>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18. Kolejka Bundesligi 18-20.01.2013

Status
Zamknięty.
P 907

pawel-1

Użytkownik
Bayern - Greuther Furth
Bayern wygra obie połowy @ 1.85 Expect ✅

Goście nie będą mieli w tym meczu nic do powiedzenia, to będzie sportowy gwałt. Na początek absencje w ich składzie:
środkowy pomocnik Edgar Prib 17/2
lewy obrońca Heinrich Schmidtgal 16/0
środkowy obrońca Mergim Mavraj 17/0
Niedostępny jest też napastnik Nikola Djurdjic, który przyszedł z Helsinborga w zimowym okienku transferowym. Bawarczycy szanują piłkę i lubią być cały czas na natarciu. Pakę mają niesamowitą, takie leszcze jak Greuther nie powinny wychodzić z własnej połowy. W Monachium duże podniecenie Guardiolą które może pozytywnie przełożyć się na grę. Inauguracja rundy, pełny piękny stadion... Zepną dupy i nie zawiodą. Dziury w obronie w postaci Schmidtgala i Mavraja to będzie woda na młyn dla takich wariatów jak Ribery, Muller czy Mandzukić(cała trójka awizowana do wyjściowego składu przez Kickera).

Otrzymane punkty reputacji: +17
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Na inaugurację rundy wiosennej ekipa Werderu podejmie na własnym stadionie obrońcę tytułu, Borussię Dortmund. Jako, że nie jestem przekonany co do zwycięstwa ani jednej ani drugiej drużyny, zdecydowałem się na wybór typu under 3,5 gola. Jak wiadomo Bundesliga wraca po przerwie zimowej, drużyny na pewno będą potrzebowały kilku meczów żeby na nowo wejść na swoje obroty tak więć nie spodziewam się tutaj żadnej strzelaniny. Innym argumentem jaki przemawia za typ typem jest fakt, że pojedynki ligowe pomiędzy obiema drużynami nigdy nie obfitowały w duzą ilość bramek. Dla przykładu w dziesięciu ostatnich meczach aż dziewięć razy padało mnie niż trzy bramki, a tylko raz ta granica została przekroczona (remis 3:3). Reasumująć mój typ na dzisiejsze spotkanie to :
Poniżej 3,5 gola @ 1,55 ⛔ 5
Kurs z bet-at-home

Otrzymane punkty reputacji: +2
expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Werder Bremen - Borussia D. 5.00 - 3.90 - 1.62 w Betclic
Ostatnie dzisiejsze spotkanie zostanie rozegrane w Bremie. Faworytem w tym spotkaniu są Mistrzowie Niemiec. Osobiście uważam, że mają szansę dogonić Bayern (dzisiaj wygrali i mają już 15 punktów przewagi). Niezbędne są zwycięstwa Borussi. Do zespołu BvB wraca Sahin z wypożyczenia z Realu Madryt. Zdaniem fachowców dzisiaj nie zobaczymy go od pierwszej minuty na boisku. W zależności od potoczenia się tego spotkania, może na boisku wejść w drugiej połowie. Na pewno jest to dużo wzmocnienie drużyny mistrza Niemiec.
Zdecydowane lepszą końcówkę rundy jesiennej mieli podopieczni Jurgen Kloppa. 2 zwycięstwa, tyle samo remisów oraz jedną porażkę zanotowali, natomiast Werder ma bilans 1-2-2.
W ekipie gospodarzy zabraknie Marko Arnautovicia, Felixa Kroosa, Philippa Bargfrede i Predraga Stevanoviciaa..
Na papierze lepiej wygląda zespół &quot;polskiej Borussi&quot;, mają straty już 6 punktów do Leverkusen. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to powinni dzisiaj wygrać to spotkanie.
Kurs w Betclic: 1.62

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Na jutro dobre Value widzę w Fortunie- opcja (0). Kursy poszły w górę na 1,72 i już pobrane. Szczerze spodziewałem się coś w granicach 2,00 na czyste win, zaś (0) około 1,50 a tutaj takie coś. Fortuna u siebie mocna więc mamy małe handi w postacie własnego podwórka. Augsburg dno w tym sezonie, defensywa słabiutko popełnia fatalne błędy a Fortuna zwłaszcza u siebie potrafi zdominować dzięki waleczności. W przodzie przyjezdni mogą postraszyć jedynie Koo czy Moldersem choć ten drugi mnie nie przekonuję, kolejna szansa to SF nic po za tym. Jeżeli porównamy występy obu ekip czy to na wyjeździe czy u siebie wszystko idzie na stronę Fortuny, która to ze znacznie mocniejszymi potrafiła nawiązać walkę. Druga ważna sprawa to, że gospodarze są w lepszym &quot;ciągu&quot; / Winter Cup a to dosyć ważne jak na pierwszą rundę po małej przerwie. Augsburg pokazał już na co ich &quot;stać&quot; w niektórych meczach. Wysoka stawka. Powodzenia.
btw.
Wyżej czytałem coś o łapaniu rytmu przez grajków w lidze niemieckiej. To nie Polska panowie i tutaj jeden, dwa mecze wystarczą na rozruch w tak krótkiej przerwie. Po za tym wystarczy zwrócić uwagę na intensywność przygotowań.

K 246

krysti24

Użytkownik
Panowie tylko ja miałem problem dzisiaj, żeby wejść normalnie na forum między 13-16 ? Miałem wtedy chwilę czasu, ale nawet jakbym bardzo chciał coś napisać to niestety czekanie 10 min na to, aż wyświetli mi się strona forum było nie do przyjęcia .. To już nie pierwsze takie problemy u mnie z forum, nie wiem w czym leży problem (inne strony chodzą normalnie).

miasekk 106

miasekk

Użytkownik
F. Dusseldorf - Augsburg 1 2.30
Jak zobaczyłem kurs na Fortunę mocno się zdziwiłem, fatalna gra w tym sezonie ze strony gości, co skutkuje 9 punktami i przedostatnim miejscem kontra bardzo solidna u siebie Fortuna. W zespole z Dusseldorfu nie zagrają: Bruno Soares, Du-Ri Cha, Rafael, Andrij Voronin i Ronny Garbushewski, Lageneke. Goście zagrają bez: Aristide Bance, Giovanniego Sio, Sebastiana Langkampa, Dominika Reinhardta i Andreasa Ottla, Kevin Vogta, Paula Vearghta. Jak widać obie drużny osłabione, ale wydaje mi się, że bardziej odczuje to Augsburg. Poza tym Augsburg na wyjeździe zdobyło zaledwie 2 punkty, w tym na początku sezonu z Nurenberg oraz w ostatnim spotkaniu z równie słabym Greuther Furth. Fortuna wygrała 3 ostatnie mecze u siebie. Najpierw z Hamburgiem, następnie z Eintrachtem i w ostatnim meczu I Rundy z Hannoverem.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
W tym meczu proponuje under 3 - o ile taki zakład się pojawi w ofercie bet365, wczoraj Azjany wskoczyły dopiero na jakąś godzinę przed spotkaniami, liczę że dziś będzie podobnie. Co do argumentów, to Nurnberg u siebie nie jest na straconej pozycji, ale oni mają słabą ofensywę, za to niezły środek pola - potrafią rozegrać, przytrzymać piłkę. HSV oczywiście jest faworytem, ale najlepszym strzelcem Rudnevs, który jak wiecie nie ma doświadczenia, przeplata lepsze mecze z gorszymi, choć częściej zdarzają się lepsze, myślę że nie tym razem. Wraca po kontuzji van der Vaart, ten po ekscesach rodzinnych może być myślami gdzie indziej. Sadzę, że mecz skończy się może jednobramkowym zwycięstwem którejś z drużyn, ze wskazaniem na Hamburg, albo co bardziej prawdopodobne remisem, raczej maksymalnie 1:1.
1. FC Nürnberg - Hamburger SV Typ: under 3 Kurs:1,4 Bet365
edit. gram
Under 10 rożnych (10 zwrot) Kurs:1,925 Bet365

K 246

krysti24

Użytkownik
Nurnberg - Hamburg
Mam dosłownie tylko chwilkę, więc w wielkim skrócie co mi chodzi po głowie jeśli chodzi o to spotkanie. Jak wiadomo drużynę gospodarzy przejął po odejściu Heckinga Wiesinger. Wydaje mi się, że obecny szkoleniowiec Norymbergi nie przywiązuje tak wielkiej wagi do gry defensywnej jak miało to miejsce za czasów Heckinga. Hecking miał twarde zasady i drużyna nawet jak grała słabo z przodu to przeważnie dobrze potrafiła się bronić, teraz będzie to według mnie wyglądąło inaczej, drużyna będzie grała ofensywniej. Ważną informacją jest brak Nilssona - stopera Norymbergi. Co do gości to wiadomo, potencjał jest, ale różnie to bywało, w każdym razie ich obrona to żaden monolit. Zważając na to co napisałem wcześniej wydaje mi się, że dzisiaj najlepszą opcją w tym spotkaniu będzie BTS.
Nurnberg - HSV
Typ: BTS (1.71)
✅
Fortuna
Co do Dusseldorfu to uważałbym z tym hurraoptymizmem, Fortuna podczas Winter Cupu pokazał się z słabej strony. Wiadomo Augsburg to żadna potęga, ale różnie może być. Dla mnie NO BET.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom