>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

18. kolejka Bundesligi (31.01-01.02.2015)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
17:30
FC Augsburg - 1899 Hoffenheim
over 2,5 + bts @2 5/10 bet365

Szykuje sie swietny mecz. Augsburg w tym sezonie zadziwia wszystkich i to 6 miejsce jest ogromnym zaskoczeniem. Chyba nikt przed sezonem nie myslal nawet ze FCA moze zaatakowac Lige Mistrzow. W przerwie zimowej do Augsburga wrocil Dong Won Ji, ktory Dortmundu nie zawojowal oraz wypozyczono Hojberga, ktory powinien tu pokazac swoja wartosc. W zimie Augsburg rozegral 3 oficjalne sparingi, wygrywajac 1-0 z Gaziantep, przegrywajac 1-2 z Kaiserslautern i na koniec wygrywajac 2-1 z Furth. Powazniejszych wnioskow z tych spotkan bym nie wyciagal. Widze w FCA ogromny ofensywny potencjal, ktorego jednak do konca nie wykorzystuja. Aczkolwiek u siebie bramki strzelaja jak na zawolanie. Pomijajac mecz z Bayernem to w 6 z 7 domowych spotkan FCA strzelil przynajmniej 2 bramki. Licze ze w domowej inauguracji 2015 nie zawioda. Ich rywalem jest Hoffenheim, ktore w dalszym ciagu potrafi grac radosny futbol, choc stara sie jednak zwracac wieksza uwage na defensywe. Ostatni mecz 2014 w Berlinie byl majstersztykiem i wygrana 5-0. Mimo, iz ostatnie 3 spotkania pomiedzy nimi zakonczyly sie underami i bez btsu to ide jednak w kierunku bramek. Kto nie zagra? W Augsburgu Baba (obronca, 17/0) i Mölders (napastnik, 8/0). W Hoffe Kim (obronca, 7/0) i Sule (obronca, 15/1).

jj_cupidity 97

jj_cupidity

Użytkownik
Dobra koleżkowie, napisałem posta długiego, ale mi cofnęło i nie mam teraz czasu pisać tego samego jeszcze raz.
Z grubsza: Werder dość dobrze pod koniec rundy zaczął grać, liczę, że dobrze przepracowali okres zimowy, mecz muszą wygrać, bo kalendarz ich nie rozpieszcza - Hoffeinheim, Bayer, Augsburg, S04 i Wolfsburg potem czekają.
Hertha z kolei kiepska kadra, brak sensownych wzmocnień - jeśli drużyny z dołu tabeli będą gromadzić punkty (jak wczoraj Freiburg), może być walka do końca o utrzymanie. Werder jeśli się nie zepsuł przez zimę, to powinien powalczyć z sukcesem o utrzymanie. Na Weserstadion powinni wygrać.
Od siebie polecam:
over 2,5 1,75 bet365
do przerwy/koniec meczu remis/Werder Brema 5,80 uni-bet
Bartels strzeli 4,60 uni-bet
///no tak jak myślałem, Werder wygrał, ale trochę koleżkowie nie dopisali do moich typów. Bartels miałby gola kolejki jakby z 40 m przerzucił bramkarza, a over to over, janusze nie dali rady. A di Santo w 43 musiał, jakby mu się przed przerwą strzelił.

Drugi mecz - dla mnie niewiadoma. Na przekór wynikom Augsburga na jesień postawiłbym x (3,45 uni-bet), ale sam nie wiem jak ten mecz się zakończy i jaki będzie jego przebieg. Augsburg dużo kontuzji, ale raczej zawodników niepodstawowych. Hoffeinheim zakończyło rundę w kratkę, stąd nie wiadomo jak teraz zaczną.
Elyounoussi strzeli 4,50 (tak dla mojej tradycji)
over 4,5 kartek 1,83
kartka prze 29 minutą 1,83 bet365 wszystkie
Bon Chans!

//edit: no koleżkowie nie dopisali, gdzie Elyounoussi na ławce? Nie było kolorowo, ale w środe wjeżdża nowa kolejka i wieszcze sukcesy. Pozdro.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Podsumowanie kolejki
Wolfsburg 4:1 Bayern
(Dost, Dost, De Bruyne, De Bruyne - Bernat)
SKRÓTY MECZU
Schalke 1:0 Hannover
(Hoger)
SKRÓTY MECZU
Mainz 5:0 Paderborn
(Malli, Malli, De Blasis, Allagui, Geis)
SKRÓTY MECZU
Freiburg 4:1 Frankfurt
(Darida, Petersen, Petersen, Petersen - Russ)
SKRÓTY MECZU
Stuttgart 0:1 Gladbach
(Herrmann)
SKRÓTY MECZU
Hamburg 0:2 Koln
(Risse, Risse)
SKRÓTY MECZU
Leverkusen 0:0 Dortmund
SKRÓTY MECZU
Brema 2:0 Hertha
(Di Santo, Di Santo)
SKRÓTY MECZU