie w Bilbao awansowała do dalszych gier, w tym meczu faworytem są na pewno gospodarze którzy muszą gonić Madrycki real, który pomimo jednego spotkania rozegranego mnie ma i tak 5 punktów więcej niż Barcelona, moim zdaniem w tym meczu wpadnie sporo bramek, liczę iż w obu połowach wpadnie co najmniej po 2 gole, stawiam na wynik 2:0 do połowy oraz 4:1 po 90 minutach tej rywalizacji, mam nadzieje że goście którzy potrafią zagrać do przodu nie zabiją tego spotkania swoją grą ofensywną.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Barcelona-Las Palmas
Spróbujemy pójść w stronę rzutów rożnych ekipy z wysp. Ale najpierw statystyki Las Palmas w kontekście wyjazdowych rogów:
vs Atletico 5
vs Alaves 5
vs Betis 5
vs Villarreal 1
vs Osasuna 12
vs Real Sociedad 4
vs Sevilla 1
vs Valencia 1
Trzy razy nie pokryli overa i zawsze w tych meczach, gdy prowadzili lub mieli korzystny wynik. Na Camp Nou nie będzie łatwo o posiadanie dobrego wyniku, a nawet jeśli, to jednak na grę z kontry też można liczyć. Wrócił po kontuzji Boateng, jest Jonathan Viera, do tego wreszcie niechby zagrał Tana czy Livaja i widać, że tutaj naprawdę jest kim szarżować w ofensywie. Na punkty to wydaje się zdecydowanie za mało, bo Barca tym zwycięstwem nad Athleticem chyba będzie wchodziła na właściwe tory, ale mimo wszystko liczę, że Los Amarillos jutro zagrają fajne zawody, coś strzelą i powalczą z gospodarzami, a przy okazji nabiją 3 rogi, co nie jest wcale dużo - wystarczy, co pół godziny to robić, a do tego potrzeba jakiegoś dobrego strzału z dystansu oraz częstych wrzutek w pola karne - tutaj duża rola bocznych obrońców - Heldera i Michela, a szczególnie ten drugi jest bardzo dobry, bo już ma na swoim koncie 4 asysty w tym sezonie oraz kontr. Moim zdaniem warto wejść w taką linię, a jak ktoś chce zaryzykować przy wyższym kursie, to Unibet oferuję linię o jeden korner wyższą.
Las Palmas over 2,5 RR @ 1,86 Betsafe

seba1b 109

seba1b

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna, LaLiga
Godzina: 13:00
Spotkanie: Leganes v Athletic B.
Typ:2
Kurs: 2,37
Bukmacher: Bet365
Analiza:

v

Wybieram to spotkanie ponieważ Athletic wywarł na mnie ostatnio sporę wrażenie walcząc dzielnie z wielką Barceloną w Pucharze Króla. Ale po kolei, gospodarzem tego spotkania będzie 16 w tabeli drużyna Leganes, która na dziś ma 16 oczek w tabeli i tylko 4 oczka jest przed strefą spadkową. W ciągu ostatnich 5 spotkań udało im się ugrać tylko 3 remisy i 2 porażki (bilans 3:6), a będąc gospodarzami ugrali jedno zwycięstwo ze słabiutką Osasuną, dwa remisy i dwie porażki (bilans 4:6). Dodatkowo drużyna gospodarzy ma problemy kadrowe bo aż 5 graczy jest kontuzjowanych, a jeden zawieszony za kartki. Jednym z kontuzjowanych jest podstawowy bramkarz, który pauzuje od 6 spotkań. Natomiast drużyna z Bilbao w ostatnich spotkaniach z Barceloną pokazała że potrafi grać w piłkę. Problemy kadrowe są mniejsze jak u rywali. Trener nie będzie mógł skorzystać tylko z 3 graczy (dwóch z nich to obrońcy raczej pierwszego składu) Bilans ostatnich spotkań jest o niebo lepszy od gospodarzy bo udało się drużynie z Bilbao wygrać 3 spotkania, jedno zremisować i jedno przegrać (bilans 8:5). Będąc na wyjazdach ugrali niestety tylko jedno zwycięstwo, jeden remis i trzy porażki (bilans 5:9) Trzeba wziąć pod uwagę fakt że tylko w spotkaniu z Betisem nie udało się strzelić gola. Według mnie Athletic jest co najmniej drużyną o klasę lepszą od gospodarzy i powinien im strzelić gola bez najmniejszego problemu czego nie mogę powiedzieć o rywalach.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Leganes - Athletic
Typ: 2
Kurs: 2.35
buk: unibet
Wynik: 0:0

Athletic w tygodniu rozegrało trudne spotkanie na Camp Nou i pomimo rozegrania dobrego dwumeczu odpadli z Pucharu Króla. Kurs jest na tyle wysoki, że może być to spowodowane zmęczeniem drużyną gości. Ja jednak jestem zdania, że trenerzy mają do dyspozycji tylu zawodników, że niema mowy tutaj pisać o zmęczeniu. Athletic jest tu zdecydowanym faworytem i teraz spokojnie może się skupić na spotkaniach ligowych. Athletic jak co roku nie imponuje w meczach wyjazdowych gdzie dotąd zdołał wygrać tylko dwa razy, raz zremisować i poniósł pięć porażek. Na wyjeździe Baskowie nie wygrali od końcówki września gdy zdołali pokonać Granadę 2:1. Teraz jest dobra okazja na przełamanie tej złej passy. Na własnym stadionie Leganes jak dotąd wygrało tylko raz, a w ośmiu meczach zdobyło dotąd tylko sześc punktów. Ten wynik jest tragiczny dla piłkarzy gospodarzy, dlatego liczę, że goście to wykorzystają w 100%.

20:45 Deportivo - Villarreal
Typ: BTS
Kurs: 1.95
Wynik: 0:0​

Na to spotkanie wybrałem BTS. Przed nami spotkanie gdzie spotykają się drużyny, które mają odmienne cele. Gospodarze chcą odbić się od dna i powoli uciekać od strefy spadkowej, natomiast goście walczą o europejskie puchary. Gospodarze ostatnio wyglądają dobrze, a tym bardziej w spotkaniach u siebie. W ostatnich czterech ligowych kolejkach Deportivo przegrało tylko z Realem Madryt i to prowadząc na Santiago Bernabeu, a w pozostałych meczach zdobyło aż siedem punktów i ma pięć oczek przewagi nad strefą spadkową. Villarreal wygrał tylko jeden z ostatnich sześciu meczów na wyjeździe, a ogólnie w tym sezonie wygrał tylko dwukrotnie. Jednak najbardziej interesuje mnie to, że obie drużyny strzelają gole w ostatnim czasie. Villarreal to obecnie najlepsza defensywa w lidze ale ostatnia forma Deportivo sprawia, że w meczu powinny paść bramki dla obu zespołów.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Granada - Osasuna
over 5,5 kartek @1.82 uni ✅ ✅
over 5.5 żółtych kartek @2 betsson ✅ ✅
Kto co woli, ale na betsson nie policzą ewentualnego czerwa.

Ten bet miałem na oku już na początku tygodnia. Typowy mecz o 6 punktów. Obie drużyny w ciężkiej sytuacji i muszą zacząć zdobywać punkty. Porażka jednej z nich oznacza, że rywale zaczną dość mocno uciekać. Myślę, że nie będzie odstawiania nogi. W dodatku są dwa nazwiska u gości, którzy mogą chcieć się wyczyścić, bo następny mecz Osasuna gra u siebie z Sevillą, a potem kolejny mecz u siebie, ale tym razem z Malagą.
Sędzia niespecjalnie pod typ, bo od tego sezonu sędziuje La Liga i ani razu nie przekroczył granicy 5 kartek. Może teraz mu się uda. Trujillo Suarez.

Otrzymane punkty reputacji: +9
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dzisiaj skupiłbym się jeszcze na meczu Deportivo - Villarreal. Dość 3 poważne osłabienia gości, w tym dwa w defensywie. Jaume Costa i Mussachio nie zagrają w tym meczu, a w ataku nie zobaczymy Sansone. A wobec wyjazdu na PNA Bakambu, to trener gości skazany jest na Santosa Borre i Pato.
Ostatnio Depor na fali wznoszącej. Grają bardzo dobrze, szczególnie u siebie. Mogą tutaj pokusić się o zwycięstwo.

Deportivo DNB @1.82 ZWROT
Deportivo lub remis @1.43 ✅
uni

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Jak na razie ta kolejka to poziom poniżej naszej Ekstraklasy. Meczu w Leganes nie widziałem, ale po wyniku zakładam, że fajerwerków nie było. Ale spotkania w Madrycie i La Corunii to już jest jawna kpina. Atletico można jeszcze zrozumieć, mieli swój wynik i w swoim padliniarskim stylu dowieźli go do końca, bo przeciwnik nie postawił żadnego oporu. Wisienką na torcie był mecz Deportivo z Villareal. Oglądając takie &quot;widowiska&quot; naprawdę nie dam się nikomu przekonać, że La Liga jest najsilniejsza na świecie. Jest tam za dużo miernot i zwykłych słabeuszy. Drużyna z 5 miejsca przez 90 minut nie potrafi sobie stworzyć pół sytuacji, kreacja jest na poziomie Górnika Łęczna, tempo jak u oldbojów, a to jest już któryś taki mecz w tym sezonie w ich wykonaniu. I takich spotkań mamy co najmniej kilka w kolejce. Jest coś w tym, że kluby w Hiszpanii są biedne i muszą zbierać &quot;szrotowych&quot; grajków, kiedy takie Hull city stać na grajków za 10 baniek. Może to jest główny powód.
Naprawdę po dzisiejszych meczach chce się zwyczajnie rzygać (nie licząc pogromu Barcy) i coś czuję, że na prawdziwe widowisko poczekamy do jutra wieczora. W Sevilli gram over i chyba argumentów po pucharowym dwumeczu podawać nie muszę.

Sevilla - Real over 2,5 1.5 Unibet✅

T 33

toomi

Użytkownik
12:00 Valencia - Espanyol

Ostatnio wyczułem mecz Valencii, więc idę za ciosem. I sam sobie nie wierzę, ale stawiam na przełamanie gospodarzy. Valencia nie wygrała od 8 spotkań, Valencia gra fatalnie w obronie, Espanyol nie tak dawno przegrał dopiero z Barcą po 11 meczach bez porażki. Wszystko jest na nie, ale... Valencia od 8 spotkań na swoim stadionie nie przegrała z Espanyolem (7-1-0). Jeżeli jakaś drużyna im leży to oni. W ich spotkaniach padają bramki i zwycięstwa Valencii kończyły się zawsze powyżej 2.5 gola, co zgadzałoby się z ich tendencją w tym roku (każdy mecz z wpuszczonym golem).

Valencia bez obrońcy Mangali (12/0) za kartki i napastnika Rodrigo (15/4), który złapał kontuzję 13 w piątek i nie zagra do końca sezonu. Espanyol: P. Diop (12/0, kadra) Diego Lopez (15 meczy/1gol), Javi Lopez (10/0), Leo Baptistao (13/3) i Felipe Caicedo (12/1) -€“ kontuzje. Nie gra też Piatti (15/5), który jest wypożyczony właśnie z Valencii i taka jest umowa między klubami. Sporo tych osłabień, które przemawiają za typem na gospodarzy.

Rożne standardowo powinny się nabić w meczu Valencii. Jeżeli chodzi o kartki to ponownie linia 6.5, ale już z niższym kursem niż ostatnio - 1.66. Z kartkami się zastanawiam, bo o ile Valencia trzyma dobrą średnią, to Espanyol tyle nie wyłapuje, choć przy takich brakach to różnie może być. Sędziuje Sanchez Martinez, który ma przedział zazwyczaj 4-6 żółtych kartek. Czasem wpadnie czerwona. Mecz o wczesnej porze, także nie wiem. Z drugiej strony Valencia chyba zrobi wszystko żeby wygrać, więc może być ostro.

Typy:
Valencia na przełamanie! - 1.90 ✅ 2:1
Valencia wygra i powyżej 2.5 + obie strzelą -€“ 3.75 (kusi)✅ 2:1
Wszelkie typy na gole -€“ powyżej 2.5 (1.85), obie strzelą (1.75).✅ 2:1
Powyżej 9 rożnych - 1.57⛔ 9
bet365

Chętnie poznam opinię innych typujących LaLiga.
Ponadto podłączam się pod powyższy typ na bramki w meczu Sevilla - Real (1.47, bet365)✅ 2:1. Ciekaw też jestem czy Iago Aspas (2.20, bet365) ⛔ przedłuży swoją dobrą formę strzelecką i tym razem strzeli w meczu Celta Vigo - Alaves.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;false&quot; DefSemiHidden=&quot;false&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;371&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footer&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of figures&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope return&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;line number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;page number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of authorities&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;macro&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toa heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Closing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Message Header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Salutation&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Date&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Note Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Block Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Hyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;FollowedHyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Document Map&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Plain Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;E-mail Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Top of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Bottom of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal (Web)&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Acronym&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Cite&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Code&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Definition&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Keyboard&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Preformatted&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Sample&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Typewriter&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Variable&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Table&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation subject&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;No List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Contemporary&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Elegant&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Professional&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Balloon Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Theme&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;41&quot; Name=&quot;Plain Table 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;42&quot; Name=&quot;Plain Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;43&quot; Name=&quot;Plain Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;44&quot; Name=&quot;Plain Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;45&quot; Name=&quot;Plain Table 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;40&quot; Name=&quot;Grid Table Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:&quot;Table Normal&quot;; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

M 239

mikki

Użytkownik
Gijon - Eibar 2 2,67

Tak się złożyło, że widziałem ostatnie mecze obu drużyn. Obie przegrały jednak mogę o nich powiedzieć zupełnie różne rzeczy.
Mecz Las Palmas - Gijon wyglądał jak typowy mecz polskiej ekstraklasy. Słaba gra obu zespołów, festiwal złych zagrań, masa niewymuszonych błędów. I kiedy wydawało, że mecz zakończy się 0:0, &quot;pół samobójem&quot; popisał się obrońca gości i tylko dzięki temu Las Palmas wygrało. To był jeden z tych meczów w którym punkty nie należały się nikomu. Dzisiejsze 0:5 Las Palmas absolutnie mnie nie dziwi.
Eibar przegrał natomiast z Atletico, chociaż przegrać nie musiał. Stracili bramkę, otworzyli się, padła druga i było po meczu. Problem w tym, że bramka otwierająca wynik nie powinna być uznana, bo padła z ewidentnego spalonego. Przez większość meczu to Eibar prowadził grę i w moim odczuciu gdyby nie błąd sędziego to ten mecz zakończyłby się co najmniej remisem.
W tygodniu grali puchar, tylko 0:0 ze słabą Osasuną chwały nie przynosi, ale nie traktowałbym tego na minus. Rywalizację rozstrzygnęli już w pierwszym spotkaniu, w rewanżu mieli tylko dowieźć wynik, nie złapać kontuzji i nie zmęczyć się, dlatego nie sądzę by miało to większy wpływ na formę.
Moim zdaniem Eibar to na prawdę solidna ekipa. Gdyby tylko mieli więcej atutów w ataku mogli by myśleć o walce o LE, także jeśli mecz nie zakończy się wynikiem 0:0 to powinni to spotkanie wygrać. Po takim kursie z pewnością warto spróbować, ewentualnie poleciłbym dnb albo under.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Valencia-Espanyol
Trzeba uważać na niezłą defensywę Espanyolu, ale mimo wszystko osiągi Valencii w kwestii strzelania i tracenia tutaj przechylają szalę w stronę goli.
Takiego barłogu, jak w Valencii to ja dawno nie widziałem. Pomijając już kwestie tego, co się dzieje w klubie, to jednak warto pochylić się nad zespołem. Większość ekipy w słabej formie, a nawet jak coś grają w danym meczu, to zawsze pojawia się kilka wielbłądów i tracą kretyńsko punkty, jak ostatnio w Pampelunie, gdzie mieli 3:2 i karnego w końcówce, ale skończyli na 3:3... Cały czas mają kłopoty w defensywie. Wypadł za kartki Mangala oraz z powodu kontuzji Siqueira, ale wracają Garay i Gaya. Teoretycznie wzmocnienia, a w praktyce kolejne roszady w formacji, gdzie powinna być stabilizacja. Ciekawi mnie czy Voro znowu postawi na Mario Suareza na środku obrony, czy jednak obok Garaya zagra Aderllan Santos, ale tak czy siak jedno jest pewne - będzie cyrk... Przed nimi lepiej, ale wypadł - prawdopodobnie do końca sezonu - Rodrigo. Mimo wszystko w ofensywie jakoś to wygląda i strzelają trochę tych goli. W tyłach jest dramat, bo w tym roku stracili w trzech meczach 9 goli! Najpierw 4 u siebie od Celty, potem 3 od cieniutkiej Osasuny, a ostatnio 2 od rezerwowej Celty, tyle że sami grali w mocno przemeblowanym składzie. Najciekawszy jest fakt, że u siebie w lidze mają bilans 11:16, a więc 27 goli w 7 meczach na Mestalla, co oznacza niemal 4 gole na mecz!
Espanyol gra bardziej zachowawczo, ale od czasu do czasu, można go wciągnąć w wymianę ciosów. Wspominał kolega wyżej o osłabieniach i fakt są. Nie ma Victora Sancheza i Javiego Lopeza, czyli podstawowych prawych obrońców i tam z konieczności zagra stoper - Oscar Duarte. Do braku Pape Diopa przywykli, a poza tym nie jest to zawodnik nie do zastąpienia. Gorzej z brakiem Piattiego, bo to kluczowy zawodnik. Niewiadomą jest Diego Lopez - teoretycznie pojechał do Walencji, ale na wszelki wypadek pojechał trzeci bramkarz Anders Prieto, więc różnie może być z obsadą bramki. Niemniej jednak w przypadku Espanyolu liczę na grę z kontry, a taki sposób na Valencie jest idealny, bo błędy będa na pewno, a tutaj już Hernan Perez i Gerard Moreno powinni zadbać o ich wykorzystanie. Poza tym tacy zawodnicy doświadczeni, jak Jurado, Jose Reyes czy Salva Sevilla muszą wreszcie cokolwiek z siebie wykrzesać i zagrać, bo jak na razie cieniutko z ich strony to wygląda, chyba że szansę dostanie młody Oscar Melendo.
Uważam, że tutaj trochę goli wpadnie, bo po obu stronach osłabienia, więc nie ma mowy o takiej żelaznej dobrej grze - tu mowa o Espanyolu. Przy okazji delikatnie spróbuje pójść w stronę dwóch trafień gości, bo mimo wszystko VCF tracą u siebie mnóstwo goli, a dość powiedzieć, że tylko Alaves i Granada strzelali po jednym golu, a reszta - pięć ekip - ładowała co najmniej dwie sztuki!
Over 2,5+BTS @ 2,20 Bet365✅2:1
Espanyol over 1,5 @ 3,25⛔

Sevilla-Real Madryt

Hit nad hitami w Sewilli. Do wicelidera przyjeżdża lider i musi być gorąco. Dla mnie szykuje się wzorowy mecz pod względem emocji i goli. W czwartek był przedsmak, gdy wyszły wpół rezerwowe ekipy. Teraz będą powroty do składu - po stronie Sevilli: Sergio Rico, Mariano, N&#39;Zonzi, Nasri i Vitolo. Po stronie Realu: Navas, Varane, Carvajal, Modric, Benzema, Ronaldo. Mimo że będą podstawowe zespoły, to jednak szykuje się niezłe strzelanie, bo nie wierzę w kunktatorską postawę Sevilli na własnym stadionie, bo to się nie ma prawa wydarzyć. Pamiętamy mecz z Barcą w lidze, gdzie w pierwszej połowie było prawdziwe tornado i na to liczę też dzisiaj.
Jak patrzę na skład Sevilli, to aż trudno przewidzieć na kogo zdecyduje się Sampaoli: Ben Yedder, Vietto, Vitolo, Nasri, Sarabia, Mariano, Escudero, Jovetic - tyle opcji w ofensywie, że głowa mała, a jeszcze przecież są N&#39;Zonzi czy Iborra w środku pola, którzy lubią wchodzić do ofensywy, a przy stałych fragmentach ich centymetry robią zawsze użytek.
Real wiadomo, lider i ekipa, która nie przegrała od dawien dawna - 40 meczów z rzędu. Zidane prawdopodobnie będzie chciał tutaj spokojnego tempa meczu, ale trudno na to liczyć przy takim rywalu, który wyjdzie naładowany okrutnie. Ale i Królewscy mają kim straszyć - Ronaldo wypoczęty, więc mega głodny gry. Benzema dał dobrą zmianę w Pucharze, gdy strzelił super gola. Zawsze przydatny Lucas, no i wyjściowe boki obrony, które robią mnóstwo wiatru z przodu.
Liczę na powtórkę wyniku z czwartku, dlatego też poniższe zakłady na bramki. Najmocniej idzie ten pierwszy, a pozostałe to już opcjonalnie podaje, ale prawdopodobnie jeden z nich sobie dorzucę, a jeśli mnie fantazja poniesie, to może i wszystko zagram. Również ogólny typ na kartki, bo już czwartkowy mecz podgrzał atmosferę do czerwoności i myślę, że na tej kanwie może dojść do przynajmniej kilku, jeśli nie kilkunastu ostrych starć i jakieś mordobicie też możliwe. Sędziuje Hernandez Hernandez, który w tym sezonie pokazywał tak(liczę z czerwonymi): 4,6,6,10,7,6,4,6. Jak widać jest nieźle, a dzisiaj taki mecz, gdy będzie ogień. Linia przyjemna, więc gramy.
Over 2,5+BTS @ 1,66 Bet365✅2:1
Over 3,5 @ 2,10⛔
Sevilla over 1,5 @ 2,20✅
Over 6,5 kartek @ 1,66⛔4

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 239

mikki

Użytkownik
Granada - Osasuna over 2,5 2,05
Po 17 kolejkach La Liga oba zespoły straciły łącznie 75 bramek (4,4/kolejkę)! To więcej niż bardzo dużo. Sytuacja obu zespołów jest fatalna, remis nikomu nic nie daje, a porażka chociaż jeszcze nie będzie oznaczała rzeczywistego spadku to moralne przegranych spadną do zera i mimo połowy sezonu mentalnie zespół już jutro będzie się żegnał z La Liga. Nie podejmę się typowania wyniku. Zakładam jedynie, że ani jedni ani drudzy nie mają co kalkulować i od początku ruszą do ataku.
Ja wiem, że wyraźnych kandydatów do strzelania brak, ale przy takich defensywach ciężko stwierdzić komu obrońcy bardziej pomagają, czy sobie czy przeciwnikowi. Bardzo możliwa powtórka z poniedziałku.

Jak już jestem przy typowaniu wyników drużyn z dołu tabeli to chciałbym się odnieść do spotkania Valencia - Espanol. Nie ma powodów do tak mocnego faworyzowania gospodarzy, 1,9 to mogłoby być gdyby Valencia miała 10 punktów więcej. Bo Valencia to marka i musi się przełamać? Nie musi. Przypomnę, że ostatnie zwycięstwo odnieśli w październiku. Nawet pomimo osłabień Espanolu, wszystko poniżej 2,5 na jedynkę to żart z graczy. No bet, a jak już to w stronę gości przy tych kursach.
jak możesz to do każdego Typu podawaj buka skąd wziąłeś kurs. / ibis

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:15 Celta - Alaves
Typ: 1
Kurs: 1.75
Wynik: 1:0

Zdecydowałem się pójść w stronę gospodarzy. Mimo trzech porażek w tym sezonie Celta jest w czołówce jeśli chodzi o punkty zdobyte na własnym stadionie. Eduardo Berizzo udało się wygrać nawet z Barceloną. Do tego w świetnej formie jest Iago Aspas, który stał się liderem zespołu z Galicji. O Alaves dużo już pisałem w tym sezonie. Zespół ten ciągle zaskakuje swoimi wynikami i sprawia małe niespodzianki. Dziś zapewne będzie chciał dokonać kolejnej, ale nie będzie to takie łatwe. Celta jest uporządkowana tak jak to miało miejsce za Enrique. Zespół ten widać, że jest głodny sukcesów i zwycięstw, a jeśli w tym sezonie chce grać o coś więcej to po prostu musi dziś wygrać. Oba zespoły w tygodniu rozegrały spotkania w ramach PK, a więc szanse są wyrównane i liczę, że gospodarze mnie nie zawiodą.
18:30 Gijon - Eibar
Typ: BTS
Kurs: 1.80
Wynik: 2:3​

Spotkanie gdzie wybrałem BTS. Oba klub są daleko od swojej idealnej formy, pokazują to przynajmniej wyniki gospodarzy, którzy przegrali już czwarty mecz w pięciu ostatnich kolejkach, w których zdobył zaledwie trzy punkty. Drużyna ma punkt straty do pierwszego bezpiecznego miejsca. Eibar nie wygrało żadnego z sześciu ostatnich spotkań na wyjeździe zdobywając w nich tylko trzy punkty, a jedyne zwycięstwo drużyna zanotowała we wrześniu pokonując słabą Granadę. Jednak oba zespoły zamiast punktów zdobywają gole i dużo ich tracą, a to jest dobrym prognostykiem przed dzisiejszym meczem. Sporting potrzebuje korzystnego wyniku u siebie, ale Eibar nie będzie łatwym rywalem i w meczu powinny paśc bramki dla obu zespołów.
20:45 Sevilla - Real Madryt
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki
Kurs: 1.67
Wynik: 4​

Linia wyższa i kurs niższy, ale jest to spowodowane tym, że trzy dni temu zespoły spotkały się w ramach PK i tam padło 8 kartoników. Dziś spodziewam się kolejnego zaciętego spotkania i do tego ostrego. Liga to liga, a trzy punkty są tu ważne dla obu drużyn, tym bardziej, że wczoraj swoje spotkania wygrała Barcelona i Atletico. Sevilla po tym remisie w tygodniu zapewne uwierzyła w siebie, że dziś może tutaj ugrać korzystny wynik dla siebie i na to liczę. Real jest w gazie i pokazuje to z każdym spotkaniem. Zidane wykonuje kawał dobrej roboty, lecz mały kryzys zapewne przyjdzie. Teraz Królewscy będą chcieli pobić rekord Juventusu 43 meczów bez porażki, dlatego jedni jak i drudzy będą tutaj walczyć do ostatniej minuty żeby osiągnąć dobry rezultat dla swojej drużyny.

Otrzymane punkty reputacji: +8
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
kapszti te bramki w Sevilli będą padać ? Over 2,5 zamyka mi kupon na 255 funtów i się zastanawiam czy jakiejś kontry nie zagrać.
Ale chyba powinno być okej
Jedynie o co się boje to o magiczne &quot;tylko jeden mi nie wszedł&quot; oraz o to że w ich ostatnich dwóch meczach padło 9 goli...
Niby wszystko przemawia za overem ale wiadomo jak to bywa....

// kapszti już wyraził swoje zdanie i nie jest prorokiem. Jesteśmy dobrej myśli, trzymamy kciuki.
Jeżeli chcesz jakąś poradę dot. obstawiania to zadawaj takie pytania w odpowiednim dziale. Tutaj rozmawiamy jedynie o meczach La Liga.
//Vidal//

edit : no to po overach ???? widac gołym okiem jaki ciulowy mecz się trafił ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom