>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

18 Kolejka Bundesligi [01-03.02.2008]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Największą niespodzianką moim zdaniem jest porażka Werderu na własnym obiekcie widać osłabli w tym nowym roku wpierw porażka w pucharze teraz w lidzę czyżby coś nie tak :?: Co wy o tym sądzicie ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie sadze, mysle ze jesszcze w pamieci maja wtorkowy mecz w pucharze.przeciez poczatek sezonu tez niemieli najlepszy a potem rozpedzili sie. Bochum to jednak niewygodny przeciwnik. W rundzie jesiennej tez bylo widac ze im nie lezy, wygrywali 2-0 by zremisowac 2-2.
Hunt , Borowski i Baumann do wymiany, dzis zagrali bo nie bylo Sanogo i Almeidy.
Co do Bochum raz wygrywa a raz daje dupy niezle, jednak dzieki temu buki daja wysokie kursy na nich w meczach ze slabszymi druzynami = $$ ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niby tak ale jednak wiadomo Werder to bardzo znana i dobra marka w Niemczech a tutaj taki blamanż wręcz. Bochum to średniak nie obliczalny , Borowski już chyba myślami w Monachium jest...

L 0

lukusu

Użytkownik
Wdług mnie to pierwsza kolejka po zimowej przerwie w Niemczech obfitowała w niespodzianki, jedynie niezawodny Bayern wygrał, wiec myślę że trzeba poczekać jeszcze przynajmniej z jedna kolejkę i dopiero tam powinno wrócić wsyztsko do normy,a przynajmniej bedzie wiadomo w jakich formach są drużyny.
Werder niezle grał w pucharze mimo porażki, zreszta w ostatnich minutach nie wykorzystali karnego na wyrownanie, i stwarzali sytuacje, wiec tez myslalem ze dadza sobie rade z ligowym słabiakiem, ale po tej kolejce można wywnioskować ze nie ma tam słabiaków, no i ta czerwona kartka, pewnie przesądziła.
Narazie Bundeslige odpuszczam bo niezle sie przejechalem w weekend :/
Pozdrooo

tbm 642

tbm

Forum VIP
Oglądałem mecz Wielkiego Bayernu z Hansą Rostock i muszę przyznać, że osobiście spodziewałem się czegoś więcej po Bawarczykach. Bayern z tyloma gwiazdami w składzie jakoś nie specjalnie kwapił się aby dobić rywala bądź też kontrolować grę. Przy prowadzeniu 2:0 oddał inicjatywe gospodarzom, którzy strzelili bramkę na 1:2, a jeśli mieliby trochę więcej szczęścia mogli nawet wyrównać. Co prawda Bayern miał także swoje okazje na podwyższenie wyniku, ale jeśli ich gra się nie poprawi to moim zdaniem w rundzie wiosennej mogą im się zdarzać wpadki. Innymi słowy Bayern nie będzie nieomylny ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nikt nie jest nieomylny;) A wpadki zdarzaja sie kazdemu. Mimo iz Bayern wygral to Hansa z tego co czytalem grala dobrze wiec nie wiadomo czy Bayern jest tak zle przygotowany do rundy rewanzowej czy Hansa tak wspaniale ;) ale to sie powinno wyjasnic w najblizszej kolejce. Ja osobiscie jestem pod wrazeniem wyniku Schalke ktore rozbilo dotychczasowego mistrza Stuutgart ! a co do Werderu to przezylem maly szok ze nie wygrali tego meczu ale coz zrobic... juz w srode jak przegrali z Dortmundem nie bylo za ciekawie ale sadzilem ze dadza rade Bochum w lidze ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom