>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 Kolejka Bundesligi [01-03.02.2008]

Status
Zamknięty.
arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Hansa vs Bayern

Under 3.5✅
1.55
Bwin

Spotkanie rozpoczynające 18 kolejkę niemieckiej Bundesligi zapowiada się bardzo ciekawie. Faworytem meczu jest drużyna gości. Nie ma się co dziwić, że kurs na zwycięstwo Bawarczyków to 1.40, ponieważ grają na wyjeździe z Hansa Rostock, która na 17 meczy zajmuje 15 miejsce z dorobkiem 17 punktów. Drużyna gospodarzy broni się przed spadkiem tak więc nie spodziewam sie wysokiego zwycięstwa Bayernu. Jest to dopiero połowa sezonu, ale jak się już ktoś znajdzie na spadku to później ciężko z tego wybrnąć. Bayern Monachium obecnie na pierwszym miejscu, ale Bawarczycy mają tyle samo punktów co Werder Brema. Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi dwiema drużynami zakończyło sie wygraną zawodników z Monachium 0:2. Moim zdaniem mecz będzie przebiegał pod dyktando zespołu bardziej doświadczonego i lepiej grającego (oczywiście chodzi mi o Bayern). Jest to niemiecka liga, która przyzwyczaiła nas do wielu bramek, ale nie spodziewam się jakiegoś &quot;gromu&quot; ze strony przyjezdnych. Jeżeli miałbym wytypować dokładny wynik to wydaje mi się, że 1:2 będzie najpewniejszy. Oczywiście nic nie wiadomo przed meczem jeżeli mówimy o Bundeslidze (wiadomo tylko, że zapowiada sie dobre spotkanie).

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Hansa Rostock- Bayern Monachium typ : 2✅
kurs : 1,40 bwin
Po zimowej przerwie na boiska wracaja gracze Bundesligi i od razu na sam poczatek mecz z wielkim faworytem do mistrzostwa Niemiec. Zespol Bayernu po rundzie jesiennej jest 1 a Hansa zajumuje miejsce 15 i walczy o utrzymanie w lidze. Bayernowi dobrze gra sie na stadionie Hansy gdzie na 11gier w historii wygral 7 pojedynkow. Przed powrotem na boiska ligowe obie druzyny zagraly mecze w pucharze Niemiec i Hansa przegrala 1:2 z Hoffenheim a Bayern pokonal 5:2 Wuperrtaler SV. W kadrze Hitzfelda zabraknie w tym meczu pauzujacego za kartki Bastiana Schweinsteigera i kontuzjowanego Lukasa Podolskiego. Jednak Bayern ma bardzo dobry sklad w tym sezonie i napewno bedize mial kim zastapic ich absencje. W ataku pewnie zagra duet Klose-Toni ktory swietnie sie rozumie i sieje poploch wsrod obroncow. jednym slowem zdziwie sie jesli padnie inny wynik niz zwyciestwo Bayernu
pewnosc typu 9/10

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Hansa - Bayern

A wiec wraca Bundesliga po zimowej przerwie . Lider tabeli będzie próbował zwyciężyć z Hansa Rostock. Bayern w Puchar jak narazie się nei źle spisuje, powiedzmy ze ostatni mecz to była rozgrzewka przed dzisiejszym spotkaniem Wupp. SV - Bayern 2:5. Baawarczycy dzisiaj będe chcieli udowodnić, że to właśnie oni zdobetą Lige. Gospodarze bronią sie przed spadkiem, dlatego w kzdym meczu sie pod ściana. W rundzie jesiennej Bawarczycy gładko rozprawili się z Hansą na Allianz-Arena 3:0. Hitzfeld jednak nie przecenia tamtego rezultatu:

Kadra na mecz w Rostocku: Kahn, Dreher, Sagnol, Lucio, Van Buyten, Demichelis, Lahm, Lell, Ribéry, Altintop, Zé Roberto, Ottl, Van Bommel, Sosa, Kroos, Toni, Klose, Schlaudraff Zabraknie: Rensing, Jansen, Podolski, Schweinsteiger, Breno

Bilans meczów w Rostocku: 3 zwycięstwa Hansy, 1 remis, 7 zwycięstwa Bayernu
Bilans goli w Rostocku: 21-8 na korzyść Bayernu
Typ: 2✅
Mój Typ na Wynik: 0:2 v 1:2

S 0

sebastian28

Użytkownik

Start drugiej rundy Bundesligi.Odrazu do rzeczy:Bayern nieszalał w okienku trensferowym,pozyskał tylko obrońce Berno którego dzisiaj nie ujżymy ze względu na zaległości treningowe.Niezagra Podolski i Schweinsteiger.Hitzzfeld odrazu na początku profesjonalnie wypowiada sie i podchodzi do meczu bardzo
chłodno.Mówi że Hansa będzie mocno zmotywowana,że będzie grała agresywnie i trzeba uważać .Sangol mówi że do meczu cały zespół podchodzi bardzo skoncentrowany,zmobilizowany bo wiedzą na co stać Hanse.Hansa potrafi grać w piłkę ale wątpie żeby mogła postawić większy opór Bayernowi który jest świetnie przygotowany do sezonu.Zauważyłem że w defensywie Bawarczycy jeszcze nieradza sobie za dobrze o czym świadczy środkowy mecz pucharowy.Ale wiadomo puchary rządzą sie swoimi prawami i w nich wszystko sie może zdażyć zwłaszcza że mecz był rozgrywany na wielkim stadionie Shalke prze dopingu kibiców Wuppertaler SV.Mirek Klose myśle że jest w dobrej dyspozycjii i dzisaj on bedzie strzelał ,Toni jest głodny bramek,Sosa ładnie ciągnie gre na prawej flance,Ribery to w Bayernie najwartościowszy zawodnik prze którego przechodzi większość akcji.Jest błyskotliwy Turek Altintop,dobrze zorganizowany środek pola z van Bommelem na czele,Sangol z Lahmem włączający sie do akcji ofensywych.Dwóch stoperów nie do przejścia Lucio i Van Buyten,w bramce wciąż trzymający fason Kahn,silna ławka rezerwowych.W pierwszej kolejce Bayern poradził sobie gładko na inaugurację rozgrywek w Monachium 3-0 z Hansą ale wtedy jeszcze piłkarze nie byli zgrani tak mentalnie jak i piłkarsko.Teren w Rostocku nie jest łatwy ,Hansa potrafi grać w piłkę ale wątpie aby stawiła większy opór &#39;Bawarskiej Lokomotywie&#39; która idzie po mistrzostwo!
Bayern -1.5 @2.15⛔ BetGun

snajp 962,3K

snajp

Użytkownik
VS
Bilans spotkań jest zdecydowanie na korzyść gospodarzy, którzy u siebie wygrali aż 16 z 22 pojedynków z Eintrachtem. Goście dotychczas tylko raz wygrali na wyjeździe w tym sezonie i aż sześciokrotnie remisowali.
Berlińczycy spisują się w tym sezonie poniżej oczekiwań i w rundzie wiosennej na pewno będą chcieli poprawić swój niekorzystny bilans.
TYP 1 -&gt; 1.95⛔
TYP 1X -&gt;1.24 to dla mnie pewniak⛔
kursy bah

O Jezu 0:3 :oops::oops::oops::oops::oops::oops:
edit
jaka analiza ???? taki wynik 8)
love
majestic
Nic dodać nic ująć,lenistwo SORRY

S 0

sebastian28

Użytkownik
Hansa vs Bayern

Under 3.5
1.55
Bwin

Spotkanie rozpoczynające 18 kolejkę niemieckiej Bundesligi zapowiada się bardzo ciekawie. Faworytem meczu jest drużyna gości. Nie ma się co dziwić, że kurs na zwycięstwo Bawarczyków to 1.40, ponieważ grają na wyjeździe z Hansa Rostock, która na 17 meczy zajmuje 15 miejsce z dorobkiem 17 punktów. Drużyna gospodarzy broni się przed spadkiem tak więc nie spodziewam sie wysokiego zwycięstwa Bayernu. Jest to dopiero połowa sezonu, ale jak się już ktoś znajdzie na spadku to później ciężko z tego wybrnąć. Bayern Monachium obecnie na pierwszym miejscu, ale Bawarczycy mają tyle samo punktów co Werder Brema. Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi dwiema drużynami zakończyło sie wygraną zawodników z Monachium 0:2. Moim zdaniem mecz będzie przebiegał pod dyktando zespołu bardziej doświadczonego i lepiej grającego (oczywiście chodzi mi o Bayern). Jest to niemiecka liga, która przyzwyczaiła nas do wielu bramek, ale nie spodziewam się jakiegoś &quot;gromu&quot; ze strony przyjezdnych. Jeżeli miałbym wytypować dokładny wynik to wydaje mi się, że 1:2 będzie najpewniejszy. Oczywiście nic nie wiadomo przed meczem jeżeli mówimy o Bundeslidze (wiadomo tylko, że zapowiada sie dobre spotkanie).
Co do bramek w tym meczu to wydaje mi sie że będzie over 3.5.Bayern jest głodny gry,świeży,napastnicy są w świetnej dyspozycji.Mysle że będzie pogrom ze strony Bawarczyków a jeśli miałbym stawiać wynik to dałbym 4-1 dla Bayernu.Niebędzie tutaj kalkulacji Hansa broni sie i ruszy do przodu żeby sie zrewanżować za wpadke w Pucharze.Bayern wiadomo to jest Bayern ,jeszcze mocniejszy niż sezon temu ,teraz wraca po przerwie i myśle że da swoim kibicom pokaz gry godnej Mistrza

sutek 79

sutek

Forum VIP
Z tego co widzę to hitem jest typ na Bayern, Drużyna z Bawarii bardzo rozczarowała mnie w pierwszej rundzie, z taką ekipą jak oni posiadają nie powinni miec problemów w każdym meczu a jak wiemy notowali sporo remisów i nie raz psuli kupony nam typerom. Pierwsza kolejka po zimowej przerwie nie wiadomo jaka forma zespołów więc ja raczej nie byłbym taki pewien wygranej gości ale oczywiście są dużym faworytem tego meczu

majestic 0

majestic

Forum VIP
Hansa Rostock v Bayern München
wynik: 1-2
zgadzam sie z poprzednikami, kazdy inny wynik niz zwyciestwo Bayernu bedzie w tym spotkaniu niespodzianka... na ta jednak sie nie zanosi bo Hansa praktycznie sie w okienku transferowym nie wzmocnila (nowym zawodnikiem jest tylko obronca Gledson) a Bayern jak wszyscy wiemmy ma jeden z najlepszych skladow w Europie.
Składy:
Hansa:
Wächter(15 meczy) - Langen(15 m), Sebastian(17 m), Gledson(nowy) (lub Orestes 17 m, 2 gole), Stein(14 m, 1g) - Rathgeb(14 m, 1g) - Bartels(1 m), Yelen(4 m), Rahn(15m, 1g) - Kern(16m, 5g), Hähnge(7m, 3g) (lub Agali 14m)
Apsencje:
Steffan Beinlich(6m, pomocnik), Kai Bulow(11m, 2g, obronca)
Bayern: Kahn(12m) - Sagnol, Lucio(12m), Demichelis(17m, 1g) (lub van Buyten), Lahm(10m) - Altintop(10m, 3g), van Bommel(15m, 1g), Ze Roberto(16m, 2g), Ribery(16m, 4g) - Klose(14m, 9g), Toni(15m, 9g)
Apsencje:
Lukas Podolski(2 m, napastnik), Schweinstaiger(8m, 1g, pomocnik)
Propozycje:
Win Bayern @ 1.44✅
Win Bayern (1:0 AH) @ 1.67 zwrot
love
majestic

S 0

sebastian28

Użytkownik
Z tego co widzę to hitem jest typ na Bayern, Drużyna z Bawarii bardzo rozczarowała mnie w pierwszej rundzie, z taką ekipą jak oni posiadają nie powinni miec problemów w każdym meczu a jak wiemy notowali sporo remisów i nie raz psuli kupony nam typerom. Pierwsza kolejka po zimowej przerwie nie wiadomo jaka forma zespołów więc ja raczej nie byłbym taki pewien wygranej gości ale oczywiście są dużym faworytem tego meczu

Powiem Ci tylko tyle ...Toni,Klose,Ribery....
Albo będe banktutem albo będe miał satysfakcje bo wystarczjąco dużo o tym typie napisałem...
Jeszcze raz &gt;&gt;&gt;Bayern dzisiaj gromi Hanse!!!!!!!!!!!!!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
DUISBURG - Borussia Dortmund ---&gt; 2 2,20⛔
Do pasjonującej potyczki dojdzie na stadionie Duisburga który po rundzie Jesiennej lokuje się na ostatnim miejscu natomiast ekipa z Dortmundu na 10 lokacie już w tym roku udowodnili jak silnym zespołem są w pucharze Niemiec pokonując 2-1 Werder Brema.W rundzie jesiennej Duisburg przegrał osiem z 11 ostatnich gier.Być może sytuację drużyny w tabeli poprawią zimowe transfery. &quot;Zebry&quot; zatrudniły aż pięciu nowych piłkarzy z czego największe nadzieje pokłada się w rumuńskim napastniku Claudiu Niculescu z Dinama Bukareszt. 32-letni gracz trenował już z drużyną i najprawdopodobniej wybiegnie w sobotę na boisko. Nie zagra za to na pewno kontuzjowany bramkarz Tom Starke, którego zastąpi Sven Beuckert - będzie to jego pierwszy występ w tym sezonie. ekipie Borussi zabraknie w tym meczu kontuzjowanego Jakuba Błaszczykowskiego. Wystąpi natomiast nowy nabytek Antonio Rukavina. Serb zebrał dobre noty za występ przeciwko Werderowi i powinien być pewnym punktem obrony BVB na wiosnę. W ataku zobaczymy Mladena Petrica i Nelsona Valdeza. Tego pierwszego być może zastąpi Diego Klimowicz, strzelec bramki w meczu z Werderem.
Ekipa gości na pewno chce poprawić swoją lokatę w tabeli i ich celem są europejskie puchary w takim spotkaniu jak to nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów.

Kilka informacjia z fussball.pl

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Hamburgera SV z Hannoverem 96.
typ: X✅

jednym z najciekawszych sobotnich spotkań 18. kolejki Bundesligii, bez cienia wątpliwości będzie spotkanie Hamburgera SV z Hannoverem 96.Zespół z Hamburga już ponad 20 lat czeka na mistrzostwo Niemiec, Hannover zaś już 50. Z tymże popularni Rothosen w przeciwieństwie do Die Roten będą walczyć o tytuł. Dla ekipy z AWD Arena sukcesem powinno być już same zakwalifikowanie się do europejskich pucharów.- &quot;W najbliższych miesiącach chcemy zdobyć wszystko, co jest możliwe do zdobycia: Mistrzostwo Niemiec, Puchar Niemiec i Puchar UEFA. Takiej szansy nie mieliśmy od ponad dwudziestu lat&quot; - mówi prezydent klubu -
Bernd Hoffman.
Również, pomocnik HSV -
David Jarolim upiera się, że mistrzostwo jest w zasięgu ręki.- &quot;Taka okazja może się w najbliższych latach już nie powtórzyć. Dlatego nie możemy jej zmarnować i będziemy walczyć do upadłego&quot; - stawia wysoko poprzeczkę Czech.
W zespole gospodarzy w dzisiejszym meczu nie będzie mogło zagrać kilku zawodników. Drużyna prowadzona przez
Huuba Stevensa powinna sobie poradzić bez takich asów jak: Juan Pablo Sorin, Romeo Castelen, Thimothee Atouba czy też Mohameda Zidana.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
HSV HAMBURG - HANNOVER 96 typ :1
kurs : 1,70⛔

Ekipa gospodarzy przystapi do tego meczu bez Castelena, Sorina, Zidana i Atouby. Jednak trener HSV posiada w swoich szeregach wspanialego Rafaela van der Vaarta ktory sam potrafi rozstrzygnac losy meczu wykonujac czy to staly fragment gry czy zagrywajac swietna pilke swoim kolegom z ataku. A w ataku HSV ma dobrych zawodnikow jak Olic czy Guerrero. W zespole H96 byc moze zadebiutuje nowy gracz Valerien Ismael kotry jescze nie jest napewno zgrany z formacja defensywna i byc moze sie beda gubic. W poprzednim sezonie na AOL Arena padl bezbramkowy remis. Obie druzyny zajmuja wysokie miejsca w tabeli HSV jest 3 i bedize chcial gonic lidera Bayern Monachium ktory wczoraj wygral w Rostocku 2:1. Sadze ze ekipa Steevensa bedize miala dobre wejscie w runde rewanzowa i pokona dzisiaj Hannover. HSV gralo juz oficjalny mecz w tym roku w pucharze Niemiec pokonujac Rot Weiss Essen 3:0. Historia pojedynkow to 13-3-5 na korzysc HSV. dzisiaj takze to oni wygraja
pewnosc typu : 7/10

majestic 0

majestic

Forum VIP
Schalke 04 v VfB Stuttgart
Aktualnie 6-ta Schalke i 9-ta Stutgart druzyna Bundesligi zmierzy sie jutro na stadionie Arena AufSchalke gdzie zasiadzie prawdopodobnie ok. 60 tys. kibicow dobingujacych gospodarzy. Doping ten napewno pomaga druzynie z Gelsenkirchen bo maja oni u siebie bilans 5-3-1, w bramkach 14-7 co jest dobrym wynikiem. Stutgart natomiast po rewelacyjnym zeszlorocznym sezonie gdzies sie zagubil... nie idzie im szczegulnie w meczach wyjazdowych bilans 2-0-6 w bramkach 9-17 naprawde mistrzowi nie przystoi.
Horst Heldt dyrektor sportowy gosci mowi ``wazna rzecza bedzie to, aby tego meczu nie przegrac,&#39;&#39;. O dobry rezultat bedzie jednak trudno bo kontuzjowanych jest 4 obroncow w tym 3 z podstawowego skladu Ricardo Osorio (11meczy), Serdar Tasci (15m, 1gol), Arthur Boka (6m), Ludovic Magnin (12m), pozatym wystapic nie bedzie mogl pomocnik Pavel Pardo (15m, 1g) i napastnik Cacau (12m, 3g), a powaznych wzmocnien w okienku transferowym nie bylo. W Schalke natomiast nie wystapią obroncy Mathias Abel (0m), Christian Pander (9m) i pomocnicy Zlatan Bajramovic (9m), Christian Grossmueller (3m). Trener Mirko Slomka wymocnil swoja druzyne sprowadzajac napastnika Vicente Sáncheza i pomocnikow Ze Roberto i Alberta Streita ktorzy zapewne okaza sie sporym wzmocnieniem. Dzis druzyna Karlsruher wygrywajac swoje spotkanie zepchnela Schalke na 6 pozycje.. ci zapewne beda chcieli ja jutro odzyskac bo moim zdaniem jedynym zagrozeniem dla nich moze byc tylko znajdujacy sie w dobrej formie napastnik VfB Mario Gomez.
propozycja:
Win Schalke 04 @ 1.95✅
wynik: 4-1
love
majestic

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Obie drużyny grały niedawno swoje mecze w Pucharze Niemiec i do dalszej rundy awansowali tylko goście dzisiejszej batalii.Schalke bardzo słabo zaprezentowało się w pucharze i ja postawił bym w tym meczu na remis Stuttgart dobrze wyglądał w meczach kontrolnych a za schalke przemawia własny stadion ps. u gospodarzy również nie zagra Albert Streit nowy nabytek drużyny z zagłębia rury

majestic 0

majestic

Forum VIP
Obie drużyny grały niedawno swoje mecze w Pucharze Niemiec i do dalszej rundy awansowali tylko goście dzisiejszej batalii.Schalke bardzo słabo zaprezentowało się w pucharze i ja postawił bym w tym meczu na remis Stuttgart dobrze wyglądał w meczach kontrolnych a za schalke przemawia własny stadion ps. u gospodarzy również nie zagra Albert Streit nowy nabytek drużyny z zagłębia rury
moim zdaniem Schalke nie podeszlo do tego meczu w pucharze powaznie, wystawilo co prawda podstawowy sklad ale mecz potraktowali raczej sparingowo, bo zajmuja w lidze dobre mijsce i z pewnoscia chca je utrzymac a nawet osiagnoc cos wiecej, graja w Lidze mistrzow gdzie tez beda chcieli zajsc jak najdalej... walka na 3 frontach jednoczesnie nie jest latwa dlatego musieli z czegos zrezygnowac... padlo oczywiscie na puchar.
Stuttgart w swojej grupie LM zaja ostatnie miejsce i zostal wyeliminowany, w lidze im nie idzie... o mistrzostwie nie ma co marzyc a o wywalczenie UEFA badz LM moze byc trudno dlatego jedyne co mozga teraz wygrac to wlasnie puchar DFB Pokal. 30 Stycznia grajac podstawowym skladem ledwo wygrali z rezerwami Werderu, prawda w 1 polowie strzelili 3 bramki i dominowali ale w 2 na boisku rzadzily rezerwy werderu ktore o maly wlos nie wywalczyly remisu bo mecz zakonczyl sie wynikiem 3-2.
jak dla mnie to Schalke dalej to spotkanie wygrywa;-)
love
majestic

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie : Werder Bremen vs. VfL Bochum
Typ : Werder Bremen -1.5⛔
Kurs : 2.0
Bet365
Analiza : Otóż kilka osób pisało do mnie pytając się o ten mecz , to od razu odpowiadam , że nie jestem &quot;ekspertem&quot; tej ligi i nawet nie mam możliwości oglądania jej regularnie (nie mam cyfrowego polsatu) ale czasami zdarzy mi sie obejrzeć urywek meczu , lub ogólniej śledzić wyniki tej ligi .Tak wiec zaczynamy od tego , że nie mam żadnego infa o kontuzjach na ten mecz .. nie posiadam takich stron , wiec posłużę się czystymi statystykami. Werder zajmuje drugie miejsce natomiast Bochum plasuję sie na trzynastej pozycji , czy ta trzynastka będzie szczęśliwa ? miejmy nadzieje ze nie ! W ostantim meczu sparingowym grał taki duet : Sanogo, Rosenberg , zremisowanym 2:2 dodam ze jednego gola strzelił Sanogo , lecz czytając niektóre portale zauważyłem ze to nie on lecz Klasnic wraz z Rosenbergem wybiegną w podstawowym składzie . . Dzis o 17.00 na Weserstadion ropzocznie sie pierwszy mecz obu ekip w tej rundzie , dzien wczesniej czyli w sobote doszlo do wielu niespodzianek i wlasnie to mnie najbardziej nie pokoji jak wplynie taprzerwa na podopiecznych Thomasa Schaafa. Przypomne jeszcze z eWerder w meczu poucharowym przegral z Borusia i nie ebdzie juz gral w tych rozgrywkach co moze byc pewnym sposobem o wywalczenie jak najlepszej pozycji w Bundeslidze. Dodam jeszcze ze Bochum nigy nie wygral w Bremie a w ostatnich meczach padaly takie wyniki : 3:0 , 4:0 3:1 i 2:0 , co moze dobrze swiadczyc o gospodarzach . W druzynie Vfl Bochum gra dwoch polakow , Rtomasz Zdebel i Marcin Mieciel , lecz najprawdopodobniej zagra tylko ten peirwszy a drugi zacznie mecz na lawce , wlasnie doczytalem na stronie fussball.pl [zródło] ze w Werderze nie zagra za czerwona kartke Hugo Alemeidy i wspanialy Boubcara Sanogo (swietnie gral w sparingach) ktory wyjechal na PNA .W tym mecz obroncy naldo i Mertesacker glowna uwage powini zwrocic na Stanislav Sestak który strzelił w tym sezonie 8 goli i jest najlepszym napastnikiem drużyny . To tyle na temat tego meczu , myślę ze zobaczymy dzisiaj ładny mecz a góra będą gospodarze.
Przepraszam za typ ..

majestic 0

majestic

Forum VIP

Spotkanie : Werder Bremen vs. VfL Bochum
Typ : Werder Bremen -1.5
Kurs : 2.0
Bet365
Analiza : Otóż kilka osób pisało do mnie pytając się o ten mecz , to od razu odpowiadam , że nie jestem &quot;ekspertem&quot; tej ligi i nawet nie mam możliwości oglądania jej regularnie (nie mam cyfrowego polsatu) ale czasami zdarzy mi sie obejrzeć urywek meczu , lub ogólniej śledzić wyniki tej ligi .Tak wiec zaczynamy od tego , że nie mam żadnego infa o kontuzjach na ten mecz .. nie posiadam takich stron , wiec posłużę się czystymi statystykami. Werder zajmuje drugie miejsce natomiast Bochum plasuję sie na trzynastej pozycji , czy ta trzynastka będzie szczęśliwa ? miejmy nadzieje ze nie ! W ostantim meczu sparingowym grał taki duet : Sanogo, Rosenberg , zremisowanym 2:2 dodam ze jednego gola strzelił Sanogo , lecz czytając niektóre portale zauważyłem ze to nie on lecz Klasnic wraz z Rosenbergem wybiegną w podstawowym składzie . . Dzis o 17.00 na Weserstadion ropzocznie sie pierwszy mecz obu ekip w tej rundzie , dzien wczesniej czyli w sobote doszlo do wielu niespodzianek i wlasnie to mnie najbardziej nie pokoji jak wplynie taprzerwa na podopiecznych Thomasa Schaafa. Przypomne jeszcze z eWerder w meczu poucharowym przegral z Borusia i nie ebdzie juz gral w tych rozgrywkach co moze byc pewnym sposobem o wywalczenie jak najlepszej pozycji w Bundeslidze. Dodam jeszcze ze Bochum nigy nie wygral w Bremie a w ostatnich meczach padaly takie wyniki : 3:0 , 4:0 3:1 i 2:0 , co moze dobrze swiadczyc o gospodarzach . W druzynie Vfl Bochum gra dwoch polakow , Rtomasz Zdebel i Marcin Mieciel , lecz najprawdopodobniej zagra tylko ten peirwszy a drugi zacznie mecz na lawce , wlasnie doczytalem na stronie fussball.pl [zródło] ze w Werderze nie zagra za czerwona kartke Hugo Alemeidy i wspanialy Boubcara Sanogo (swietnie gral w sparingach) ktory wyjechal na PNA .W tym mecz obroncy naldo i Mertesacker glowna uwage powini zwrocic na Stanislav Sestak który strzelił w tym sezonie 8 goli i jest najlepszym napastnikiem drużyny . To tyle na temat tego meczu , myślę ze zobaczymy dzisiaj ładny mecz a góra będą gospodarze.
Składy:
Werder Bremen: Wiese - Pasanen, Mertesacker, Naldo, Tasic - Jensen, Borowski - Diego - Rosenberg, Hunt
apsencje: napastnik Ivan Klasnic (2mecze, 2gole), napastnik Hugo Almeida (11m, 7g), napastnik Boubacar Sanogo (12m, 7g)
VfL Bochum: Lastuvka - Pfertzel, Maltriz, Yahia, Bonig - Imhov, Zdebel, Dabrowski - Azaouagh - Auer, Sestak
apsencje: napastnik Tommy Bechmann (9m, 5g), napastnik Joel Epalle (15m, 1g)
Werder mial bardzo dobra koncuwke rundy jesiennej i zdolal dogonic Bayern ktory byl liderem od poczatku sezonu. Wczoraj Bawarczycy uciekli zawodnikom Bremy na 3 punkty, te powinny byc dzis jednak ponownie zniwelowane bo gospodarze na swoim stadionie graja wrecz koncertowo, bilans 8-0-1 mowi sam za siebie a rywal dosc slaby. jednak to czy Werder wygra roznica wiecej niz 1 gola nie jest dla mnie sprawa oczywista bo nie zagraja filary ofensywy czyli Boubacar Sanogo i Hugo Almeida. zastepuja ich dzis Rosenberg i Hunt ale ten 1 ostatnia swoja bramke zdobyl ponad 3 miesiace temu a 2 w tym sezonie gral tylko 149 min... Moze pomocnik Diego gwiazda druzyny ktora w 17 meczach strzelila 9 bramek ustrzeli cos dzis? mozliwe ale nie jestem pewien czy aby napewno jest on teraz w dobrej formie bo we wtorek gdy jego druzyna grala w pucharze DFB Pokal przestrzelik karnego... tak wiec wygrana gospodarzy jest moim zdaniem raczej nie podwazalna ale o handi moze byc ciezko... choc nie musi.
propozycja:
Win Werder Bremen @ 1.36⛔
edit 14:14
braki w ofensywie zarowno jednej jak i drugiej druzyny sprawiaja, ze ciekawym typem wydaje sie under 3.5 po ladnym kursie...
Propozycja:
under 3.5 @ 1.65✅
wynik: 1-2
love
majestic

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Zgadzam sie z w/w typami tzn win Werder badz tez Werder -1.
Co do Rosenberga moze nie strzela goli, a takze ostatnio nie imponuje jednak w meczu pucharowym przeciwko Borussi D. to on wypracowal te dwa rzuty karne.
Werder jest w dobrej sytuacji bo gra dzis i wie jak zakonczyly sie spotkania ich rywali- Bayernu i HSV. Ci drudzy zremisowali wiec jest szansa by dogonic bawarczykow a odskoczyc od reszty druzyn.
Sa tez bardzo rozgoryczeni po odpadnieciu z pucharu Niemiec i sadze ze dzis wyładuja swa złość z Bochum, ktore dostało zadyszki pod koniec rundy jesiennej, jednak nie wiadomo z jaka forma przyjada do Bremy.
Co do osłabien to o wiele wiecej zmartwien ma trener Bochum bo nie bedzie mogl skorzystac z nowego nabytku Shinji Ono i Aleksey Belik, oraz z Epalle, Grote i Bechmanna.
Werder jedynie bez Almeidy bo Sanogo mozna zastapic..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom