>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18. Grand Prix Abu Zabi [02.11.2012-04.11.2012]

Status
Zamknięty.
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Fernando Alonso - Jenson Button 1 1,75 ✅
Michael Schumacher - Nico Rosberg 2 1,35 ⛔ już w boksie :/
@ 2,36 Betsson

A ja wybrałem taki o to dubelek.. Wczoraj Jenson mnie zawiódł, ale sam po Q przyznał, że samochód nie sprawował się tak jak w treningach. Fernando ruszy zaraz za nim i powinien już go zaraz po starcie wyprzedzić. Niebiosa uśmiechnęły się do Alonso musi wykorzystać to co przytrafiło się Sebastianowi i w mojej ocenie nawet drugie miejsce jest w zasięgu Alonso. Jeśli chodzi o drugą parę to Nico w Q o wiele lepiej prezentował się aniżeli Schumacher. Widać, że Nico lepiej się tutaj czuje a na dodatek ma nad swoim kolegą z teamu przewagę pola (7-13). Trochę zadziwiła mnie decyzja Nico który jak zjechał w Q3 jak wszyscy już na tor nie wyjechał a przecież mógł wykręcić jeszcze jedno pomiarowe okrążenie. Good Luck!

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Sebastian Vettel - Mark Webber 1 (live) 4,75 Tobet ✅
Tobet śpi! Vettel już jest za Markiem. Strata 3,3 sekundy do tego być może będą kary dla Marka, a jak nie to całkiem możliwe, że puści Webber Vettela.. Taki kurs? warto spróbować. Sorry za tak fatalną analizę.
już spadło na 1,10 :/

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Warto jeszcze zastanowić się nad brak SC @1.57 Bet365
⛔ aż dwa, szalony wyścig ????
Klasyfikacja po 1. okrążeniu
Mark Webber 3 lub gorzej @2.25 Bet365
✅
Świetny wyścig, działo się bardzo dużo. Szkoda mi Hamiltona, bo tyle co ma pecha w tym roku to głowa mała. Już drugi raz prowadząc pewnie w wyścigu siada mu auto.
Vettel zaszalał, nie lubię go i nie uważam za wybitnego kierowcę, ale muszę w dniu dzisiejszym obiektywnie mu pogratulować. Alonso niewyraźny. Mimo dzisiejszzego lekkiego odrobienia strat, stoi na straconej pozycji w walce o mistrzostwo. Ale w F1 nie ma nic pewnego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom