W STS - Hartley za 3.6 w parze z Gasly. Brac?Hulkenberg - Gasly @ 1.55
Bukmacher: Millenium
Gasly z kara za nadprogramowe wymiany elementow jednostki napedowej. W Austin podczas kwalifikacji ma nie padac wiec bez sensu pchac sie tutaj do Q3 i skazywac sie na start na starych oponach.
Hartley tez ma kare. Zdecydowanie odradzam :]W STS - Hartley za 3.6 w parze z Gasly. Brac?
Tuz przed wyscigiem wychodza informacje kto na jakich oponach z poza pierwszej dziesiatki startuje. Generalnie trzeba poszukac. Natomiast juz teraz wiadomo, ze cala TOP 10 startuje na ultrasoftach z wyjatkiem Hamiltona, Bottasa, Ricciardo i Vettela, ktorzy startuja na supersoftach.Ranczo0123 gdzie Sprawdze Na jakich Oponach startuja Kierowcy. Jestem ciekaw bo chciałbym zagrac over 1.5 liderow w wyscigu, ale nie wiem jak Szybko Zjedzie hamilton na zmiane
Zawsze lepiej jest startowac z tej strony gdzie jest linia wyscigowa bo jest tam duzo gumy i samochod ma lepsza przyczepnosc i latwiej uniknac uslizgu podczas ruszania. Niektore tory faktycznie podczas gdy dojazd do zakretu numer 1 jest krotki to maja pola startowe poza linia wyscigowa jak np na Spa.To ktore pola w koncu faworyzuja przy tym zakrecie w lewo ?? Z tego co widzialem ostatnie zawody to wewnetrzne lepiej idzie czyli 2-4 . Zmienili teraz cos ?
A co do typu to 2.20 Bottasa to nie lepiej na 2.85 z grupy BOT, RAI,VER,RIC
Kimi startuje na bardziej miekkiej i zarazem szybszej mieszance i w zwiazku z tym jak gdzies buk oferuje zakład ze po pierwszym okrążeniu bedzie prowadził Kimi to trzeba to grać.a kto startuje na szybszych oponach ? Kimi czy Lewis ?
Dublet mam pograny, pisalem wyżej.w koncu sie doczekalem odp po calym dniu , dzieki mark !! obczaj jeszcze starty w 2017 i 2015 jak o dziwo 2 pole faworyzowalo dojazd do tego lewego pierwszego zakretu. vettel zrobil hamiltona w 17 a w 15 nico.
kimi w etoto po 1 okrazeniu 3,55
druga sprawa ktos polecal dublet MERCA 4,60 w fortunie a w etoto NAJLEPSZY BEZ HAMILTONA Bottas jest po 4,80...