Nie wiem jaką tabelę oglądasz ale Wieśniaki są nie na 6 a na 3 miejscu i zdobyli 31 a nie 17 punktów. Lipsk, pewniak z drużyną, która w tym sezonie jako jedyna nie zaznała porażki? Daj Ci Boże zdrowie.RB Leipzig - TSG Hoffenheim
typ 1
kurs 1,73
betsafe
Zespół RB Leipzig jest prawdziwą rewelacją ligi i zajmuje teraz 2 miejsce w tabeli z 39 punktami zdobytymi.U siebie jeszcze niezaznali goryczy porażki 7 spotkań wygrywając i 1 spotkanie zremisowali .W ostatnim spotkaniu rozgromili na swoim boisku dobrze spisujący się Frankfurt 3-0.Teraz w pojedynku z TSG Hoffenheim sądze że odniesą kolejne pewne zwycięstwo.Goście też spisują się dobrze i zajmują 6 miejsce z 17 punktami.Jak dla mnie to pewniak na RB Leipzig.
No fajnie ale zobacz co się stało w 3' z Frankfurtem i się zastanów jaki to miało wpływ na końcowy wynik. Właściwie nie wiadomo jak z formą u nich bo dostali szybko prezent i ciężko coś powiedzieć. Przed przerwą kiepściutko z Bayernem. A Wieśniaki nie bez przyczyny zajmują 3 miejsce. Potrafili urwać punkty Bayernowi na AA to i z RB mogą coś ugrać. Nie ma się co pchać moim zdaniem w 1,73RB Leipzig - TSG Hoffenheim
typ 1
kurs 1,73
betsafe
Zespół RB Leipzig jest prawdziwą rewelacją ligi i zajmuje teraz 2 miejsce w tabeli z 39 punktami zdobytymi.U siebie jeszcze niezaznali goryczy porażki 7 spotkań wygrywając i 1 spotkanie zremisowali .W ostatnim spotkaniu rozgromili na swoim boisku dobrze spisujący się Frankfurt 3-0.Teraz w pojedynku z TSG Hoffenheim sądze że odniesą kolejne pewne zwycięstwo.Goście też spisują się dobrze i zajmują 3 miejsce z 31 punktami.Jak dla mnie to pewniak na RB Leipzig.
Z jednej strony nie przegrali od 5 spotkań, a z drugiej strony na 4 ostatnie spotkania tylko jedna wygrana :wink:Mainz-Dortmund 2 kurs 1,6 fortuna
H2h zdecydowanie po stronie Borussi, ponadto goscie 5 spotkań bez porazki, nie moga sobie pozwalac na wpadki jeśli myśla o uratowaniu sezonu.Gra Mainz w ostatnim meczu z Koeln zdecydowanie bez fajerwerkow.