>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Reading - QPR
Dzisiaj o godzinie 21:00 ma Madejski Stadium dojdzie do konfrontacji w której Reading zajmujące dziewiąte miejsce z 29pkt podejmie dwunasty QPR z 23pkt na koncie. Rozpocznijmy od gospodarzy, długi czas wydawało się że zespół Clarka napsuje krwi czołówce za sprawą Blackmana i Orlando Sa niestety boisko zweryfikowało to wszystko inaczej zespół w ostatnich pięciu spotkaniach dwa spotkania przegrali, dwa zremisowali i jedno wygrali. Zespół gości QPR po przejęciu steru przez Warnacka zaczął zdecydowanie lepiej grać obawiałem się, że może to nastąpić zdecydowanie później jednak czuć rękę tego szkoleniowca w zespole. Ostatnie zwycięstwo z Leeds może rozpocząć świetną formę QPR i oby tak było w dzisiejszym spotkaniu nie są faworytem i to pozwoli im tylko lepiej grac. Gospodarze dzisiaj wystąpią bez swojego kapitana McShanea w jego miejsce wskoczy prawdopodobnie dobrze znany QPR Ferdinand. W zespole Warnocka dzisiaj zobaczymy już Austina mam nadzieje że trener zrozumiał jak ważne to ogniwo zespołu i nie będą &#39;&#39;czarowali&#39;&#39; urazami łydki itp. Zawodnik jest potrzebny zespołowi nie wazne czy odejdzie w styczniu czy nie. Do składu wraca Fer po czerwonej kartce mam nadzieje że ten zawodnik przestanie spowalniać grę i zacznie grać swoje. :!:.
DNB QPR @@ 2.65 Otobet ✅ ✅
Strzeli gola Austin @@ 2.75 Bet365 ZWROT
Strzeli 2 lub więcej Austin @@ 11.00 Bet365 ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +8
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Reading - QPR

W tym meczu stawiam zdecydowanie na zespół gospodarzy którzy w tym sezonie pokazali szczególnie na własnym boisku że są bardzo trudną drużyną do ogarnia jedyna drużyna która wywiozła trzy &quot;oczka&quot; z Madejski Stadium to Derby które wygrały dzięki temu że Reading pół meczu grało w osłabieniu po czerwonej kartce Orlando Sa. Reading u Siebie zazwyczaj dominuje Swoich rywali i nie inaczej było w meczach kiedy po prostu brakowało skuteczności i tracili w głupi sposób punkty na Swoim obiekcie. Natomiast QPR na wyjazdach jest jedną z najsłabszych drużyn w tym sezonie z wyjazdów od pięciu meczy nie przywiezli nawet jednego oczka więc dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?

Reading @ 2,15 Bet 365 ⛔

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dzisiaj warto by pograć w stronę Ipswich. Mają dobre H2H u siebie z Middlesbrough, goście na tym stadionie od 16 lat nie wygrali, ostatnie 3 mecze to 3 zwycięstwa gospodarzy, dodatkowe znaczenie może mieć rozegrany we wtorek mecz Boro z Evertonem w Capital One Cup, który przegrali 0-2. Myślę, że zaniżone kursy na przyjezdnych są spowodowane tylko i wyłącznie pozycją w tabeli, wszelkie atuty po stronie gospodarzy.
Dla mnie 1X -1.5 to taki prawie pewniaczek jak wczoraj x2 na QPR
Ipswich 1=zwrot 1.9
Ipswich 1 2.9

Semtex 277,4K

Semtex

Użytkownik
Typ: Ipswich -1 handi azjan @ 4.8 bet365

Ja również idę dzisiaj w strone Ispwich bo typ wydaje się bardzo realny, a obecne kursy w porównaniu z tymi wystawionymi przez buki wczoraj już trochę pospadały. Podpisuję się też pod tym, że piłkarze Middle mogą odczuwać zmęczenie po pucharowym meczu z Evertonem, który przegrali 0:2 ale mieli kilka sytuacji jak np. nie wykorzystana setka Stuaniego w 2 połowie widać było, że nie odpuszczali tego meczu ale niestety szybko stracone 2 bramki załatwił sprawe. Do typu przekonują mnie też ostatnie niekorzystne dla Middle wizyty na Portman Road h2h z lat 13-14: 4:0, 3:1, 2:0 więc handi było pokrywane. Gospodarze na pewno chcą w przyszłym zezonie zagrac w PL, a wg mnie miejsca 3-6 dzięki którym będą mogli zagrać w barażach są jak najbardziej w ich zasięgu więc nie wolno im gubić pkt na własnym boisku. Nie gram tutaj zwykłego handi i zabezpieczam się azjanem w przypadku wygranej Ispwich tylko 1 golem kurs mamy niższy ale i tak godny uwagi. Powodzenia.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Leeds - Hull

Zespół Leeds ostatnio uległ QPR dzisiaj przyjeżdżają do nich Tygyrysy z Hull które mają ogromny potencjał w ofensywie. U Evansa nadal nie wystąpi Bamba który ma złamany palec filar defensywy ma kłopoty, do tego dochodzi Berardi i Wootton. Dzisiaj w Hull Brucea będą grali już Allan McGregor, Tom Huddlestone, Shaun Maloney, Mo Diame i Sam Clucas. Problem to kontuzja Hernandeza którego zastąpi Robert Snodgrass zawodnik ten niegdyś występował w zespole Leeds. Hull traci 4pkt do lidera czas odrabiać straty.
Zwycięstwo Hull @@ 2.05 Otobet ⛔ Tygrysy popłynęli....
Brighton - Charlton
Będący na drugim miejscu w tabeli zespół Brighton podejmie dziś Charlton Belga Fraeyea pod jego wodzą zespół Charltonu wcale nie odmienił swojego stylu gry. W ostatnim spotkaniu ulegli 3:0 Ipswich, zespół po dwóch zwycięstwach z rzędu liczył na dobry wynik z Ipswich na własnym terenie niestety rzeczywistość okazała się inna teraz wybiorą się do Brighton zespołu który jak nikt potrafi przechodzić szybko do kontrataku. Goście przyjadą bez najlepszego strzelca swojego zespołu Jacksona, Vetokele, Kashiego i Ceballosa. Gospodarze natomiast w ostatnim czasie notowali trzy remisy i dwa zwycięstwo w ostatniej kolejce pokonali 2:1 Birmingham po golach Marcha i Zamory, tak jak przypuszczałem i pisałem wielokrotnie Zamora zaczyna odgrywać w zespole coraz ważniejszą rolę jego doświadczenie pomaga zespołowi w kluczowych momentach. Dzisiaj zabraknie w zespole Hughtona Bonga, Roseniora, Baldocka i LuiLui. Jednak to oni są faworytem w całym spotkaniu mają w zespole Hemeda czy wypożyczonego na miesiąc Wilsona.
Zwycięstwo Brighton @@ 1.45 Otobet ✅ ✅

martins20 74

martins20

Użytkownik
Dubelek, ale krótko
Burnley - Preston HW @2,00

Gospodarze mocni u siebie, seria trzech remisów. Goście punktowali na wyjazdach w nie najgorszym stylu. W zasadzie dzisiaj mecz ofensywa vs obrona. Liczę na zakończenie piosenki pt. &quot; wyjazdowa seria&quot; gości, ponieważ rywal mocny i dobrze grający.

B&#39;mgham - Hudds HW @2,15

Liczę w tym meczu na przełamanie gospodarzy, są dość wysoko w tabeli. Oglądałem ich meczowe staty, oddawają dużo strzałów u siebie i widać że czegoś brakuje, ale dzisiaj liczę na ich wygraną. Straty kadrowe po obu stronach wyrównane

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sheffield - Derby
Ostatnio Derby zaskakuje formą zwycięstwo z Cardiff i Hull robiło wrażenie styl i gra piłkarzy Clementa budzi respekt może w końcu ten zespół zacznie poważną walkę o awans i awansuje potrzeba jeszcze sporo punktów ale trzecie miejsce to nie przypadek zaledwie 5pkt starty do Brighton to tyle co nic. Warto przyjrzeć się głębiej zespołowi dobre zawody rozgrywa Carson który nie przypomina bramkarza który popełniał błąd za błędem potrafi rozegrac piłkę zachować spokój i odpowiednio rozegrać wszystko, Defensywą rządzą Irlandczycy Christie i Keogh coraz lepiej Warnock, dodatkowo w pomocy jest Butterfield czy Ince, Atak to Martin i Russell warto również pamiętać o Weinmannie. Trzeba przyznać że Clement w końcu poukładał te klocki a piłkarze zaczynają grać. Gospodarze słynne Sowy grają typową kratkę ich forma jest mieszana i nie widzę dzisiaj dla nich zbytnio szans.
Zwycięstwo Derby @@ 2.25 Otobet ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom