>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka Bundesligi [27-29.01.2017]

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Bundesliga
Godz: 20:30
Spotkanie Schalke-Frankfurt
Typ: Schalke wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.55
Buk Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie pomiędzy ekipami Schalke oraz Frankfurtu , które rozpocznie nam 18 serię spotkań w niemieckiej bundeslidze piłkarskiej, Schalke grając przed własną publicznością zapewne będzie faworytem do zdobycia kompletu punktów, obecnie gospodarze zajmują dopiero 10 pozycję w ligowej klasyfikacji i na swoim koncie mają 21 ugranych punktów, goście z Frankfurtu zajmują 6 pozycję i ugrali tych oczek o 8 więcej, w tym meczu jednak moim zdaniem Schalke ma większe szanse bowiem tylko w taki sposób może się zbliżyć do ekipy przyjezdnych , których ostatnia forma pozostawia wiele do życzenia. Gospodarze właśnie na swoim stadionie najczesciej punktują i patrząc nawet na spotkania pomiędzy tymi dwiema ekipami w latach poprzednich to Schalke ma bardzo dobry bilans z zespołem gości bowiem od 1999 roku zagrali ze sobą 15 spotkań , gospodarze wygrali 9 razy padło 5 podziałów punktów oraz 1 raz przegrali, tutaj stawiam na wygraną gospodarzy 1:0 do połowy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji.

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
Moim zdaniem na papierze wszystko fajnie wyglada, ale cieżki mecz do typowania. Obie drużyny do piątkowego spotkania przystąpią poważnie osłabione. Na liście nieobecnych w zespole gospodarzy znajdują się między innymi Coke, Di Santo, Huntelaar, Embolo czy Uchida.
Goście będą musieli sobie poradzić między innnymi bez Hradecky&#39;ego, Husztiego, Medojevicia, Stendery czy Rebicia.
A co z kolei sądzicie o nw. meczach?
Mainz-Dortmund 2 kurs 1,6 fortuna
H2h zdecydowanie po stronie Borussi, ponadto goscie 5 spotkań bez porazki, nie moga sobie pozwalac na wpadki jeśli myśla o uratowaniu sezonu.Gra Mainz w ostatnim meczu z Koeln zdecydowanie bez fajerwerkow.
Leverkusen- Monchengladbach 1 kurs 1,84 fortuna
Goscie tragicznie na wyjazdach(2 pkt.). Ponadto nie zagrają: Doucouré, Elvedi, Herrmann, M. Schulz, Strobl, Traoré (kontuzje
W Leverkusen nie zagraja tylko: Dragović, Hilbert (kontuzje)

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, NBundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Schalke 04 - Eintracht Frankfurt
Typ: 1
Kurs: 1,71
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Schalke słabo spisywało się w pierwszej części sezonu ale teraz po przerwie myślę, że ta druga część będzie w ich wykonaniu lepsza. Kurs w tym spotkaniu na gospodarzy dość fajny. Liczę, że drużyna ta wreszcie odpali w lidze, będzie wygrywać i piąć się w górę. Kadrowo napewno są mocniejsi od Eintrachtu tyle tylko, że nazwiska na papierze nie grają o czym przekonaliśmy się przed zimową przerwą. Teraz jednak myślę, że ta grudniowa pauza dobrze zrobiła gospodarzom, że naładowali akumulatory, dobrze przetrenowali okres treningowy i będzie to zupełnie inny zespół. U gospodarzy nie zagrają dziś obrońcy Baba (13 występów w tym sezonie) i Coke (bez występu w tym sezonie) i napastnicy Embolo (7 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie), di Santo (6 występów w tym sezonie) i Tekpetey (1 występ w tym sezonie) a pod znakiem zapytania stoi występ pomocnika Bentaleba (14 występów w tym sezonie, 6 goli na koncie). W Eintrachcie trochę więcej tych problemów w składzie i nie zagrają dziś pierwszy bramkarz Hradecky (17 występów w tym sezonie), obrońcy Varela (2 występy w tym sezonie), Russ, Regasel i Anderson (bez występu w tym sezonie), pomocnicy Huszti (15 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie), Fabian (13 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i Stendera (bez występu w tym sezonie) i napastnicy Rebic (9 występów w tym sezonie) i Blum (4 występy w tym sezonie). Mimo słabej pierwszej części sezonu dla mnie mocniejszym zespołem jest Schalke i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą. Jeżeli chcą jeszcze powalczyć o europejskie puchary to z Eintrachtem dzisiaj trzeba wygrać i w kolejnych meczach też zacząć zwyciężać.
⛔ 0-1

RB Leipzig - TSG Hoffenheim
typ 1
kurs 1,73
betsafe
Zespół RB Leipzig jest prawdziwą rewelacją ligi i zajmuje teraz 2 miejsce w tabeli z 39 punktami zdobytymi.U siebie jeszcze niezaznali goryczy porażki 7 spotkań wygrywając i 1 spotkanie zremisowali .W ostatnim spotkaniu rozgromili na swoim boisku dobrze spisujący się Frankfurt 3-0.Teraz w pojedynku z TSG Hoffenheim sądze że odniesą kolejne pewne zwycięstwo.Goście też spisują się dobrze i zajmują 3 miejsce z 31 punktami.Jak dla mnie to pewniak na RB Leipzig.
✅

guernica 584

guernica

Użytkownik
typ 1
kurs 1,73
betsafe
Zespół RB Leipzig jest prawdziwą rewelacją ligi i zajmuje teraz 2 miejsce w tabeli z 39 punktami zdobytymi.U siebie jeszcze niezaznali goryczy porażki 7 spotkań wygrywając i 1 spotkanie zremisowali .W ostatnim spotkaniu rozgromili na swoim boisku dobrze spisujący się Frankfurt 3-0.Teraz w pojedynku z TSG Hoffenheim sądze że odniesą kolejne pewne zwycięstwo.Goście też spisują się dobrze i zajmują 6 miejsce z 17 punktami.Jak dla mnie to pewniak na RB Leipzig.
Nie wiem jaką tabelę oglądasz ale Wieśniaki są nie na 6 a na 3 miejscu i zdobyli 31 a nie 17 punktów. Lipsk, pewniak z drużyną, która w tym sezonie jako jedyna nie zaznała porażki? Daj Ci Boże zdrowie.

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
typ 1
kurs 1,73
betsafe
Zespół RB Leipzig jest prawdziwą rewelacją ligi i zajmuje teraz 2 miejsce w tabeli z 39 punktami zdobytymi.U siebie jeszcze niezaznali goryczy porażki 7 spotkań wygrywając i 1 spotkanie zremisowali .W ostatnim spotkaniu rozgromili na swoim boisku dobrze spisujący się Frankfurt 3-0.Teraz w pojedynku z TSG Hoffenheim sądze że odniesą kolejne pewne zwycięstwo.Goście też spisują się dobrze i zajmują 3 miejsce z 31 punktami.Jak dla mnie to pewniak na RB Leipzig.
No fajnie ale zobacz co się stało w 3&#39; z Frankfurtem i się zastanów jaki to miało wpływ na końcowy wynik. Właściwie nie wiadomo jak z formą u nich bo dostali szybko prezent i ciężko coś powiedzieć. Przed przerwą kiepściutko z Bayernem. A Wieśniaki nie bez przyczyny zajmują 3 miejsce. Potrafili urwać punkty Bayernowi na AA to i z RB mogą coś ugrać. Nie ma się co pchać moim zdaniem w 1,73
pozdrawiam

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
28.1. 15:30, 18:30
RB Leipzig - 1899 Hoffenheim
over 2,5 @1.87 2,5/10 pinnacle
Bayer Leverkusen - BMG over 2,5 @1.87 3,5/10 pinnacle
Bayer Leverkusen - BMG, Werder Brema - Bayern Monachium over 1,5 + Bayern @1.5 4/10 bet365

W Leipzig bedzie zdecydowanie najlepszy mecz tej kolejki. Hoffenheim wcale nie stoi na tak sporej pozycji underdoga, ze na RBL tylko okolo @1.7. Nagelsmann jest geniuszem i wielokrotnie potrafi zmieniac taktyke podczas meczu. Ide w kierunku bramek, nie sadze zebysmy zobaczyli szachy. Szkoda tylko, ze u gospodarzy zabraknie Forsberga.
Podobnie jak w Leipzig, w Leverkusen tez ide w kierunku bramek. Robi sie masowka na Aptekarzy, ale oni zagrali dopiero jeden naprawde dobry mecz po dlugiej przerwie. Schmidta tam juz dawno nie powinno byc, ratuje sie wynikami w ostatnich chwilach. W obronie za czesto Bayer gra ryzykownie i to lubi sie mscic. O ile formacja ofensywna prezentuje sie dobrze, zwlaszcza ze wrocil juz Bellarabi to jednak w tylach mizeria i kazdy moze sie tu przelamac. BMG tragedia patrzac na potencjal a wyniki. Mecz w Darmstadt powinien zakonczyc sie wygrana Gladbach, bo dominowali i to mocno, ale z drugiej strony SVD mial setke i Sulu mogl zamknac wynik. Ale tu tak samo widze ogromny potencjal w ofensywie i braki w obronie. Moze byc radosny mecz.
Bayern mozna upchac na dokladke, od lat gnoja Werder jak moga, a przeciez w poprzednich sezonach grali mniejsi parodysci niz teraz.
✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
typowy-janusz 112

typowy-janusz

Użytkownik
Mainz-Dortmund 2 kurs 1,6 fortuna
H2h zdecydowanie po stronie Borussi, ponadto goscie 5 spotkań bez porazki, nie moga sobie pozwalac na wpadki jeśli myśla o uratowaniu sezonu.Gra Mainz w ostatnim meczu z Koeln zdecydowanie bez fajerwerkow.
Z jednej strony nie przegrali od 5 spotkań, a z drugiej strony na 4 ostatnie spotkania tylko jedna wygrana :wink:
Na 10 ostatnich spotkań tylko 2 razy powyżej 2.5 gola w meczu. To świadczy o potencjale linii obronnej - z drugiej strony coś się zacięło w ataku. Liga niemiecka nie jest ligą underową, liczę na przebudzenie ich najlepszego napastnika, który tak niby strzela ciągle - mowa o Modeste. Bardzo dobry moment, bo ekipa zamykająca tabelę, Darmstadt... 4 remisy pod rząd Koln, czas na zwycięstwo.
;)
✅ ✅ wąsaty Janusz z sts&#39;a przytula pieniążki, Modeste bramka, reszta drużyny też się przebudziła :cool: Ty też przytuliłeś pieniążki za ten typ? Podziękuj :wink:

Otrzymane punkty reputacji: +44
radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Bundesliga 15.30

Typ: powyżej 4.5 kartki azjan 1.900 Bet365 ✅✅✅

Sędziuje Stark on się nie pieści z kartonikami. Mecz na szczycie hit kolejki. W niemieckich mediach mecz ten opisywany jest jako pojedynek dwóch dobrych napastników tzw. El Plastico. Obydwoje Werner i Wagner potrafią grać agresywnie i napewno nie odpuszczą walki. Będzie ciekawie. Polecam

M 27

milt

Użytkownik
Kolega wyżej zaproponował ciekawy typ na Koln. Myślę że typ XHT/2FT również jest warty gry. Darmstadt najmniej strzelonych bramek w całej lidze.Jeżeli strzelają bramki to głównie w drugich połowach, tracą też.W meczach u siebie w pierwszej połowie strzelili 2 bramki i tylko 1 stracili!Sześciokrotnie pierwsza połowa kończyła się wynikiem 0:0, Koln na wyjazdach wyniki HT: 4 remisy i 5 porażek.Obie drużyny underowe: Darmstad w ostatnich 5 spotkaniach under2.5, Koln w 4 ostatnich meczach undery. Jak już wyżej było napisane Koln ostatnio 4 remisy m.in. z Dortmundem i Leverkusen. Koln napewno w lepszej formie niż Darmstadt którzy ostatnio wygrali mecz w lidze 22.10 z Wolfsburgiem.
Martwi tylko to, że Darmstadt zamuruje bramkę i Koln zremisuje kolejny mecz. W poprzedniej kolejce Borussia M. nic nie strzeliła, nawet Bayern wygrał tylko 1:0. A Wy co sądzicie o typie XHT/2FT?

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Werder - Bayern
Over 2.5 @1.48
Kto pierwszy 7 RR - Bayern @2.05
Bayern nie da się ukryć jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku, chociaż jak przypominamy sobie.mecz przed tygodniem to Bawarczycy wygrali 2-1 strzelając bramkę w końcówce. Dzisiaj spodziewam się również bramek z obu stron. Werder mimo niskiej pozycji ligowej tabeli w każdym że spotkań u siebie strzelał przynajmniej jedną bramkę. Przed tygodniem pokonali bramkarza Bvb mimo,że grali w dziesiątkę. Dzisiaj w składzie gospodarzy zabraknie podstawowego bramkarza więc jest to dobra okazja do strzelania bramek. A.ma.kto strzelać gole w Bayernie, a w dodatku of początku zagrają Robben i Ribery, którzy z pewnością będą szarpać na skrzydłach i spokojnie stać ich na wypracowanie sytuację bramkowych, ale sami również powinni strzelić. Do tego dobra forma Lewego , a pokazał ja przed tygodniem. Wynik w granicy 1-3 bardzo realny.
A co do rzutów różnych to typ wygląda dosyć pewnie. Jak już wspomniałem na skrzydłach zagrają Robben i Ribery, którzy jak występują to regularnie ta linie przekraczają.

F 2,4K

filipekk

Użytkownik
FC Ingolstadt 04 - Hamburger SV
Suma kartek: powyżej 4.5 kurs:2.10 Betano
Pod lupę biorę spotkanie 17 w tabeli Ingolstadt z 16 Hamburgiem. Moim zdaniem mecz na 100% bedzie bardzo zacięty gdyż będzie to typowe spotkanie o 6 punktów. Na pewno nikt nogi nie odstawi. Do tego sędzią spotkania bedzie Markus Schmidt który na ostatnich pięć spotkań w 1 Bundeslidze ma srędnia 5.6 punkta &#39;kartkowego&#39; na mecz. Na ostatnich 10 spotkań drużyna gospodarzy ma średnią 2.4 kartki na mecz a goście 2.6 , więc nie są to drużyny, ktore grają bardzo czysto. Dla mnie osobiście najważniejszym faktem jest stawka spotkania. Pozdrawiam

M 340

macvas

Użytkownik
Zawodnik strzeli gola i jego zespół wygra : Thomas Müller + Bayern win (Kurs: 2,25) Betclic
Nie ma co się dużo rozpisywać, ale niech będzie. Zakład trochę na przełamanie, bo Thomas ostatnim czasem trochę zawodzi swoich sympatyków, nie punktuje i pozostaje w cieniu Roberta. Media, niepotrzebnie od jakiegoś czasu rozdmuchały sprawę i zrobiły z tego tematu motyw przewodni i tak &quot;licznik bez gola tyka&quot;. Jedna bramka i pięć asyst w lidze nie wygląda zbyt dobrze, nawet biorąc pod uwagę jaka jest jego faktyczna rola w grze zespołu.
Werder to idealny rywal by podreperować te statystyki i jeśli koledzy z zespołu mówią prawdę w wywiadach (stojąc murem po stronie Thomasa) to dzisiaj drużyna powinna pomóc Müllerowi podreperować statystyki. Liczę na udany występ tego zawodnika.

Bayer Leverkusen - Borussia Monchengladbach
typ 1
kurs 1,82
Betsafe
Jak dla mnie zdecydowanym faworytem jest Leverkusen.W ostatniej kolejce pokonali Herhe na swoim stadionie i teraz zajmują 8 miejsce w tabeli z 24 punktami zdobytymi.Mając w swoim składzie takich piłkarzy jak Chicharito czy Brands są w stanie zapakować kilka bramek każdemu przeciwnikowi.Ich rywal Monchengladbach na początku zesonu zremisował tylko bezbramkowo na wyjeżdzie z Darmstadt i zajmuje dopiero 14 miejsce z 17 punktami.W ostatnim pojedynku pomiędzy tymi drużynami w Leverkusen przegrali z swoim przeciwnikiem 5 bramkami.Teraz tak wysoko gospodarze niewygrają,jednak 2 bramkami raczej tak.
⛔

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
29.1. 17:30
FSV Mainz - Borussia Dortmund
Dortmund @1.64 3/10 sbobet
W niedziele na pewno trzeba skusic sie na Dortmund. Po porazce Hoffenheim podopieczni Tuchela maja szanse wskoczyc na 3 miejsce. Nie musze pisac jaki scisk w tabeli jest na pozycjach 3-7. Mainz zremisowalo 0-0 z Köln przed tygodniem, Dortmund wymeczyl 2-1 w Bremie, aczkolwiek Werder w kwestii kreatywnosci oceniam wyzej od Mainz. Do skladu BVB wracaja dwa najwazniejsze ogniwa czyli Bürki i Aubameyang. Tuchel jasno powiedzial, ze Gabonczyk zagra - choc nie wiadomo czy zacznie mecz w podstawowym skladzie. Moja opinia o gospodarzach jest niezmienna, nie ma napastnika z prawdziwego zdarzenia - nie ma niebezpieczenstwa. A po drugiej stronie BVB ma prawdziwy arsenal.
⛔

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Freiburg @ 2,55 ✅
sportingbet

Oba zespoły dość wysoko, graczom Herthy nie wróże takiego punktowania na rundę wiosenną, chociaż wiadomo że liga niemiecka trochę osłabła (tzn za sprawą obniżki Wilków, Schalke czy BmG). Gospodarze solidny równy skład bez wielkich nazwisk ale stanowią dość dobry kolektyw, spokojna gra w obronie i niebezpieczne ataki kiedy już ruszają do przodu, z Bayernem podjęli rękawice, nie oddali meczu od 1 wszych minut. Hertha natomiast została lekko stłamszona przez Bayer, mieli kilka momentów dobrych i ten gol po stałym fragmencie gry. Mecz będzie wyrównany, Hertha jest niebezpiecznym zespołem, ale Freiburg grając swoje u siebie, mając w pamieci ich pierwszy mecz z tego sezonu powinien zgarnac 3pkt po 90minutach.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
29.1. 15:30
SC Freiburg - Hertha BSC
bts @1.9 2/10 bet365
Ja we Freiburgu ide w bts. Gospodarze za czesto uprawiaja jazde bez trzymanki, zeby czyste konto utrzymali. Kalou w pierwszym skladzie Herthy, bedzie zagrozenie przy stalych fragmentach. A ofensywne akcje Freiburga uwielbiam ogladac, Streich ma niesamowicie mocny mocny atak i strach pomyslec co by bylo jakby mial niezawodna obrone.
✅

typer-grzegorz 32

typer-grzegorz

Użytkownik
Bundesliga to świetna liga do analizowania jak i stawiania. Tabela ukazuje nam na 5-tej pozycji Dortmund z dorobkiem 30-sto punktowym. Natomiast Mainz znajduje się dopiero na 11-stej pozycji z 21 punktami. Drużyna prowadzona przez Thomas&#39;a Tuchel&#39;a nie przegrała 5-ciu meczy z rzędu. Liderem tabeli niemieckiej jest członek zespołu Borussii Pierre-Emerick Aubameyang z 16-stoma trafieniami tuż za nim plasuje się Robert Lewandowski z Bayernu Monachium z 14-stoma bramkami w tym sezonie. Mainz niestety nie może się pochwalić aż tak bramkostrzelnymi zawodnikami ponieważ ich zawodnik znajduje się dopiero na 22 pozycji a jest to De Blasis. Jeśli chodzi o kontuzje to znacznie lepszą sytuację w tym aspekcie posiada Borussia Dortmund ponieważ w ich szeregach są kontuzjowani tylko: Bender, Sahin. W Mainz nie zagrają: Balogun, Serdar, Berggreen, Onisiwo oraz Cordoba który musi pauzować za zdobyte kartoniki. Według mnie mecz bez większych niespodzianek. Borussia będzie chciała zbliżyć się do lidera Bundesligi czyli do Bayernu. Jeżeli ktoś nie lubi ryzykować to odpowiednim betem w tym meczu jest również powyżej 2,5 gola w meczu. Osobiście polecam postawić na Borussie pomimo że grają na wyjeździe uważam to za najpewniejszy mecz dnia 29.01.2017r.
Mainz - Dortmund [email protected] bet365 ⛔ 1:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom